Sådan ser du Hulu i Danmark

Sidst opdateret: 30/01/2024

Sådan ser du Hulu i Danmark

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, som blev grundlagt tilbage i 2007. Tjenesten giver adgang til en lang række amerikanske film, serier, sport og live tv, og den har over 28 millioner brugere. I modsætning til streamingtjenester som Netflix, HBO Max, Disney+ og andre populære tjenester er Hulu kun tilgængeligt i USA.

Heldigvis er det ret enkelt at omgå denne geografiske begræsning – nemlig at bruge en VPN. En VPN kan give dig en amerikansk IP-adresse, så Hulu tror, du befinder dig i USA. Med adgang til Hulu får du også adgang til sportsdækning (både live og forskudt), hvilket ikke er så hyppigt hos konkurrenterne.

Kort fortalt: du kan få adgang til Hulu ved at hente en VPN-tjeneste, oprette forbindelse til en amerikansk server og herefter gå til Hulu.com og streame løs.

Her er de bedste VPN-tjenester til Hulu:

Hvad er fordelene ved Hulu?

Den største fordel ved Hulu er unægtelig, at tjenesten tilbyder en stor mængde indhold. Indholdet er ikke begrænset til serier og film, som så mange andre streamingtjenester kun tilbyder, men omfatter også sport. Med mere end 2.500 film og 43.000 afsnit fra 1.650 forskellige serier er Hulu nærmest et helt univers af indhold.

Noget, der adskiller Hulu fra andre streamingtjenester, vi kender, er, at du kan optage programmer og se genudsendelser. Typisk er det sådan, at de streamingtjenester, der tilbyder adgang til tv-kanaler også kræver, at du er til stede, når udsendelsen vises. Med Hulu får du altså større fleksibilitet.

Denne fleksibilitet går igen i forhold til tilgængelighed. Hulu er tilgængelig på næsten enhver enhed, du kan forestille dig. Udover streaming til din webbrowser på din pc, så er der Hulu-apps til smart tv, tablets, mobiltelefoner og spillekonsoller, så du kan se, hvad du vil, når du vil, og hvor du vil.

Desuden kan du se Hulu på to forskellige enheder på én gang, så mor og far kan se deres favoritter i stuen, mens børnene f.eks. ser børne-tv på tablets.

Hvad er Hulu Plus?

Har du hørt rygter om noget, der hedder “Hulu Plus”? så er du ikke helt gal på den. Hulu Plus var Hulu’s betalte streamingtjeneste, som blev lanceret tilbage i 2010, og som skulle give brugere adgang til eksklusivt indhold. I 2015 lukkede Hulu ned for Hulu Plus med beskeden om, at Hulu Plus nu blot hedder Hulu – i 2022 er de to ting altså det samme, så der er ingen grund til at lede febrilsk efter Hulu Plus. Det findes ikke.

Derfor kan du ikke se Hulu i Danmark

Som nævnt længere oppe kræver det en VPN-tjeneste at kunne se Hulu når du befinder dig i Danmark. Det skyldes, at Hulu opdager ikke-amerikanske IP-adresser, og derfor blokere din adgang til indholdet.

Hvis du befinder dig i Danmark, vil streamingtjenesten registrere din danske IP-adresse, og en såkaldt “geoblokering” bliver omgående iværksat. Men hvordan ved Hulu, hvilken IP-adresse du har?

Svaret er ganske enkelt. Din pc kommunikerer over internettet ved at bruge din IP-adresse, som er unik for din computer, hver gang du besøger et websted. Webstedet ved ikke, at det er dig som person, der besøger det, men webstedet kan se, hvilket land du besøger webstedet fra. Det er din internetudbyder, der tildeler dig en IP-adresse, og denne adresse er knyttet til det land, hvorfra du besøger webstedet. Når du er i Danmark får du en dansk IP-adresse af din internetudbyder.

Derfor er det ganske problematisk at få adgang til amerikanske Hulu, da man som udgangspunkt ikke kan ændre sin oprindelige IP-adresse. Imidlertid kan man gennem et VPN, et virtuelt private netværk, skjule sin oprindelige IP-adresse og få det til at se ud som om, man har en anden IP-adresse. Blandt de adresser, man kan få i stedet for sin oprindelige IP-adresse, finder vi de amerikanske IP-adresser.

Få en amerikansk IP-adresse via VPN

Langt de fleste VPN-tjenester tilbyder amerikanske IP-adresser. Det betyder imidlertid ikke, at alle tjenesterne kan bruges til at omgå Hulus blokering af ikke-amerikanske IP-adresser. Mange vil sandsynligvis stadig blive blokeret, især dem der bruger gratis VPN-tjenester. Udgangspunktet er dog under alle omstændigheder, at du er nødt til at få en amerikansk IP-adresse for at komme forbi.

NordVPN til Netflix
NordVPN har et bredt udvalg af amerikanske servere du kan forbinde til

En VPN-tjeneste er ikke dyr, og typisk får du bedre priser, jo længere tid du er villig til at tegne et abonnement for. Når først du har en VPN-tjeneste, kan du i selve programmet eller appen vælge det land, du vil oprette forbindelse til (have en IP-adresse fra). Det er ganske nemt at vælge en amerikansk IP-adresse i USA. Her vil det kun tage et par sekunder med de fleste tjenester, før der er oprettet forbindelse, og du har fået en amerikanske IP-adresse.

Når der er oprettet forbindelse med VPN-tjenesten, vil al din trafik blive dirigeret gennem en amerikansk server. Derfor vil det på internettet se ud som om, du browser fra USA. Når du besøger Hulu igen, vil du kunne få adgang til alt det indhold, der tidligere blev blokeret på grund af din geografiske placering. Hvis du bruger den rette VPN-tjeneste, vil Hulu ikke have grund til at tro andet, end at du besøger Hulus websted fra USA.

Se Hulu i Danmark med disse VPN-tjenester

Der er rigtig mange VPN-tjenester på mrkedet, men som nævnt, vil ikke alle fungere med Hulu. For at komme forbi den geoblokering, Hulu har oprettet, er det ikke tilstrækkeligt kun at se på, om det er en VPN-tjeneste, der tilbyder amerikanske IP-adresser. Man skal faktisk se specifikt efter, at det er en VPN, der også kommer forbi Hulus geoblokering og VPN-spærring.

ExpressVPN

 • Stream Hulu uden afbrydelser
 • Ekstremt høj hastighed
 • Over 3000 servere

ExpressVPN betragtes af mange som den generelt bedste VPN-tjeneste, og dette gælder også i forhold til at få adgang til Hulu, når man befinder sig i Danmark. Tjenesten er næsten helt uden svagheder, og den giver dig et sturt udvalg af funktioner.

VPN-tjenesten tilbyder, hvad der er et af de allerbedste udvalg med hensyn til antallet af servere i USA. På verdensplan har ExpressVPN over 3.000 servere, og disse er spredt over 90 forskellige lande. De fleste af disse servere står i USA, hvilket er godt, når du ønsker at se Hulu i Danmark.

Fordelen ved så mange servere i USA er, at du altid kan få en amerikansk IP-adresse. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en ny server, hvis den, du hidtil har benyttet, ikke fungerer optimalt eller er ustabil. ExpressVPN forbinder dig altid til de mest stabile servere. ExpressVPN har også en fremragende VPN-udvidelse til Google Chrome, så du kan styre VPN-tjenesten direkte i din Chrome-browser.

Desuden tilbyder ExpressVPN nogle af de hurtigste servere på markedet. Det er et velkendt fænomen, at VPN-tjenester sænker hastigheden på internetforbindelser, da al trafikken dirigeres gennem en ekstra server. Meh hos ExpressVPN er hastighedsreduktionen minimal. Dette sikrer, at du kommer til at opleve tv-serier, film og sport på Hulu i høj kvalitet, uden at det hakker.

For at oprette forbindelse og få en amerikansk IP-adresse, som du skal have for at se Hulu, skal du hos ExpressVPN blot trykke på en af de tilgængelige adresser. I løbet af få sekunder er du tilsluttet, og næste gang du besøger Hulus websted, vil du få adgang som en besøgende fra USA – og dermed få adgang til hele udvalget af tv-serier, film og sport.

NordVPN

 • Stream Hulu 100 % anonym
 • Hurtig tilslutning
 • Servere i mindst 60 forskellige lande

NordVPN er unægtelig også en velrenommeret VPN-tjeneste på markedet. Tjenesten med det let genkendelige navn for os danskere tilbyder mangefunktioner, og så er tjenesten særlig god til at omgå geoblokeringer af adgang til indhold. Derfor er NordVPN den perfekte tjeneste til at se Hulu i Danmark. Samlet set er det dog nok hip som hap, om du vælger ExpressVPN eller NordVPN til dette formål.

NordVPN har over 5.500 servere i mere end 60 forskellige lande. Det sikrer dig et godt udvalg af IP-adresser, som du kan dirigere din trafik igennem, når du skal bruge Hulu.

Det giver dig også sikkerhed og ro i sindet, at der altid vil være en stabil IP-adresse, du kan få. Få ting er værre end at opleve hakkende billeder og lyd, eller at IP-adresser bliver blokeret af streamingtjenester. NordVPN er kendt for at kunne omgå geoblokeringer, og tjenesten giver dig også adgang til hurtige servere.

Langt de fleste VPN-tjenester sænker hastigheden på din internetforbindelse, men NordVPN blandt de få, hvor du ikke lægger mærke til en lavere hastighed. Når du streamer Hulu bør det være en prioritet, at VPN-tjenesten bevarer en høj hastighed, så du kan streame i HD-kvalitet uden nogen forstyrrelser undervejs.

Så snart du har downloadet NordVPN, skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk server og få en IP-adresse for at få adgang til Hulu. For at gøre dette skal du blot trykke på USA på det kort, som NordVPN bruger som sin brugergrænseflade. Forbindelsen bliver oprettet på få sekunder, og når du besøger Hulus websted, vil du blive behandlet som en besøgende fra USA, og alt indholdet vil være tilgængeligt. NordVPN fungerer også godt til tjenester som Netflix og lignende.

SurfShark

 • Adgang til Hulu fra hele verden
 • Billig VPN
 • Forbliv helt anonym

SurfShark er blandt de nyere tjenester på markedet, men tjenesten har allerede sat sit præg. Blandt de fordele, man får med SurfShark, er f.eks., at tjenesten igen og igen er i stand til at fjerne geoblokeringer af adgang til indhold fra streamingtjenester. Dette gælder også for Hulu.

Med over 500 servere i over 50 forskellige lande tilbyder -jenesten et mindre udvalg end de konkurrenter, der er nævnt ovenfor. Ikke desto mindre er der tale om kvalitetsservere, hvoraf mange er placeret i USA. Dette betyder, at når du ønsker at bruge Hulu, vil du altid have en god server du kan oprette forbindelse til.

Et udvalg af stabile servere sørger for, at du undgår hakken, eller at Hulu registrerer, at du bruger en VPN-tjeneste. De færreste ønsker at gå på kompromis, når de bruger en VPN, og det er særligt kedeligt, hvis du er nødt til at logge af og på flere gange for at få oprettet en forbindelse, der kommer forbi Hulus blokering.

Med SurfSharks kvalitetsservere kan du også være sikker på, at hastigheden forbliver høj. En vis hastighedsreduktion er uundgåelig, når man bruger en VPN, da al trafik passerer gennem en ekstra server. Ikke desto mindre sikrer SurfShark en god og høj hastighed, hvilket giver dig mulighed for at se dine foretrukne tv-serier, film og sportsbegivenheder i HD-kvalitet uden afbrydelser.

SurfShark slutter sig til rækken af VPN-tjenester, der er brugervenlige og gør det nemt at oprette forbindelse. Tjenesten er nem at installere, og du skal blot klikke på det land, du vil oprette forbindelse til. Hvis du ønsker at se Hulu i Danmark, så er det eneste, du skal gøre, at oprette forbindelse til en serv3r i USA og få en amerikansk IP-adresse. Hulu vil derefter tro, atdu bor og surfer fra USA, og dermed har du fuld adgang til Hulu.

Hvornår kommer Hulu til Danmark?

Hulu tilbydes ikke til kunder i Danmark i dag. Tidligere har Disney, der ejer det meste af Hulu, oplyst, at udrulningen af Hulu i Europa ville begynde i 2021, men de planer er åbenbart skrinlagt. Det vides derfor ikke mere præcist, hvornår Hulu kommer til Danmark, men vi sørger for at holde denne side opdateret, når der er nyt om sagen.

Styr uden om gratis tjenester

Det er nemt at blive fristet af de forskellige gratis VPN-tjenester, men hvad mange ikke ved er, at selvom tjenesterne hævder at kunne fjerne geoblokeringer, holder dette sjældent stik. I stedet sælger tjenesterne dine personlige informationer og oplysninger om dine onlineaktiviteter. Ikke så ønskværdigt, vel?

Det er sjældent, at gratis VPN-tjenester fungerer, og i de tilfælde, hvor man har held med at komme igennem, er dataforbrugsgrænserne for lave, og hastigheden dårlig, så det bliver en meget middelmådig oplevelse.

Fokuser i stedet på at vælge den rette betalte løsning, så du beskytter dit privatliv, kan streame i ordentlig kvalitet og få adgang til indholdet i alle de lande, du ønsker. Det er anbefalingen herfra!


Ofte stillet spørgsmål om Hulu i Danmark

Er Hulu lovligt?

Hulu er en 100 % lovlig streamingtjeneste, der er ejet af The Walt Disney Company og Comcast. På nuværende tidspunkt er Hulu kun tilgængeligt i USA, og brugen af Hulu i USA er helt lovlig på lige fod med brug af andre streamingtjenester som fx Netflix.

Er Hulu gratis?

Nej, Hulu er ikke gratis. Hulu er en streamingtjeneste, der tjener sine penge via reklamer og abonnementer. Hvis du ønsker at få fuldt udbytte af Hulu, skal du oprette et abonnement og vælge en VPN, der formår at omgå geoblokeringen.

Hvad koster Hulu om måneden?

I 2024 findes der fem forskellige abonnementer til Hulu, og prismæssigt rangerer de fra $7.99 om måneden til $215.88 for et helt år. I danske priser svarer det til ca. 55 – 1.485 kr. Deter altså muligt at spare penge, hvis man vælger at tegne et abonnement for et år fremfor en enkelt måned. Man kan også tilkøbe såkaldte add-ons som for eksempel adgang til HBO Max. De forskellige abonnementer har forskellige fordele – du kan fx købe et abonnement, der er reklamefrit (den billigste udgave af Hulu kommer med reklamer), eller Hulu med live-tv og Hulu med live-tv uden reklamer.

Er Hulu godt?

Hulu er en af de mest populære streamingtjenester i USA med omkring 48,5 millioner abonnenter. Sammenligner man med amerikansk Netflix har Hulu et noget mindre indholdsbibliotek – omkring 4.100 serier og film, hvor Netflix har 100.000 film og serier. Det der gør Hulu godt, er, at tjenesten har mange flere nye tv-serier samt mulighed for at få adgang til andre kanaler og netværk gennem deres add-ons.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo