VPNportalen

ExpressVPN Anmeldelse

9.8/10

ExpressVPN er en solid og kraftig VPN. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.

Dette likte vi med ExpressVPN:

 • Servere i 94 lande
 • God hastighed
 • Pålidelig forbindelse
 • Laveste pris:

  $6.67 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Introduktion

  ExpressVPN er en god VPN hvor vi særligt har lagt vægt på høj hastighed og ydeevne. Dette gør udbyderen egnet til streaming for fans der er på udkig efter privatliv og sikkerhed. Den er ikke billig, men du får hvad du betaler for. God kryptering, høj hastighed, pålidelig adgang til de mest populære hjemmesider og ikke mindst god kundeservice.

  ExpressVPN har servere over hele verden. I de største lande har udbyderen en række alternativer, som f.eks. USA. Appen er meget brugervenlig. Produktet kan downloades, installeres og tilsluttes på få minutter.

  ExpressVPN tilbyder også god sikkerhed og privatliv. Udbyderen har høj krypteringsstyrke, gode sikkerhedsprotokoller og andre funktioner. ExpressVPN har selvfølgelig også en kill switch (Kill switch er en automatisk nødafbryder, der beskytter mod læk af følsomme data, hvis VPN-forbindelsen afbrydes ved en fejl). Selskabets registering på De Britiske Jomfruøer holder det udenfor EU’s databestemmelser og uden for rækkevidden af amerikansk jurisdiktion.

  Når det kommer til prisen ExpressVPN en af de dyreste, selv om prisen ikke afviger væsentligt fra andre produkter.

  • $6.67 pr mnd
  • 49% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti

  Har ExpressVPN hurtige servere?

  Hastighed er en vigtig faktor når du vælger en VPN. Ved som enhver VPN vil det være en omkostning forbundet med at bruge en VPN med høj hastighed, men jo hurtigere VPN er, desto nærmere får du maksimal hastighed på dit netværk.

  ExpressVPN er meget konsekvent med at levere ekstremt høj hastighed i alle sine servere. Serverhastigheden er meget god. Næsten uanset hvilken serverplacering du vælger, kan du være sikker på, at du kan streame HD-video og downloade filer uden pause. Kort ventetid bidrager også til stærk ydeevne, hvilket gør ExpressVPN til et godt valg for spillere!

  ExpressVPN har et stort udvalg af servere

  Er du interesseret i at se dansk tv fra udlandet er det heller intet problem, med tanke på at ExpressVPN har så hurtige servere.

  Det som imponerer os med ExpressVPN er hvor hurtigt du bliver koblet til den ønskede server. Mens det hos andre VPN tjenester kan tage lang tid at oprette forbindelse, går det altid utrolig hurtigt med ExpressVPN.

  Sikkerhed og privatliv

  ExpressVPN er et godt valg for brugere, der bekymrer sig om data- og privatlivsbeskyttelse. Virksomheden er baseret på de britiske Jomfruøer, så den er uden for EUs og USAs jurisdiktion og derfor ikke juridisk forpligtet til at indsamle oplysninger om brugerne.

  ExpressVPN har flere avancerede sikkerhedsfunktioner som kan give ekstra beskyttelse

  ExpressVPNs fortrolighedspolitik er meget klar og forståelig. Ifølge ExpressVPN er hovedformålet med tjenesten at gøre det muligt for kunderne at bruge internettet privat og sikkert. Dette sørger ExpressVPN for ved at have en næsten fuldstændig politik om ingen logning.

  ExpressVPN vil aldrig logge din IP-adresse, browserhistorik, trafikdestination, eller metadata eller DNS-anmodninger. ExpressVPN indsamler minimal information om, hvornår apps og appversioner er aktiveret, datoer (ikke tidspunkter), hvor du har oprettet forbindelse til VPN-tjenesten, placering af valgt VPN-server samlet mængde MB data overført per dag.

  Dette er kun for at forbedre deres tjeneste, og ingen af disse data giver ExpressVPN mulighed for at matche en person til en specifik onlineaktivitet eller -adfærd. Indsamling af sådanne oplysninger er ret almindeligt blandt VPN-tjenester.

  Vi kontaktede ExpressVPN og erfarede, at de for nylig har etableret et system, hvor serverne bliver kortsluttet, og alle data slettes, hvis strømmen til serverne afbrydes. Dette gør ExpressVPN til en ekstra sikker VPN-tjeneste, da det er umuligt for regeringer og myndigheder indsamle oplysninger eller lignende. Selvom ExpressVPN ikke gemmer følsomme data om dig, er det godt at vide, at sådanne ekstra sikkerhedsforanstaltninger er blevet tilføjet – bare for en sikkerheds skyld. Dette er deres såkaldte TrustedServer-teknologi.

  Ved siden af ingen logning, tilbyder ExpressVPN topsikkerhed med 256-bit AES-kryptering, som er det krypteringsniveau, der anbefales af de fleste sikkerhedseksperter verden over. Sideløbende med dette, kører ExpressVPN sin egen private krypterede DNS på hver server, hvilket gør din forbindelse endnu mere sikker.

  Lande og servere

  ExpressVPN tilbyder i øjeblikket over 3000 servere i 94 lande. ExpressVPN får et fordi der er så mange lande, du kan vælge imellem. Udbyderen har også mange servere i forhold til andre VPN-udbydere. I forhold til NordVPN har ExpressVPN lidt færre servere, men udbyderen, uanset så mange servere, har en lille forskel her.

  ExpressVPN serveroversigt
  Et stort udvalg af servere giver dig uendelige muligheder

  ExpressVPN har mange forskellige servere i de mest populære lande, såsom USA, Storbritannien og Tyskland. På denne måde bliver der flere muligheder og hurtigere hastigheder. Du kan også vælge bestemte servere baseret på det formål, du ønsker at bruge VPN-udbyderen til. Hvis du fx vil se Netflix fra et andet land, kan du vælge USA og Storbritannien for igen at vælge tilpassede servere, så du kan se TV i HD-format hurtigt.

  Hvor meget koster ExpressVPN?

  ExpressVPN priser i 2021
  Tjenesten er blandt de dyrere på markedet, men du får meget værdi for pengene

  Prisen for ExpressVPN ligger lidt over gennemsnittet. Priserne varierer lidt, så prisen kan være lidt anderledes end det, der vises på billedet. Prisen ligger på omkring 100,- kr. hvis du binder dig i en måned. Binder du dig i en længere periode vil det blive betydeligt billigere. Alt i alt er prisen lidt dyr, men til gengæld får du et solidt produkt med adgang til servere over hele verden. Nedenfor finder du prisalternativer

  Kan man få ExpressVPN gratis?

  Mange spekulerer på, om de kan få ExpressVPN gratis. Dette er selvfølgelig forståeligt, da det er få, der ønsker at betale for noget, de kan få gratis. Mens andre VPN-tjenester har forskellige gratis prøveperioder, tilbyder ExpressVPN ikke dette. Det er simpelthen ikke muligt at finde en måde at få ExpressVPN gratis på. Grunden til dette er, at ExpressVPN tilsyneladende mener, at de er pengene værd. Det er vi for så vidt enige i.

  ExpressVPN prøveperiode
  Du kan prøve ExpressVPN i 30 dage og få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds

  Men der er faktisk én måde, du kan få ExpressVPN gratis på, og det er ved at benytte deres 30 dages pengene tilbage garanti. ExpressVPN tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti, og denne kan du drage fordel af uden at skulle oplyse nogen grund eller lignende. Du skal blot kontakte kundeservice og sige, at du ønsker at få dine penge tilbage. Så får du dine penge tilbage efter et par dage. Det gjorde vi, og det var helt problemfrit.

  Ulempen ved dette er selvfølgelig, at du først skal betale, og du skal også huske at bede om at få dine penge tilbage inden for 30 dage, hvis du vil benytte garantien. Denne løsning er meget god, hvis du for eksempel kun vil bruge VPN-tjenesten, mens du er på en uges ferie eller lignende.

  Brugervenlighed

  Vi synes, at ExpressVPN er meget brugervenlig. For at komme i gang skal du blot downloade programmet på den enhed, du ønsker, og derefter vælge, hvilken server du ønsker ud fra på listerne. ExpressVPN har også gode skræddersyede apps til alle mulige enheder.  Vi har bl.a. testet udvidelserne på Chrome, Firefox, iPhone og Android og synes alle disse udvidelser fungerer meget godt. Du kan læse om apps til iPhone og Android nedenfor.

