Bedste VPN til BBC iPlayer

Sidst opdateret: 03/12/2021

BBC iPlayer er en britisk streamingtjeneste med en bred vifte af film, tv-serier og sport. Ud over et stort arkiv, tilbyder tjenesten også live-tv fra flere af deres kanaler. BBC iPlayer er på mange måder som den britiske version af DR, da alt indhold er gratis, og tjenesten er statsejet.

Ulempen er, at hvis du er uden for Storbritannien, er indholdet geoblokeret, hvilket betyder, at du kun har adgang til indholdet, hvis du er i Storbritannien. Heldigvis er der en løsning, der giver dig mulighed for at få en britisk IP-adresse, uanset hvilket land du befinder dig i.

Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan du nemt ændre din IP-adresse, så du kan se alt indholdet på BBC iPlayer. Dette gør du som følger:

 1. Find og download en VPN-tjeneste. Der er en række forskellige VPN-tjenester til forskellige behov. Vi har allerede testet og anmeldt en række forskellige leverandører og sammenlignet dem.
 2. Vælg en britisk server i VPN-programmet. Dette gøres nemt og omgår geoblokeringen.
 3. Åbn BBC iPlayer. Nu er alt indholdet på BBC iPlayer fuldt tilgængelig.

Hvad er fordelene ved BBC iPlayer?

Den største fordel ved BBC iPlayer er unægteligt, at den er helt gratis at bruge for alle der befinder sig i Storbritannien. Det står i kontrast til de kendte streamingtjenester som Netflix og Viaplay der kræver betaling via et månedligt abonnement.

Derudover har BBC iPlayer et imponerende bredt udvalg. Deres produktioner er professionelle og der ligger et hav af spændende dokumentarer som ikke andre streamingtjenester har. De er i det helet aget kendt for deres brede udvalg af unikt indhold.

Uanset hvilken enhed du benytter, kan du streame fra BBC – PC, smartphone osv. Det er altså ganske fleksibelt. Den eneste ulempe er, som nævnt i begyndelsen, at tjenesten er til beboere i Storbritannien. Heldigvis findes der en løsning på problemet. Men hvordan kan BBC tro, at du sidder et sted i Storbrittanien når du i virkeligheden befinder dig i Danmark?

BBC iPlayer kræver en britisk IP-adresse

Svaret på det spørgsmål ligger i din IP-adresse. Selvom ingen hjemmeside kan finde ud af præcis hvem du er alene ud fra din IP-adresse, så kan de godt finde ud af hvor i verden du befinder dig. Hvis du går ind på deres hjemmeside vil alt indholdet derfor som udgangspunkt blive blokeret.

Hvis du ikke er inden for Storbritanniens grænser vil du se denne besked

Det sker fordi din enhed sender en IP-adresse ud for at kommunikere med hjemmesider. Det er din internetleverandør der tildeler dig en IP-adresse, og det er sådan forskellige streamingtjenester ved, hvor du besøger fra. Ved hjælp af en enkelt geoblokering lukker BBC altså udelandske borgere ude.

BBC gør det fordi de skal beskytte rettighederne til det indhold der ligger på deres side. På trods af det, så er er BBC ikke kendt for at kæmpe hårdt mod brugen af VPN-tjenester.

Brug VPN for at få en britisk IP-adresse

En VPN-tjeneste kan bruges til mange forskellige ting, og i de senere år er det særligt evnen til at ophæve geografiske blokeringer, som folk efterspørger. BBC iPlayer er en af de blokeringer som let kan fjernes med en VPN. Det gøres ganske enkelt ved, at du kobler dig på en engelsk server.

Ved at gøre det vil alt din trafik dirigeres gennem en britisk server, hvorefter det ser ud som om du befinder dig i Storbritannien. Fra BBC’s synspunkt vil det nu blot se ud som om, at du er en ganske almindelig borger der ser deres indhold. Selve processen tager kun få minutter.

BBC iPlayer er som sagt gratis at bruge, men for at få den bedste oplevelse kan det anbefales at bruge lidt penge på en god VPN-tjeneste.

De bedste VPN-tjenester til BBC iPlayer

For at sikre at du får den bedste oplevelse anbefaler vi nogle af markedets stærkeste VPN-leverandører. Her er minimumskravet naturligvis, at man kan tilgå BBC iPlayer fra Danmark af, men derudover vægter vi sådan noget som stabilitet og hastighed højt.

ExpressVPN

 • God til streaming af BBC iPlayer
 • Høj hastighed
 • Servere i 94 lande

ExpressVPN er absolut en af de bedste udbydere inden for VPN. De har særligt fokus på hastighed og performance, hvilket gør ExpressVPN optimal til streaming. Med denne udbyder behøver man ikke at bekymre sig om caching og reduceret hastighed. ExpressVPN har servere i 94 lande, hvilket betyder giver mulighed for adgang til streamingtjenester som Hulu og den amerikanske version af Netflix.

Hvis du er bekymret for sikkerhed og privatliv, er ExpressVPN også optimal. Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer, der ligger uden for EU’s og USA’s jurisdiktion. Dette betyder, at de ikke har pligt til at indsamle og gemme data fra brugerne. Derudover har ExpressVPN en 30-dages garanti på tjenesten, hvilket betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du er utilfreds.

Dette er også en perfekt tjeneste, hvis du ønsker at streame BBC iPlayer på forskellige enheder, da programmet er kompatibelt med alle enheder som Mac, Windows, iPhone, iPad, Android, Apple TV, Samsung-tv og lignende. Læs den fulde anmeldelse af ExpressVPN her.

NordVPN

 • Mange sikkerhedsfunktioner
 • 5500 servere i mere end 60 lande
 • Konstant streaming af BBC iPlayer

Nummer to på listen er NordVPN. Med NordVPN får du helt sikkert værdi for pengene. De tilbyder en høj hastighed, der gør tjenesten optimal til streaming, og de har servere i over 60 lande. De har især mange servere i de største lande som Storbritannien, USA og Tyskland, hvilket gør NordVPN til en god løsning, hvis man vil benytte BBC iPlayer.

NordVPN indsamler ingen oplysninger fra brugere, da virksomheden er baseret i Panama. Så der er ingen tredjeparter, der får adgang til dine oplysninger, så du kan surfe sikkert på nettet. NordVPN er kompatibel med smartphones, tablets, pc’er, spillekonsoller og lignende.

NordVPN er også en god mulighed til at se dansk tv i udlandet som Viaplay, DR og TV2, da de har satset stort i Skandinavien. NordVPN bliver billigere, afhængigt af det enkelte abonnement. For eksempel, hvis du vælger det 3-årige abonnement, vil den månedlige pris være så lidt som 30 kr.! NordVPN har også en 30-dages pengene tilbage garanti, hvis man er utilfreds med tjenesten. Du kan læse en mere udførlig anmeldelse af NordVPN her.

SurfShark

 • Hurtig forbindelse til britiske servere
 • Billig
 • Brugervenlig

SurfShark er en forholdsvis ny VPN-tjeneste, men den har hurtigt fået stor opmærksomhed. Selv om det er en ny tjeneste, er Surfshark gået direkte efter struben på de største udbydere. De formår allerede at tilbyde servere i over 50 lande, og de fortsætter med at vokse.

Hastigheden på SurfSharks tjeneste er heller ikke noget at klage over, da du kan nyde streaming af film og shows i HD, og endda spille på PlayStation eller Xbox. SurfShark har også god sikkerhed, da de tilbyder ingen logning og en kill-switch funktion på lige fod med de største udbydere. For en gennemsnitlig bruger vil disse funktioner sandsynligvis være tilstrækkelige, men de er stadig ikke på niveau med ExpressVPN og NordVPN, når det kommer til sikkerhed.

SurfShark kan også bruges på alle mulige enheder og er meget brugervenlig. Det der virkelig gør, at SurfShark skiller sig ud fra sine konkurrenter, er, at du kan bruge så mange enheder, som du ønsker med en og samme bruger. Prismæssigt ligner de deres konkurrenter, men de kommer så lavt som under 15 kr. Om måneden, hvis man tegner abonnement for en længere periode. De har også en 30-dages pengene tilbage garanti. Læs hele vores anmeldelse af SurfShark.

Derfor bør du undgå gratis VPN tjenester

Gratis VPN er fristende for de fleste, for hvem vil ikke gerne have funktionerne uden at smide pengene? Der findes et utal af forskellige gratis tjenester, og mange hævder at kunne ophæve diverse geoblokeringer. Alligevel er det ganske sjældent det passer, og man kan komme til at bruge lang tid på at få det til at virke.

Alle de gratis VPN’er kommer med hver deres begrænsninger for brug. Ofte er det en begrænsning på hvor meget data du kan bruge per måned, typisk ligger den mellem 1-2GB. Skal du streame en masse fra BBC kan det altså hurtigt løbe op.

En gratis VPN er altså primært funktionel når det kommer til at teste, men ikke til et langvarigt brug.

Se BBC iPlayer fra Danmark med en VPN

Skal du se BBC iPlayer i Danmark skal det altså gøres med en VPN, og det nemmeste er ganske enkelt en af de gode betalte løsninger hvor både kvalitet og hastighed er i top.

Det er lettere end nogensinde at få adgang til hele internettet, og de ting der er begrænset kan noget så simpelt som en VPN løse for dig. Derfor, vælg en VPN-tjeneste, skab forbindelse til en britisk server og vupti – så er der timevis af BBC underholdning til dig.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo