VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Sådan tjener vi penge

  Vpnportal er en side, der skriver om onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Vi gennemgår og tester en række VPN-tjenester og sammenligner forskellige VPN-tjenester. Vores hovedfokus er at være så ærlig og troværdig som muligt.

  For at drive hjemmesiden modtager vi henvisningsgebyrer fra nogle VPN-virksomheder. Det betyder, at hvis du på vores hjemmeside klikker videre til en VPN-tjeneste og derefter køber denne VPN-tjeneste, modtager vi et henvisningsgebyr. Henvisningsgebyrets størrelse varierer fra tjeneste til tjeneste.

  Dette er den eneste måde, hvorved vi kan overleve rent økonomisk, og det er den måde, vi tjener penge på hjemmesiden. Henvisningsgebyret kan påvirke rækkefølgen i vores rangeringstabel, men rækkefølgen på tjenesterne i tabellen vil først og fremmest altid primært afhænge af sikkerhed, privatlivsbeskyttelse, serverhastighed og lignende.

  Så du kan ikke købe dig selv til gode anmeldelser på vores hjemmeside, hvis du som virksomhed tilbyder en dårlig VPN-tjeneste. En VPN-virksomhed kan heller aldrig betale os til for eksempel at ændre en dårlig anmeldelse eller fjerne artikler, der afslører lækager eller andre kritisable forhold.

  Hvis du har yderligere spørgsmål om dette, så er du mere end velkommen til at kontakte os.