Sådan ser man TV2 Play i udlandet

Du kan nemt se TV2 Play i udlandet med VPN

TV2 Play bliver stadig mere populær i Danmark. Streamingtjenesten tilbyder et bredt udvalg af både tv-kanaler, film, serier og dokumentarer. Et af de største problemer med TV2 Play er, at streamingtjenesten ofte er geoblokeret, især hvis du er uden for EU.

Årsagen til dette er geografiske rettighedsbegrænsninger. I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan du omgår disse begrænsninger ved hjælp af en VPN-tjeneste.

Kort resumé

Allerførst vil vi skrive et meget kort resumé for dig, hvis du nu ikke ønsker at læse hele artiklen. Den nemmeste måde at se TV2 Play på i udlandet på i dag er at benytte en VPN-tjeneste. En VPN er en tjeneste (i form af et program eller en app), hvor du kan ændre din IP-adresse.

Det, du skal gøre, er blot at downloade et VPN-program og oprette forbindelse til en dansk server via i programmet. Så vil du have en dansk IP-adresse og dermed kan du omgå geoblokeringen. Dermed får du adgang til alt det indhold, som TV2 Play har at byde på – også selvom du befinder dig i udlandet.

Der er en række forskellige VPN-tjenester, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvad man skal vælge. Denne liste indeholder de VPN-tjenester, vi mener, fungerer bedst for at se TV2 Play i udlandet og dansk tv helt generelt. Alle tjenester har mange danske servere, god hastighed og er billige. Du finder den opdaterede liste neden for.

TV2 Play er geoblokeret i udlandet

Danskere og tv-kiggeri er en velkendt kombination. Om det er dårligt vejr eller måske blot den hektiske hverdag, som får os til at se så meget tv, er det ikke til at sige. Men vi er kendte for at bruge meget tid indendørs, og tv er vores største kilde til underholdning.

I den seneste tid har streamingtjenester vundet mere og mere ind på den traditionelle måde at se tv på. TV2 Play er en af de tjenester, der virkelig er populær blandt danskerne. Her nyder danskerne både serier, film og ikke mindst sport hos det, der er et af Danmarks bedste udvalg inden for streaming.

Blandt indholdet finder vi nogle af de nyeste film på markedet – for ikke at nævne opdaterede tv-shows. Inden for sport er det Tour de France, Wimbledon, e-Sport, X Games og meget mere, der alt sammen sætter kulør på sendefladen. TV2 Play er simpelthen en kilde til meget godt indhold, og det er ikke underligt, at danskerne elsker tjenesten.

Men så snart vi tager til udlandet, er glæden knapt så stor. Geoblokering, som skyldes rettighederne til visning, gør, at vi ikke kan få adgang til TV2 Play i udlandet. Selv om man har et betalingsabonnement i Danmark, kan man ikke få adgang til indholdet, fordi man rent geografisk ikke befinder sig i Danmark.

Det er derfor, nyheden om VPN-tjenester har været godt nyt for dem, der ønsker at omgå geoblokeringer. Uanset om man er dansker på ferie i udlandet, eller måske endda arbejder eller studerer i udlandet, så er det godt at have mulighed for at se TV2 Play i udlandet.

Hvordan fungerer en VPN tjeneste?

En VPN-tjeneste kan forklares på en rimelig kompliceret måde, men set fra brugerens vinkel er teknologien meget enkel og brugervenlig, og det er derfor tilstrækkeligt med en mere generel forklaring. VPN er en forkortelse for det engelske ”Virtual Private Network” – dvs. Virtuelt Privat Netværk på dansk.

Ideen bag et VPN er, at i stedet for at det kan ses, at du er logget på dit eget netværk i dit hjem, ser det ud som om, du er logget på et eksternt netværk, som VPN-tjenesten giver adgang til. For eksempel, hvis du ønsker at se TV2 Play i udlandet, skal du logge på et VPN, der får det til at se ud som om, du er logget på et netværk i Danmark.

VPN-tjenesterne giver dig en liste over forskellige lande og servere i disse lande, som du kan logge på. Hvis du vil se TV2 Play, så skal du blot finde de danske servere (danske IP-adresser) i VPN-tjenesten og derefter oprette forbindelse til en af disse.

VPN-tjenester giver ofte adgang til servere i flere lande rundt om i verden, herunder USA og Danmark, som er populære lande til at inkludere i tjenesterne på grund af mangfoldigheden inden for streamingtjenester. En VPN-tjeneste er således blot en enkel og ligetil måde at få en hjemmeside til at tro, at man befinder sig et andet sted, end hvor man rent faktisk er.

IP-adresser og geoblokering

På et lidt mere teknisk niveau er det de såkaldte IP-adresser, der faktisk manipuleres via VPN-tjenesten. IP-adresser fungerer som identifikatorer for, hvem vi er (og hvor vi er), når vi er online. I det øjeblik, du besøger en hjemmeside, kommunikerer din computer med den pågældende hjemmeside ved at anvende din IP-adresse.

Det er blandt andet derfor, at en hjemmeside ved, om du skal dirigeres over til en hjemmesides danske version. Selv hvis en hjemmeside ikke kan se præcis, hvem du er, kan den bl.a. registrere, hvor du besøger hjemmesiden fra. Og det er netop derfor, at TV2 Play kan blokere din adgang, hvis du er i udlandet.

Hvis du vil se TV2 Play i udlandet, skal du derfor få det til at se ud som om, du er forbundet til en dansk IP-adresse, for som nævnt ovenfor er det denne måde, en VPN fungerer på i praksis. Du kan sidde, lige hvor det passer dig, uanset om det er i New York eller London, og se TV2 Play via med en VPN.

Derfor er indholdet geoblokeret

Der er rigtig mange eksempler på indhold, der er geoblokeret. Forskellige streamingtjenester, såsom TV2 Play, anvender geoblokering, og det samme gælder blandt andet for mange netavisers indhold. Hvis man som dansker i udlandet ønsker at se dansk indhold på hjemmesider i Danmark, møder man ofte beskeden om, at indholdet “er utilgængeligt uden for Danmark”.

Dette skyldes de ophavsrettigheder, der er knyttet til det specifikke indhold. En streamingtjeneste som TV2 Play kan have rettigheder til at vise forskellige serier og for eksempel Tour de France i Danmark, men de samme rettigheder kan være ejet af en helt anden virksomhed i for eksempel England.

Derfor har TV2 Play (i eksemplet) ikke ret til at vise engelske seere det samme indhold, som de har rettigheder til at vise danskerne. Det ville simpelthen være ulovligt. Derfor opstår spørgsmålet, om brugen af VPN fra brugere side så er lovlig, når man for eksempel ser TV2 Play i udlandet?

Er brug af VPN lovlig?

Brugen af VPN er lovlig, hvis den egentlige aktivitet er lovligt i første omgang – dvs. uden brug af en VPN. Med andre ord: hvis man ser TV2 Play med VPN for at omgå geoblokering, dette er fuldt lovligt, hvis man har lovlig adgang til TV2 Play. Dette skyldes, at den egentlige aktivitet – at se på TV2 Play – hvilket er det, man gør, i forvejen var lovlig.

Det er ikke ulovligt at bruge VPN, og dette er bekræftet i dansk ret. Hvis du vil se TV2 Play-indhold fra udlandet, er det derfor ikke nødvendigt at kigge efter ulovlige tv-streams. Ved hjælp af en VPN kan du nemlig fuldt lovligt se TV2 Play i udlandet.

VPN på mobil

TV2 Play er en af mange streamingtjenester, der har slået sig stort op på adgang via mobil. Streaming på mobil er vigtigt for mange, og især hvis du skal på en ferie i udlandet, hvor det måske er knapt så attraktivt at slæbe rundt på en tung laptop i din håndbagage. Derfor er det godt at have muligheder for VPN på mobilen.

Konceptet er helt lig konceptet på pc, så du vil kunne oprette forbindelse til en dansk IP-adresse. Derved vil du også være i stand til at se TV2 Play i udlandet på din mobil, uanset om du ønsker at se, mens du rejser, er på stranden, mens du slapper af, eller hjemme på hotellet om aftenen.

Sådan vælger du VPN for at se TV2 Play i udlandet

Hvis du ønsker at afprøve en VPN for at se TV2 Play i udlandet, så tilbyder markedet mange forskellige tjenester, der alle er gode til netop dette. Der er dog nogle parametre, som du kan lægge vægt på for at gøre din beslutning nemmere. For eksempel er hastigheden på VPN-tjenesten, udvalget af danske IP-adresser, og ikke mindst omkostningerne ved tjenesten vigtige parametre.

Hvor hurtige er serverne?

TV2 Play kører helt sikkert rigtig godt på dit hjemmenetværk. Internetadgangen, når du logger på i udlandet, kører sikkert også godt, da TV2 Play som en tjeneste, som ikke kræver særlig stor kapacitet for at kunne levere underholdning til dig. Men blandt de billigste VPN-tjenester er muligvis ikke i stand til at levere en hastighed, der er god nok.

Hvis du for eksempel ser en film i HD, kræver dette, at VPN-tjenestens servere har en vis hastighed. Hvis serverne ikke er hurtige nok, vil du opleve ventetid, når du indlæser, og det vil måske endda hakke, når du ser dine yndlingsserier og film, hvilket er en oplevelse, de fleste nok helst var foruden!

Hvordan er udvalget af danske IP-adresser?

Som tidligere nævnt er der de danske IP-adresser, der giver dig mulighed for at se TV2 Play og Viaplay i udlandet. Derfor er det vigtigt, at netop den VPN-tjeneste, du vil bruge, faktisk tilbyder danske IP-adresser. De fleste tjenester tilbyder da også danske IP-adresser, men ikke alle har et stort udvalg af disse.

Så sørg for at undersøge dette grundigt, for eksempel gennem et prøveabonnement på VPN-tjenesten, hvor du selv kan se, hvor mange IP-adresser tjenesten har i Danmark. Så kan du også se, om tjenesterne virker i forhold til at fjerne den geoblokering, som TV2 Play har etableret.

Hvor meget koster VPN?

Ligesom med alle andre produkter og tjenester, bør VPN-tjenester vurderes på prisen. De fleste VPN-tjenester er relativt billige i forhold til den ydelse, de leverer, og selv de bedste tjenester kan fås ned til kun 20 kr. om måneden.

Der er selvfølgelig VPN-tjenester, der er helt gratis. Disse kæmper dog ofte med de tidligere nævnte lave hastigheder og et begrænset antal IP-adresser fra forskellige lande. Derfor anbefales det ikke at benytte de gratis VPN-tjenester, men snarere at finde en betalt en.

Blandt de betalte kan du også nemt få en hel del ud af prøveperioder. Disse er som regel helt gratis, og de gør det nemmere for dig at træffe et valg. Med disse kan du helt gratis se, om tjenesten, som nævnt tidligere, faktisk giver dig mulighed for at se TV2 Play i udlandet.

Derfor bør du købe en VPN for at se TV2 Play i udlandet

Når der trods alt er tjenester i udlandet, hvor man kan se forskellige tv-shows og film samt sportsbegivenheder, kan man stille sig selv spørgsmålet: hvorfor skal jeg købe en VPN for at se TV2 Play i udlandet? Der er flere svar, men det danske indhold er formentlig det vigtigste.

Dansksproget underholdning og danske undertekster til tv-shows og film er vigtige for de fleste danskere. Selv om de fleste er gode til engelsk og sandsynligvis forstår det meste, er det anstrengende hele tiden at skulle gøre en indsats for at oversætte indeni hovedet, og man bliver godt træt af det.

En bedre løsning er så at få danske undertekster, uanset om man er på ferie, studerer eller arbejder i udlandet. Hertil kommer, at der er noget helt særligt over at kunne se danskproducerede sportsbegivenheder på dansk og med danske kommentatorer.

Hvis du downloader en VPN-tjeneste for at se TV2 Play i udlandet, får du adgang til alt ovennævnte, så du kan nyde den underholdning, du ønsker. Så når du nu alligevel betaler for TV2 Plays streamingtjeneste, giver en VPN-tjeneste dig adgang til så meget mere!

De bedste VPN-tjenester til TV2 Play

Hvis du endelig har besluttet dig for at se TV2 Play i udlandet, så skal du vælge en VPN-tjeneste for at dette kan lade sig gøre. Som tidligere nævnt, skal du være opmærksom på hastigheden på serverne, antallet af danske IP-adresser, der er tilgængelige, samt omkostningerne ved tjenesten.

Disse faktorer gør, at der utvivlsomt er nogle VPN-tjenester, som skiller sig ud fra mængden. Tjenester som ExpressVPN og SaferVPN har gennem årene modtaget megen ros, og det er med god grund. De har leveret gode vilkår til deres brugere i årevis og er derfor gode og solide muligheder.

ExpressVPN

Mange streamingtjenester har forsøgt at begrænse brugen af VPN-tjenester, hvilket har ført til sortlistning af nogle VPN-tjenester. Det er derfor, at visse VPN-tjenester lejlighedsvis ikke giver adgang til streaming. ExpressVPN er dog helt upåvirket af denne kamp fra streamingvirksomhederne.

Den største fordel ved ExpressVPN er formentlig kombinationen af et stort udvalg af danske IP-adresser og ikke mindst hurtige streaming-muligheder. Streaming-hastigheden på for eksempel TV2 Play i udlandet er der intet at sige til, så du får til fulde adgang til at nyde din underholdning.

UltraVPN

UltraVPN er blandt de nyere tilføjelser til branchen, da de faktisk ikke blev lanceret før 2018. Men tjenesten har IP-adresser til rådighed i over 55 forskellige lande, herunder Danmark. I Danmark har de også et stort udvalg af IP-adresser, så du kan sidde i udlandet og se TV2 Play, hvis det er det, du vil.

HD-streaming er heller ikke et problem for sådan en kraftfuld tjeneste som UltraVPN. I bund og grund virker det simpelthen som om, du blot kører programmer og applikationer helt som normalt, uden nogen form for bistand fra en VPN-tjeneste.

Se det indhold, du ønsker, med VPN

Så snart du beslutter dig for en VPN for at se TV2 Play i udlandet, skal du blot registrere dig, downloade tjenesten og endelig oprette forbindelse og ændre IP-adresse. Så kan du igen besøge TV2 Plays hjemmesider, for nu har du endelig adgang til alt det indhold, du betaler for i forvejen.

Om du er på ferie eller opholder sig permanent i udlandet har intet at skulle have sagt – en god VPN-tjeneste giver dig adgang til det danske indhold, du ønsker at se, og TV2 Play er særlig populær i udlandet. Med en VPN kan du se næsten præcis, hvad du ønsker i hele verden, så snart du har et betalt abonnement på VPN-tjenesten.

Glem alt om geoblokering, og benyt en VPN i dag. Du skal blot omdirigere din trafik med en VPN, så når du er i udlandet, kan du stadig se dansk indhold, fordi du lader til at have en dansk IP-adresse. ExpressVPN og UltraVPN er to fremragende muligheder for at se TV2 Play i udlandet!

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo