VPNportalen

CyberGhost Anmeldelse

8.5/10

CyberGhost er en stærk VPN-udbyder, der leverer et solidt produkt til en relativt rimelig pris.

Dette likte vi med CyberGhost:

 • Servere i 89 lande
 • De har en nul-logningspolitik
 • Bruges på 7 enheder på samme tid
 • Laveste pris:

  €2.19 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Introduktion

  CyberGhost er en af de ældste og største VPN-udbydere i branchen, og har over 20 millioner brugere på verdensplan. CyberGhost har også et ry som en af de bedre VPN-udbydere i branchen, og efter vores mening lever CyberGhost op til forventningerne.

  CyberGhost har virkelig investeret og haft en ekstrem vækst i antallet af servere i 2018, faktisk fik udbyderen 150% flere servere i 2018. I dag har CyberGhost over 6500 servere i 89 lande. CyberGhost har også en række servere i Danmark, hvilket gør tjenesten meget god til danske brugere.

  Besøg CyberGhost
  Her kan du se CyberGhosts hjemmeside

  CyberGhost har også sine egne kanaler til dem, der ønsker at streame, såsom Netflix, ITV, BBC, HULU og lignende. Som sådan er brugervenligheden hos CyberGhost meget godt, sammenlignet med mange af de andre VPN-udbydere.

  CyberGhost skiller sig ud fra andre VPN-udbydere, ved at du kan bruge tjenesten på 7 enheder på samme tid, for dem der af en eller anden grund har behov for dette.

  CyberGhost er beliggende i Rumænien og har en streng nul-logningspolitik. Det betyder, at CyberGhost sikkerhed er god. CyberGhost har også sine egene NoSpy-server med 256-bit AES-kryptering.

  Rent prismæssigt vælter CyberGhost ikke dit budget. CyberGhost er ikke den dyreste VPN-udbyder, men heller ikke den billigste. Et månedligt abonnement koster omkring 100,- kr., men prisen bliver betydeligt billigere, hvis du binder dig for en længere periode.

  • €2.19 pr mnd
  • 82% rabat
  • 45 dage pengene
  • tilbage garanti

  Hastighed

  Amerikanske servere hos CyberGhost
  CyberGhost har et antal hurtige servere over hele verden.

  Når man vælger en VPN-udbyder, er hastigheden sandsynligvis en af de vigtigste faktorer. Grunden til dette, er at når man bruger VPN-tjenesten, bliver hastigheden noget langsommere. Grunden til dette er, at alt trafik skal igennem en anden server, før du bliver redigeret til andre hjemmesider. Hos de bedste VPN-udbydere vil hastigheden dog være så hurtig, at hastigheden næppe vil blive et problem.

  Hastigheden af CyberGhost er meget god i vores test, og er absolut på højde med andre top udbydere, såsom NordVPN og ExpressVPN. I alle vores test var ingen problemer med at streame videor og film i fuld HD-kvalitet uden ventetid eller spille spill såsom WOW og LOL uden stop.

  Det vi kunne lide ved CyberGhost er at det også går relativt hurtigt at koble sig til hver server. Med mange VPN-tjenester tager det utroligt lang tid at koble sig til hver server, og forbindelsen kan også være meget ustabil. Dette oplever vi ikke med CyberGhost. Det går relativt hurtigt at koble sig til hver server,og forbindelsen er også meget stabil når du er forbundet. Det er ikke sådan at forbindelsen forsvinder eller lignende. I forhold til oplevet og målt hastighed får CyberGhost derfor mere end godkendt.

  Sikkerhed og privatliv

  Vi oplever sikkerheden hos CyberGhost som meget god. Udbyderen er beliggende i Rumænien og har en nul-logningspolitik. Det betyder, at du kan gøre hvad du vil på nettet uden du bliver overvåget. CyberGhost kan heller ikke lække oplysninger om dig til en tredjepart, da der ikke er nogen oplysninger at lække.

  Af andre sikkerhedsløsninger CyberGhost tilbyder er en stærk 256-bit AES-kryptering. Dette krypteringsniveau er faktisk det samme som den amerikanske hær bruger, så du kan være sikker på, at kryptering er på et højt niveau. CyberGhost tilbyder også en kill switch, som hjælper til at gøre din webbrowsing endnu sikrere.

  Alt i alt er vi meget tilfredse med sikkerheden hos CyberGhost. Vi mener, at du kan være sikker på, at denne VPN-udbyder leverer hvad de lover sikkerhedsmæssigt.

  Servere i forskellige lande

  Som nævnt ovenfor tilbyder CyberGhost over 6500 servere i 89 lande. Sammenlignet med andre VPN-udbydere, skal dette siges at være et stort udvalg af servere. Ikke engang NordVPN slår CyberGhost med sine nuværende 5000 servere.

  Når det kommer til antallet af lande, skiller CyberGhost sig ikke ud, og der er nogle VPN-udbydere der tilbyder flere lande. CyberGhost tilbyder dog servere i de fleste lande, der er relevante for vores brugere, så det bliver ikke meget relevant.

  CyberGhost får et stort plus, fordi de allerede har valgt servere til forskellige formål. Ønsker du for eksempel å se på den amerikanske netflixversjonen har Cyber Ghost til enhver tid servere klare som de mener vil fungere på Netflix, og lignende med andre streamingtjenester.

  For eksempel, hvis du vil se den amerikanske Netflix-version, har CyberGhost allerede valgt den server som de tror vil fungere bedst på Netflix, og lignende andre streamingtjenester

  Hvad koster CyberGhost?

  CyberGhosts priser er ganske fornuftige.

  Rent prismæssigt er CyberGhost helt på det jævne. Hvis du binder dig i en måned koster et abonnement ca. 100,- kr. Binder du dig i en længere periodekan prisen komme helt ned på ca. 25,- kr. CyberGhost har også ofte meget gode tilbud, så du kan være heldig at få tjenesten endnu billigere.

  Noget der virkelig imponerer os hos CyberGhost er deres pengene tilbage garanti, som varer i 45 dage. CyberGhost er ledende i sammenligning med andre VPN-udbydere, hvor standarden er en 30 dages pengene tilbage garanti. At en udbyder har en penge tilbage garanti betyder ofte, at de har tillid til deres eget produkt, hvilket er godt for CyberGhosts med deres 45 dage.

  Kan man få CyberGhost gratis?

  Som udgangspunkt er CyberGhost ikke en gratis VPN-tjeneste, ligesom de andre markedsledende udbydere. Dette skyldes, at en gratismodel simpelthen ikke vil fungere for VPN-tjenester, da de er tvunget til at tilbyde høj nok kvalitet på serverne til at levere i overensstemmelse med brugernes behov. CyberGhost er dog meget rimelig i forhold til andre aktører.

  Der er en løsning, hvor du teknisk set kan få fordel af CyberGhost gratis og risikofrit. Du skal blot tilmelde dig som almindelig bruger og vælge en af CyberGhosts tre abonnementer. I en periode på 45 dage kan du til enhver tid afmelde abonnementer og få det fulde beløb refunderet.

  Med andre ord kan du teoretisk set få op til 45 dage med CyberGhost gratis. Du får adgang til hele tjenesten, og der er ingen krav om at skulle angive en gyldig grund til, at du ønsker at opsige dit abonnement. Selvom CyberGhost ikke har en gratisversion af tjenesten, er dette i teorien en gratis prøveperiode – og det er også meget bedre end nogen gratis VPN-tjeneste.

  Det er værd at bemærke, at CyberGhost, ligesom mange af de bedste VPN-tjenester, er så rimelig, at det simpelthen ikke betaler for at ty til en gratis VPN-tjeneste.

  Brugervenlighed

  Med brugervenlighed, mener vi hvor let det er at downloade, installere, navigere rundt hos VPN-udbyderen. Vi oplever brugervenligheden CyberGhosts som alt i alt meget godt. Efter du har fået VPN-tjenesten, er det meget nemt at downloade og installere det på din PC.

  Efter dette har CyberGhost en meget brugervenlig menu, hvor det er let at navigere rundt. CyberGhost får også et plus for at have udvalgt servere til dig i forhold til forskellige streamingtjenester, som adskiller sig fra mange andre VPN-udbydere.

  CyberGhost er god til både nybegyndere og mere erfarne VPN brugere.

  CyberGhost til dansk TV i udlandet

  Som bekendt er der mange der bruger VPN for at se dansk TV i udlandet. TV-programmer som DR, TV2 og lignende er i øjeblikket blokeret, hvis du ikke har en dansk IP-adresse. Dette medfører at hvis du befinder dig i for eksempel Spanien, Sverige eller USA vil du i mange tilfælde ikke kunne se dansk TV. Der skal laves nogle ændringer på dette område indenfor EU, men det er fortsat usikkert, hvornår disse regler rent faktisk træder i kraft.

  I forhold til CyberGhost fungererdenne VPN-tjeneste meget godt for at se på dansk TV i udlandet. Til dette formål har du brug for en VPN-tjeneste med en dansk server, siden du er nødsaget til at have en dansk IP-adresse. CyberGhost har mange servere i Danmark, som efter vores erfaring fungerer meget godt til at se på dansk TV og DR TV i udlandet. Vi fik en bekendt som opholder sig i Spanien til at teste både DR og TV2s internet-TV, og CyberGhosts servere fungerede meget godt til dette formål. CyberGhost lover jo selv at de er en af de bedste VPN-tilbydere indenfor streaming af geoblokeret indhold, og vi synes tjenesten holder dette løfte.

  CyberGhost til amerikansk Netflix

  Som bekendt i Danmark er udvalget indenfor Netflix ikke det bedste. Filmene har vi set før, og serierne er heller ikke så imponerende. Problemet for Netflix er at de må betale for rettighederne til indholdet indenfor hvert land, og derfor virker de til at prioritere de største lande højest. Af den grund er det amerikanske udvalg det allerbedste. Ofte er udvalget op til dobbelt så stort som det danske udvalgt.

  Der er mange VPN-tjenester som ikke fungerer så godt med Netflix. Grunden til dette er at Netflix stadig blokerer IP-adresser som er tilknyttet VPN-servere. Af den grund vil for eksempel gratistjenester være alt for dårlige til at fungere med Netflix.

  Vores erfaring med CyberGhost i forhold til Netflix var meget godt. CyberGhost skiller sig ud fra andre VPN-tjenester ved at tjenesten har en egen funktion til Netflix. Dette betyder at du kan trykke på en “Netflixknap”, og så vil CyberGhost automatisk finde servere til dig som vil fungere med Netflix. Vi giver derfor CyberGhost “thumbs up” i forhold til Netflix.

  CyberGhost på iPhone og Android

  Vi kender alle farerne ved surfing ubeskyttet på vores pc. Uden krypteret aktivitet er vi ikke sikre på at være anonyme, og dermed kan blandt andre tredjeparter få indblik i, hvad vi foretager os. Det er der dog meget få, der tænker nærmere over, og heldigvis kommer CyberGhost med en god påmindelse herom gennem deres mobilapps.

  CyberGhost tilbyder apps til både iPhone og Android, så du kan forblive sikker online, selv når du surfer på din mobil. Flere og flere bruger deres internetadgang på mobiltelefonen, blandt andet til mobilbank og onlineshopping. Der er også mange, der sender fortrolige e-mails via deres telefon, mens de er på farten.

  Men sikkerheden er ikke den eneste gode, som CyberGhost tilbyder. Med servere rundt om i verden, kan CyberGhost også give dig adgang til en bred vifte af underholdning. Du kan for eksempel se Netflix i USA på din telefon. Dette er perfekt, når du for eksempel sidder i bussen på vej hjem eller i din frokostpause, når du ønsker at se din yndlingsserie.

  Da CyberGhost giver dig mulighed for at beskytte syv enheder til enhver tid, kan både du og resten af familien være beskytte på pc’er og mobiltelefoner gennem tjenesten, så man er ikke begrænset til pc-brug alene, hvilket gælder for mange andre tjenester.

  CyberGhost til torrenting

  CyberGhost har et antal servere, der er specielt tilpasset til torrenting.

  Torrenting er en meget debatteret praksis, men uanset hvad du synes om det, er der ikke megen tvivl om, at det er en fantastisk måde at få adgang til de nyeste film og albums på. Selv om der er streamingtjenester til både film, tv-serier og musik i dag, er disse begrænsede, og mange bruger stadig torrenting til at finde deres underholdning.

  Problemet er, at der er risiko for, at man kommer i problemer, hvis man downloader og uploader torrent-filer. Især upload kan give problemer, da lovgivningen stadig ikke er helt klar. Så er det, at du måske ønsker at drage fordel af en VPN-tjeneste som CyberGhost til at forblive anonym på nettet, mens du downloader og uploader torrent filer.

  Mange VPN-tjenester kan hjælpe med anonymitet, da dette trods alt er deres primære formål. Men det, der er væsentligt at hæfte sig ved her, er, at CyberGhost er baseret i Rumænien. Dette sikrer dit privatliv, og hvis for eksempel myndigheder anmoder om oplysninger om din aktivitet på serverne, da disse oplysninger forbliver fortrolige.

  Endelig er CyberGhost en VPN-tjeneste med gode hastigheder. Servernes høje kvalitet er vigtigt for torrenting, da du trods alt skal downloade relativt store filer, og du næppe ønsker at vente en hel dag på en film. Endnu vigtigere er hastighederne for dem, der uploader store mængder data, men her kan du også stole på CyberGhost.

  CyberGhost og brug i Danmark

  CyberGhost er en unik VPN-tjeneste i det omfang, at de virkelig sætter sig ind i de markeder, hvor de leverer servere. Danmark er et perfekt eksempel på dette, og CyberGhost har deres helt egen hjemmeside, hvor de går ret så langt med at forklare, præcis hvordan situationen i Danmark er i form af overvågning, sikkerhed, streaming, torrenting og andre aktuelle spørgsmål.

  Og selvfølgelig tilbyder CyberGhost gode servere, som du kan bruge til at holde dig anonym og sikker og samtidig få adgang dansk indhold, hvis det er det, du vil. Hvis du for eksempel bor i udlandet, er det selvfølgelig dejligt at se TV2 Play i udlandet en gang imellem. Men danske servere er også gode for danskerne i Danmark.

  For hvis du bruger udenlandske servere, skal du trods alt afbryde VPN-tjenesten, hvis du vil se film og tv-serier fra streamingtjenester i Danmark. Med CyberGhost slipper du for dette, og du kan forblive sikker og anonym gennem en dansk server, samtidig med at du får adgang til alt det indhold, du har brug for adgang til i Danmark.

  Ikke alene giver CyberGhost dig mange gode danske servere, men disse har også en høj hastighed. Uanset om du surfer, ser en film eller måske endda spiller, er det vigtigt at have en høj hastighed på dine servere. Dette gælder for både pc og mobil, så du kan nyde hurtige forbindelser, uanset hvor du befinder dig.

  Særlige funktioner

  CyberGhost’s kryptering er på samme niveau som det amerikanske militærs sikkerhedsforsvar.

  Hvis du har en enhed, der kan oprette forbindelse til internettet, er det meget sandsynligt, at CyberGhost kan beskytte dig gennem deres VPN-løsning. Det er en stor fordel, at CyberGhost er så alsidig, og en af de bedste funktioner ved tjenesten er, at de kan dække op til syv enheder på samme tid. Det slår langt størstedelen af konkurrenterne i toppen.

  Fjernelsen af geoblokering er en anden funktion, hvor CyberGhost leverer på det højeste niveau. Langt de fleste VPN-tjenester giver løfter på dette område. Men det er kun få, der for eksempel formår at passere Netflix’ blokade gang efter gang. CyberGhost slutter sig til en eksklusiv klub af tjenester, der altid slipper forbi Netflix’ greb om VPN-tjenester.

  Med hensyn til sikkerhed så tilbyder CyberGhost 256-bit kryptering. Dette er en krypteringsgrad, der svarer til det niveau, den amerikanske hær anvender. Hvis den amerikanske hær er tilfreds med dette krypteringsniveau ved overførsel af deres data, så kan du i det mindste være sikker på, at dine transaktioner, e-mails og anden kommunikation via netværket også er sikret.

  Andre ting, så som adgang til restriktivt indhold, globale servere og politik mod alle former for logning, gør også CyberGhost til en stærk kandidat blandt de bedste VPN-tjenester i branchen. CyberGhost tilbyder også en række forskellige protokoller for dem, der er noget mere teknisk anlagt og ønsker at ændre disse forhold ved forbindelsen.

  CyberGhost til den kinesiske firewall

  CyberGhost er kendt for at holde brugere væk fra overvågning, fjerne geoblokeringer og ikke mindst øge den generelle sikkerhed ved web-browsing. Men mange af disse funktioner tilbydes også af de andre VPN-tjenester til markedet på mere eller mindre det samme niveau. En af de funktioner, som CyberGhost på den anden side er allerøverst inden for, er at komme rundt i den kinesiske firewall.

  Dette er kaldenavnet på den firewall, der for eksempel forhindrer det kinesiske folk i at besøge Facebook, YouTube, Google og en række andre sider. Få formår at komme rundt i firewallen, som trods alt udviklet af nogle af de bedste it-eksperter i landet. Gennem CyberGhost kan du dog komme forbi væggen.

  Inden for VPN-branchen ses dette som et ægte kvalitetsstempel, da det slet ikke er alle VPN-tjenester, der formår dette. Måske betyder det ikke så meget for os danskere rent praktisk, medmindre vi rejser til Kina eller måske endda arbejde der.

  Men det vidner om de kræfter, der ligger bag CyberGhosts VPN-tjeneste. Men hvis du ikke skulle være i stand til at komme forbi den kinesiske firewall af en eller anden grund, rådes du til at kontakte den venlige kundeservice, der vil hjælpe dig gennem processen. For eksempel skal du muligvis finjustere dine indstillinger.

  Kundeservice

  Før du kontakter en kundemedarbejder hos CyberGhost, er chancerne gode for, at du finder svaret på dine spørgsmål andetsteds. Dette skyldes, at denne VPN-tjeneste har, hvad der højest sandsynligt er det mest omfattende udvalg af hjælpeartikler i form af deres database, der spænder over langt de fleste emner, man kan forestille sig inden for brug af en VPN-tjeneste.

  Læg hertil, at du kan søge i CyberGhosts store FAQ efter svar på ofte stillede spørgsmål, hvor dit spørgsmål sandsynligvis også er at finde. Skulle spørgsmålet ikke være der, så har CyberGhost en standard 24/7 kundeserviceløsning, hvor du vælger mellem at kontakte dem i live-chat eller per e-mail. Førstnævnte kan varmt anbefales for det hurtigste svar, som du modtagr i løbet af få minutter.

  Måske er det mest unikke ved CyberGhost deres forskellige guider, som er rettet mod specifik software. Her finder du oplysninger om download, installation, hjælp, egenskaber og meget mere i forhold til operativsystemer som Windows, Mac, Android, iOS og mange flere. Således er intet overladt til tilfældighederne, hvis du bruger CyberGhost.

  Et sidste – og meget vigtigt punkt for mange – er CyberGhosts garanti om, at det er nemt at bede om at få pengene tilbage. Ofte kan dette føles som en besværlig proces, hvor kundeservice i lang tid forsøger at få dig til at blive eller på anden måde gør det vanskeligt at få refunderet betalingen. CyberGhost vil kun stille dig et par spørgsmål, før de meget hurtigt hjælper dig med refusionen.

  Resumé

  CyberGhost er blandt de bedst kendte VPN-tjenester på dagens marked. Deres ekspansive serverpark, der spænder over hele verden, sikrer, at du altid har en kvalitetsserver, du kan oprette forbindelse til. Først og fremmest giver CyberGhost dig funktioner såsom anonymitet, sikkerhed og ikke mindst fjernelse af geoblokeringer.

  Du får med CyberGhost 256-bit kryptering, en politik om ingen logning og adgang til at se Netflix i USA blandt andre steder. Desuden kan du hjemme i Danmark drage fordel af en række andre forskellige fordele. Hurtige servere og adgang til at se DR i udlandet er for eksempel en god grund til at overveje CyberGhost som din næste VPN-tjeneste.

  CyberGhost kan opfylde dine VPN-behov gennem sin fleksibilitet. Tjenesten er tilgængelig for de fleste operativsystemer, og du kan også downloade software og bruge den på op til syv enheder på samme tid. Det er yderligere værd at bemærke, at CyberGhost kommer med en prøveperiode på op til 45 dage, hvor du når som helst i perioden kan bede om at få dine penge tilbage.

  Vores testere mener:

  Jarle

  – “CyberGhost er en VPN-tjeneste jeg ikke har haft så meget erfaring med tidligere. Lidt mærkeligt egentlig, hvis man tænker på at CyberGhost er en af de absolut største VPN-tjenester på markedet. CyberGhost er vokset ekstremt meget på det seneste og har nu over 3700 servere i over 60 lande. Eftersom de har fået nye ejere, virker de til at have satset meget mere, hvilket også synes i forhold til at tjenesten er blevet bedre.

  Personligt var jeg derfor meget spændt på at teste CyberGhost. Alt i alt synes jeg tjenesten leverede et fint resultat. Designmæssigt er udseendet på programvaren måske ikke den pæneste, sammenlignet med for eksempel NordVPn eller ExpressVPN, men det var helt okay.

  Dette er uanset hvad ikke det vigtigste. Det vigtigste er tjenestens funktion, hvilken vi syntes var meget god. I forhold til forbindelserne var de efter min erfaring robuste og gode. Du blev ikke pludselig frakoblet, sådan som man gør med de ikke helt så gode VPN-tjenester. Du forbindes også relativt hurtigt til de forskellige VPN-tjenester.

  Jeg var meget imponeret over hvor praktisk det var at se på amerikansk Netflix med VPN, og at CyberGhost havde flere forskellige funktioner i forhold til hvad du ville bruge VPN-tjenesten til. Dette er noget de færreste VPN-tilbydere har, og det var en stor fordel i forhold til brugeren.

  Andreas

  Jeg har brugt CyberGhost lidt i løbet af min tid som sikkerhedstilhænger. Primært har jeg altid været en tilhænger af NordVPN, men jeg var meget spændt på at teste CyberGhost igen, som jeg ikke har testet i i et år. Jeg har hørt at de har fået mange opdateringer for nyligt, og at de har gennemført en stor forbedring i forhold til antal servere og lignende.

  Mit indtryk af CyberGhost var i lighed med Jarle at det er en meget god VPN-tjeneste som kommer op i nærheden af de allerbedste VPN-tjenester. Grundene til at jeg anbefaler CyberGhost er mange. Blandt andet havde CyberGhost meget gode resultater i vores hastighedstester, og præsterede helt på samme niveau som ExpressVPN, som er kommet bedst ud af vores test. Ydermere var designet meget enkelt og brugervenligt, og du kobles hurtigt til de forskellige servere.

  CyberGhost ender på en tredjeplads samlet i vores tests, men dette er ikke grunden til at du ikke skal vælge denne VPN-tjeneste. Den er ekstremt god og jeg kan virkelig anbefale den.

  Prismæssigt er CyberGhost også en del rimeligere end ExpressVPN, og sådan set kan dette være et godt alternativ for dig som vil spare penge. Tjenesten har også en 30 dages pengene tilbage garanti.

  Anne-Marte

  Ligesom Jarle og Andreas synes jeg også godt om CyberGhost i vores test. Prismæssigt er strukturen meget lig NordVPNs, så CyberGhost og NordVPN bliver de to kæmpende alternativer, hvis du vil have en noget billigere VPN end ExpressVPN.

  Det eneste, jeg ikke kan lide ved CyberGhost, er, at de for nylig blev erhvervet af Kape Technologies. Dette er et israelsk selskab, der tidligere er blevet anklaget for at sprede malware over internettet. Ikke det bedste førsteindtryk når du skal vælge et VPN-selskab. Selv den tidligere CyberGhost-chef indrømmede, at han og Kape Technologies personligt havde forskellige mål for CyberGhost-tjenesten.

  Uanset hvad, det behøver ikke at have så meget at sige. CyberGhost lover en nullog-politik og har også meget gode sikkerhedsfunktioner. Derudover er virksomheden placeret i Rumænien, som ligger uden for mange overvågnings-jurisdiktioner.

  Jeg var generelt tilfreds med min egen test af CyberGhost. Brugervenligheden var god, hastigheden hurtig, forbindelserne stabile og appen er også meget komfortabel til mobilbrug. Stadig vil jeg hellere anbefale NordVPN i stedet, da ydelserne er mere eller mindre de samme hvad angår pris og service. NordVPN virker efter min mening lidt bedre på de fleste områder.

  • $2.5 pr mnd
  • 80% rabat
  • 45 dage pengene
  • tilbage garanti