  Med hensyn til pc-platformen er denne relativt nem at bruge. ExpressVPN-platformen er relativt smal og optager kun minimal plads på din pc. Her kan du vælge mellem forskellige lande og nemt oprette forbindelse til eller fra serveren. I mange tilfælde har ExpressVPN servere mange steder i hvert land, og i disse tilfælde kan du vælge mellem de forskellige steder i landet. Dette er naturligvis en stor fordel.

  Med browser udvidelsen går det lynhurtigt med at oprette forbindelse til serverne

  Den eneste ulempe er, at ExpressVPN ikke har et verdenskort som NordVPN. NordVPN giver dig mulighed for at få et billede af hele verden, og ud fra dette billede kan du vælge det land, du ønsker. Du behøver ikke at se på en liste, hvilket kan være mere strømlinet og også hurtigere. Men det er ikke et stort minus, så det trækker ikke meget ned.

  Hvis du ønsker at drage fordel af forskellige avancerede muligheder, skal du blot trykke på menu-ikonet øverst til venstre og derefter manøvrere rundt. ExpressVPN har også en funktion til at teste hastigheden, så du kan se, hvilke servere der er bedst til enhver tid.

  Sidst men ikke mindst tilbyder ExpressVPN også dansk på platformen, hvilket er et stort plus for danskere. Her skiller ExpressVPN sig ud som en af de få tjenester, der tilbyder dette.

  ExpressVPN til iPhone og Android

  ExpressVPN tilbyder apps til alle enheder, hvilket omfatter blandt andet iPhone, Android, Linux, iPad, Apple TV og lignende. Generelt har ExpressVPN en tendens til at have et ry for at performe godt på de fleste forskellige enheder.

  Vi testede ExpressVPN både på iPhone og Android og var meget tilfredse med de to apps funktionalitet. Det er indlysende, at ExpressVPN har brugt en masse tid og ressourcer på at skabe disse apps, der skal være så nemme at bruge som muligt.

  Udformningen af apps er meget lig udformningen på pc-platformen. Du kan vælge dit land ud fra en liste, hvor du også kan søge efter forskellige lande. Du kan oprette forbindelse til og fra disse lande ved at trykke på Opret forbindelse eller Afbryd forbindelsen. ExpressVPN adskiller sig også meget positivt derved, at deres apps også er på dansk, hvilket ikke er almindeligt for VPN-tjenester.

  De øvrige funktioner finder du i menuen i øverste venstre hjørne. Her finder du for eksempel styrefunktioner som automatisk forbindelse, delt tunnelføring, forskellige VPN -protokoller og lignende. Samlet set er vi begejstrede for ExpressVPNs anvendelighed i disse apps og kan anbefale ExpressVPN til brug på iPhone og Android.

  ExpressVPNs performance i Danmark

  I forhold til vores test bliver det selvfølgelig centralt, hvordan ExpressVPN performer i Danmark. Det betyder jo ikke noget, hvis tjenesten er fremragende i lande som Kina og Rusland, hvis den kun har langsomme servere i Danmark, der konstant slår fra.

  Heldigvis for os danskere har ExpressVPN investeret relativt tungt i det danske marked. Ikke nok med at de har oversat alle apps til dansk, men de har også en række forskellige servere i Danmark. Disse servere præsterede godt i vores tests i forhold til ting som hastighed, forbindelsesstabilitet og lignende. Angiveligt kommer ExpressVPN også til at arbejde på at få en dansk kundeservice, og hvis dette sker, vil det nærmest være en dansk tjeneste.

  ExpressVPN har danske servere
  Med ExpressvPN kan du også finde mange gode danske servere

  Samlet set vil vi derfor konkludere, at ExpressVPN klarer sig meget godt i Danmark, og de giver dig mulighed for sikkert at oprette forbindelse til stabile danske servere med danske IP-adresser, hvis du enten rejser eller er hjemme i Danmark.

  ExpressVPN til amerikansk Netflix

  Mange danske brugere bruger VPN til at kunne udvide sit udvalg på Netflix. Som kendt er det amerikanske Netflixudvalg ekstremt meget bedre end det danske, og ved at koble dig til en amerikansk server kan du få en amerikansk IP adresse, og derfor se den amerikanske version af Netflix.

  Problemet er at der er mange VPN-tjenester, som ikke fungerer med Netflix. Grunden til dette er at Netflix kontinuerligt blokerer VPN-servere, fordi de ikke ønsker at folk skal benytte VPN til at udvide udvalget af deres sortiment. Derfor er tjenesten nødt til at have mange servere i USA, og kontinuerligt opdatere disse i forhold til Netflix.

  ExpressVPN og amerikansk netflix
  Ikke alle VPN-tjenester kan omgå Netflix’ geoblokering, men ExpressVPN kan!

  Vi oplevede at ExpressVPN fungerede ganske godt til at få amerikansk Netflix. Tjenesten var ikke ligeså god som for eksempel NordVPN, men mange servere fungerede, og det vigtigste er jo egentlig at bare en server fungerer til hver en tid. Alt i alt er vi tilfredse med ExpressVPN i forhold til Netflix, og kan anbefale tjenesten til dig, som ønsker at bruge VPN til dette formål.

  ExpressVPN til danske tjenester

  Udover til at se amerikansk Netflix bruger mange danske borgere også VPN til at se danske TV-programmer såsom DR og TV2 Play i udlandet. Som bekendt er disse geoblokeret, men ved at bruge en VPN-tjeneste kan du koble dig til en dansk server og dermed få en dansk IP-adresse. Sådan vil du kunne omgå denne problematik.

  Vi testede ExpressVPN til både DR og TV2 Play, og tjenesten fungerede glimrende. Det var ikke noget problem at se disse programmer. Vi fik personer som befandt sig i udlandet til at downloade og logge ind på ExpressVPN med vores brugernavn. Disse personer befandt sig i henholdsvis Sverige og USA, og det fungerede begge disse steder. Derfor må vi sige at ExpressVPN også bestod denne test.

  Særlige funktioner

  ExpressVPN tilbyder en bred vifte af sikkerhedsfunktioner ud over de meget grundlæggende som 256 bit AES-kryptering, ikke-logningspolitik og lignende. ExpressVPN indbefatter en kill switch, som gør det muligt for din internettrafik at stoppe helt, hvis VPN-forbindelsen (hvilket er usandsynligt) skulle at falde ud (dette sker næsten aldrig med ExpressVPN, da tjenesten har meget robuste servere).

  Sikkerhedsforanstaltninger i appen

  ExpressVPN tilbyder også en række forskellige sikkerhedsprotokoller, som du kan vælge imellem. Disse omfatter UDP – OpenNVPN, TCP – OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP og lignende. Selvfølgelig er dette en fordel for mange brugere, der ønsker, at deres forbindelse er sat op på en helt særlig måde.

  ExpressVPN har også en meget god funktion, hvor du kan teste hastigheden på alle de forskellige servere, hvilket kan være en stor fordel i de tilfælde, hvor du ønsker at afprøve de forskellige servere.

  ExpressVPN til torrenting

  Som det er kendt, indebærer P2P-fildeling, at andre brugere kan se din IP-adresse, hvis du deler filer. Hvis denne IP-adresse er din egen IP-adresse, risikerer du, at fremmede nemt kan spore og overvåge, hvad du downloader. Dette omfatter også myndighederne, hvis du skulle downloade noget, der er ulovligt eller lignende – hvilket kan føre til store bøder.

  Set med vores øjne er ExpressVPN en god tjeneste til torrenting. Det skyldes, at ExpressVPN for det første ikke gemmer nogen logfiler, der kan bruges til at identificere dig. Desuden er sikkerheden ved 256-bit AES-kryptering meget god. Dermed kan du nemt bruge ExpressVPN til at skjule din IP-adresse, mens du anvender torrenting, og dette vil holde dig anonym fra myndigheder og andre brugere, når du deler filer via torrenting.

  Desuden tilbyder ExpressVPN en såkaldt kill switch, som hjælper med at forhindre, at din IP-adresse bliver midlertidigt eksponeret, hvilket kan være særligt vigtigt ved torrenting.

  ExpressVPN til den kinesiske firewall

  Som mange ved, er der mange, som bruger VPN til Kina. Selvom det nok ikke er den mest kendte destination for danskere, er det stadig interessant at se, hvordan VPN-tjenesten klarer sig i Kina, da dette kan indikere, hvor god VPN-tjenesten er generelt. Kina er karakteriseret ved streng internetcensur, som ofte får øgenavnet “Kinas store firewall”. Sider som Facebook, Twitter, Snapchat og lignende er blokeret. Derfor kan en VPN-tjeneste være meget nyttig.

  ExpressVPN er en af de få tjenester, der rent faktisk fungerer godt i Kina. Sammen med NordVPN og måske et par andre VPN-tjenester skiller ExpressVPN sig ud på dette område. Kina har nemlig blokeret mange VPN-tjenester, og der er ikke mange, der virker i Kina. ExpressVPN har til dagligt et team, der arbejder på situationen i Kina, og hvordan tjenesten bedst kan undgå at blive blokeret i landet. Et lille tip, hvis du vil bruge ExpressVPN i Kina, er at installere tjenesten, før du ankommer i landet, da det kan være svært at downloade den og lignende, hvis du først er i landet.

  ExpressVPNs Kundeservice

  Med en live chat er der altid hjælp at hente

  ExpressVPN tilbyder sine kunder en masse hjælpefunktioner. Der er flere PDF-filer, du kan downloade, hvor der er detaljerede vejledninger til at hjælpe dig med at installere og anvende ExpressVPN på forskellige enheder og også hjælpe dig, hvis du har problemer med din forbindelse.

  Men den mest nyttige er den kundeservice, som ExpressVPN tilbyder, som er en 24/7 live kundeservice. Så kan du komme til at tale med en person, der hjælper dig med at løse dine problemer. Vores erfaring med ExpressVPNs kundeservice er utrolig god. Alle de gange, vi har kontaktet kundeservice, har de reageret inden for 30 sekunder, og de er også meget hjælpsomme med at besvare alle de spørgsmål, man kan have.

  Samlet set er ExpressVPN formentlig den VPN-tjeneste, der tilbyder den allerbedste kundeservice af alle de tjenester, vi har testet. Angiveligt har dette en vigtig prioritet for ejerne af virksomheden. Du kan se et screenshot fra et opkald med kundeservice til højre. Her får ExpressVPN karakteren 10/10!

  Resumé

  Samlet set er ExpressVPN intet mindre end en ekstremt god VPN-tjeneste. Selv om ExpressVPN er en af de dyreste VPN-tjenester, får du virkelig meget for dine penge; hastigheden på og robustheden ved serverne, hvor hurtigt du opretter forbindelse til serverne, de forskellige apps funktionalitet, antallet af servere og de udvalg af lande, du kan oprette forbindelse til, sikkerhedsfunktionerne samt kundeservice – det hele fungerer forbavsende godt. Det fås ikke meget bedre.

  Hvis du ønsker at drage fordel af en af de allerbedste VPN-tjenester, kan vi virkelig anbefale dig at afprøve ExpressVPN. Det er en VPN-tjeneste, det er svært at forlade igen. I det usandsynlige tilfælde, at du ikke er tilfreds med tjenesten, tilbyder ExpressVPN også en 30 dages ubetinget pengene tilbage garanti.


  Hvad vi mener om ExpressVPN:

  Jarle

  – “ExpressVPN er en VPN-tjeneste, som har eksisteret i en årrække, og har nået at blive en af de allerbedste og mest anerkendte VPN-tjenester. Sammen med NordVPN og Private Internet Access er dette vel den største tjeneste.

  Selv har jeg benyttet mig af denne VPN-tjeneste over en lang periode, så jeg havde glædet mig til at teste tjenesten sammen med Andreas og Anne-Marte, som selv bruger andre VPN-tjenester.

  Vi testede mange forskellige ting ved ExpressVPN. Blandet andet testede vi hastighed, brugervenlighed, kryptering og sikkerhed, hvad du får i forhold til pris, egenskaber for danske brugere, og lignende. Det jeg kan sige om ExpressVPN er at den ikke bare leverer i forhold til et af de ovennævnte områder, men at den leverer på de fleste.

  Det er dette som er så godt med ExpressVPN. Selvom det nok er en af de dyreste tjenester, er den absolut også det værd du betaler. Hastigheden er ekstremt hurtig, og du kobler til de forskellige servere nærmeste med det samme du vælger dem. Her var ExpressVPN klart bedst i testen, og slog også NordVPN, som også scorede ekstremt højt i vores test.

  ExpressVPNs sikkerhed er også solid. Krypteringen er på militærniveau (faktisk det samme som det amerikanske forsvars), og tjenesten har en politik om ingen logføring. Dette indebærer at ExpressVPN ikke fører log over din trafik, som går via tjenesten. På den måde kan du være sikker på at du er tryg fra hackere og generel overvågning når du benytter dig af tjenesten.

  Alt i alt kan jeg absolut anbefale ExpressVPN, og for mit vedkommende er dette den absolut bedste VPN-tjeneste, nærmest uanset hvilket formål du skal bruge VPN til.”

  Andreas

  – “Det var spændende at teste ExpressVPN. Jeg har selv brugt NordVPN i en årrække, og havde ikke testen tjenesten i over to år. Jeg har derfor hørt fra andre at tjenesten er blevet ekstremt meget bedre i den senere tid, og derfor var det spændende at skulle se om dette var rigtigt.

  Det jeg kort kan sige er at ExpressVPN imponerede mig rigtig meget. Det mest imponerende var hvor smidig tjenesten var. Jeg kommer til at forklare dette nærmere efterfølgende.

  Når jeg siger at tjenesten er smidig mener jeg at den leverer præcis det du har brug for uden at du mærker at ExpressVPN er der. Mens andre VPN-tjenester giver dig beskeder om alt muligt og popper op på din PC, kobler ExpressVPN dig lynhurtigt til en server når du vælger den, og forbindelsen bliver der.

  Når du er koblet til en ekstern server kan du bande på at forbindelsen ikke ryger, som det er tilfældet hos mange andre VPN-tjenester. Dette var noget som imponerede mig meget hos ExpressVPN. Uanset hvilken server vi var koblet til, og hvor langt væk den var, var forbindelsen altid sikker og tryg.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN en af de aller dyreste i klassen. Dette var noget af det jeg synes trækker lidt ned. Rigtigt nok er den ikke så ekstremt meget billigere end andre tjenester, men skal du binde dig for en længere periode får du ikke den samme rabat, som du kan få hos for eksempel NordVPN. Uanset hvad får du absolut det du betaler for.

  Jeg er usikker på om jeg skal skifte fra NordVPN til ExpressVPN efter denne test. Generelt synes jeg nok at ExpressVPN ligger en tak over NordVPN, bestemt når det kommer til sikre forbindelser og hastigheden deraf. På den anden sige leverer NordVPN også en ekstremt god tjeneste i forhold til prisen. Jeg må nok hellere tænke lidt over det.

  Hvis du har overvejet at prøve ExpressVPN, kan jeg absolut anbefale dig at prøve tjenesten. Husk at ExpressVPN også har en 30-dages pengene tilbage garanti.”

  Anne-Marte

  – “I lighed med Andreas og Jarle er jeg meget tilfreds med ExpressVPN. Jeg ser de andre har rost tjenesten utroligt meget, så jeg skal gøre mit bedste for ikke at gentage det de har skrevet.

  Generelt imponerer ExpressVPN mig med det antal af lande du kan koble dig til. Tjenesten tilbyder forbindelser til over 94 lande, og dette fungerede også ekstremt godt i alle landene vi prøvede at forbinde os til. Antallet af servere er også højt, således at du altid har forskellige alternativer i forhold til serverudvalg.

  Det jeg ikke så godt kan lide ved ExpressVPN er at jeg synes tjenesten er lidt overpriset. Mens de andre VPN-tjenester bliver ekstremt billige, hvis du binder dig for eksempel for 12 måneder, koster ExpressVPN stadig omkring 60 kroner i måneden, hvis du vælger at binde dig for en så lang periode.

  Dette er naturligvis ikke dyrt, men i forhold til NordVPN, som du får for ned til 20 kroner, er det jo lidt dyrt. Hvis du er interesseret i at betale så lidt som muligt, men stadig have en god tjeneste, vil jeg hellere anbefale dig NordVPN. Der er ikke så meget som skiller disse to tjenester ad.

  Alt i alt er jeg utroligt imponeret over ExpressVPN. Det som imponerer mig mest, er som Andreas og Jarle siger, hastigheden og den fejlfrie tilkobling. Når du vælger en server bliver du koblet til serveren ekstremt hurtigt, og forbindelsen er stabil og sikker. Det er ikke sådan at du mister forbindelsen eller lignende, som vi oplevede blandt andet med GooseVPN, PrivateVPN og diverse gratis tjenester. ExpressVPN leverer kort og godt hvad de lover.

  Jeg vil anbefale ExpressVPN til dig som vil have det allerbedste og er villig til at betale for dette. Jeg mener, i ligheden med mange andre VPN-brugere, at dette sandsynligvis er den bedste VPN-tjeneste derude i øjeblikket.” 

  • $6.67 pr mnd
  • 49% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti