Anmeldelse af CyberGhost

Konklusion: 8.5

Annoncering info

CyberGhost anmeldelse

 • Vores konklusion
 • 8.5
 • «CyberGhost er en stærk VPN-udbyder, der leverer et solidt produkt til en relativt rimelig pris».

  «CyberGhost er en stærk VPN-udbyder, der leverer et solidt produkt til en relativt rimelig pris».


  Hvad vi kunne lide hos CyberGhost

 • Servere i mere end 60 lande
 • De har en nul-logningspolitik
 • Bruges på 7 enheder på samme tid
 • Over 3000 servere at vælge imellem

 • Egenskaber

 • Pris: $2.5 pr. måned
 • Erbjudande: Op til 81% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 45 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduktion

  CyberGhost er en af de ældste og største VPN-udbydere i branchen, og har over 20 millioner brugere på verdensplan. CyberGhost har også et ry som en af de bedre VPN-udbydere i branchen, og efter vores mening lever CyberGhost op til forventningerne.

  CyberGhost har virkelig investeret og haft en ekstrem vækst i antallet af servere i 2018, faktisk fik udbyderen 150% flere servere i 2018. I dag har CyberGhost over 3000 servere i over 60 lande. CyberGhost har også en række servere i Danmark, hvilket gør tjenesten meget god til danske brugere.

  CyberGhost har også sine egne kanaler til dem, der ønsker at streame, såsom Netflix, ITV, BBC, HULU og lignende. Som sådan er brugervenligheden hos CyberGhost meget godt, sammenlignet med mange af de andre VPN-udbydere.

  CyberGhost skiller sig ud fra andre VPN-udbydere, ved at du kan bruge tjenesten på 7 enheder på samme tid, for dem der af en eller anden grund har behov for dette.

  CyberGhost er beliggende i Rumænien og har en streng nul-logningspolitik. Det betyder, at CyberGhost sikkerhed er god. CyberGhost har også sine egene NoSpy-server med 256-bit AES-kryptering.

  Rent prismæssigt vælter CyberGhost ikke dit budget. CyberGhost er ikke den dyreste VPN-udbyder, men heller ikke den billigste. Et månedligt abonnement koster omkring 70,- kr., men prisen bliver betydeligt billigere, hvis du binder dig for en længere periode.

  Hastighed

  Når man vælger en VPN-udbyder, er hastigheden sandsynligvis en af de vigtigste faktorer. Grunden til dette, er at når man bruger VPN-tjenesten, bliver hastigheden noget langsommere. Grunden til dette er, at alt trafik skal igennem en anden server, før du bliver redigeret til andre hjemmesider. Hos de bedste VPN-udbydere vil hastigheden dog være så hurtig, at hastigheden næppe vil blive et problem.

  Hastigheden af CyberGhost er meget god i vores test, og er absolut på højde med andre top udbydere, såsom NordVPN og ExpressVPN. I alle vores test var ingen problemer med at streame videor og film i fuld HD-kvalitet uden ventetid eller spille spill såsom WOW og LOL uden stop.

  Sikkerhed og privatliv

  Vi oplever sikkerheden hos CyberGhost som meget god. Udbyderen er beliggende i Rumænien og har en nul-logningspolitik. Det betyder, at du kan gøre hvad du vil på nettet uden du bliver overvåget. CyberGhost kan heller ikke lække oplysninger om dig til en tredjepart, da der ikke er nogen oplysninger at lække.

  Af andre sikkerhedsløsninger CyberGhost tilbyder er en stærk 256-bit AES-kryptering. Dette krypteringsniveau er faktisk det samme som den amerikanske hær bruger, så du kan være sikker på, at kryptering er på et højt niveau. CyberGhost tilbyder også en kill switch, som hjælper til at gøre din webbrowsing endnu sikrere.

  Alt i alt er vi meget tilfredse med sikkerheden hos CyberGhost. Vi mener, at du kan være sikker på, at denne VPN-udbyder leverer hvad de lover sikkerhedsmæssigt.

  Servere i forskellige lande

  Som nævnt ovenfor tilbyder CyberGhost over 3000 servere i mere end 60 lande. Sammenlignet med andre VPN-udbydere, skal dette siges at være et stort udvalg af servere. Kun NordVPN slår CyberGhost med sine nuværende 5000 servere.

  Når det kommer til antallet af lande, skiller CyberGhost sig ikke ud, og der er nogle VPN-udbydere der tilbyder flere lande. CyberGhost tilbyder dog servere i de fleste lande, der er relevante for vores brugere, så det bliver ikke meget relevant.

  CyberGhost får et stort plus, fordi de allerede har valgt servere til forskellige formål. Ønsker du for eksempel å se på den amerikanske netflixversjonen har Cyber Ghost til enhver tid servere klare som de mener vil fungere på Netflix, og lignende med andre streamingtjenester.

  For eksempel, hvis du vil se den amerikanske Netflix-version, har CyberGhost allerede valgt den server som de tror vil fungere bedst på Netflix, og lignende andre streamingtjenester

  Pris

  Rent prismæssigt er CyberGhost helt på det jævne. Hvis du binder dig i en måned koster et abonnement ca. 70,- kr. Binder du dig i en længere periodekan prisen komme helt ned på ca. 25,- kr. CyberGhost har også ofte meget gode tilbud, så du kan være heldig at få tjenesten endnu billigere.

  Noget der virkelig imponerer os hos CyberGhost er deres pengene tilbage garanti, som varer i 45 dage. CyberGhost er ledende i sammenligning med andre VPN-udbydere, hvor standarden er en 30 dages pengene tilbage garanti. At en udbyder har en penge tilbage garanti betyder ofte, at de har tillid til deres eget produkt, hvilket er godt for CyberGhosts med deres 45 dage.

  Brugervenlighed

  Med brugervenlighed, mener vi hvor let det er at downloade, installere, navigere rundt hos VPN-udbyderen. Vi oplever brugervenligheden CyberGhosts som alt i alt meget godt. Efter du har fået VPN-tjenesten, er det meget nemt at downloade og installere det på din PC.

  Efter dette har CyberGhost en meget brugervenlig menu, hvor det er let at navigere rundt. CyberGhost får også et plus for at have udvalgt servere til dig i forhold til forskellige streamingtjenester, som adskiller sig fra mange andre VPN-udbydere.

  CyberGhost er god til både nybegyndere og mere erfarne VPN brugere.

  Konklusion

  «CyberGhost er en sterk VPN leverandør som leverer et solid produkt til en rimelig pris».

 • Konklusion
 • 8.5
 • CyberGhost.com