Anmeldelse af ExpressVPN

Konklusion: 9.8

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  Annoncering info

  Anmeldelse af ExpressVPN

 • Vores konklusion
 • 9.8
 • «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»

  «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»


  Hvad vi kunne lide hos ExpressVPN

 • Servere i 62 lande
 • God hastighed
 • Pålidelig forbindelse
 • De har en nul-logningspolitik

 • Egenskaber

 • Pris: $8.2 pr.måned
 • Erbjudande: Op til 35% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Helhedsindtryk

  ExpressVPN er en god VPN hvor vi særligt har lagt vægt på høj hastighed og ydeevne. Dette gør udbyderen egnet til streaming for fans der er på udkig efter privatliv og sikkerhed. Den er ikke billig, men du får hvad du betaler for. God kryptering, høj hastighed, pålidelig adgang til de mest populære hjemmesider og ikke mindst god kundeservice.

  ExpressVPN har servere over hele verden. I de største lande har udbyderen en række alternativer, som f.eks. USA. Appen er meget brugervenlig. Produktet kan downloades, installeres og tilsluttes på få minutter.

  ExpressVPN tilbyder også god sikkerhed og privatliv. Udbyderen har høj krypteringsstyrke, gode sikkerhedsprotokoller og andre funktioner. ExpressVPN har selvfølgelig også en kill switch (Kill switch er en automatisk nødafbryder, der beskytter mod læk af følsomme data, hvis VPN-forbindelsen afbrydes ved en fejl). Selskabets registering på De Britiske Jomfruøer holder det udenfor EU's databestemmelser og uden for rækkevidden af amerikansk jurisdiktion.

  Når det kommer til prisen ExpressVPN en af de dyreste, selv om prisen ikke afviger væsentligt fra andre produkter.

  Hastighed

  Hastighed er en vigtig faktor når du vælger en VPN. Ved som enhver VPN vil det være en omkostning forbundet med at bruge en VPN med høj hastighed, men jo hurtigere VPN er, desto nærmere får du maksimal hastighed på dit netværk.

  ExpressVPN er meget konsekvent med at levere ekstremt høj hastighed i alle sine servere. Serverhastigheden er meget god. Næsten uanset hvilken serverplacering du vælger, kan du være sikker på, at du kan streame HD-video og downloade filer uden pause. Kort ventetid bidrager også til stærk ydeevne, hvilket gør ExpressVPN til et godt valg for spillere.

  Sikkerhed og privatliv

  ExpressVPN er et godt valg for brugere, der er bekymret for privatlivets fred. Selskabet er beliggende på De Britiske Jomfruøer, væk fra EU's og USA's jurisdiktion, og er derfor ikke forpligtet til at indsamle oplysninger om brugere.

  Fortrolighedspolitikken er meget klar og forståelig. ExpressVPN har minimal logning. De har ikke en nul-logningspolitik såsom for eksempel NordVPN har. ExpressVPN har en minimal logningspolitik, der gør det muligt for ExpressVPN kan regulere og forbedre deres servere, men ikke mere end. Oplysningerne selskabet indsamler er:

  - Datoer (ikke angivne tider), når brugerne er forbundet til VPN-tjenesten
  - Valg af VPN-serverplacering
  - Samlet mængde data overført pr. dag

  Dette er almindeligt blandt VPN-tjenester, og er egentlig kun positivt, fordi tjenesten kan bruge oplysningerne til at forbedre sig. Vi giver dog ExpressVPN et lille minus som følge af denne logningspolitik.

  Lande og servere

  ExpressVPN

  ExpressVPN tilbyder i øjeblikket over 1500 servere i 94 lande. ExpressVPN får et fordi der er så mange lande, du kan vælge imellem. Udbyderen har også mange servere i forhold til andre VPN-udbydere. I forhold til NordVPN har ExpressVPN lidt færre servere, men udbyderen, uanset så mange servere, har en lille forskel her.

  ExpressVPN

  ExpressVPN har mange forskellige servere i de mest populære lande, såsom USA, Storbritannien og Tyskland. På denne måde bliver der flere muligheder og hurtigere hastigheder. Du kan også vælge bestemte servere baseret på det formål, du ønsker at bruge VPN-udbyderen til. Hvis du fx vil se Netflix fra et andet land, kan du vælge USA og Storbritannien for igen at vælge tilpassede servere, så du kan se TV i HD-format hurtigt.

  Pris

  Prisen for ExpressVPN ligger lidt over gennemsnittet. Priserne varierer lidt, så prisen kan være lidt anderledes end det, der vises på billedet. Prisen ligger på omkring 100,- kr. hvis du binder dig i en måned. Binder du dig i en længere periode vil det blive betydeligt billigere. Alt i alt er prisen lidt dyr, men til gengæld får du et solidt produkt med adgang til servere over hele verden. Nedenfor finder du prisalternativer

  Brugervenlighed

  Vi synes ExpressVPN er meget brugervenlig. Du skal bare downloade programmet på den enhed du ønsker, og derefter vælge hvilken server du ønsker, baseret på lister. ExpressVPN også meget tilpasset apps til alle enheder.

  Det eneste minus er, at ExpressVPN ikke har et verdenskort som NordVPN har. På NordVPN kan du finde et billede af hele verden, og ud fra dette billede kan du vælge hvilket land du ønsker. På denne måde behøver du ikke at lede på en liste. Dette er imidlertid ikke et stor minus, så det trækker ikke så meget ned.

  ExpressVPN til amerikansk Netflix

  ExpressVPN Controll Panel

  Mange danske brugere bruger VPN til at kunne udvide sit udvalg på Netflix. Som kendt er det amerikanske Netflixudvalg ekstremt meget bedre end det danske, og ved at koble dig til en amerikansk server kan du få en amerikansk IP adresse, og derfor se den amerikanske version af Netflix.

  ExpressVPN Controll Panel

  Problemet er at der er mange VPN-tjenester, som ikke fungerer med Netflix. Grunden til dette er at Netflix kontinuerligt blokerer VPN-servere, fordi de ikke ønsker at folk skal benytte VPN til at udvide udvalget af deres sortiment. Derfor er tjenesten nødt til at have mange servere i USA, og kontinuerligt opdatere disse i forhold til Netflix.

  Vi oplevede at ExpressVPN fungerede ganske godt til at få amerikansk Netflix. Tjenesten var ikke ligeså god som for eksempel NordVPN, men mange servere fungerede, og det vigtigste er jo egentlig at bare en server fungerer til hver en tid. Alt i alt er vi tilfredse med ExpressVPN i forhold til Netflix, og kan anbefale tjenesten til dig, som ønsker at bruge VPN til dette formål.

  ExpressVPN til DR, TV2 Play og lignende

  Udover til at se amerikansk Netflix bruger mange danske borgere også VPN til at se danske TV-programmer såsom DR og TV2 Play i udlandet. Som bekendt er disse geoblokeret, men ved at bruge en VPN-tjeneste kan du koble dig til en dansk server og dermed få en dansk IP-adresse. Sådan vil du kunne omgå denne problematik.

  Vi testede ExpressVPN til både DR og TV2 Play, og tjenesten fungerede glimrende. Det var ikke noget problem at se disse programmer. Vi fik personer som befandt sig i udlandet til at downloade og logge ind på ExpressVPN med vores brugernavn. Disse personer befandt sig i henholdsvis Sverige og USA, og det fungerede begge disse steder. Derfor må vi sige at ExpressVPN også bestod denne test.

  Hvad vi mener om ExpressVPN:

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  Jarle

  - “ExpressVPN er en VPN-tjeneste, som har eksisteret i en årrække, og har nået at blive en af de allerbedste og mest anerkendte VPN-tjenester. Sammen med NordVPN og Private Internet Access er dette vel den største tjeneste.

  Selv har jeg benyttet mig af denne VPN-tjeneste over en lang periode, så jeg havde glædet mig til at teste tjenesten sammen med Andreas og Anne-Marte, som selv bruger andre VPN-tjenester.

  Vi testede mange forskellige ting ved ExpressVPN. Blandet andet testede vi hastighed, brugervenlighed, kryptering og sikkerhed, hvad du får i forhold til pris, egenskaber for danske brugere, og lignende. Det jeg kan sige om ExpressVPN er at den ikke bare leverer i forhold til et af de ovennævnte områder, men at den leverer på de fleste.

  Det er dette som er så godt med ExpressVPN. Selvom det nok er en af de dyreste tjenester, er den absolut også det værd du betaler. Hastigheden er ekstremt hurtig, og du kobler til de forskellige servere nærmeste med det samme du vælger dem. Her var ExpressVPN klart bedst i testen, og slog også NordVPN, som også scorede ekstremt højt i vores test.

  ExpressVPNs sikkerhed er også solid. Krypteringen er på militærniveau (faktisk det samme som det amerikanske forsvars), og tjenesten har en politik om ingen logføring. Dette indebærer at ExpressVPN ikke fører log over din trafik, som går via tjenesten. På den måde kan du være sikker på at du er tryg fra hackere og generel overvågning når du benytter dig af tjenesten.

  Alt i alt kan jeg absolut anbefale ExpressVPN, og for mit vedkommende er dette den absolut bedste VPN-tjeneste, nærmest uanset hvilket formål du skal bruge VPN til.”

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  - “Det var spændende at teste ExpressVPN. Jeg har selv brugt NordVPN i en årrække, og havde ikke testen tjenesten i over to år. Jeg har derfor hørt fra andre at tjenesten er blevet ekstremt meget bedre i den senere tid, og derfor var det spændende at skulle se om dette var rigtigt.

  Det jeg kort kan sige er at ExpressVPN imponerede mig rigtig meget. Det mest imponerende var hvor smidig tjenesten var. Jeg kommer til at forklare dette nærmere efterfølgende.

  Når jeg siger at tjenesten er smidig mener jeg at den leverer præcis det du har brug for uden at du mærker at ExpressVPN er der. Mens andre VPN-tjenester giver dig beskeder om alt muligt og popper op på din PC, kobler ExpressVPN dig lynhurtigt til en server når du vælger den, og forbindelsen bliver der.

  Når du er koblet til en ekstern server kan du bande på at forbindelsen ikke ryger, som det er tilfældet hos mange andre VPN-tjenester. Dette var noget som imponerede mig meget hos ExpressVPN. Uanset hvilken server vi var koblet til, og hvor langt væk den var, var forbindelsen altid sikker og tryg.

  Når det kommer til pris er ExpressVPN en af de aller dyreste i klassen. Dette var noget af det jeg synes trækker lidt ned. Rigtigt nok er den ikke så ekstremt meget billigere end andre tjenester, men skal du binde dig for en længere periode får du ikke den samme rabat, som du kan få hos for eksempel NordVPN. Uanset hvad får du absolut det du betaler for.

  Jeg er usikker på om jeg skal skifte fra NordVPN til ExpressVPN efter denne test. Generelt synes jeg nok at ExpressVPN ligger en tak over NordVPN, bestemt når det kommer til sikre forbindelser og hastigheden deraf. På den anden sige leverer NordVPN også en ekstremt god tjeneste i forhold til prisen. Jeg må nok hellere tænke lidt over det.

  Hvis du har overvejet at prøve ExpressVPN, kan jeg absolut anbefale dig at prøve tjenesten. Husk at ExpressVPN også har en 30-dages pengene tilbage garanti.”

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  Anne-Marte

  - “I lighed med Andreas og Jarle er jeg meget tilfreds med ExpressVPN. Jeg ser de andre har rost tjenesten utroligt meget, så jeg skal gøre mit bedste for ikke at gentage det de har skrevet.

  Generelt imponerer ExpressVPN mig med det antal af lande du kan koble dig til. Tjenesten tilbyder forbindelser til over 94 lande, og dette fungerede også ekstremt godt i alle landene vi prøvede at forbinde os til. Antallet af servere er også højt, således at du altid har forskellige alternativer i forhold til serverudvalg.

  Det jeg ikke så godt kan lide ved ExpressVPN er at jeg synes tjenesten er lidt overpriset. Mens de andre VPN-tjenester bliver ekstremt billige, hvis du binder dig for eksempel for 12 måneder, koster ExpressVPN stadig omkring 60 kroner i måneden, hvis du vælger at binde dig for en så lang periode.

  Dette er naturligvis ikke dyrt, men i forhold til NordVPN, som du får for ned til 20 kroner, er det jo lidt dyrt. Hvis du er interesseret i at betale så lidt som muligt, men stadig have en god tjeneste, vil jeg hellere anbefale dig NordVPN. Der er ikke så meget som skiller disse to tjenester ad.

  Alt i alt er jeg utroligt imponeret over ExpressVPN. Det som imponerer mig mest, er som Andreas og Jarle siger, hastigheden og den fejlfrie tilkobling. Når du vælger en server bliver du koblet til serveren ekstremt hurtigt, og forbindelsen er stabil og sikker. Det er ikke sådan at du mister forbindelsen eller lignende, som vi oplevede blandt andet med GooseVPN, PrivateVPN og diverse gratis tjenester. ExpressVPN leverer kort og godt hvad de lover.

  Jeg vil anbefale ExpressVPN til dig som vil have det allerbedste og er villig til at betale for dette. Jeg mener, i ligheden med mange andre VPN-brugere, at dette sandsynligvis er den bedste VPN-tjeneste derude i øjeblikket.”

  Vores konklusion

  «ExpressVPN er en solid og kraftig VPN, som vi anbefaler til de aller fleste. Testvinder af de VPN-udbydere vi har prøvet.»

 • Konklusion
 • 9.8