Anmeldelse af CyberGhost

Konklusion: 8.5

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  Annoncering info

  CyberGhost anmeldelse

 • Vores konklusion
 • 8.5
 • «CyberGhost er en stærk VPN-udbyder, der leverer et solidt produkt til en relativt rimelig pris».

  «CyberGhost er en stærk VPN-udbyder, der leverer et solidt produkt til en relativt rimelig pris».


  Hvad vi kunne lide hos CyberGhost

 • Servere i mere end 60 lande
 • De har en nul-logningspolitik
 • Bruges på 7 enheder på samme tid
 • Over 3000 servere at vælge imellem

 • Egenskaber

 • Pris: $2.5 pr. måned
 • Erbjudande: Op til 81% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 45 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduktion

  CyberGhost er en af de ældste og største VPN-udbydere i branchen, og har over 20 millioner brugere på verdensplan. CyberGhost har også et ry som en af de bedre VPN-udbydere i branchen, og efter vores mening lever CyberGhost op til forventningerne.

  CyberGhost har virkelig investeret og haft en ekstrem vækst i antallet af servere i 2018, faktisk fik udbyderen 150% flere servere i 2018. I dag har CyberGhost over 3000 servere i over 60 lande. CyberGhost har også en række servere i Danmark, hvilket gør tjenesten meget god til danske brugere.

  CyberGhost har også sine egne kanaler til dem, der ønsker at streame, såsom Netflix, ITV, BBC, HULU og lignende. Som sådan er brugervenligheden hos CyberGhost meget godt, sammenlignet med mange af de andre VPN-udbydere.

  CyberGhost skiller sig ud fra andre VPN-udbydere, ved at du kan bruge tjenesten på 7 enheder på samme tid, for dem der af en eller anden grund har behov for dette.

  CyberGhost er beliggende i Rumænien og har en streng nul-logningspolitik. Det betyder, at CyberGhost sikkerhed er god. CyberGhost har også sine egene NoSpy-server med 256-bit AES-kryptering.

  Rent prismæssigt vælter CyberGhost ikke dit budget. CyberGhost er ikke den dyreste VPN-udbyder, men heller ikke den billigste. Et månedligt abonnement koster omkring 70,- kr., men prisen bliver betydeligt billigere, hvis du binder dig for en længere periode.

  Hastighed

  CyberGhost

  Når man vælger en VPN-udbyder, er hastigheden sandsynligvis en af de vigtigste faktorer. Grunden til dette, er at når man bruger VPN-tjenesten, bliver hastigheden noget langsommere. Grunden til dette er, at alt trafik skal igennem en anden server, før du bliver redigeret til andre hjemmesider. Hos de bedste VPN-udbydere vil hastigheden dog være så hurtig, at hastigheden næppe vil blive et problem.

  CyberGhost

  Hastigheden af CyberGhost er meget god i vores test, og er absolut på højde med andre top udbydere, såsom NordVPN og ExpressVPN. I alle vores test var ingen problemer med at streame videor og film i fuld HD-kvalitet uden ventetid eller spille spill såsom WOW og LOL uden stop.

  Det vi kunne lide ved CyberGhost er at det også går relativt hurtigt at koble sig til hver server. Med mange VPN-tjenester tager det utroligt lang tid at koble sig til hver server, og forbindelsen kan også være meget ustabil. Dette oplever vi ikke med CyberGhost. Det går relativt hurtigt at koble sig til hver server,og forbindelsen er også meget stabil når du er forbundet. Det er ikke sådan at forbindelsen forsvinder eller lignende. I forhold til oplevet og målt hastighed får CyberGhost derfor mere end godkendt.

  Sikkerhed og privatliv

  Vi oplever sikkerheden hos CyberGhost som meget god. Udbyderen er beliggende i Rumænien og har en nul-logningspolitik. Det betyder, at du kan gøre hvad du vil på nettet uden du bliver overvåget. CyberGhost kan heller ikke lække oplysninger om dig til en tredjepart, da der ikke er nogen oplysninger at lække.

  Af andre sikkerhedsløsninger CyberGhost tilbyder er en stærk 256-bit AES-kryptering. Dette krypteringsniveau er faktisk det samme som den amerikanske hær bruger, så du kan være sikker på, at kryptering er på et højt niveau. CyberGhost tilbyder også en kill switch, som hjælper til at gøre din webbrowsing endnu sikrere.

  Alt i alt er vi meget tilfredse med sikkerheden hos CyberGhost. Vi mener, at du kan være sikker på, at denne VPN-udbyder leverer hvad de lover sikkerhedsmæssigt.

  Servere i forskellige lande

  Som nævnt ovenfor tilbyder CyberGhost over 3000 servere i mere end 60 lande. Sammenlignet med andre VPN-udbydere, skal dette siges at være et stort udvalg af servere. Kun NordVPN slår CyberGhost med sine nuværende 5000 servere.

  Når det kommer til antallet af lande, skiller CyberGhost sig ikke ud, og der er nogle VPN-udbydere der tilbyder flere lande. CyberGhost tilbyder dog servere i de fleste lande, der er relevante for vores brugere, så det bliver ikke meget relevant.

  CyberGhost får et stort plus, fordi de allerede har valgt servere til forskellige formål. Ønsker du for eksempel å se på den amerikanske netflixversjonen har Cyber Ghost til enhver tid servere klare som de mener vil fungere på Netflix, og lignende med andre streamingtjenester.

  For eksempel, hvis du vil se den amerikanske Netflix-version, har CyberGhost allerede valgt den server som de tror vil fungere bedst på Netflix, og lignende andre streamingtjenester

  Pris

  Rent prismæssigt er CyberGhost helt på det jævne. Hvis du binder dig i en måned koster et abonnement ca. 70,- kr. Binder du dig i en længere periodekan prisen komme helt ned på ca. 25,- kr. CyberGhost har også ofte meget gode tilbud, så du kan være heldig at få tjenesten endnu billigere.

  Noget der virkelig imponerer os hos CyberGhost er deres pengene tilbage garanti, som varer i 45 dage. CyberGhost er ledende i sammenligning med andre VPN-udbydere, hvor standarden er en 30 dages pengene tilbage garanti. At en udbyder har en penge tilbage garanti betyder ofte, at de har tillid til deres eget produkt, hvilket er godt for CyberGhosts med deres 45 dage.

  CyberGhost kontrollpanel

  Brugervenlighed

  Med brugervenlighed, mener vi hvor let det er at downloade, installere, navigere rundt hos VPN-udbyderen. Vi oplever brugervenligheden CyberGhosts som alt i alt meget godt. Efter du har fået VPN-tjenesten, er det meget nemt at downloade og installere det på din PC.

  CyberGhost kontrollpanel

  Efter dette har CyberGhost en meget brugervenlig menu, hvor det er let at navigere rundt. CyberGhost får også et plus for at have udvalgt servere til dig i forhold til forskellige streamingtjenester, som adskiller sig fra mange andre VPN-udbydere.

  CyberGhost er god til både nybegyndere og mere erfarne VPN brugere.

  CyberGhost til dansk TV i udlandet

  Som bekendt er der mange der bruger VPN for at se dansk TV i udlandet. TV-programmer som DR, TV2 og lignende er i øjeblikket blokeret, hvis du ikke har en dansk IP-adresse. Dette medfører at hvis du befinder dig i for eksempel Spanien, Sverige eller USA vil du i mange tilfælde ikke kunne se dansk TV. Der skal laves nogle ændringer på dette område indenfor EU, men det er fortsat usikkert, hvornår disse regler rent faktisk træder i kraft.

  I forhold til CyberGhost fungererdenne VPN-tjeneste meget godt for at se på dansk TV i udlandet. Til dette formål har du brug for en VPN-tjeneste med en dansk server, siden du er nødsaget til at have en dansk IP-adresse. CyberGhost har mange servere i Danmark, som efter vores erfaring fungerer meget godt til at se på dansk TV i udlandet. Vi fik en bekendt som opholder sig i Spanien til at teste både DR og TV2s internet-TV, og CyberGhosts servere fungerede meget godt til dette formål. CyberGhost lover jo selv at de er en af de bedste VPN-tilbydere indenfor streaming af geoblokeret indhold, og vi synes tjenesten holder dette løfte.

  CyberGhost til amerikansk Netflix

  Som bekendt i Danmark er udvalget indenfor Netflix ikke det bedste. Filmene har vi set før, og serierne er heller ikke så imponerende. Problemet for Netflix er at de må betale for rettighederne til indholdet indenfor hvert land, og derfor virker de til at prioritere de største lande højest. Af den grund er det amerikanske udvalg det allerbedste. Ofte er udvalget op til dobbelt så stort som det danske udvalgt.

  Der er mange VPN-tjenester som ikke fungerer så godt med Netflix. Grunden til dette er at Netflix stadig blokerer IP-adresser som er tilknyttet VPN-servere. Af den grund vil for eksempel gratistjenester være alt for dårlige til at fungere med Netflix.

  Vores erfaring med CyberGhost i forhold til Netflix var meget godt. CyberGhost skiller sig ud fra andre VPN-tjenester ved at tjenesten har en egen funktion til Netflix. Dette betyder at du kan trykke på en “Netflixknap”, og så vil CyberGhost automatisk finde servere til dig som vil fungere med Netflix. Vi giver derfor CyberGhost “thumbs up” i forhold til Netflix.

  Vores testere mener:

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  - “CyberGhost er en VPN-tjeneste jeg ikke har haft så meget erfaring med tidligere. Lidt mærkeligt egentlig, hvis man tænker på at CyberGhost er en af de absolut største VPN-tjenester på markedet. CyberGhost er vokset ekstremt meget på det seneste og har nu over 3700 servere i over 60 lande. Eftersom de har fået nye ejere, virker de til at have satset meget mere, hvilket også synes i forhold til at tjenesten er blevet bedre.

  Personligt var jeg derfor meget spændt på at teste CyberGhost. Alt i alt synes jeg tjenesten leverede et fint resultat. Designmæssigt er udseendet på programvaren måske ikke den pæneste, sammenlignet med for eksempel NordVPn eller ExpressVPN, men det var helt okay.

  Dette er uanset hvad ikke det vigtigste. Det vigtigste er tjenestens funktion, hvilken vi syntes var meget god. I forhold til forbindelserne var de efter min erfaring robuste og gode. Du blev ikke pludselig frakoblet, sådan som man gør med de ikke helt så gode VPN-tjenester. Du forbindes også relativt hurtigt til de forskellige VPN-tjenester.

  Jeg var meget imponeret over hvor praktisk det var at se på amerikansk Netflix med VPN, og at CyberGhost havde flere forskellige funktioner i forhold til hvad du ville bruge VPN-tjenesten til. Dette er noget de færreste VPN-tilbydere har, og det var en stor fordel i forhold til brugeren.

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Jeg har brugt CyberGhost lidt i løbet af min tid som sikkerhedstilhænger. Primært har jeg altid været en tilhænger af NordVPN, men jeg var meget spændt på at teste CyberGhost igen, som jeg ikke har testet i i et år. Jeg har hørt at de har fået mange opdateringer for nyligt, og at de har gennemført en stor forbedring i forhold til antal servere og lignende.

  Mit indtryk af CyberGhost var i lighed med Jarle at det er en meget god VPN-tjeneste som kommer op i nærheden af de allerbedste VPN-tjenester. Grundene til at jeg anbefaler CyberGhost er mange. Blandt andet havde CyberGhost meget gode resultater i vores hastighedstester, og præsterede helt på samme niveau som ExpressVPN, som er kommet bedst ud af vores test. Ydermere var designet meget enkelt og brugervenligt, og du kobles hurtigt til de forskellige servere.

  CyberGhost ender på en tredjeplads samlet i vores tests, men dette er ikke grunden til at du ikke skal vælge denne VPN-tjeneste. Den er ekstremt god og jeg kan virkelig anbefale den.

  Prismæssigt er CyberGhost også en del rimeligere end ExpressVPN, og sådan set kan dette være et godt alternativ for dig som vil spare penge. Tjenesten har også en 30 dages pengene tilbage garanti.

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Ligesom Jarle og Andreas synes jeg også godt om CyberGhost i vores test. Prismæssigt er strukturen meget lig NordVPNs, så CyberGhost og NordVPN bliver de to kæmpende alternativer, hvis du vil have en noget billigere VPN end ExpressVPN.

  Det eneste, jeg ikke kan lide ved CyberGhost, er, at de for nylig blev erhvervet af Kape Technologies. Dette er et israelsk selskab, der tidligere er blevet anklaget for at sprede malware over internettet. Ikke det bedste førsteindtryk når du skal vælge et VPN-selskab. Selv den tidligere CyberGhost-chef indrømmede, at han og Kape Technologies personligt havde forskellige mål for CyberGhost-tjenesten.

  Uanset hvad, det behøver ikke at have så meget at sige. CyberGhost lover en nullog-politik og har også meget gode sikkerhedsfunktioner. Derudover er virksomheden placeret i Rumænien, som ligger uden for mange overvågnings-jurisdiktioner.

  Jeg var generelt tilfreds med min egen test af CyberGhost. Brugervenligheden var god, hastigheden hurtig, forbindelserne stabile og appen er også meget komfortabel til mobilbrug. Stadig vil jeg hellere anbefale NordVPN i stedet, da ydelserne er mere eller mindre de samme hvad angår pris og service. NordVPN virker efter min mening lidt bedre på de fleste områder.

  Konklusion

  «CyberGhost er en sterk VPN leverandør som leverer et solid produkt til en rimelig pris».

 • Konklusion
 • 8.5