VPNportalen

UltraVPN Anmeldelse

8.9/10

UltraVPN er en meget god udbyder med i forhold til hvor ung VPN-tjenesten er.

Dette likte vi med UltraVPN:

 • God sikkerhed med AES-256 kryptering og kill switch
 • Servere i 100+ lande
 • Virker med Netflix og torrenting
 • Laveste pris:

  $2.25 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Introduktion

  UltraVPN er en relativt ny VPN-tjeneste, der drives af Network Protect, en britisk baseret virksomhed. Tjenesten blev lanceret i august 2018 og har siden været voksende i rekordfart. I dag består virksomheden af ​​over 35 medarbejdere og vokser hurtigt.

  UltraVPN er midt i de forskellige VPN-tjenester. Selvom UltraVPN tilbyder et solidt produkt, har det endnu ikke været muligt at tilbyde en lige så kompleks service som NordVPN og ExpressVPN.

  Dette indhenter UltraVPN dog igen på prisniveauet og lægger sig på et meget lavere prisniveau end disse tjenester. UltraVPN har også formået at tilbyde en langt mere solid service end de fleste andre VPN-tjenester på markedet i dag.

  I denne test vil vi skrive om vigtige faktorer i forhold til UltraVPN, herunder hastighedsniveauer på serverne, antal servere og forskellige lande som servicen tilbyder, sikkerhedsniveauer, brugervenlighed, pris og lignende.

  • $2.25 pr mnd
  • 70% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti

  Hastighed

  Med al brug af VPN bliver hastigheden noget langsommere. Årsagen til dette er, at al trafik skal passere via en ekstern router, inden den når internettet, så du ændrer ip-adressen. Dette kan påvirke den tid det tager at downloade filer, streame film på f.eks. DR net tv og den amerikanske version af Netflix, eller hvor lang tid det tager at browse websider. Selvfølgelig er det derfor vigtigt, at hastigheden bliver påvirket så lidt som overhovedet muligt.

  UltraVPN gør det relativt godt i vores hastighedstest. Baseret på vores test i Vesteuropa var hastighedstabet omkring 15%. Dette er et hastighedstab, som du næsten ikke mærker, så UltraVPN kommer relativt godt ud af denne test.

  Udover hastighedsniveauet er det også vigtigt at vide, hvor lang tid det tager at oprette forbindelse til de forskellige servere. Hos mange VPN-tjenester, især gratis tjenester, kan det faktisk tage meget lang tid, før du får oprettet forbindelse til serverne. Dette er altså hvor lang tid fra du trykker “connect” til serveren, før du faktisk etablerer en forbindelse til serveren.

  UltraVPN gør dette forholdsvist godt i denne test. ExpressVPN er den solide testvinder på dette område, men UltraVPN gør det forholdsvis godt i forhold til andre betalte VPN-tjenester.

  Sikkerhed og privatliv

  Med hensyn til logning er Network Protect LLC, firmaet der ejer UltraVPN, placeret i USA og Storbritannien. Dette er stort set ikke et godt tegn, da disse lande ofte har strenge regler for overvågning, hvis der er behov for dette.

  UltraVPN angiver dog, at de ikke logger din trafik, så de rent faktisk ikke vil kunne give oplysninger om dig, hvis der er behov for det. At at en VPN-tjeneste ikke logger din trafik, burde egentlig bare mangle, da hele grunden til, at mange bruger en VPN-tjeneste, er for at undgå at blive sporet.

  Vi synes UltraVPN har lidt manglende information om logningspolitikken. Selvom de siger, at de ikke logger, finder vi kun lidt information om dette specifikt på hjemmesiden. Da dette er en meget vigtig faktor, kunne UltraVPN have været endnu klarere her.

  Med hensyn til sikkerhed har UltraVPN faste sikkerhedsfunktioner. Med 256 AES-kryptering er sikkerhedsniveauet i tråd med mange landes militære sikkerhed. UltraVPN tilbyder også en velfungerende kill switch-funktion, hvilket betyder, at din internetforbindelse vil blive slået fra, hvis din VPN-forbindelse fejler, så din IP-adresse ikke bliver midlertidig synlig.

  Vi oplever også, at forbindelsen his UltraVPN er robust. Dette betyder, at når du er tilsluttet en VPN-tjeneste, oplever du ikke forbindelsen falder ud. En lav robust forbindelse er en fælles faktor for mange VPN-leverandører, og det er yderst irriterende og også skadeligt for brugerens sikkerhed og privatliv.

  Servere i forskellige lande

  I forhold til servere i forskellige lande kan dette variere noget i forhold til de forskellige VPN-udbydere. De mindst imponerende gratis tjenester har ofte få servere i omkring 5 lande, mens NordVPN sandsynligvis er testvinderen på dette område med omkring 6000 servere i over 60 forskellige lande. Det vigtigste er ikke rigtigt hvor mange servere VPN-tjenesten har, men hvor godt serverne arbejder. Ofte vil der imidlertid være en sammenhæng mellem disse to elementer.

  UltraVPN kommer ud af denne del af testen jævnt. UltraVPN tilbyder servere i 100+ lande, hvilket er mere end gennemsnittet for VPN-tjenester omkring 30. Serverne dækker alle de forskellige kontinenter i verden. Med hensyn til servervolumen har UltraVPN mange servere i forskellige lande, men er stadig lidt bag NordVPN og ExpressVPN. Til gengæld er prisen også billigere. Bemærk, at du ikke rigtig har brug for så mange servere, så UltraVPN-tilbudet vil være tilstrækkeligt for de fleste.

  Pris

  I forhold til pris er UltraVPN forholdsvis billig. De fleste VPN-tjenester har forskellige prisniveauer i forhold til, hvor længe du vil forpligte dig til tjenesten, og UltraVPN er ikke anderledes. Prisniveauet afhænger af om du binder dig i en måned, seks måneder eller et år.

  Hvis du binder dig i en måned, koster abonnementet 5,99 euro. Hvis du binder dig i seks måneder, koster det 4,99 euro om måneden. Hvis du binder dig i et år, vil det kunkoste 2,99 euro om måneden. Prisen er således billigere i forhold til hvor lang tid du binder dig til tjenesten.

  Sammenlignet med priserne er de relativt billige sammenlignet med andre tjenester. Nogle af de allerbedste tjenester som NordVPN og ExpressVPN koster omkring 11 euro, hvis du binder i bare en måned og er også meget dyrere end UltraVPN, hvis du også binder i længere perioder. Dette er et stort plus for UltraVPN, som formår at holde omkostningerne nede.

  UltraVPN, ligesom de fleste andre betalte VPN-udbydere, har også en 30-dages pengene tilbage-garanti, så du kan til enhver tid anmode om pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten. Dette er selvfølgelig en god sikkerhed.

  I forhold til prisniveauet giver vi UltraVPN mere end godkendt. UltraVPN formår at holde omkostningerne nede for forbrugerne, og det er naturligvis vigtigt i en test af, hvor meget VPN du får for pengene.

  Brugervenlighed

  Ultra VPNs design til Windows er veludviklet med et design, der virkelig ligner mange andre VPN-tjenester. Fra en liste kan du vælge forskellige steder og nemt trykke på tilslutte eller frakoble.

  Hvis du trykker på indstillinger, kan du konfigurere forskellige avancerede indstillinger. Du kan også vælge forskellige servere baseret på, om du f.eks. vil have video streaming eller torrent (P2P).

  I det store og hele synes brugervenligheden af ​​UltraVPN at være ret god. Tjenesten har ikke alle de samme avancerede indstillinger som NordVPN eller ExpressVPN, men har stadig mere end de fleste mennesker vil have brug for.

  I forhold til apps på f.eks. IPhone og Android er vores konklusion den samme; UltraVPNs design- og brugerfunktion fungerer godt nok for det store flertal, men mangler nogle af de mest avancerede muligheder/brugerfunktioner.

  Alt i alt kommer UltraVPN godt ud af denne del af testen.

  Konklusion

  Alt i alt gør UltraVPN det relativt godt i vores test. Selvom tjenesten er forholdsvis nyetableret, har UltraVPN allerede været i stand til at tilbyde et produkt, der indeholder hurtige hastigheder, gode sikkerhedsprotokoller og relativt gode anvendelsesmuligheder. Dette også til en relativt billig pris.

  Hvis du leder efter en stærk VPN-tjeneste til en god pris, kan UltraVPN anbefales. Hvis du vil betale lidt mere for at få det allerbedste, anbefales det at prøve mere etablerede tjenester som ExpressVPN eller NordVPN.

  • $2.25 pr mnd
  • 70% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti