VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Om os

  VPNportalen er en web-portal, der sammenligner og evaluerer forskellige VPN-udbydere.

  Af forskellige årsager VPN er blevet meget populært at bruge, hvilket betyder, at der nu er en række forskellige VPN-udbydere. Dette kan gøre det vanskeligt for forbrugerne at vælge, hvilke programmer der er mest gavnlige. Vi vil gerne gøre processen lidt lettere.

  Vores mål er at identificere VPN-tjenester med den hurtigste hastighed, sikkerhed og kundeservice. Usability er også noget, vi understrege. Alle leverandører vi har anbefalet på dette site er meget let at bruge. Normalt er den eneste, du skal gøre, er at hente programmet og vælge, hvilket land du vil oprette forbindelse til.

  Prisen er også en faktor, men de fleste VPN-tjenester har en forholdsvis ens pris. Beacuse af denne pris er ikke en særlig fremtrædende faktor i vores vurdering.

  Prisen i en måned er omkring $ 10 for de fleste udbydere, men hvis du tilmelder dig i 6 måneder eller mere, er det muligt at opnå betydelige rabatter på op til 75% rabat.

  Det er efterhånden blevet en stor konkurrence inden for VPN-industrien, hvilket er en fordel for forbrugerne. VPN-tjenester er nødt til at presse priserne ned og tilbyde solide produkter. Der er en række andre VPN’er end dem, vi anbefaler på denne side, og nogle af disse kan også være gode valg. Af ressourcemæssige årsager har vi imidlertid valgt 5 kendte varemærker i branchen.

  De programmer, vi anbefaler på denne side, er alle programmer, du skal betale for. Der er også gratis VPN-programmer, du kan bruge. Prisen på disse programmer er imidlertid blevet så lav, at vi tror, at det i de fleste tilfælde vil være smart at vælge et betalt program frem for et gratis program.

  Som alle andre virksomheder skal vi dække omkostningerne ved at køre siden samt generere overskud. Derfor modtager vi henvisningsgebyrer, når vi henviser en person fra vores websted til en VPN-udbyder, hvis personen køber et abonnement.

  Vi håber du vil få gavn af denne side og ønsker dig held og lykke i forfølgelsen af en VPN-tjeneste.