VPNportalen

Surfshark Anmeldelse

8.9/10

Surfshark er en relativt ny VPN-udbyder, der hurtigt har formået at blive en rigtig god tjeneste.

Dette likte vi med Surfshark:

 • Servere i 100 lande
 • Brugervenlig på alle servere
 • En god pris
 • Laveste pris:

  $2.49 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Introduktion

  I de senere år, er der kommet rigtig mange nye VPN-udbydere, der ønsker at deltage i det sjove. Det ses tydeligt, at der er en masser af penge at tjene i VPN-industrien. Ikke alle udbydere er lige gode. Surfshark er dog en af de få nyere VPN-udbydere vi mener kan konkurrere med de allerstørste, såsom NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

  VPN-udbyderen Surfshark er vokset meget og kan allerede tilbyde over 3.200 servere i 100 lande, og hævder, at de sigter mod at vokse endnu mere i den kommende periode. På en sådan måde kan det virke som en lovende VPN-udbyder.

  Sådan ser SurfSharks hovedmenu ud

  Når det kommer til vores test, syntes vi at VPN-udbyderen Surfshark tilbyder en meget god tjeneste, når vi tager i betragtning hvor kort tid de har været på markedet. På de servere vi har testet er hastigheden rigtig god, og alt virker meget godt, uanset om du uhindret vil streame indhold i HD-kvalitet, eller om du skal bruge VPN-tjenesten, til spil.

  Sikkerhedsmæssigt er Surfshark på niveau med de fleste andre VPN-udbydere. Nul-logningspolitik, Kill Switch og lignende er en selvfølge i VPN-industrien i dag, og disse ting tilbyder Surfshark også.

  Et område, vi tror Surfshark står meget stærkt er på deres brugervenlighed. Ikke alle VPN-udbydere tilbyder det samme brugervenlige design, men her er Surf Shark på et højt niveau. Vi fandt både app-designet og pc-designet er meget behageligt at bruge.

  Prismæssig skiller Surfshark sig positivt ud, hvis du binder dig for en længere periode kommer prisen helt ned på under $3 per måned. Vi vil detaljeret gennemgå hvert af punkterne nedenfor.

  Surfshark

  85% rabat + 2 måneder gratis

  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti

  Hastighed

  Uanset hvilken VPN-udbyder du bruger, bliver hastigheden lidt langsommere, da trafikken først skal forbi en ekstern server, inden den videresendes. Men hos de bedste VPN-udbydere vil dette hastighedstab være minimal. Vi har tidligere skrevet om nogle gratis tjenester, som i det hele taget dræber hastigheden alt for meget.

  Surfshark hastighed var relativ god i vores test. Vi havde ingen problemer med, fx at streame amerikansk Netflix i HD-kvalitet og ikke oplevede ikke internethastigheden som noget problem. Nogle servere i nogle lande havde ikke så imponerende en hastighed, men dem var der ikke mange af.

  Alt i alt, giver vi tommelfinger op, når det kommer til hastighed. Det er absolut godt nok, at du kan gøre, hvad du normalt ville gøre på internettet uden at opleve irritation og eller få et raserianfald.

  Sikkerhed og privatliv

  Når det kommer til sikkerhed er Surfshark helt på det jævne. Tjenesten giver selvfølgelig en politik med nul-logningspolitik Det betyder, at de ikke spore din trafik, så du ikke behøver at bekymre dig, at du bliver overvåget, og de oplysninger om dig senere kan blive solgt til en tredjepart.

  Surfshark tilbyder også klassiske tjenester som en Kill Switch, hvilket betyder, at din forbindelse bliver kompromitteret, således at dine aktiviteter og følsomme data aldrig udsættes for eksponering.

  SurfShark tilbyder mange sikkerhedsfunktioner

  Krypteringen er også meget god. Vi savner imidlertid de meget avancerede funktioner, og når det kommer til sikkerhed, når Surfshark ikke op til deres allerbedste. Men til den almindelige person er sikkerheden mere end god nok.

  Brugervenlighed

  Surfshark får et stort plus i vores bog for deres brugervenlighed. Mange VPN-programmer, især gratis programmer, er præget af dårlige menuer, især når det kommer til de mobile versioner.

  SurfShark tilbyder blandt andet også dobbelt VPN

  Surfshark har imidlertid en meget god platform til både mobil og PC, og vi syntes at designet er både attraktiv og let at bruge. App’en fungerer meget godt, på både iOS og Android.

  Alt i alt har Surfshark et rigtig godt design, som vi har hidtil har oplevet, helt på samme højde med NordVPN og ExpressVPN.

  Servere og forskellige lande

  Når det kommer til servere, tilbyder Surfshark over 3.200 servere. Jo flere servere jo bedre, da det betyder større mangfoldighed i relation til hastighed og mere tilbøjelige til at være i stand til at se indholdstjenester, der aktivt blokerer VPN-servere.

  3.200 servere er hverken dårlige eller særlig god. Til sammenligning har CyberGhost 6.500 servere og NordVPN i alt 5.000 servere. Serverkvantitet er dog ikke det vigtigste. Selvfølgelig er det vigtigste, at serverne arbejder godt, og det oplever vi hos Surfshark.

  Det er utroligt irriterende, når servere hævdes at være i et land, og det så viser sig at være i et helt andet land eller bliver blokeret af indholdsudbydere, men dette oplever vi ikke som et problem med Surfshark.

  Når det kommer til antallet af lande, er Surfshark også midt på træet. 100 lande er ikke det mindste i klassen, men heller ikke de fleste. Surfshark tilbyder imidlertid det store flertal af de lande, som de fleste vil være interesseret i, og har mange servere i de største lande som Tyskland, England, USA, Frankrig og andre lande.

  Hvad koster SurfShark?

  Surfshark-prices
  SurfShark har ekstremt billige priser

  Når det kommer til prisen, er Surfshark absolut rimelige. Vi understreger, at priserne kan ændre sig, efter at dette er skrevet. I øjeblikket koster en månedlig plan lige under 11 $, men du kan få tjenesten ned til under 3 $ pr. måned, hvis du binder dig i længere tid.

  Når det drejer sig om prisen og hvis du binder dig for mere end en måned, mener vi at dette er ret godt, men ikke sensationelt godt med hensyn til tjenesten. Den mindste pris, hvis du binder dig i længere tid, er dog meget god og er nok en af de billigste i branchen. På en sådan måde kan Surfshark være en god mulighed for dem, der planlægger at bruge en VPN-tjeneste over en længere periode.

  Surfshark tilbyder også 30-dages pengene tilbage garanti, så du kan indenfor for 30 dage få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Dette gør det nemt for dig at teste Surfshark, og hvis du ikke er tilfreds, kan du bare fortryde dit køb. Vi testede 30-dages pengene tilbage garanti og havde pengene tilbage på kontoen inden for få dage.

  Kan du få Surfshark gratis?

  Det er ret almindeligt at kigge efter gratistjenester, da sådanne findes. Inden for VPN er der mange gratis tjenester, men disse er sjældent gode. Der er ofte begrænsninger i forhold til dataforbrug, serverpuljer, hastigheder, kundeservice og meget mere. Når alt kommer til alt, er gratis VPN-tjenester så begrænsede, at de kun er brugbare i et par timer.

  Surfshark har derfor valgt at være en betalt service, men i teorien kan du faktisk komme til at prøve dem gratis i alt 30 dage. Det skyldes, at Surfshark har en prøveperiode, hvor du kan få dine penge refunderet, hvis tjenesten ikke falder i din smag. Prøveperioden giver dig dog fuld adgang til tjenesten.

  SurfShark er ikke gratis, men du kan drage fordel af deres 30 dages pengene-tilbage-garanti.

  Du tilmelder dig et abonnement – ligesom enhver anden bruger – men med en risikofri periode på 30 dage. Abonnementet giver fuld adgang til Surfsharks tjeneste uden nogen begrænsninger. Hvis du ønsker at afmelde tjenesten en eller anden grund, skal du kontakte kundeservice, så modtager du en refusion ret hurtigt.

  Surfshark er måske teknisk set ikke gratis, men deres 30 dages prøveperiode vil i praksis være gratis, hvis du beder om at få dine penge tilbage. Derudover er der ikke de begrænsninger, som de fleste af gratis VPN-tjenester har, og derfor er Surfshark som alternativ bedre, hvis du vil have en gratis løsning.

  Surfshark til torrenting

  I dag er torrenting stadig en af de mest populære måder at downloade indhold online. Ved hjælp af en torrent og en klient kan du nemlig overføre data og filer. Desværre er lovgivningen her konstant til debat, og man kan komme i problemer, hvis det bliver opdaget, at man har downloadet torrent filer.

  For at undgå dette har Surfshark en løsning med krypteret kommunikation. Deres vandtætte politik om ikke at dele data gør, at du kan stole på deres VPN-tjeneste til torrenting. Det betyder, at du kan downloade så mange film og så meget musik, som du vil, uden at nogen finder ud af, hvem du er.

  Desuden får du ikke kun adgang til at downloade, hvad du vil, men du får også den hastighed, du har brug for. Sporing tager også en stor del af hastigheden på din internetforbindelse, og normalt er det også sådan, VPN-tjenester reducerer hastigheden.

  Derfor går torrenting og VPN sjældent hånd i hånd, men Surfshark VPN giver høje hastigheder for et optimalt resultat. Dette giver dig mulighed for at få adgang til de filer, du ønsker, i enhver størrelse, i løbet af kort tid.

  Hvis du ønsker at downloade torrent-filer, eller måske endda uploade disse, så er du nødt til at finde en VPN-tjeneste, du kan stole på. Surfshark er en meget god mulighed som VPN-tjeneste i dette tilfælde.

  Særlige funktioner

  VPN-tjenester er stort set ens med hensyn til generel funktionalitet, vigtige servere, kundeservice og endda pris. Men der er flere særlige funktioner, der følger med hver VPN-tjeneste, og Surfshark har et udvalg af særligt interessante funktioner, det er værd at se nærmere på.

  Det første eksempel er CleanWeb-funktionen, som er noget, de fleste kan drage fordel af. Denne funktion giver dig mulighed for at fjerne annoncer, der dukker op i tide og utide, samt links til sider, der indeholder malware. Det faktum, at du kan fjerne dine annoncer effektivt, er meget gavnligt på mobil, da du dermed sparer på dit dataforbrug.

  SurfShark har også cleanweb funktion

  Desuden tilbyder Surfshark deres tjeneste på et ubegrænset antal enheder. På denne måde kan hele familien bruge VPN-tjenesten på alle deres enheder, det være sig laptop eller mobil. I modsætning hertil har langt størstedelen af de populære VPN-tjenester i dag en begrænsning på mellem fem og ti enheder online på samme tid.

  Surfshark har også en nyttig funktion kaldet Whitelister. Denne funktion giver dig mulighed for at vælge nogle websider og apps, hvor VPN-serveren ikke bruges. For eksempel kan dette være nyttigt for mobilbank, da der hurtigt kan dukke advarsler op om, at nogen har logget sig på fra ukendte steder, hvis du router trafikken gennem en VPN.

  Kill Switch, Leak Protection, og NoBorders Mode er også nyttige funktioner. Alt i alt tilbyder Surfshark særlige funktioner, der gør, at deres tjeneste skiller sig positivt ud.

  Surfshark kundeservice

  Surfshark tilbyder, som mange af sine konkurrenter, kundeservice 24 timer i døgnet. Som bruger hos dem vil du altid have adgang til en kundemedarbejder til at stille spørgsmål i tilfælde af tvivl. Men ikke nok med at Surfshark er tilgængelig 24/7 – de giver også gode og fyldestgørende svar på det, du stiller spørgsmål om.

  Selv om langt de fleste af de bedste tilbyder live-chat kundeservice, kan det godt hævdes, at Surfshark er en af dem, der besvarer dine spørgsmål hurtigst. Desuden føles ventetiden ekstra kort, da deres Chatbot giver dig nyttige oplysninger, mens du venter.

  SurfShark tilbyder 24/7 kundeservice

  Nyttige oplysninger kan også findes i Surfshark Help Center, hvor en FAQ med ofte stillede spørgsmål og tilhørende svar ofte vil være tilstrækkeligt til dig. Spørgsmål, der drejer sig om VPN-teknologi, kan trods alt være komplicerede til tider, og her hjælper klar tekst, illustrationer og forklarende videoer.

  En forespørgsel, som ikke besvares via FAQ og kræver kontakt med kundeservice, er opsigelse af abonnementet på tjenesten. Chancerne er små for, at du vil stoppe med at abonnere på Surfshark, men hvis dette skulle ske, er det godt at vide, at kundeservice her er nyttigt og ekspederer processen for dig.

  Mange VPN-tjenester har lignende vilkår om kundeservice, men Surfshark er en af de få, der faktisk lever op til netop disse vilkår i praksis.

  Surfshark til danske streaming-tjenester

  Ofte tales der om at bruge VPN-tjenester for at se Netflix i USA, HBO, Hulu eller andre større streamingtjenester. Det er dog sådan, at for danskere er det mindst lige så vigtigt at kunne se DR, TV2 Play og Viaplay i Danmark for eksempel. Dette kan dog ikke ske fra udlandet, medmindre man bruger en VPN-tjeneste.

  For at få et optimalt resultat kan du bruge Surfshark til de danske streamingtjenester. Surfshark har flere gode danske servere, så hvis du ønsker at se dansk tv i udlandet, kan du nemt oprette forbindelse til en af disse. Det eneste, du skal gøre, er at logge på en dansk server, og det er en proces, der tager et par sekunder, og derefter kan du besøge streamingtjenesten.

  SurfShark har danske servere og fungerer godt med f.eks. DR TV

  Geoblokeringen vil således være væk, og det irriterende budskab om, at “Indholdet er ikke tilgængeligt uden for Danmark” vises ikke længere. Desuden sørger de høje hastigheder på Surfsharks VPN for, at du ikke kun har adgang til danske streamingtjenester, men at kvaliteten også er høj.

  Du kan for eksempel se DR i udlandet i HD, uden at brugen af Surfsharks VPN-tjeneste indebærer, at du er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten. Ofte er det sådan, at når man får adgang til streamingtjenester i udlandet gennem en VPN, må tage til takke med en smule hakken og afbrydelser. Med sine servere sørger Surfshark for at eliminere denne gene.

  Surfshark og den kinesiske firewall

  Enhver branche har parametre, som aktørerne kan måles på. Inden for VPN-branchen er der ikke meget tvivl om, at hvorvidt tjenesten formår at komme forbi den kinesiske firewall, er en sådan parameter. Dette er nemlig af mange klassificeret som et af de sværeste forsvar at komme igennem på internettet.

  Her er Surfshark blandt de bedste VPN-tjenester, og de giver dermed også kineserne adgang til omgåelse af geoblokering. Hvis man for eksempel er i Kina på ferie, så kan man se de danske streamingtjenester. Netflix, Hulu og HBO, og andre tjenester er også tilgængelige, da Surfshark VPN kommer relativt let forbi væggen.

  Ikke alene indebærer den stærke teknologi bag Surfsharks VPN, at du kan komme forbi væggen, Surfshark giver dig også kvalitetsforbindelser. Det er måske nærliggende at tro, at routing af trafik forbi sådan en kompliceret firewall vil føre til lave hastigheder, men sådan er det ikke.

  Hvis Surfsharks serverne af en eller anden grund ikke er i stand til at komme forbi den kinesiske firewall, så kontakt deres kundeservice. De vil være i stand til at hjælpe dig med at finde årsagen til problemet, så du kan komme forbi firewallen. Generelt virker Surfshark godt til at komme forbi den kinesiske firewall.

  Surfshark og brug i Danmark

  Surfshark har egne servere i Danmark. Disse holder en høj standard, og dette sikrer hurtige forbindelser, når du ønsker at være logget på en dansk server. Hvis du for eksempel sidder i udlandet som studerende, er det rart at have adgang til danske streamingtjenester og onlineindhold på danske avisers hjemmesider.

  Men der er også andre anvendelser for danske servere. Danskerne ønsker, ligesom alle andre, at kunne anonymisere deres trafik online. Det betyder dog ikke, at man ønsker at logge på en udenlandsk server, da dette kan give problemer med geoblokering i Danmark.

  SurfShark har servere i Danmark og tilbyder gode hastigheder

  Derfor skal du blot logge på en dansk server i Surfsharks netværk, og du vil samtidig være anonym, når du bruger netop de tjenester og programmer, som du gerne vil herhjemme i Danmark. Der er også fortsat høj hastighed online, så du ikke behøver at gå på kompromis.

  Den største fordel ved Surfsharks danske servere er deres hastighed og pålidelighed. Uanset om du bare browser eller ser en film i HD, er det godt at have den ro i sindet, som Surfsharks danske servere giver. På dette særlige område er Surfshark blandt de bedste VPN-tjenester i branchen.

  Fungerer Surfshark med Netflix?

  Noget af det vigtigste for danskere, når de skal vælge en VPN-tjeneste, er, om tjenesten kan bruges til at omgå Netflix’ geoblokering. Det ses nemlig ret så tit, at mange VPN-tjenesters servere bliver registreret af Netflix, så man – selv om man for eksempel er forbundet til en amerikansk server– ikke får adgang til den amerikanske version af Netflix. Netflix ved nemlig, at man ikke er i USA.

  Kun de allerbedste VPN-tjenester formår i dag at komme forbi denne forhindring, og Surfshark er netop en af disse. Surfshark har en række amerikanske højkvalitets servere, så du kan se Netflix i USA. Lande som Storbritannien, Australien og Canada har også en masse godt indhold, som vi her i Danmark kan kun drømme om.

  Netflix i Australien med Surfshark
  Hvor vil du streame Netflix fra? Her har vi f.eks. koblet os til den Australske version

  Ikke alene giver Surfshark mulighed for, at du kan se Netflix i udlandet, men de leverer også som tidligere nævnte høje hastigheder. Netflix’ tv-shows og film er udviklet udelukkende til HD-visninger. Derfor kan en VPN-forbindelse potentielt sænke din hastighed, men Surfshark holder hastigheden oppe, så du kan se Netflix uden afbrydelser.

  Surfshark mere end fungerer med Netflix. Du kan få adgang til Netflix over hele verden, og det eneste, du skal betale for, er Surfshark og dit almindelige Netflix-abonnement. Ved hjælp af Surfshark kan du åbne op for en helt ny verden af underholdning på Netflix, hvor særligt indholdet i USA er meget imponerende.

  Surfshark til iPhone og Android

  Da brugen af mobiltelefoner stadig tager om sig, er det kun naturligt også beskytte disse enheder med VPN-tjenester samt at låse op for mere indhold på disse. Mange af os bruger for eksempel onlinebank på mobil, og uden en VPN-tjeneste kan dette være rimeligt risikabelt på et offentligt netværk, hvor tredjeparter kan få indsigt.

  Surfshark leverer derfor applikationer til både iPhone og Android. Her kan du downloade en app, der er relativt lig den sig, der findes til pc, og installation og set-up før brug tager blot omkring et minuts tid at udføre. Dermed kan du på meget kort tid beskytte trafikken over telefonen.

  Surfshark på din mobil vil desuden være i stand til at sikre, at du også kan få adgang til indholdet på en række streamingtjenester i udlandet på din mobil. Med Surfshark kan du for eksempel se Netflix i USA på mobilen med høje hastigheder. VPN-tjenesten er udviklet på en sådan måde, at den forbedrer din oplevelse af streaming på mobil.

  Sidst men ikke mindst er det vigtigt igen at påpege sikkerhedsaspektet ved at have en VPN-tjeneste på din mobil. Mange vælger at beskytte deres computer med en VPN-tjeneste, men tilsyneladende ignorerer de fleste mobiltelefonen. Dette forekommer til trods for, at mobilen deler mindst lige så mange følsomme oplysninger. Surfshark gør det nemt at vælge at bruge VPN selv på mobilen.

  Resumé

  Surfshark er en VPN-tjeneste, der leverer det meste af, hvad man kan ønske sig. De tilbyder en række hurtige servere, som i øjeblikket er spredt over 100 lande i hele verden. Men Surfshark vokser hastigt, og det vil ikke være overraskende, hvis de udvider til endnu flere lande inden for en kort periode.

  Blandt de mest populære servere for os danskere er naturligvis serverne i USA og Danmark. Til at se Netflix i USA er Surfshark perfekt, da de kommer forbi geoblokeringerne og den VPN-blokade, Netflix har oprettet. Derudover kan man med Surfshark se dansk tv i udlandet.

  Surfshark giver som VPN-tjeneste desuden meget god anonymitet og sikkerhed. Deres krypteringsniveau sikrer, at det, du gør online, forbliver mellem dig og den side, du sender oplysningerne til. Surfshark er i stand til at passere den kinesiske firewall, og desuden er det værd at nævne, at tjenesten blandt andet er god til torrenting.

  Det mest imponerende er nok den hastighed, som Surfshark leverer. Uanset om du for eksempel skal surfe i browseren, streame tv-shows og film eller downloade torrent-filer, så er det vigtigt at have adgang ved høj hastighed. Dette gør, at du slipper hakken og afbrydelser.

  Til den pris, du kan få Surfshark til i dag, er der meget få andre VPN-tjenester, der overhovedet kommer tæt på. Surfshark leverer det meste, du kan forestille dig inden for denne branche samt et par særlige funktioner. Ud over den overkommelige pris, så kan du også prøve Surfshark i en periode på 30 dage med en pengene tilbage garanti.

  85% rabat + 2 måneder gratis

  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti