Sådan ser du Hulu i Danmark

Sidst opdateret: 28/08/2021

Sådan ser du Hulu i Danmark

Hulu er en amerikansk streaming tjeneste, som blev grundlagt tilbage i 2007. Tjenesten bruges af over 28 millioner brugere og giver adgang til en lang række amerikanske film, serier, sport og live tv. I modsætning til streamingtjenester som Netflix, HBO og andre populære tjenester er Hulu kun tilgængeligt i USA.

Heldigvis findes der en enkel måde at omgå denne geografiske begræsning på – nemlig ved at bruge en VPN. En VPN kan give dig en amerikansk IP-adresse så Hulu tror, du befinder dig i USA. Med adgang til Hulu får du også adgang til sport som ellers ikke er så hyppig en ting hos konkurrenterne.

Kort sagt kan du få Hulu ved at hente en VPN-tjeneste, forbinde til en amerikansk server og herefter gå til Hulu.com og streame løs.

Her er de bedste VPN til Hulu:

Hvad er Hulus fordele?

Den største fordel ved Hulu er unægtelig, at de tilbyder en bred vifte af indhold. Dette indhold er ikke kun begrænset til tv-udsendelser og film eller sport, som så mange andre streamingtjenester kun tilbyder. Med mere end 2500 film og 43000 episoder fra 1650 forskellige serier er Hulu indgangen til en verden fuld af indhold.

Noget der adskiller Hulu fra streamingtjenesterne vi kender er, at du kan optage programmer og se genudsendelser. Typisk er det sådan at de streaming tjenester der tilbyder adgang til tv-kanaler også kræver, at du er nødt til at være til stede når udsendelsen vises. Med Hulu får du altså større fleksibilitet.

Denne fleksibilitet er også helt tydelig med hensyn til tilgængelighed. Hulu er tilgængelig på næsten enhver enhed, du kan forestille dig. Udover den åbenlyse adgang til streaming over din pc så er der Hulu-apps til tablets, mobiltelefoner og spillekonsoller, så du kan se, når du vil, og hvor du vil.

Desuden kan du se Hulu på to forskellige enheder på én gang, så mor og far kan se deres favoritter i stuen, mens børnene f.eks. ser børne-tv på tablets.

Hvad er Hulu Plus?

Har du hørt rygter om at der eksisterer noget der hedder “Hulu Plus”? så er du ikke helt gal på den. Hulu Plus var Hulu’s betalte streaming tjeneste som blev lanceret tilbage i 2010, og som skulle give brugere adgang til eksklusivt indhold. I 2015 lukkede Hulu ned for Hulu Plus med beskeden om, at Hulu Plus nu blot hedder Hulu – i 2021 er de to ting altså fuldstændig det samme, og der er ingen grund til at prøve at få adgang til plus-versionen.

Derfor kan du ikke se Hulu i Danmark

Som nævnt længere oppe kræver det en VPN-tjeneste at kunne se Hulu når du befinder dig i Danmark. Årsagen ligger i, at Hulu straks opdager ikke amerikanske IP-adresser, og derfor vil blokere indholdet for dig.

Hvis du befinder dig i Danmark, vil streamingtjenesten registrere din danske IP-adresse, og en såkaldt ”geoblokering” bliver omgående iværksat. Men hvordan ved Hulu, hvilken IP-adresse du har?

Svaret er ganske enkelt, at din pc kommunikerer din IP-adresse, som er unik for din computer, hver gang du besøger et websted. Webstedet ved ikke, at det er dig som person, der besøger det, men webstedet ved, hvilket land du besøger webstedet fra. Det er din internetudbyder, der tildeler dig din IP-adresse, og denne adresse er knyttet til det land, hvorfra du besøger webstedet.

Derfor er det naturligvis ganske problematisk at forsøge at få adgang til amerikanske Hulu, da man trods alt ikke kan ændre sin oprindelige IP-adresse. Imidlertid kan man gennem et VPN, virtuelt private netværk, skjule sin oprindelige IP-adresse og få det til at se ud som om, man har en anden IP-adresse. Blandt de adresser, man selvfølgelig kan benytte til at surfe, finder vi de amerikanske IP-adresser.

Opret forbindelse til en amerikansk IP-adresse via VPN

Langt de fleste VPN-tjenester tilbyder amerikanske IP-adresser. Det betyder imidlertid ikke, at alle kommer forbi Hulus VPN-spærring. Mange vil sandsynligvis blive fanget, især dem der bruger gratis VPN-tjenester. Udgangspunktet er dog under alle omstændigheder, at du er nødt til at få en amerikansk IP-adresse for at komme forbi.

NordVPN til Netflix
NordVPN har et bredt udvalg af amerikanske servere du kan forbinde til

En VPN-tjeneste kommer ikke til at koste dig dyrt, og typisk vil du få bedre priser desto længere tid du er villig til at binde dig. Når først du har en VPN-tjeneste kan du i selve programmet eller appen vælge det land, du vil oprette forbindelse til. For USA er det ganske nemt at vælge en amerikansk IP-adresse. Her vil det kun tage et par sekunder med de fleste tjenester, før du har oprettet forbindelse og fået en amerikanske IP-adresse.

Når der er oprettet forbindelse med VPN-tjenesten, vil al din trafik blive dirigeret gennem en amerikansk server, så på internettet vil det se ud som om, du browser fra USA. Når du besøger Hulu igen, vil du kunne få adgang til alt det indhold, der tidligere blev blokeret på grund af din geografiske placering. Hvis du bruger den rette VPN-tjeneste, vil Hulu simpelthen ikke have nogen chance for at tro andet, end at du besøger Hulus websted fra USA.

Se Hulu i Danmark med disse VPN-tjenester

Der er en bred vifte af VPN-tjenester, men som tidligere nævnt, vil ikke alle fungere med Hulu. For at komme forbi den væg, Hulu har oprettet, og som er baseret på din geografiske placering, er det ikke godt nok med en VPN-tjeneste, der tilbyder amerikanske IP-adresser. Man skal faktisk benytte sig af en VPN, der også kommer forbi deres VPN-spærring.

ExpressVPN

 • Stream Hulu nonstop
 • Ekstremt god hastighed
 • Over 3000 servere

ExpressVPN  betragtes af mange som den generelt bedste VPN-tjeneste, og dette gælder også i forhold til at få Hulu til at virke i Danmark. Tjenesten er næsten helt uden svagheder, og den giver dig en brede vifte af funktionaliteter.

VPN-tjenesten tilbyder, hvad der er et af de allerbedste udvalg med hensyn til antallet af servere i USA. På verdensplan tæller deres udvalg af servere over 3.000, og disse er spredt over 90 forskellige lande. De fleste af disse servere findes i USA, hvilket giver dig gode betingelser, når du ønsker at se Hulu i Danmark.

Fordelen ved så mange servere i USA er, at du altid er sikker på at have en amerikansk IP-adresse til rådighed. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en ny server, hvis den, du hidtil har benyttet, ikke fungerer optimalt eller er ustabil. ExpressVPN forbinder dig altid til de mest stabile servere. ExpressVPN har også en solid VPN-udvidelse til Google Chrome, som giver dig mulighed for at styre VPN-tjenesten direkte fra din browser.

Desuden tilbyder ExpressVPN nogle af de hurtigste servere på markedet. Det er et velkendt fænomen, at VPN-tjenester sænker hastigheden på internetforbindelser, da al trafikken dirigeres gennem en ekstra server, men hastighedsreduktionen hos ExpressVPN er minimal. Dette sikrer, at du kommer til at opleve tv-serier, film og sport på Hulu i høj kvalitet uden at det hakker.

For at oprette forbindelse og få en amerikansk IP-adresse, som du skal have for at se Hulu, skal du hos ExpressVPN blot trykke på en af de alternative adresser. I løbet af få sekunder er du tilsluttet, og næste gang du besøger Hulus websted, vil du blive opfattet som en besøgende fra USA – og dermed få adgang til hele udvalget af tv-serier, film og sport.

NordVPN

 • Stream Hulu 100% anonym
 • Hurtig tilkobling
 • Servere i mindst 60 forskellige lande

NordVPN  er unægtelig også en velrenommeret VPN-tjeneste på markedet i dag. Tjenesten med det let genkendelige navn for os danskere tilbyder en bred vifte af funktioner, og så er den særlig god til at fjerne geografiske begrænsninger af adgang til indhold. Derfor er NordVPN den perfekte tjeneste at bruge til at se Hulu i Danmark. Samlet set er det dog nok hip som hap, om du vælger ExpressVPN eller NordVPN til dette formål.

NordVPN har over 5.500 servere i mere end 60 forskellige lande. Det sikrer dig et godt udvalg af IP-adresser, som du kan dirigere din trafik igennem, når du skal bruge Hulu.

Det giver dig også sikkerhed og ro i sindet, at der altid vil være en stabil IP-adresse, du kan oprette forbindelse til. Få ting er værre end at opleve hakkende billeder og lyd, og at IP-adresser bliver blokeret af streamingtjenester. NordVPN er kendt for at kunne omgå begrænsninger, der er baseret på geografisk placering, og de giver dig også adgang til hurtige servere.

Hvor langt de fleste VPN-tjenester reducerer hastigheden på din internetforbindelse, er NordVPN blandt de få, hvor du ikke bemærker dette. Når du streamer Hulu bør det være en prioritet, at VPN-tjenesten bevarer en høj hastighed, så du kan streame i HD-kvalitet uden nogen form for forstyrrelser undervejs.

Så snart du har downloadet NordVPN, skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk server og få en IP-adresse for at få adgang til Hulu. For at gøre dette skal du blot trykke på USA på det kort, som NordVPN bruger som sin brugergrænseflade. Forbindelsen bliver oprettet på få sekunder, og når du besøger Hulus hjemmeside, vil du blive opfattet som en besøgende fra USA, og alt indholdet vil være tilgængeligt. NordVPN fungerer også godt for tjenester som Netflix og lignende.

SurfShark

 • Adgang til Hulu fra hele verden
 • Billig VPN
 • Forbliv helt anonym

SurfShark er blandt de nyere tjenester på markedet, men de har allerede sat deres præg. Blandt de fordele, man får med SurfShark, er f.eks., at de igen og igen er i stand til at fjerne geografiske begrænsninger på indhold fra streamingtjenester. Dette gælder også for Hulu.

Med over 500 servere i over 50 forskellige lande tilbyder VPN-tjenesten et mindre udvalg end de konkurrenter, der er nævnt ovenfor. Ikke desto mindre skal det bemærkes, at der er tale om kvalitetsservere, hvor mange er placeret i USA. Dette betyder, at når du ønsker at bruge Hulu, vil du altid have en god server du kan logge ind på.

Et udvalg af stabile servere sørger for, at du undgår hakken, eller at Hulu registrerer, at du bruger en VPN-tjeneste. De færreste ønsker at gå på kompromis, når de bruger VPN, og det er særligt kedeligt, hvis du er nødt til at logge af og på flere gange for at få oprettet en forbindelse, der kommer forbi Hulus spærring.

Med SurfSharks kvalitetsservere kan du også være sikker på, at hastigheden forbliver høj. En vis hastigheds reduktion er uundgåelig, da al trafik passerer gennem en ekstra server. Ikke desto mindre sikrer SurfShark en god og høj hastighed, hvilket giver dig mulighed for at se dine foretrukne tv-serier, film og sportsbegivenheder i HD-kvalitet uden afbrydelse.

SurfShark slutter sig til rækken af VPN-tjenester, der er brugervenlige og gør det nemt at oprette forbindelse. Der er ingen opsætningskrav, og du skal blot klikke på det land, du vil oprette forbindelse til. Hvis du ønsker at se Hulu i Danmark, så er alt, hvad du skal gøre, at oprette forbindelse til en amerikansk IP-adresse. Hulu vil registrere dig, som om du bor og surfer fra USA, og dermed har du fuld adgang til Hulu.

Hvornår kommer Hulu til Danmark?

Som nævnt kan man ikke få Hulu i Danmark i dag, men i følge Disney skulle udrulningen af Hulu i Europa begynde i løbet af 2021, og det inkluderer altså også lille Danmark. Det vides ikke mere præcist hvornår i 2021 Hulu skulle komme til Danmark, men vi sørger for at holde denne side opdateret når der er nyt om sagen.

Styr uden om gratis tjenester

Det er nemt at blive fristet af de forskellige gratis VPN-tjenester, men hvad mange ikke ved er, at de ofte hævder at kunne fjerne geoblokeringer, men at det sjældent holder stik. I stedet sælger de dine personlige informationer og oplysninger om dine online aktiviteter. Ikke så ønskværdigt, vel?

Det er sjældent, at gratis VPN-tjenester fungerer, og i de tilfælde hvor man har held med at komme igennem, er grænserne for brugen af data lav, og hastigheden dårlig, så det bliver en meget middelmådig oplevelse.

Fokuser i stedet på at vælge den rette betalte løsning, så du beskytter dit privatliv, kan streame i ordentlig kvalitet og få adgang til de landes indhold du ønsker. Det er anbefalingen herfra!


Ofte stillet spørgsmål om Hulu i Danmark

Er Hulu lovligt?

Hulu er en 100% lovlig streamingtjeneste der er ejet af The Walt Disney Company og Comcast. På nuværende tidspunkt er Hulu kun tilgængeligt i USA, men brugen af Hulu i USA er helt lovligt og på lige fod med at bruge Netflix.

Er Hulu gratis?

Nej, Hulu er ikke gratis. Hulu er en streamingtjeneste der tjener sine penge gennem reklamer og abonnementer, og hvis du ønsker at få fuldt udbytte af Hulu må du derfor oprette et abonnement og vælge en VPN der formår at omgå geoblokeringen.

Hvad koster Hulu om måneden?

I 2021 findes der fem forskellige abonnementer til Hulu, og prismæssigt rangerer de fra $5.99-$70.99. I danske priser svarer det til ca. 38-448 kr. Derudover er der mulighed for besparelse hvis man vælger at tegne et abonnement for et år fremfor en enkelt måned, og man kan også tilkøbe såkaldte add ons som for eksempel adgang til HBO Max. De forskellige abonnementer har forskellige fordele – du kan f.eks. købe et abonnement der er reklamefrit (den billigste udgave af Hulu kommer med reklamer), eller Hulu med live tv og Hulu med live tv uden reklamer.

Er Hulu godt?

Hulu er en af de mest populære streamingtjenester i USA, med omkring 42 millioner abonnenter. Sammenligner man med amerikansk Netflix har Hulu et noget mindre indholdsbibliotek – omkring 4000 serier og film, hvor Netflix har 100.000 film og serier. Det der gør Hulu godt er, at de har mange flere aktuelle tv shows samt mulighed for at få adgang til andre kanaler og netværks gennem deres add ons.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo