Sådan ser man YouSee TV i udlandet

Sidst opdateret: 03/12/2021

Du kan nemt se Yousee TV med en VPN

YouSee TV er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark. Tjenesten giver adgang til nogle af de mest populære serier og tilbyder også et stort udvalg af film og dokumentarer. Endelig giver tjenesten også adgang til de tv-kanaler, man abonnerer på i forvejen.

Derfor kan det være ekstremt irriterende, hvis du forsøger at se YouSee TV i udlandet og bliver mødt af en sort skærm. På grund af geografiske begrænsninger blokeres YouSee TV ofte uden for Danmark, især hvis du er uden for EU.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du omgår denne geoblokering, og hvordan du gør dette så nemt som muligt.

Opsummering

Alt, hvad du behøver for at se YouSee TV i udlandet, er et abonnement på streamingtjenesten og en VPN-forbindelse. Opret forbindelse til en dansk IP-adresse via din VPN-tjeneste, og besøg YouSee. Streamingtjenesten vil tro, at du opholder dig i Danmark, så du kan se alt det indhold, du ønsker.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge en VPN-tjeneste, downloade tjenesten og derefter oprette forbindelse til en dansk server. Derefter skal du blot logge ind med din danske IP-adresse. Dette er de VPN-tjenester, vi i øjeblikket anbefaler i forhold til at se YouSee TV uden for Danmark. Alle har mange VPN-servere i Danmark, god hastighed og sikkerhed til en rimelig pris:

YouSee TV er geoblokeret i udlandet

Få ting er mere populære end streaming af tv-shows og film på nettet. Det gælder både efter en lang arbejdsdag og i løbet af weekenden, hvor vi slapper af. Der er snesevis af gode streamingtjenester derude, men få har et så bredt udvalg med fængende serier og film, som dem YouSee TV kan tilbyde.

YouSee tilbyder både tv-shows og film, og du har fuld adgang til de tv-pakker, du abonnerer på.

TV2 Play er ikke tilgængelig i udlandet
Sådan kan det se ud, når man rammes en geografisk blokering – her på TV2 play.

Denne streamingtjeneste er simpelthen pakket med indhold, som du kan nyde godt af. Men hvad nu, hvis du befinder dig i udlandet? Ikke alene vil indholdet af YouSee TV blive begrænset, hvis det overhovedet eksisterer – du vil også miste muligheden for at få danske tekster til din underholdning.

Når du nu betaler for YouSee TV, så er det lidt surt, hvis du ikke har adgang, uanset om du er på en forretningsrejse, ferie, eller måske endda studerer eller arbejder i udlandet i længere tid. Her er det så, at en VPN kan komme dig til undsætning. En VPN giver dig mulighed for at se YouSee TV i udlandet!

VPN – hvad er det lige præcis?

Hvis du har oplevet og er blevet irriteret over den såkaldte geoblokering, hvor du ikke kan se specifikt indhold, på grund af hvor du befinder dig i verden, er du sikkert stødt på forkortelsen VPN. Men hvad er dækker VPN egentlig over, og hvordan kan sådan et sikre, at du kan se YouSee TV også fra udlandet?

VPN er en forkortelse for det engelske ”Virtual Private Network” – dvs. Virtuelt Privat Netværk på dansk. Det netværk, der er tale om her, er en server i et andet land, som du bliver forbundet til, så det ser ud til, at du befinder dig i det pågældende land. En VPN-tjeneste giver dig en liste over mulige servere, som du kan logge på fra udlandet.

Hvis du ønsker at se YouSee TV i Danmark, kan du nemt oprette forbindelse til en dansk server. Så konstaterer YouSee TV, at du faktisk er på en dansk server, hvilket fjerner alle former for geoblokering. Med andre ord vil det være, som om du sidder i Danmark, og du vil kunne se alt, hvad du ønsker, der som udgangspunkt er tilgængeligt i Danmark.

Et VPN er ganske enkelt blot en mulighed for at både skjule, hvem du er online, men også at påtage sig andre identiteter. Nærmere bestemt sker dette ved at anvende forskellige IP-adresser, og dette er en pointe, der er vigtigt at forstå for dig, der bruger et VPN. Læs mere om hvad VPN-forbindelser er her.

Sådan fungerer en IP-adresse

Hver gang du besøger en hjemmeside, efterlader du et spor. Din IP-adresse tilknyttes nemlig IP-adressen på den hjemmeside, du besøger. Derved kan hjemmesiden i realiteten finde ud af, hvem du er (eller nærmere: hvor du befinder dig). Blandt andet kan hjemmesiden finde ud af, hvilket land du besøger hjemmesiden fra, hvilket er nyttigt for blandt andet sproget på hjemmesiden.

Men registreringen af en IP-adresse er også det samme koncept, der fører til geoblokeringen på sider, der befinder sig uden for dit geografiske område, hvor indholdet ofte er ophavsretligt beskyttet. Så hjælper lige så lidt, hvis du betaler store beløb for at få adgang til YouSee TV i Danmark – hvis du sidder et eller andet sted i udlandet, har du ikke adgang.

En IP-adresse er altså noget, der definerer dig online, så du ikke kan snige dig ind på en hjemmeside, du ikke skal have adgang til. Hvis du vil se YouSee TV eller TV2 Play i udlandet, kan du bruge en VPN til at manipulere den IP-adresse, som din computer oplyser til hjemmesiden.

Er det lovligt?

Ofte indebærer snak om streaming og adgang til indhold, der er ophavsretligt beskyttet, til, at man begynder at diskutere de juridiske aspekter. Netflix er blandt andet gået hårdt til brugen af VPN-tjenester. Selv om YouSee TV ikke har været så stringent, er der stadig lidt modstand mod disse VPN-tjenester.

Men er VPN stadig lovligt? Det enkle svar er ja. Hvis du har lovlig adgang til YouSee TV, så du streamer YouSee TV lovligt i forvejen, så er det ikke i strid med lovgivningen at bruge en VPN-tjeneste til at se tjenesten. Det er kun ulovligt at bruge et VPN, hvis handlingen oprindeligt også var ulovlig.

Brugen af VPN er i sig selv fuldt lovligt. Så du kan nyde de mange kanaler og alle de store serier fra YouSee TV i udlandet uden nogensinde at handle i strid med loven!

Se YouSee TV i udlandet

Hvis du rejser på ferie og ved, at et nyt afsnit af din yndlingsserie kan lande hvert et øjeblik på YouSee TV, så vil du højst sandsynligt ønske at kunne se afsnittet med det samme. Dette sørger en VPN-tjeneste for, at du kan – nemt og smertefrit!

Og hvis du er i udlandet i lang tid, for eksempel i forbindelse med studier eller længere jobophold, så det er dejligt at have adgang til nogle af de tv-kanaler og serier, du er vant til hjemmefra. Det er her, en måske et endnu vigtigere pointe dukker op.

Selv om de fleste danskere har styr på det engelske og forstår det meste, er det kedeligt at skulle anstrenge sig, når man nu blot vil underholdes. Derfor er det en stor fordel at have danske undertekster. Netop dette får du, når du ser YouSee TV i udlandet via en dansk server.

Hvad skal du overveje, når du vælger en VPN-tjeneste?

Når du vælger en VPN-tjeneste, findes der mange gode muligheder. Der er dog en del at sætte sig ind i, for ikke at nævne gode penge at spare, hvis man gør en noget mere grundig indsats for at forstå markedet for VPN-tjenester. Nedenfor er et par af de faktorer, der er vigtige at basere sit valg på.

Hastighed

Hvis du vil streame YouSee TV i udlandet, så er det ofte tv-kanaler, tv-serier og film i HD. Hvis du ikke har den rette hastighed på internetforbindelsen, så siger det sig selv, at du ikke får en særligt god oplevelse. Men selv med god hastighed på eget netværk, kan det være så som så med hastigheden på VPN-tjenesten.

Så sørg for at vælge en VPN-tjeneste, der har og bevarer en høj hastighed. Det betyder nemlig streaming uden buffering og konstant download og dermed afslappende underholdning. Allerhelst skal en VPN-tjeneste gøre, at dit netværk virker lige så hurtigt som den det, du er logget på derhjemme!

Antal danske servere

Uden en dansk server får du ganske enkelt ikke adgang til indholdet hos YouSee TV. Derfor er det naturligvis absolut nødvendigt, at den VPN-tjeneste, du vælger, har et udvalg af danske servere. Og det er ikke tilstrækkeligt, at tjenesten har et par stykker. Det er væsentligt, at der er et større udvalg af danske servere.

Som tidligere nævnt er der stor modstand fra Netflix og nogle streamingudbydere, som derfor bekæmper brugen af VPN. Derfor kan der være nogle problemer i forbindelse med billigere VPN-tjenester med få danske servere. Sørg for, at den VPn-tjenete, du vælger, har et stort udvalg af disse, så du er sikret YouSee TV i udlandet via danske servere, der fungerer optimalt.

Omkostninger

Uanset hvilket produkt eller hvilken tjeneste, du køber, er prisen altid en faktor, der skal overvejes. VPN-tjenester er gerne overkommelige i forhold til den værdi, man får, men der er stadig mange penge at spare i længden, især i betragtning af, at VPN-tjenester giver rabatter for længerevarende abonnementer.

Man skal også være opmærksom på fordelen ved de mange muligheder, der er for at afprøve de forskellige VPN-tjenester. De fleste af VPN-tjenesterne tilbyder en prøveperiode, så man kan se, hvorvidt tjenesten lever op til ovenstående, så man ved, hvad man kan forvente fra den enkelte VPN-tjeneste. Undgå gratis VPN forbindelser.

Hvad mere kan en VPN bruges til?

I løbet af de sidste par år er VPN-tjenester ikke kun blevet populære, fordi de giver adgang til dansk tv i udlandet (eller omvendt). Faktisk har tjenesterne sandsynligvis fået endnu mere opmærksomhed på grund bekymringer i forhold til privatlivets fred, som VPN-tjenester tackler på en temmelig enkel måde.

Når du anvender en VPN-tjeneste i baggrunden, og for eksempel logger ind med en amerikansk IP-adresse, så surfer du langt sikrere via krypteret trafik. Derfor bliver det vanskeligere for autoritære regimer, hackere, og andre med dunkle hensigter i forhold til din online-trafik, at rent faktisk være i stand til at spore dig.

Faktisk hævder mange VPN-tjenester, at krypteringsgraden er lige så god ved deres tjenester som i den amerikanske hær. Med andre ord, er det er ikke kun adgangen til YouSee TV i udlandet, der er en god ved en VPN-tjeneste, selv om det måske kun er det, du er på udkig efter.

Anbefalede VPN-tjenester

Hvis du vil se YouSee TV i udlandet, er der en håndfuld VPN-tjenester, der kan anbefales. Som tidligere nævnt, er faktorer såsom hastighed, antallet af danske IP-adresser til rådighed, og pris blandt de vigtigste faktorer, du bør basere dit valg på.

ExpressVPN

ExpressVPN er blandt de bedste tjenester på markedet, og alligevel kan du få tjenesten til under $50 om måneden! Du kan gøre dette ved at tegne et 3-årigt abonnement. Hvis du gør dette med ExpressVPN, risikerer du ingenting, fordi de giver dig både et godt udvalg af danske servere og høj hastighed.

Så hvis du vil se YouSee TV i udlandet, er ExpressVPN et sikkert og godt valg, hvilket navnet også antyder. Det er nemt at hoppe på de mest populære tjenester, men et alternativ, som ExpressVPN kan være godt at afprøve. Benyt deres prøveperiode, hvis du stadig ikke er helt sikker på deres tjeneste.

NordVPN

NordVPN har siden 2012 været en af de største udbydere af VPN-tjenester. De har i øjeblikket over 5.000 servere globalt, og selvfølgelig er der danske servere blandt disse. Det er også værd at bemærke, at NordVPN er en af de tjenester, der er kendt for altid at omgå blokeringer fra streamingtjenester.

Hvis du vil have høj hastighed og dermed god billedkvalitet og lyd, er NordVPN også et godt valg. I det hele taget giver NordVPN dig stor værdi for pengene, så du kan se YouSee TV i udlandet med høj kvalitet og for en temmelig rimelig penge!

Find en VPN, der passer til dine behov

Det vigtigste er, at du finder en VPN, der rent faktisk passer til din brug. Hvis du vil se YouSee TV i udlandet, er faktorer som hastighed, antal danske servere, og ikke mindst pris vigtige. De to første er absolut nødvendige, hvorimod sidstnævnte kan adskille to ellers meget ens muligheder, når det endelige valg skal tages.

Det eneste, du skal gøre, når du har besluttet dig, er at tilmelde dig VPN-tjenesten, finde de danske IP-adresser, oprette forbindelse til dem og besøge YouSee TVs hjemmeside. Med dette trick i ærmet får du adgang til alle YouSee TV-tilbud i Danmark, og uanset hvor i udlandet du befinder dig!

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo