Bedste VPN til BBC iPlayer

BBC iPlayer er en britisk streamingtjeneste med en bred vifte af film, tv-serier og sport. Ud over et stort arkiv, tilbyder tjenesten også live-tv fra flere af deres kanaler. BBC iPlayer er på mange måder som den britiske version af DR, da alt indhold er gratis, og tjenesten er statsejet.

Ulempen er, at hvis du er uden for Storbritannien, er indholdet geoblokeret, hvilket betyder, at du kun har adgang til indholdet, hvis du er i Storbritannien. Heldigvis er der en løsning, der giver dig mulighed for at få en britisk IP-adresse, uanset hvilket land du befinder dig i.

Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan du nemt ændre din IP-adresse, så du kan se alt indholdet på BBC iPlayer. Dette gør du som følger:

 1. Find og download en VPN-tjeneste. Der er en række forskellige VPN-tjenester til forskellige behov. Vi har allerede testet og anmeldt en række forskellige leverandører og sammenlignet dem.
 2. Vælg en britisk server i VPN-programmet. Dette gøres nemt og omgår geoblokeringen.
 3. Åbn BBC iPlayer. Nu er alt indholdet på BBC iPlayer fuldt tilgængelig.

De bedste VPN-tjenester til BBC iPlayer

ExpressVPN

ExpressVPN er absolut en af de bedste udbydere inden for VPN. De har særligt fokus på hastighed og performance, hvilket gør ExpressVPN optimal til streaming. Med denne udbyder behøver man ikke at bekymre sig om caching og reduceret hastighed. ExpressVPN har servere i 94 lande, hvilket betyder giver mulighed for adgang til streamingtjenester som Hulu og den amerikanske version af Netflix.

Hvis du er bekymret for sikkerhed og privatliv, er ExpressVPN også optimal. Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer, der ligger uden for EU’s og USA’s jurisdiktion. Dette betyder, at de ikke har pligt til at indsamle og gemme data fra brugerne. Derudover har ExpressVPN en 30-dages garanti på tjenesten, hvilket betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du er utilfreds.

Dette er også en perfekt tjeneste, hvis du ønsker at streame BBC iPlayer på forskellige enheder, da programmet er kompatibelt med alle enheder som Mac, Windows, iPhone, iPad, Android, Apple TV, Samsung-tv og lignende.

Læs: **Fuld anmeldelse af ExpressVPN kan findes her**

NordVPN

Nummer to på listen er NordVPN. Med NordVPN får du helt sikkert værdi for pengene. De tilbyder en høj hastighed, der gør tjenesten optimal til streaming, og de har servere i over 60 lande. De har især mange servere i de største lande som Storbritannien, USA og Tyskland, hvilket gør NordVPN til en god løsning, hvis man vil benytte BBC iPlayer.

NordVPN indsamler ingen oplysninger fra brugere, da virksomheden er baseret i Panama. Så der er ingen tredjeparter, der får adgang til dine oplysninger, så du kan surfe sikkert på nettet. NordVPN er kompatibel med smartphones, tablets, pc’er, spillekonsoller og lignende.

NordVPN er også en god mulighed til at se dansk tv i udlandet som Viaplay, DR og TV2, da de har satset stort i Skandinavien. NordVPN bliver billigere, afhængigt af det enkelte abonnement. For eksempel, hvis du vælger det 3-årige abonnement, vil den månedlige pris være så lidt som 30 kr.! NordVPN har også en 30-dages pengene tilbage garanti, hvis man er utilfreds med tjenesten.

Læs: **Mere udførlig anmeldelse af NordVPN kan findes her**

SurfShark

SurfShark er en forholdsvis ny VPN-tjeneste, men den har hurtigt fået stor opmærksomhed. Selv om det er en ny tjeneste, er Surfshark gået direkte efter struben på de største udbydere. De formår allerede at tilbyde servere i over 50 lande, og de fortsætter med at vokse.

Hastigheden på SurfSharks tjeneste er heller ikke noget at klage over, da du kan nyde streaming af film og shows i HD, og endda spille på PlayStation eller Xbox. SurfShark har også god sikkerhed, da de tilbyder ingen logning og en kill-switch funktion på lige fod med de største udbydere. For en gennemsnitlig bruger vil disse funktioner sandsynligvis være tilstrækkelige, men de er stadig ikke på niveau med ExpressVPN og NordVPN, når det kommer til sikkerhed.

SurfShark kan også bruges på alle mulige enheder og er meget brugervenlig. Det der virkelig gør, at SurfShark skiller sig ud fra sine konkurrenter, er, at du kan bruge så mange enheder, som du ønsker med en og samme bruger. Prismæssigt ligner de deres konkurrenter, men de kommer så lavt som under 15 kr. Om måneden, hvis man tegner abonnement for en længere periode. De har også en 30-dages pengene tilbage garanti. 

Læs: **Læse mere om SurfShark**

Sådan får man adgang til BBC iPlayer uden for Storbritannien?

BBC iPlayer har et af de største arkiver, når de kommer til højkvalitets shows, film, sport og dokumentarfilm. Da tjenesten er gratis, er det også en god mulighed, hvis du er på udkig efter underholdning. Tjenesten kan bruges på både computer, mobil og tablet, hvilket giver dig mulighed for at streame, når og hvor du vil.

BBC iPlayer har en geoblokering, som indebærer en fejlmeddelelse, hvis du forsøger at streame noget af deres indhold uden for Storbritannien. Selvom BBC har oprettet denne geoblokering, er brugen af VPN-tjenester noget, de ikke er særligt opmærksomme på. Det betyder, at næsten uanset hvilken tjeneste du vælger, vil den fungere med BBC iPlayer. For at fjerne denne geoblokering skal du blot vælge en britisk server inde i VPN-programmet, som derefter øjeblikkeligt giver adgang til alt indholdet på BBC iPlayer.

Kan du bruge en gratis VPN-tjeneste til BBC iPlayer?

Når du vælger en VPN-tjeneste, kan det være fristende at gå efter en gratistjeneste i stedet for en betalt tjeneste. Der er dog flere grunde til, at dette kan være en dårlig idé. For at en tjeneste kan fungere optimalt, er det vigtigt, at der investeres penge i at videreudvikle tjenesten. De gratis VPN-tjenester skal også tjene penge, og desværre er en måde, de gør dette på, er ved at sælge oplysninger om deres brugere til tredjeparter. Dette er noget, der er i direkte modstrid hovedbegrundelen for, at mange får en VPN i første omgang. Ud over dette, er tjenesternes performance ofte dårlig, og man ender ofte i e situation, hvor man skal skifte server flere gange i løbet af et afsnit af en serie eller film.

Den pris, du betaler for en betalt VPN-tjeneste, er også meget lav, i forhold til hvad du får. Total online beskyttelse er værd mellem 30-100 kr. om måneden, plus evnen til at streame indhold fra alle dele af verden. Med en gratis VPN-tjeneste vil netværkets hastighed også falde betydeligt, hvilket naturligvis ikke er tilfældet, hvis du for eksempel bruger ExpressVPN eller NordVPN.

Hvad kan du ellers bruge en VPN-tjeneste til?

VPN-tjenester har en række forskellige anvendelser. Ikke alene åbner de geoblokerede streamingtjenester som BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Netflix, men de beskytter dig også online. En VPN-tjeneste krypterer al din trafik uden at gemme den. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om tredjeparter, der får adgang til og bruger dine oplysninger. En VPN-tjeneste giver også mulighed for at gøre brug af offentlige wi-fi-netværk uden at skulle være bange for hackere. Derudover kan en VPN-tjeneste bruges til at finde billigere priser på for eksempel fly, hoteller og meget mere.

Hvordan fungerer et VPN?

VPN er en forkortelse for “Virtuelt Privat Netværk”. For brugeren af en VPN-tjeneste er det meget enkelt og lige til at drage fordel af funktionerne, men bag kulisserne foregår der meget. Enkelt forklaret er det en dataforbindelse, der er sikret gennem kryptering. Det betyder, at alle data fra din enhed går gennem en tunnel i form af en ekstern server, før dataene når internettet. Dette er den funktion, der giver dig mulighed for at skjule og ændre sin IP-adresse. Der er en række tekniske termer relateret til VPN, såsom AES 265-bit kryptering, kill-switch, IPSek/L2TP og PPTP. Hvis du er interesseret i, hvordan en VPN fungerer, kan du læse mere om det her.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo