Sådan får du Hulu i Danmark

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, som blev grundlagt tilbage i 2007. Tjenesten bruges af over 28 millioner brugere. I modsætning til streamingtjenester som Netflix, HBO og andre populære tjenester er Hulu ikke tilgængelig i Danmark. Faktisk er Hulu kun tilgængelig i sit værtsland, og man kan ikke at se så meget som et enkelt afsnit, når man er uden for USA.

Dette understreger, hvordan Hulu skiller sig ud, men man kan dog få adgang til tjenestens indhold alligevel. Ligesom du kan bruge en VPN-tjeneste til at få adgang til andre streamingtjenester, virker disse også med Hulu. Desuden er det værd at bemærke, at Hulu også indeholder en række forskellige film, samt et stort udvalg af sport – det er noget, få andre streamingtjenester tilbyder.

Kort fortalt kan du få adgang til Hulu ved at downloade en VPN-tjeneste, oprette forbindelse til en amerikansk server, så du får os IP-adresse, og derefter gå til hulu.com og streame løs. Disse er de bedste VPN-tjenester til Hulu:

Hvad er fordelene ved Hulu?

Den største fordel ved Hulu er unægtelig, at de tilbyder en bred vifte af indhold. Dette indhold er ikke kun begrænset til tv-udsendelser og film eller sport, som så mange andre streamingtjenester kun tilbyder. I stedet er Hulu er dit stoppested for at få adgang til en verden fuld af forskelligt indhold.

En anden stor fordel ved Hulu er, at du ikke kun kan se over 60 populære tv-kanaler, men du kan også optage programmer og se genudsendelser. Hos mange streamingtjenester, hvor man får adgang til tv-kanaler, er det ofte sådan, at oplevelsen er som at se almindeligt tv. Derfor er man ofte nødt til at være til stede, når udsendelsen kører. Med Hulu får du større fleksibilitet.

Denne fleksibilitet er også helt tydelig med hensyn til tilgængelighed. Hulu er tilgængelig på næsten enhver enhed, du kan forestille dig. Udover den åbenlyse adgang til streaming over din pc så er der Hulu-apps til tablets, mobiltelefoner og spillekonsoller, så du kan se, når du vil, og hvor du vil.

Desuden kan du se Hulu på to forskellige enheder på én gang, så mor og far kan se deres favoritter i stuen, mens børnene f.eks. ser børne-tv på tablets. Hulu er en god mulighed for os danskere, men hvordan får du egentlig adgang til at se Hulu i Danmark? Problemet ligger i det faktum, at Hulu kan spore din IP-adresse tilbage til Danmark.

Hulu kræver en amerikansk IP-adresse

Med et VPN kan du nemt få en amerikansk IP-adresse.

Da du kun kan se Hulu, når du har en amerikansk IP-adresse, vil Hulu straks opdage, at du skal blokeres fra indholdet, hvis du ikke har en sådan. Hvis du befinder dig i Danmark, vil streamingtjenesten registrere din danske IP-adresse, og en såkaldt ”geoblokering” bliver omgående iværksat. Men hvordan ved Hulu, hvilken IP-adresse du har?

Svaret er ganske enkelt, at din pc kommunikerer din IP-adresse, som er unik for din computer, hver gang du besøger et websted. Webstedet ved ikke, at det er dig som person, der besøger det, men webstedet ved, hvilket land du besøger webstedet fra. Det er din internetudbyder, der tildeler dig din IP-adresse, og denne adresse er knyttet til det land, hvorfra du besøger webstedet.

Derfor er det naturligvis ganske problematisk at forsøge at få adgang til amerikanske Hulu, da man trods alt ikke kan ændre sin oprindelige IP-adresse. Imidlertid kan man gennem et VPN, virtuelt private netværk, skjule sin oprindelige IP-adresse og få det til at se ud som om, man har en anden IP-adresse. Blandt de adresser, man selvfølgelig kan benytte til at surfe, finder vi de amerikanske IP-adresser.

Opret forbindelse til en amerikansk IP-adresse via VPN

Langt de fleste VPN-tjenester tilbyder amerikanske IP-adresser. Det betyder imidlertid ikke, at alle kommer forbi Hulus VPN-spærring. Mange vil sandsynligvis blive fanget, især dem der bruger gratis VPN-tjenester. Udgangspunktet er dog under alle omstændigheder, at du er nødt til at få en amerikansk IP-adresse for at komme forbi.

Typisk kan du kun downloade en VPN-tjeneste og betale et lille månedligt gebyr for tjenesten. I selve appen vælger du på en liste eller et kort det land, du vil oprette forbindelse til. For USA er det ganske nemt at vælge en amerikansk IP-adresse. Her vil det kun tage et par sekunder med de fleste tjenester, før du har oprettet forbindelse og fået en amerikanske IP-adresse.

Når der er oprettet forbindelse med VPN-tjenesten, vil al din trafik blive dirigeret gennem en amerikansk server, så på internettet vil det se ud som om, du browser fra USA. Når du besøger Hulu igen, vil du kunne få adgang til alt det indhold, der tidligere blev blokeret på grund af din geografiske placering. Hvis du bruger den rette VPN-tjeneste, vil Hulu simpelthen ikke have nogen chance for at tro andet, end at du besøger Hulus websted fra USA.

Bedste VPN-tjenester til Hulu

Der er en bred vifte af VPN-tjenester, men som tidligere nævnt, vil ikke alle fungere med Hulu. For at komme forbi den væg, Hulu har oprettet, og som er baseret på din geografiske placering, er det ikke godt nok med en VPN-tjeneste, der tilbyder amerikanske IP-adresser. Man skal faktisk benytte sig af en VPN, der også kommer forbi deres VPN-spærring.

ExpressVPN

ExpressVPN er nok en af de allerbedste VPN-tjenester.

ExpressVPN  betragtes af mange som den generelt bedste VPN-tjeneste, og dette gælder også i forhold til at få adgang til Hulu i Danmark. Tjenesten er næsten helt uden svagheder, og den giver dig en brede vifte af funktioner, som man forventer af en sådan tjeneste. Især gavnligt er selvfølgelig, at du hurtigt og nemt kan få adgang Hulu her.

VPN-tjenesten tilbyder, hvad der er et af de allerbedste udvalg med hensyn til antallet af servere i USA. På verdensplan tæller deres udvalg af servere over 3.000, og disse er spredt over 90 forskellige lande. De fleste af disse servere findes i USA, hvilket giver dig gode betingelser, når du ønsker at se Hulu fra Danmark.

Fordelen ved så mange servere i USA er, at du altid er sikker på at have en amerikansk IP-adresse til rådighed. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en ny server, hvis den, du hidtil har benyttet, ikke fungerer eller er ustabil. ExpressVPN forbinder dig altid til de mest stabile servere. ExpressVPN har også en solid VPN-udvidelse til Google Chrome, som giver dig mulighed for at styre VPN-tjenesten direkte fra din browser.

Desuden tilbyder ExpressVPN nogle af de hurtigste servere på markedet. Det er et velkendt fænomen, at VPN-tjenester sænker hastigheden på internetforbindelser, da al trafikken dirigeres gennem en ekstra server, men hastighedsreduktionen hos ExpressVPN er minimal. Dette sikrer, at du kommer til at opleve tv-serier, film og sport på Hulu i høj kvalitet uden at det hakker.

For at oprette forbindelse og få en amerikansk IP-adresse, som du skal have for at se Hulu, skal du hos ExpressVPN blot trykke på en af de alternative adresser. I løbet af få sekunder er du tilsluttet, og næste gang du besøger Hulus websted, vil du blive opfattet som en besøgende fra USA – og dermed få adgang til hele udvalget af tv-serier, film og sport.

NordVPN

NordVPN er god med Hulu.

NordVPN  er unægtelig også en velrenommeret VPN-tjeneste på markedet i dag. Tjenesten med det let genkendelige navn for os danskere tilbyder en bred vifte af funktioner, men måske allerbedst er tjenesten til at fjerne geografiske begrænsninger af adgang til indhold. Derfor er NordVPN den perfekte tjeneste at bruge til at se Hulu i Danmark. Samlet set er det nok hip som hap, om du vælger  ExpressVPN eller NordVPN til dette formål.

VPN-tjenesten tilbyder over 5.500 servere i over 60 forskellige lande. Dette sikrer dig et godt udvalg af IP-adresser, som du kan dirigere din trafik igennem, når du vil se Hulu i Danmark.

Det giver dig også sikkerhed og ro i sindet, at der altid vil være en stabil IP-adresse, du kan oprette forbindelse til. Få ting er værre end at opleve hakkende billeder og lyd, og at IP-adresser bliver blokeret af streamingtjenester. NordVPN er kendt for at kunne omgå begrænsninger, der er baseret på geografisk placering, og de giver dig også adgang til hurtige servere.

Hvor langt de fleste VPN-tjenester reducerer hastigheden på din internetforbindelse, er NordVPN blandt de få, hvor du ikke bemærker dette. Når du ser Hulu i Danmark, bør det være en prioritet, at VPN-tjenesten bevarer en høj hastighed, så du kan streame i HD-kvalitet uden nogen form for forstyrrelser undervejs.

Så snart du har downloadet NordVPN, skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk server og få en IP-adresse for at se Hulu i Danmark. For at gøre dette skal du blot trykke på USA på det kort, som NordVPN bruger som sin brugergrænseflade. Forbindelsen bliver oprettet på få sekunder, og når du besøger Hulus netsted, vil du blive opfattet som en besøgende fra USA, og alt indholdet vil være tilgængeligt. NordVPN fungerer også godt for tjenester som Netflix og lignende.

SurfShark

Forsiden af SurfShark VPN.

SurfShark er blandt de nyere tjenester på markedet, men de har allerede sat deres præg. Blandt de fordele, man får med SurfShark, er f.eks., at de igen og igen er i stand til at fjerne geografiske begrænsninger på indhold fra streamingtjenester. Dette gælder også for Hulu, så du kan godt se Hulu i Danmark ved hjælp af SurfShark.

Med over 500 servere i over 50 forskellige lande tilbyder VPN-tjenesten et lidt mindre udvalg end de konkurrenter, der er nævnt ovenfor. Ikke desto mindre skal det bemærkes, at der er tale om kvalitetsservere, hvor mange er placeret i USA. Dette betyder, at når du ønsker at se Hulu i Danmark, vil du altid have en god server du kan logge ind på.

Et udvalg af stabile servere sørger for, at du undgår hakken, eller at Hulu registrerer, at du bruger en VPN-tjeneste. De færreste ønsker at gå på kompromis, når de bruger VPN-tjenester, og det er særligt kedeligt, hvis du er nødt til at logge på og af IP-adresser flere gange for at få oprettet en forbindelse, der kommer forbi Hulus spærring.

Med SurfSharks kvalitetsservere kan du også være sikker på, at hastigheden forbliver høj. En vis hastigheds reduktion er uundgåelig, da al trafik passerer gennem en ekstra server. Ikke desto mindre sikrer SurfShark en god og høj hastighed, hvilket giver dig mulighed for at se dine foretrukne tv-serier, film og sportsbegivenheder i HD-kvalitet uden afbrydelse.

SurfShark slutter sig til rækken af VPN-tjenester, der er brugervenlige og gør det nemt at oprette forbindelse. Der er ingen opsætningskrav, og du skal blot klikke på det land, du vil oprette forbindelse til. Hvis du ønsker at se Hulu i Danmark, så er alt, hvad du skal gøre, at oprette forbindelse til en amerikansk IP-adresse. Hulu vil registrere dig, som om du bor og surfer fra USA, og dermed har du fuld adgang til Hulu.

Styr uden om gratistjenester

Hvis du ønsker at se Hulu i Danmark gennem en VPN-tjeneste, så kan man hurtigt blive fristet af gratis VPN-tjeneste. Mange af disse hævder, at de kan fjerne geoblokeringer, men dette er sjældent sandheden. I stedet sælger de ofte dine personlige oplysninger og oplysninger om dine aktiviteter.

Det er sjældent, at gratis VPN-tjenester fungerer, så du kan se Hulu i Danmark, og selv hvis de skulle gøre det, har disse tjenester lave forbrugsgrænser for data, og hastigheden er dårlig. Dermed får du kun begrænset adgang til nyt indhold, så gratistjenester bør kun være beregnet til at afprøve VPN.

Se Hulu fra Danmark med VPN

Hvis du vil se Hulu i Danmark, har du brug for en VPN-tjeneste. Gennem en sådan tjeneste kan du oprette forbindelse til en amerikansk server og få IP-adresse, så Hulu tror, at du besøger deres tjeneste fra USA. Så får du adgang til alt deres indhold – det være sig tv-serier, film eller sport.

Det anbefales, at du vælger en VPN-tjeneste, der tilbyder ubegrænset data, høje hastigheder og stabile forbindelser. Du kan se Hulu i Danmark gennem en VPN-tjeneste i dag!

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo