Anmeldelse af Surfshark

Vurdering: 7.6

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  Annoncering info

  Anmeldelse af Surfshark

 • Vores konklusion
 • 7.6
 • "SurfShark er en relativt ny VPN-udbyder, der hurtigt har formået at blive en rigtig god tjeneste."

  "SurfShark er en relativt ny VPN-udbyder, der hurtigt har formået at blive en rigtig god tjeneste."


  Hvad vi kunne lide hos SurfShark

 • Servere i 50 lande
 • Brugervenlig på alle servere
 • En god pris
 • Højer hastighed en hvad de lover

 • Egenskaber

 • Pris: $1.99 pr. måned
 • Erbjudande: Op til 83% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduktion

  I de senere år, er der kommet rigtig mange nye VPN-udbydere, der ønsker at deltage i det sjove. Det ses tydeligt, at der er en masser af penge at tjene i VPN-industrien. Ikke alle udbydere er lige gode. SurfShark er dog en af de få nyere VPN-udbydere vi mener kan konkurrere med de allerstørste, såsom NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

  VPN-udbyderen SurfShark er vokset meget og kan allerede tilbyde over 500 servere i 50 lande, og hævder, at de sigter mod at vokse endnu mere i den kommende periode. På en sådan måde kan det virke som en lovende VPN-udbyder.

  Når det kommer til vores test, syntes vi at VPN-udbyderen SurfShark tilbyder en meget god tjeneste, når vi tager i betragtning hvor kort tid de har været på markedet. På de servere vi har testet er hastigheden rigtig god, og alt virker meget godt, uanset om du uhindret vil streame indhold i HD-kvalitet, eller om du skal bruge VPN-tjenesten, til spil.

  Sikkerhedsmæssigt er SurfShark på niveau med de fleste andre VPN-udbydere. Nul-logningspolitik, Kill Switch og lignende er en selvfølge i VPN-industrien i dag, og disse ting tilbyder SurfShark også.

  Et område, vi tror SurfShark står meget stærkt er på deres brugervenlighed. Ikke alle VPN-udbydere tilbyder det samme brugervenlige design, men her er Surf Shark på et højt niveau. Vi fandt både app-designet og pc-designet er meget behageligt at bruge.

  Prismæssig skiller SurfShark sig positivt ud, hvis du binder dig for en længere periode kommer prisen helt ned på under $2 per måned. Vi vil detaljeret gennemgå hvert af punkterne nedenfor.

  Hastighed

  Uanset hvilken VPN-udbyder du bruger, bliver hastigheden lidt langsommere, da trafikken først skal forbi en ekstern server, inden den videresendes. Men hos de bedste VPN-udbydere vil dette hastighedstab være minimal. Vi har tidligere skrevet om nogle gratis tjenester, som i det hele taget dræber hastigheden alt for meget.

  SurfShark hastighed var relativ god i vores test. Vi havde ingen problemer med, fx at streame amerikansk Netflix i HD-kvalitet og ikke oplevede ikke internethastigheden som noget problem. Nogle servere i nogle lande havde ikke så imponerende en hastighed, men dem var der ikke mange af.

  Alt i alt, giver vi tommelfinger op, når det kommer til hastighed. Det er absolut godt nok, at du kan gøre, hvad du normalt ville gøre på internettet uden at opleve irritation og eller få et raserianfald.

  Sikkerhed og privatliv

  Når det kommer til sikkerhed er SurfShark helt på det jævne. Tjenesten giver selvfølgelig en politik med nul-logningspolitik Det betyder, at de ikke spore din trafik, så du ikke behøver at bekymre dig, at du bliver overvåget, og de oplysninger om dig senere kan blive solgt til en tredjepart.

  SurfShark tilbyder også klassiske tjenester som en Kill Switch, hvilket betyder, at din forbindelse bliver kompromitteret, således at dine aktiviteter og følsomme data aldrig udsættes for eksponering.

  Krypteringen er også meget god. Vi savner imidlertid de meget avancerede funktioner, og når det kommer til sikkerhed, når SurfShark ikke op til deres allerbedste. Men til den almindelige person er sikkerheden mere end god nok.

  Servere og forskellige lande

  Når det kommer til servere, tilbyder SurfShark over 500 servere. Jo flere servere jo bedre, da det betyder større mangfoldighed i relation til hastighed og mere tilbøjelige til at være i stand til at se indholdstjenester, der aktivt blokerer VPN-servere.

  500 servere er hverken dårlige eller særlig god. Til sammenligning har CyberGhost 3000-servere og NordVPN i alt 5000 servere. Serverkvantitet er dog ikke det vigtigste. Selvfølgelig er det vigtigste, at serverne arbejder godt, og det oplever vi hos SurfShark.

  Det er utroligt irriterende, når servere hævdes at være i et land, og det så viser sig at være i et helt andet land eller bliver blokeret af indholdsudbydere, men dette oplever vi ikke som et problem med SurfShark.

  Når det kommer til antallet af lande, er SurfShark også midt på træet. 50 lande er ikke det mindste i klassen, men heller ikke de fleste. SurfShark tilbyder imidlertid det store flertal af de lande, som de fleste vil være interesseret i, og har mange servere i de største lande som Tyskland, England, USA, Frankrig og andre lande.

  Pris

  Når det kommer til prisen, er SurfShark absolut rimelige. Vi understreger, at priserne kan ændre sig, efter at dette er skrevet. I øjeblikket koster en månedlig plan lige under 12 $, men du kan få tjenesten ned til under 2 $ pr. måned, hvis du binder dig i længere tid.

  Når det drejer sig om prisen og hvis du binder dig for mere end en måned, mener vi at dette er ret godt, men ikke sensationelt godt med hensyn til tjenesten. Den mindste pris, hvis du binder dig i længere tid, er dog meget god og er nok en af de billigste i branchen. På en sådan måde kan SurfShark være en god mulighed for dem, der planlægger at bruge en VPN-tjeneste over en længere periode.

  SurfShark tilbyder også 30-dages pengene tilbage garanti, så du kan indenfor for 30 dage få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Dette gør det nemt for dig at teste SurfShark, og hvis du ikke er tilfreds, kan du bare fortryde dit køb. Vi testede 30-dages pengene tilbage garanti og havde pengene tilbage på kontoen inden for få dage.

  Brugervenlighed

  SurfShark får et stort plus i vores bog for deres brugervenlighed. Mange VPN-programmer, især gratis programmer, er præget af dårlige menuer, især når det kommer til de mobile versioner.

  SurfShark har imidlertid en meget god platform til både mobil og PC, og vi syntes at designet er både attraktiv og let at bruge. App'en fungerer meget godt, på både iOS og Android.

  Alt i alt har SurfShark et rigtig godt design, som vi har hidtil har oplevet, helt på samme højde med NordVPN og ExpressVPN.

  Vores konklusion

  "SurfShark er en relativt ny VPN-udbyder, der hurtigt har formået at blive en rigtig god tjeneste."

 • Vurdering
 • 7.6