VPNportalen

Hide.me Anmeldelse

8.0/10

Hide.me tilbyder betalt og gratis tjeneste, begge leverer en VPN-tjeneste, der giver dig stor sikkerhed.

Dette likte vi med Hide.me:

 • Også en gratisversion
 • Ingen logning
 • Pålidelig forbindelse
 • Laveste pris:

  $5.41 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Hide.me blev skabt af en gruppe af personer, der mente, at internettet var for lukket for den gennemsnitlige bruger. For at gøre internettet mere åbent, startede gruppen VPN-tjenesten tilbage i 2012. Ud over at fjerne begrænsningerne var Hide.me også designet til at give beskytte folks privatliv online samt levere sikre forbindelser.

  Tjenesten tilbyder 3 hovedpunkter, som Hide.me hævder, at de aldrig vil give køb på. Disse 3 punkter er at tilbyde en gratis version, lynhurtige forbindelser og endelig en høj brugervenlighed. Dette sikrer, at Hide.me har tilbud til alle, der ikke går på kompromis på den ene eller den anden måde, så alle brugere kan få adgang.

  • $5.41 pr mnd
  • Gratisversion
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  En af de større bekymringer ved de gratis VPN-tjenester, der findes, er, at de logger brugernes trafik og ikke mindst deler oplysningerne om brugernes aktiviteter. Derimod garanterer Hide.me, at de ikke logger eller deler dine oplysninger. De har simpelthen ikke mulighed for at videregive dine oplysninger, da de aldrig gemmer dem.

  Hide.me's forside
  Hide.me’s hjemmeside

  Hide.me beskytter altså dit privatliv, når du benytter deres VPN. I praksis giver Hide.me sine brugere mulighed for at oprette forbindelse til servere rundt om i verden, så brugerne får en helt ny IP-adresse. Derfor vil hjemmesider, som du besøger, mens du bruger tjenesten, ikke være i stand til at genkende, hvem du er på grund af Hide.mes tjeneste.

  I forhold til sikkerhed så er Hide.me helt oppe og bide skeer med de bedste. Her tilbyder tjenesten nemlig den velkendte 256-bit kryptering. Dette er en kendt krypteringsgrad inden for VPN-branchen, da denne faktisk er på samme niveau som den amerikanske hærs. Det siger meget om, hvor avanceret Hide.me er inden for sikkerhed – selv i gratisversionen.

  Servere

  Hide.me tilbyder i alt over 1,800 servere i 46 forskellige lande rundt om i verden. Det betyder, at Hide.me har et meget godt udvalg af servere. I praksis betyder det også, at du som bruger kan forvente altid have en stabil og god server til at tilslutte dig. Desuden sikrer dette, at du til enhver tid kan vælge højhastighedsservere.

  Hide.me menu
  Sådan ser Hide.me’s navigation ud

  Der er mange, som benytter VPN til streaming, hvilket vi vender tilbage til senere. Inden for dette område er det ubestrideligt vigtigt også at have servere fra mange forskellige lande, så man kan få adgang til indholdet i disse lande. Hvorvidt du ønsker at være forbundet til en ny server i Danmark, eller måske flytte hele vejen til Asien, er op til dig.

  Hastighed

  Udvalget af servere giver dig mulighed for at vælge fra et større udvalg, hvilket yderligere øger dine chancer for at finde en hurtig server. Det er meget vigtigt med en hurtig server, fordi netop dette er helt afgørende for din oplevelse. Når du for eksempel skal bruge en VPN-tjeneste til streaming, er der ikke noget mere irriterende, end at filmen hakker.

  Hvis dette sker, er det ikke det værd at bruge VPN, og man er gået på kompromis, hvilket Hide.me lover ikke at gøre. Det er derfor, Hide.me konstant tilegner sig nye og bedre servere rundt om i verden, så hastigheden holdes oppe. Ved brug af alle VPN-tjenester vil man opleve en vis reduktion i hastighed, men Hide.me holder generelt hastigheden højt oppe.

  Brugervenlighed

  Før du kan bruge Hide.me, skal du registrere dig som bruger. Denne proces er meget hurtig at komme igennem, og med autoudfyld du er færdig på under et minut. Desuden skal du downloade deres program, enten til pc, tablet eller mobil. Programmet/appen er næsten identisk på alle de forskellige enheder.

  Det er også lige nemt at bruge programmet på de tre forskellige enheder og på de operativsystemer, du har. Du skal kun vælge et land på en liste og derefter klikke på landet. Efter et par sekunder, nogle gange kun millisekunder, bliver du forbundet til din VPN-server. Når du så for eksempel vælger at besøge Netflix, antager tjenesten, at du er i det land, du har oprettet forbindelse til.

  Mere end ovenstående behøver du sådan set ikke at vide om Hide.me til regelmæssig brug. Hvis du ønsker mere avancerede funktioner, er disse også tilgængelige. De er dog gemt af vejen på en god måde, der ikke forstyrrer begyndere, som bruger programmet. En funktion som en kill switch, der altid sørger for, at du ikke afslører din IP-adresse, er dog nem at konfigurere.

  Fjernelse af geoblokering

  Hvis du ønsker at bruge VPN til at se den amerikanske version af Netflix, er Hide.me helt sikkert et solidt valg. Selv gratisversionen har et godt ry for at omgå Netflix’ geoblokering, hvilket mange betalte VPN-tjenester faktisk har haft store problemer med i de seneste år. Hide.me giver dig dog adgang til det store amerikanske udvalg her og hos andre tjenester. Hide.me fungerer også godt til at se DR TV i udlandet.

  Hide.me vpn forbindelse til server
  Sådan ser det ud, når man er forbundet til en server

  Som navnet antyder, så skjuler Hide.me din danske IP-adresse, og i stedet vises IP-adressen på den amerikanske server, hvor du har tilsluttet din enhed. Du kan også oprette forbindelse til andre lande, og Hide.me kan også benyttes på arbejdet og i skolen, så du kan undgå blokeringer af adgang til indhold. For eksempel kan du med Hide.me få adgang til både YouTube og Facebook på netværk, hvor der ellers er indlagt begrænsninger.

  Pris

  Hide.me har som en af sine vigtigste punkter en målsætning om altid at tilbyde en gratisversion. Gratisversionen giver adgang til færre servere og et mindre dataforbrug, og den har også nogle andre ulemper – men så er den til gengæld også gratis. På den positive side har gratisversionen god hastighed og sikkerhed.

  Abonnementer og priser

  Hvis du ønsker at bruge en VPN i lang tid, er der ikke megen tvivl om, at det betaler sig at oprette et længerevarende abonnement med Hide.me. Jo længere tid, du tilmelder dig, des bedre er prisen, og her er det 2 år, der giver den bedste rabat i forhold til de månedlige omkostninger.

  Resumé

  Hide.me tilbyder gode versioner – både betalt og gratis. Sidstnævnte er nok den mest interessante, og den giver dig mulighed for at afprøve en meget god tjeneste. Hide.me lykkes med et godt udvalg af servere, fuld anonymitet og høj sikkerhed ikke at forglemme. Dette er en VPN-tjeneste, der helt sikkert kan anbefales at prøve uforpligtende og gratis.

  • $5.41 pr mnd
  • Gratisversion
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti