Anmeldelse af ExpressVPN

Konklusion: 9.8

Annoncering info

Anmeldelse af ExpressVPN

 • Vores konklusion
 • 9.8
 • «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»

  «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»


  Hvad vi kunne lide hos ExpressVPN

 • Servere i 62 lande
 • God hastighed
 • Pålidelig forbindelse
 • De har en nul-logningspolitik

 • Egenskaber

 • Pris: $8.2 pr.måned
 • Erbjudande: Op til 35% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Helhedsindtryk

  ExpressVPN er en god VPN hvor vi særligt har lagt vægt på høj hastighed og ydeevne. Dette gør udbyderen egnet til streaming for fans der er på udkig efter privatliv og sikkerhed. Den er ikke billig, men du får hvad du betaler for. God kryptering, høj hastighed, pålidelig adgang til de mest populære hjemmesider og ikke mindst god kundeservice.

  ExpressVPN har servere over hele verden. I de største lande har udbyderen en række alternativer, som f.eks. USA. Appen er meget brugervenlig. Produktet kan downloades, installeres og tilsluttes på få minutter.

  ExpressVPN tilbyder også god sikkerhed og privatliv. Udbyderen har høj krypteringsstyrke, gode sikkerhedsprotokoller og andre funktioner. ExpressVPN har selvfølgelig også en kill switch (Kill switch er en automatisk nødafbryder, der beskytter mod læk af følsomme data, hvis VPN-forbindelsen afbrydes ved en fejl). Selskabets registering på De Britiske Jomfruøer holder det udenfor EU's databestemmelser og uden for rækkevidden af amerikansk jurisdiktion.

  Når det kommer til prisen ExpressVPN en af de dyreste, selv om prisen ikke afviger væsentligt fra andre produkter.

  Hastighed

  Hastighed er en vigtig faktor når du vælger en VPN. Ved som enhver VPN vil det være en omkostning forbundet med at bruge en VPN med høj hastighed, men jo hurtigere VPN er, desto nærmere får du maksimal hastighed på dit netværk.

  ExpressVPN er meget konsekvent med at levere ekstremt høj hastighed i alle sine servere. Serverhastigheden er meget god. Næsten uanset hvilken serverplacering du vælger, kan du være sikker på, at du kan streame HD-video og downloade filer uden pause. Kort ventetid bidrager også til stærk ydeevne, hvilket gør ExpressVPN til et godt valg for spillere.

  Sikkerhed og privatliv

  ExpressVPN er et godt valg for brugere, der er bekymret for privatlivets fred. Selskabet er beliggende på De Britiske Jomfruøer, væk fra EU's og USA's jurisdiktion, og er derfor ikke forpligtet til at indsamle oplysninger om brugere.

  Fortrolighedspolitikken er meget klar og forståelig. ExpressVPN har minimal logning. De har ikke en nul-logningspolitik såsom for eksempel NordVPN har. ExpressVPN har en minimal logningspolitik, der gør det muligt for ExpressVPN kan regulere og forbedre deres servere, men ikke mere end. Oplysningerne selskabet indsamler er:

  - Datoer (ikke angivne tider), når brugerne er forbundet til VPN-tjenesten
  - Valg af VPN-serverplacering
  - Samlet mængde data overført pr. dag

  Dette er almindeligt blandt VPN-tjenester, og er egentlig kun positivt, fordi tjenesten kan bruge oplysningerne til at forbedre sig. Vi giver dog ExpressVPN et lille minus som følge af denne logningspolitik.

  Lande og servere

  ExpressVPN tilbyder i øjeblikket over 1500 servere i 94 lande. ExpressVPN får et fordi der er så mange lande, du kan vælge imellem. Udbyderen har også mange servere i forhold til andre VPN-udbydere. I forhold til NordVPN har ExpressVPN lidt færre servere, men udbyderen, uanset så mange servere, har en lille forskel her.

  ExpressVPN har mange forskellige servere i de mest populære lande, såsom USA, Storbritannien og Tyskland. På denne måde bliver der flere muligheder og hurtigere hastigheder. Du kan også vælge bestemte servere baseret på det formål, du ønsker at bruge VPN-udbyderen til. Hvis du fx vil se Netflix fra et andet land, kan du vælge USA og Storbritannien for igen at vælge tilpassede servere, så du kan se TV i HD-format hurtigt.

  Pris

  Prisen for ExpressVPN ligger lidt over gennemsnittet. Priserne varierer lidt, så prisen kan være lidt anderledes end det, der vises på billedet. Prisen ligger på omkring 100,- kr. hvis du binder dig i en måned. Binder du dig i en længere periode vil det blive betydeligt billigere. Alt i alt er prisen lidt dyr, men til gengæld får du et solidt produkt med adgang til servere over hele verden. Nedenfor finder du prisalternativer

  Brugervenlighed

  Vi synes ExpressVPN er meget brugervenlig. Du skal bare downloade programmet på den enhed du ønsker, og derefter vælge hvilken server du ønsker, baseret på lister. ExpressVPN også meget tilpasset apps til alle enheder.

  Det eneste minus er, at ExpressVPN ikke har et verdenskort som NordVPN har. På NordVPN kan du finde et billede af hele verden, og ud fra dette billede kan du vælge hvilket land du ønsker. På denne måde behøver du ikke at lede på en liste. Dette er imidlertid ikke et stor minus, så det trækker ikke så meget ned.

  Vores konklusion

  «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»

 • Konklusion
 • 9.8
 • ExpressVPN.com