VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Om VPNportalen

  På VPNportalen tester, sammenligner og evaluerer vi markedets forskellige VPN-udbydere.

  Streaming af film, serier og andet online indhold er populært som aldrig før, og denne trend lader bare til at fortsætte. Vores forventninger til hvad vi kan se hvor, bliver også højere – og derfor er det for mange en skuffelse, når de rejser udenlands og ikke længere kan se f.eks. DR, TV2 eller dansk Netflix.

  Samtidig er vores online færden fuld af risici, og vi hører dagligt om websites der hackes og så videre. Dette er nogle af årsagerne til, at brugen af VPN er skudt i vejret, og at der lige nu er et væld af forskellige udbydere man som forbruger kan benytte – fra gratis til betalt software. På VPNportalen er vores ambition, at gøre det lidt nemmere for dig som forbruger, at tage de gode beslutninger.

  Vores mål er at identificere VPN-tjenester med den hurtigste hastighed, højeste sikkerhed og bedste kundeservice. Brugervenlighed er også noget vi går højt op i, i de VPN-løsninger vi tester og anmelder.

  Prisen er naturligvis også en faktor, men vores erfaring er, at mange af de bedste udbydere har lagt sig nogenlunde på samme prisniveau, og derfor er prisen ikke noget vi går nær så højt op i, som de ovennævnte faktorer.

  Hård konkurrence giver bedre produkter

  Efterspørgslen på gode VPN-tjenester betyder at konkurrencen på markedet er hård, og det er til forbrugernes fordel! Det betyder nemlig, at de forskellige udbydere er nødt til at presse priserne ned og tilbyde solide produkter der lever op til forbrugernes krav.

  Her på VPNportalen vil du bemærke, at vi primært fokuserer på de betalte VPN-tjenester. Der er stor interesse efter dem der tilbyder det gratis, men som med de fleste ting der kommer for billigt, så er der en bagside. Slækket sikkerhed, salg af din data til tredjepart og streaming af lav kvalitet er blandt det man accepterer, når man benytter mange gratis VPN-tjenester – og det er ikke noget vi kan stå inde for at anbefale brugen af.

  Som alle andre virksomheder skal vi dække omkostningerne ved at køre siden samt generere et overskud. Derfor modtager vi henvisningshonorarer, når vi henviser en person fra vores hjemeside til en VPN-udbyder, hvis personen køber et abonnement. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke påvirker prisen negativt for dig som forbruger.

  Vi håber du vil få gavn af vores dybdegående artikler, og finder det information du søger.