VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  VPN tests

  ExpressVPN

  ExpressVPN er en god VPN hvor vi særligt har lagt vægt på høj hastighed og ydeevne. Dette gør udbyderen egnet til streaming for fans der er på udkig efter privatliv og sikkerhed.

  NordVPN

  Vores indtryk er, at NordVPN er en meget stærk all-rounder, som kan opfylde kravene for de fleste. VPN-udbyderen tilbyder en sikker og 100% anonym VPN-tjeneste.

  Surfshark

  I de senere år, er der kommet rigtig mange nye VPN-udbydere, der ønsker at deltage i det sjove. Det ses tydeligt, at der er en masser af penge at tjene i VPN-industrien.

  CyberGhost

  CyberGhost er en af de ældste og største VPN-udbydere i branchen, og har over 20 millioner brugere på verdensplan. CyberGhost har også et ry som en af de bedre VPN-udbydere i branchen, og efter vores mening lever op til forventningerne.

  PrivateVPN

  PrivateVPN er en forholdsvis ny VPN-udbyder sammenlignet med mange andre VPN-udbydere, og har beliggende i Sverige. Dette betyder at deres kundeservicemedarbejder taler svensk.

  ProtonVPN

  Markedet for VPN-tjenester er eksploderet i de seneste år. Denne type af tjeneste, som på et tidligt tidspunkt kun var beregnet til virksomheder, der ønskede at være sikker online, er nu blevet et stort marked for privatpersoner.

  Hide.me anmeldelse

  Hide.me blev skabt af en gruppe af personer, der mente, at internettet var for lukket for den gennemsnitlige bruger. For at gøre internettet mere åbent, startede gruppen VPN-tjenesten tilbage i 2012.

  MacSentry

  MacSentry er en VPN-tjeneste, der blev etableret så sent som i 2016. Tjenesten kom således ganske sent på markedet, men den løste i den grad et problem for mange MAC-brugere, så den kom hurtigt efter den sene start.

  OVPN

  OVPN er en svensk VPN-tjeneste, der blev etableret tilbage i 2014. Det er en af mange nyere tjenester, der er etableret med det formål at give brugerne, hvad VPN-tjenester er bedst til –fuldstændig anonymitet og onlinesikkerhed.