Anmeldelse af ProtonVPN

Konklusion: 8.0

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  Annoncering info

  ProtonVPN anmeldelse

 • Vores konklusion
 • 8.0
 • "ProtonVPN er en Schweiz-baseret VPN-udbyder, der leverer en solid og sikker service"

  "ProtonVPN er en Schweiz-baseret VPN-udbyder, der leverer en solid og sikker service"


  Hvad vi kunne lide ved ProtonVPN

 • Servere i 33 lande
 • Ingen logning
 • Stærk kryptering med AES-256
 • DNS-beskyttelse

 • Egenskaber

 • Pris: €4 pr. måned
 • Erbjudande: Op til 15% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • ProtonVPN anmeldelse

  ProtonVPN

  Markedet for VPN-tjenester er eksploderet i de seneste år. Denne type af tjeneste, som på et tidligt tidspunkt kun var beregnet til virksomheder, der ønskede at være sikker online, er nu blevet et stort marked for privatpersoner. Tjeneste efter tjeneste er kommet ind på markedet, og ProtonVPN er en af disse.

  ProtonVPN

  ProtonVPN er en VPN-tjeneste, der blev skabt af de samme udviklere, der lancerede den velkendte tjeneste ProtonMail. Faktisk er ProtonMail blot en VPN-klient til e-mails. Virksomheden indså nemlig i sin tid vigtigheden af, at e-mails kunne sendes sikkert, især for journalister, hvor mails kan indeholde følsomme oplysninger.

  Med tiden er schweiziske ProtonVPN vokset til at blive en storstilet VPN-applikation, og de vokser stadig i skrivende stund. Selvom ProtonVPN ikke er lige så stor som de største spillere, kanil ProtonVPN godt matche deres høje sikkerhed. Programmet fortjener derfor en nærmere gennemgang.

  Hvor sikker er ProtonVPN?

  Privatpersoner har virkelig fået sig et chok, når det gælder privatlivet på nettet, og netop derfor blomster tjenester som ProtonVPN på markedet. I sig selv indeholder denne tjeneste mere end nok sikkerhed for de fleste, og den ruter faktisk trafik gennem meget mere end blot en enkelt server.

  Desuden tilbyder ProtonVPN P2P-teknologi med op til 10 samtidige forbindelser, en kill-switch, der sikrer, at din IP-adresse ikke lækkes, og en række andre tekniske funktioner. Men ingen af disse funktioner fremmer faktisk sikkerheden omkring ProtonVPN.

  ProtonVPN er baseret i Schweiz, hvilket betyder, at deres tjeneste hverken er underlagt USA's, EU'S eller de såkaldte "14 øjne", hvor nogle lande kan få indblik i dine aktiviteter. Virksomheden sporer ikke dine aktiviteter, og du kan også tilmelde dig med en ProtonMail-adresse for at være helt anonym.

  Hvis du vælger gratisversionen, vil du også holde betalingsoplysninger for dig selv, men selv hvis du vælger en betalt plan, kan du for eksempel betale med Bitcoin. Med andre ord er det muligt at holde dig helt anonym og sikker med ProtonVPN, hvilket gør denne tjeneste til en favorit hos mange!

  Serverhastighed

  ProtonVPN

  Først og fremmest er det værd at nævne, at ProtonVPN tilbyder lidt over 430 servere i 33 forskellige lande. Det er et langt stykke under de bedste i branchen, der tilbyder tusindvis af servere. Men hvorfor er antallet af servere så vigtigt ud over de tilgængelige lande? Fordi jo flere servere, des bedre chance er der højere hastigheder.

  ProtonVPN

  Uanset hvilken VPN-tjeneste du benytter, vil den få din netværkshastighed til at falde. Men til trods for den høje sikkerhed og lidt færre servere end de største VPN-tjenester i branchen, leverer ProtonVPN nogle af de højeste hastigheder, man kan finde i branchen. Det siger noget om kvaliteten af de servere, ProtonVPN tilbyder.

  Med andre ord er ProtonVPN rimelig problemfri, når det gælder browsing på en VPN-forbindelse, og hvis du bruger VPN-forbindelsen til for eksempel streaming eller gaming, så er der heller ingen grund til bekymring. Programmet giver dig fleksibilitet til at streame op til 4K og spille såkaldte ”tunge spil” uden nogen form for problemer.

  Fungerer ProtonVPN med Netflix?

  Hvis du først of fremmest vil streame, så er det store spørgsmål nok, om VPN-tjenesten fungerer med Netflix. Det er nemlig sådan, at Netflix i de seneste år har slået ned på brugen af denne type værktøj, og mange VPN-tjenester kæmper for at tilbyde deres brugere adgang til udenlandsk indhold her.

  ProtonVPN har dog ingen problemer. Serverne i USA er noget langsommere end i Europa på grund af fri og ubegrænsede båndbredde for brugerne, men hastighederne er mere end høje nok til streaming af Netflix fra USA i for eksempel Danmark.

  Brugervenlighed og kundeservice

  ProtonVPN

  ProtonVPN er nem at bruge på både pc, tablet, mobil og spilkonsoller. Selv om programmet er noget mere teknisk, så kan selv nybegyndere bruge det. Det handler primært om god organisering og let tilgængelige navigationsmuligheder.

  ProtonVPN

  Hvis du vil oprette forbindelse til en af ProtonVPN’s servere, er det tilstrækkeligt med et enkelt klik, og det indlæses hurtigt! Du kan også se, hvilke servere der har den bedste hastighed og dermed markere dine favoritter. Derudover får du også et nyttigt kort, der hjælper dig med at finde de lande, du vil oprette forbindelse til.

  Der er næppe mange grunde til at kontakte kundeservice på ProtonVPN, da det er nemt at anvende og har en brugervenlig grænseflade. Men skulle du få brug for det, kan kundeservice relativt nemt kontaktes via for eksempel live-chat.

  Pris for VPN-tjenesten

  ProtonVPN er en af de VPN-tjenester, der tilbyder gratisversion. Denne giver dig mulighed for at tilslutte en enhed ad gangen, og du vil få adgang til USA, Japan og Holland. Men det er ikke en dårlig mulighed, og det er en god idé at drage fordel af dette – i det mindste for at afprøve tjenesten.

  Hvis du går efter de betalte tjenester, koster ProtonVPN et sted mellem 30 kr. og 200 kr. om måneden – det afhænger af, hvor mange funktioner du ønsker. Pakken til 30 kr. om måneden er mere end nok for de fleste brugere. Bemærk, at du kan spare meget ved at tilmelde dig for en længere periode.

  CyberGhost til dansk TV i udlandet

  Som bekendt er der mange der bruger VPN for at se dansk TV i udlandet. TV-programmer som DR, TV2 og lignende er i øjeblikket blokeret, hvis du ikke har en dansk IP-adresse. Dette medfører at hvis du befinder dig i for eksempel Spanien, Sverige eller USA vil du i mange tilfælde ikke kunne se dansk TV. Der skal laves nogle ændringer på dette område indenfor EU, men det er fortsat usikkert, hvornår disse regler rent faktisk træder i kraft.

  I forhold til CyberGhost fungererdenne VPN-tjeneste meget godt for at se på dansk TV i udlandet. Til dette formål har du brug for en VPN-tjeneste med en dansk server, siden du er nødsaget til at have en dansk IP-adresse. CyberGhost har mange servere i Danmark, som efter vores erfaring fungerer meget godt til at se på dansk TV i udlandet. Vi fik en bekendt som opholder sig i Spanien til at teste både DR og TV2s internet-TV, og CyberGhosts servere fungerede meget godt til dette formål. CyberGhost lover jo selv at de er en af de bedste VPN-tilbydere indenfor streaming af geoblokeret indhold, og vi synes tjenesten holder dette løfte.

  Resumé

  ProtonVPN har siden 2014 udbudt deres VPN-tjeneste. Hvad der oprindeligt var en tjeneste relateret til kryptering af e-mails er i dag vokset til at blive en generel VPN-tjeneste, der spænder over hele verden. Det vigtigste højdepunkt ved ProtonVPN må siges at være deres sikkerhed.

  Med deres base i Schweiz er ProtonVPN på mange måder afskærmet fra en stor del af de problemer, nogle VPN-tjenester støder på i forhold til privatlivets fred og logning. Desuden tilbyder ProtonVPN høje hastigheder på deres tjenester, og ikke mindst fungerer Netflix ganske fremragende.

  Alt i alt leverer ProtonVPN et kvalitetsprodukt, som de fleste kan være tilfredse med. Du kan endda afprøve gratisversionen og for eksempel se, hvordan din forbindelse til USA er. Hvis du registrerer dig på denne version med en ProtonMail-adresse, forbliver du også helt anonym!

  Prøv ProtonVPN i dag, og oplev en VPN-tjeneste med alle de mest avancerede funktioner, men med en meget brugervenlig grænseflade!

  Konklusion

  "ProtonVPN er en Schweiz-baseret VPN-udbyder, der leverer en solid og sikker service"

 • Konklusion
 • 8.0