NordVPN vs ExpressVPN

Sidst opdateret: 10/01/2022

NordVPN og ExpressVPN er begge gode VPN’er

ExpressVPN og NordVPN er to af de allerstørste VPN-tjenester. Sammen med måske CyberGhost, PIA VPN og et par andre er disse to tjenester højest sandsynligt to af de mest populære betalte tjenester i verden.

Der er en god grund til dette. Begge VPN-tjenester har i flere år leveret solide resultater i forhold til produktet de leverer, og er langt bedre end mange andre betalte VPN-tjenester. I denne artikel skal vi sammenligne de to tjenester i forhold til produkt og pris, og sige hvilken der er bedst i forhold til, hvad du ønsker at bruge tjenesten til.

Kort om ExpressVPN

ExpressVPN forside
Forsiden hos ExpressVPN

ExpressVPN blev etableret i 2009 af firmaet Express VPN International Ltd. Virksomheden er beliggende på De Britiske Jomfruøer uden for EU og den amerikanske jurisdiktion. Tjenesten er hurtigt blevet en af de mest populære i branchen, og befinder sig i dag på de fleste lister over de bedste VPN-tjenester.

ExpressVPN tilbyder over 3000 servere i 94 forskellige lande. De fleste af serverne er placeret i de største lande. ExpressVPN har software til de fleste platforme, herunder Android, iOS, Windows, macOS, Linux og lignende.

De tilbyder også 256 bit-AES kryptering – det samme som det amerikanske forsvar benytter. Derudover kan du forvente nul-log politik og en kill switch funktion så du kan surfe totalt anonymt.

Du kan læse en længere test af ExpressVPN i denne artikel. Her går vi mere i dybden på præcis denne service.

Kort om NordVPN

NordVPNs hjemmeside

NordVPN blev oprettet i 2012 og er udviklet af firmaet Tefincom & CO S.A. Selskabet er baseret i Panama, som er placeret uden for EU og USAs Internetkontrol. NordVPN er formentlig den mest kendte VPN per dags dato, hvis man ser på antallet af månedlige søgninger på nettet. Det overrasker ikke os, med så godt et produkt til en fornuftig pris.

NordVPN tilbyder over 5.000 servere i 60 lande, med de fleste servere i de største lande. NordVPN tilbyder software til de fleste platforme, herunder Android, iOS, macOS, Windows og Linux.

Du får her samme sikkerhedsfunktioner som hos ExpressVPN, og derudover har de en række specialfunktioner såsom dobbel VPN. Alt dette gør vi mere i dybden med længere nede.

Du kan læse en længere test af NordVPN i denne artikel. Her ser vi nærmere på netop denne service.

ExpressVPN vs NordVPN serverudvalg

I forhold til servere og antallet af lande er både ExpressVPN og NordVPN heavyweightere. Det betyder, at begge VPN-tjenester har mange servere i forhold til andre VPN-tjenester. For eksempel kan PrivateVPN med omkring 100 servere, Surfshark VPN med 500 servere og lignende, nævnes. NordVPN har formentlig de fleste servere af alle VPN-udbydere i verden.

NordVPN har således over 5000 servere, mens ExpressVPN tilbyder 3000, men til gengæld flere lande. Kort sagt betyder flere servere normalt bedre hastighed, forbindelse, sikkerhed og lignende.

NordVPNs servere i Europa
NordVPN har servere i hele verden

NordVPN har altså derfor de fleste servere, mens ExpressVPN tilbyder servere i de fleste lande. For at være ærlige mener vi ikke, at forskellen mellem de to VPN-tjenester er så stor i forhold til servere og lande. Årsagen til dette er, at begge tjenester har mere end nok servere.

ExpressVPN har så mange servere fra før, så du bemærker ikke nogen forskel fra NordVPN, der har lidt mere. Dette gælder også i forhold til antallet af lande.

ExpressVPN tilbyder servere i flere lande, men disse er ret fjerntliggende lande, du ofte ingen grund har til at oprette forbindelse til. I den henseende vil NordVPN som regel have flere servere i de lande, du oftest forbinder dig til. I forhold til antallet af servere og tilgængelige lande scorer både NordVPN og ExpressVPN meget godt, og der er virkelig ingen særlig forskel på disse.

ExpressVPN serveroversigt

Begge VPN-tjenester har mange servere i Danmark, som også fungerer meget godt. Dette gør det lettere at bruge en VPN-tjeneste i Danmark. Du kan læse mere om, hvorfor danske servere er vigtige for danske VPN-brugere i denne artikel.

ExpressVPN vs NordVPN Hastighed

I forhold til hastighed scorer både NordVPN og ExpressVPN også godt her. Med hastighed fokuserer vi på især to faktorer. Den første faktor er, hvor lang tid det tager at oprette forbindelse til en server. Dette kan faktisk være en stor forskel mellem forskellige VPN-servere. Vi finder ud af, at nogle af de mindre gode VPN-tjenester ofte har svært ved at oprette forbindelse til mange servere, hvilket selvfølgelig er til stor irritation.

Her fungerer begge VPN-tjenester godt, men vi oplever, at ExpressVPN scorer bedst indenfor dette område. NordVPN forbinder sig til de forskellige VPN-servere relativt hurtigt, men ExpressVPN skiller sig meget positivt ud på dette område, fordi den forbinder sig ekstremt hurtigt til næsten alle servere i de lande, vi har testet. Dette gør tjenesten langt mere brugervenlig.

I ExpressVPNs app har du mulighed for at teste servernes hastighed

Generelt kan man sige om ExpressVPN, at det er en tjeneste man irriterer sig meget lidt over, og hurtig tilslutning til servere, er en af ​​mange faktorer, der bidrager til dette.

Den anden faktor ved hastighed er selvfølgelig den faktiske hastighed på serveren. Når du bruger en VPN, vil internethastigheden normalt blive noget reduceret, da alt trafik skal passere via en ekstern server, inden den når internettet. Men med den bedste VPN-service reduceres hastigheden til et minimum.

Her scorer begge VPN-tjenester lidt anderledes i vores test, men et af de fælles træk er, at hastigheden er meget god hos begge tjenester. Mens du ofte kan kæmpe med hastigheden, især hos de gratis tjenester, bemærker du her ikke rigtigt, at du er forbundet til en VPN-tjeneste. Du kan nemt streame, spille og lignende uden at der opstår lagging eller lignende. Begge tjenester fungerer meget godt til for eksempel at se dansk tv uden for grænserne. Denne del af testen vil vi sige, at tjenesterne kommer lige godt ud af.

ExpressVPN vs NordVPN sikkerhed

Med hensyn til sikkerhed tilbyder ExpressVPN 256-bit AES-kryptering, DNS / IPv6 lækagebeskyttelse, strømafbryder og delt tunneling. Tjenesten har også en nul-logging politik og en kill switch.

NordVPNs sikkerhedsprotokoller er forholdsvis ens. Denne tjeneste bruger også AES med 256-bit kryptering. NordVPN tilbyder også nul-logging politik og en kill switch.

Hos NordVPN tilbydes der dobbelt VPN

Selvfølgelig er det for en nybegynder ikke helt selvforklarende. Med AES betegner vi en forbløffende standard, der blandt andet anvendes og godkendes verden over af myndigheder og virksomheder. 265 bit har at gøre med hvor god krypteringen er. Her er det vigtigt at vide, at 256-bit kryptering giver meget god sikkerhed.

Af og til kan en forbindelse falde ud. Dette vil medføre, at din oprindelige IP-adresse midlertidigt bliver synlig på det netværk, du er på. Hvis du af en eller anden grund ikke virkelig vil have din IP-adresse til at blive vist i et sekund, er det umagen værd at bruge en VPN med kill switch.

En afbryderkontakt vil få dit netværk til at slukke, når forbindelsen fejler, så din IP-adresse ikke vises, selvom VPN-forbindelsen fejler. Dette tilbyder derfor både NordVPN og ExpressVPN.

Med hensyn til logningspolitik betyder nul-logging, at tjenesterne ikke logger noget af ​​den trafik, du sender/modtager. Det betyder, at tjenesterneikke sælger oplysninger om dig eller lignende til tredjeparter. Det lyder som en selvfølge, men nogle VPN-leverandører registrerer faktisk trafik og sælger dette til tredjeparter, især de ubetalte VPN-tjenester.

Med hensyn til sikkerhed er begge tjenester ens og leverer mere end godkendt. Både NordVPN og ExpressVPN ligger højt i forhold til andre VPN-tjenester.

Virker tjenesterne med Netflix?

Ekstremt mange bruger udelukkende VPN til at få et bedre udvalg af Netflix, og derfor er det naturligt at medtage denne faktor i en test som denne. Hvad vi kan sige kort her er, at både NordVPN og ExpressVPN er nogle få af de tjenester, vi faktisk oplever der virker godt for at se amerikansk Netflix.

NordVPN og amerikansk netflix
Her har bruges NordVPN til at få adgang til Netflix USA

Det store flertal af VPN-tjenester har problemer med dette, da Netflix altid arbejder for at blokere VPN-tjenester, da de ikke vil have, at vi forsøger at oprette forbindelse til den amerikanske version med meget bedre indhold. Men NordVPN og ExpressVPN arbejder konstant for at holde deres servere opdateret, og vi oplever, at begge tjenester gør et godt godt stykke arbejde med dette.

Hvor får du mest for pengene?

Med hensyn til pris er ExpressVPN en af ​​de dyreste VPN-udbydere. NordVPN er derimod meget billigere, især hvis du binder dig selv i længere tid.

ExpressVPN priser i 2021

Planen på 1 måned er relativt ens, og koster for tiden $ 12,95 for Express og $ 11,95 for Nord. Men hvis du binder til en 3-årig plan, vil NordVPN være meget billigere end ExpressVPN, da prisen kun vil være 3,49 dollar pr. måned. Det billigste du kan få ExpressVPN til, er i øjeblikket $ 6,67 pr. måned, hvis du binder til en 15 måneders plan.

Prisoversigten hos NordVPN

Prisen afhænger derfor af, hvor længe du vil binde dig. NordVPN kan være meget billigt, men på den anden side ønsker få af os at forpligte sig til en 3-års betalingsperiode. Således er den reelle prisforskel sandsynligvis ikke særlig stor, og for de fleste vil prisforskellen være så lille, at den ikke får nogen reel betydning.

Brugervenlighed

Med hensyn til kundevenlighed fungerer appen og platformen fra begge tjenester godt. NordVPN adskiller sig noget fra andre VPN-tjenester på bærbar PC og PC, da de tilbyder et verdenskort, hvor du kan vælge fra. Dette gør det meget enkelt og nemt at vælge server og land. Den mest almindelige opsætning, og også den ExpressVPN bruger, er en liste over de forskellige lande. Dette virker også fint nok.

Med NordVPN har du mulighed for bl.a. at vælge server efter hastighed

Med hensyn til brugervenlighed er der ikke rigtig for meget at sige. Begge tjenester er nemme at bruge og softwaren fungerer godt. Tjenesterne adskiller sig ikke så meget fra hinanden, men heller ikke fra andre VPN-tjenester såsom CyberGhost eller Pia VPN, som også tilbyder god brugervenlighed.

Kundeservice

Kundeservice er vigtigt, uanset hvilket produkt eller hvilken tjeneste der er tale om. Måske endnu vigtigere bliver det, når der er tale om teknologitjenester, som for eksempel VPN-teknologi. Både NordVPN og ExpressVPN er begge kendte for at levere branchens bedste kundeservice, og her ligger de side om side.

support hos NordVPN
Hos NordVPN starter du ud med en chatbot, og har du brug for mere hjælp ryger du videre til live supporten

Begge tjenester tilbyder kundeservice 24 timer i døgnet. Det betyder, at når du støder på et problem, kan du kontakte kundeservice. Dette giver dig en tillid til, at du ikke behøver at vente for eksempel hele weekenden, før du får afklaret dit spørgsmål. Der er også to praktiske måder at kontakte kundeservice på hos både ExpressVPN og NordVPN.

Tjenesterne giver dig mulighed for at bruge deres live-chat direkte på sitet og e-mail. Sidstnævnte tager det lidt længere tid at få svar via, mens førstnævnte kun tager et par minutter. Derfor anbefales live-chat kraftigt, men e-mail kan være meget nyttig, hvis du for eksempel stiller spørgsmålet, mens du er på farten.

Live chat support hos ExpressVPN

Både NordVPN og ExpressVPN har også hjælpecentre med omfattende FAQer – ofte stillede spørgsmål. Disse giver oversigter over ofte stillede spørgsmål med de tilhørende svar. Hvis du undrer dig over noget, og du mener, at der sikkert er et rimeligt simpelt svar og derfor ikke ønsker at kæmpe med at forklare det til kundeservice, så har disse FAQer sandsynligvis det svar, du leder efter.

Desuden omfatter begge tjenester en bred vifte af vejledninger og procedurer for forskellige funktioner. For eksempel kan du også få god hjælp fra begge, hvis du nogensinde kæmper for at oprette forbindelse til Netflix i udlandet eller for at komme forbi den kinesiske firewall. NordVPN og ExpressVPN gør det også nemt at anmode om penge tilbage af deres garantier, og kundeservice er god.

Apps og udvidelser

De fleste har fået øjnene op for de forskellige sikkerhedsrisici, der gælder i forhold til computere. Alligevel er der mange af os, som er noget naive, når det kommer til andre enheder. Mobilbank er derimod noget, mange bruger, og betalingsoplysninger indtastes ofte i for eksempel spilkonsoller. Derfor er det godt at vide, at både ExpressVPN og NordVPN beskytter mange af dine enheder.

Standardapps til både iPhone og Android mobiltelefoner er inkluderet i begge. Det betyder, at du kan beskytte dig, når du for eksempel er på et offentligt netværk eller ønsker at besøge din onlinebank eller sende en vigtig e-mail. Dette er dog apps, som langt de fleste andre tjenester også har, så det er ikke her, de skiller sig ud.

NordVPN browser extension
NordVPNs browser extension

Begge tjenester tilbyder software til iPad og for eksempel Android TV. Dette er noget mere sjældent blandt VPN-tjenester. Her stopper sammenligningen mellem NordVPN og ExpressVPN, da sidstnævnte har en hel del bedre og tilbyder et bredere udvalg her. De kan beskytte langt de fleste enheder, du kan forestille dig.

Chromebook, Kindle Fire, Nook, PlayStation, Xbox, Apple TV, Nintendo Switch, Chromecast og mange flere enheder kan beskyttes af ExpressVPN. Tjenesten dækker sandsynligvis det bredeste behov af alle VPN-tjenester, så NordVPN er lidt bagud på dette punkt.

Alligevel skal det understreges, at begge tilbyder enkle apps til deres respektive enheder. Det betyder i praksis, at du nemt kan navigere rundt, og at menuer og lignende er velorganiserede. Du kan hurtigt installere og konfigurere forbindelser på begge apps, så du hurtigt får din beskyttelse op at køre.

Desuden giver både NordVPN og ExpressVPN dig mulighed for at forbinde flere enheder samtidig. Uanset om du abonnerer på en VPN-tjeneste til mobil, computer eller tablet, kan du installere tjenesterne på andre enheder samtidig. Så du kan drage fordel af de mange apps fra NordVPN og ExpressVPN til alle de enheder, du har behov for at beskytte.

Pengene tilbage garanti

Hverken NordVPN eller ExpressVPN stiller en gratisversion til rådighed. Det er fordi, begge ved, at dette ikke er bæredygtigt, og desuden bliver mange skuffede over gratisversioner. Gratis versionerne har trods alt begrænsninger, der måske afskærer dig fra det, du ønsker at foretage dig. Men NordVPN og ExpressVPN har noget meget bedre – nemlig pengene tilbage garantier.

En sådan garanti giver dig mulighed for at tilmelde sig et helt almindeligt abonnement uden begrænsninger og nyde godt af det, lige som du vil. Hos både NordVPN og ExpressVPN kan du annullere dit abonnement inden for 30 dage og få hele din betaling refunderet. Dette betyder, at du i en hel måned gratis kan bruge en VPN-tjeneste, forudsat at du beder om dine penge tilbage.

ExpressVPN prøveperiode
Både NordVPN og ExpressVPN tilbyder en prøveperiode

Desuden er det nemt at bede om at få dine penge tilbage. Både NordVPN og ExpressVPN kræver, at du kontakter kundeservice, men her er det på ingen måde sådan, at du vil blive tvunget til at forblive kunde. Kundeservice vil blot spørge dig kort om, hvorfor du ønsker at annullere, og du behøver ikke have nogen gyldig grund.

Inden for kort tid bliver dit abonnement annulleret, og du får refunderet hele din betaling fra begge tjenester. Med nogle af markedets hurtigste servere og bedste sikkerhed, er det næsten utroligt, at du kan få disse tjenester gratis i 30 dage. Hvis du ønsker det, er det selvfølgelig en perfekt måde at afprøve en VPN-tjeneste på.

Hvis du ønsker det, kan du også afprøve begge tjenester gratis i 30 dage, og da de er helt ens, vil det være som at få en højkvalitets VPN-tjeneste i alt 60 dage. Det er også nemt at få dine penge tilbage, så der ikke er nogen risiko forbundet med dette. Derfor er det absolut et vilkår, du helt sikkert bør overveje ved disse tjenester.

ExpressVPN vs NordVPN til torrenting

På trods af fremkomsten af forskellige streamingtjenester, har torrenting ikke mistet sin popularitet. Det bliver stadig vanskeligere at både uploade og downloade torrent-filer, da det er noget, som myndighederne har slået ned på. Torrenting er trods alt ulovligt, og man kan diskutere etikken bag dette. En VPN-tjeneste kan dog hjælpe dig med at fuldføre denne aktivitet online.

Den vigtigste ved torrenting er anonymitet. Derfor er det godt nyt, at ExpressVPN og NordVPN ikke logger din aktivitet. De er placeret på De Britiske Jomfruøer og i Panama, hvilket betyder, at de er langt væk fra de jurisdiktioner, der kræver, at VPN-tjenester opbevarer oversigter over deres brugeres aktiviteter.

P2P server hos NordVPN
NordVPN har særlige Peer-to-Peer (P2P) servere til torrenting

For at udføre torrenting på en tilfredsstillende måde er det også vigtigt med høje hastigheder og stabile servere. På dette område rangerer både NordVPN og ExpressVPN højt i branchen, og de er nok de bedste to, når man ser på hastighed. Typisk vil brugen af en VPN-tjeneste reducere hastigheden, men dette er ikke mærkbart ved disse to tjenester.

Dette er vigtigt, når du har brug for at downloade torrent-filer, da disse er store, og download derfor kan tage lang tid. Når du bruger en dårlig VPN-tjeneste, kan det tage op til en hel dag at downloade en fil. Endnu vigtigere er hastigheden nok for dem, der uploader filer, da dette kræver endnu højere hastighed. Her er NordVPN og ExpressVPN begge sikre valg.

En stor fordel ved begge disse tjenester er også, at du har adgang til et hav af andre servere, der kan overtage, hvis den server, du er tilsluttet, holder op med at fungere. Sidst men ikke mindst er det i forhold til torrenting vigtigt at påpege, at NordVPN og ExpressVPN tilbyder ubegrænset båndbredde. Din internetudbyder vil have en begrænsning for din brug, men disse tjenester eliminerer denne.

Brug i Danmark

Næsten alle danskere har adgang til internettet i dag. Vi surfer og streamer mere end nogensinde før, og derfor er vores sikkerhed vigtigere end nogensinde før. Derfor er det godt at vide, at både NordVPN og ExpressVPN har øje på det danske marked. Her er det primært værd at bemærke deres serverparker i Danmark.

NordVPN har et fint udvalg af danske servere

Hvor begge har flere tusinde servere på verdensplan, har NordVPN og ExpressVPN hver en halv snes servere i Danmark. Dette er ikke så mange, som tjenesterne har i for eksempel USA, men det er dog mere end nok til at give gode hastigheder og stabilitet, uden at serverne bliver overbelastede og langsomme.

Serverne sikrer, at man er sikker, når man surfer på nettet, men de tilbyder også andre praktiske anvendelsesmåder. For eksempel vil danskere i udlandet være i stand til at oprette forbindelse til danske servere og dermed få adgang til indhold, der ellers er forbeholdt besøgende, som befinder sig i Danmark. Dette er nyttigt, så man for eksempel kan de DR, når man er i udlandet.

Begge tjenester har også dansksprogede sider på deres hjemmesider, hvis dette er noget, man værdsætter. ExpressVPN er stadig alene om at levere deres apps på dansk. Dette giver en ekstra lille bonus i forhold til anvendelighed. Selv om de fleste danskere selvfølgelig forstår engelsk meget godt, er det godt at have tjenester til rådighed på dansk.

Dette kan være grunden til, at ExpressVPN også arbejder på at etablere en dansk kundeservice. Ingen tjenester har tilbudt dette før, men det kan blive aktuelt i fremtiden, uden nogen af aktører offentligt har meldt ud, at de har tænkt sig at gøre dette.

ExpressVPN vs NordVPN Særlige funktioner

De fleste VPN-tjenester ligner hinanden. Dette skyldes, at når en VPN-udbyder finder på en nyskabelse, kommer de andre ofte hurtigt efter. Fordelen ved ExpressVPN og NordVPN er, at de næsten altid er først med de bedste funktioner. De tilbyder nogle spændende funktioner, der hjælper med at forbedre tjenesteoplevelserne.

For eksempel giver NordVPN brugerne adgang til deres unikke dobbeltkryptering. Det går ganske enkelt ud på, at hver gang du bruger en VPN-forbindelse, så dirigeres trafikken gennem en ekstern server. Derved bliver din trafik er krypteret. Dobbeltkryptering indebærer, at din trafik gennemgår denne proces to gange hos NordVPN, så du får ekstra ro i sindet.

NordVPN har flere avancerede indstillinger

ExpressVPN tilbyder på sin side på split-tunneling. Når du ønsker at forblive anonym online, eller måske bare se film og tv-serier fra udlandet, er en VPN-tjeneste optimal for dig. Alligevel er det kedeligt, når lokale web-tjenester bliver utilgængelige. ExpressVPN giver dig dog mulighed for at få adgang til begge dele samtidig gennem split-tunneling.

En funktion, begge tjenester tilbyder, er den såkaldte Kill Switch, eller Network Lock som ExpressVPN kalder det. Konceptet bag denne funktion er at stoppe al trafik, hvis en server holder op med at fungere. Dette sker desværre for selv de bedste tjenester, og så er det vigtigt at stoppe trafikken, så ingen oplysninger slipper ud. ExpressVPNs Network Lock logger dig automatisk tilbage på en fungerende server igen.

Sikkerhedsfunktionerne hos ExpressVPN

Selvom det er lidt uden for VPN-tjenesternes område, får du en ekstra bonus med NordVPN med hensyn til at kunne blokere annoncer. Det betyder, at du ikke behøver at se irriterende annoncer på nettet, og NordVPN blokerer også links til ondsindede websteder. Dette giver dig både ro i sindet og bedre vilkår for brug.

Samlet set er NordVPN og ExpressVPN mere eller mindre ens med hensyn til funktioner. De har et par specielle funktioner, så de skiller sig ud, men som med alle andre VPN-tjenesters funktioner, så er det sandsynligt, at de vil kopiere hinandens funktioner før eller senere.

Konklusion

Både NordVPN og ExpressVPN er heavyvægtere, der fungerer meget godt i forhold til andre VPN-tjenester, og også i forhold til, hvad vi mener, du kan kræve af en betalt VPN-tjeneste. Til de fleste formål fungerer tjenesterne meget godt, uanset om du bruger VPN til bedre anonymitet, websikkerhed, omgåelse af geoblokering eller lignende.

Alt i alt er det svært at vælge en klar vinder, og det har vi heller ikke til hensigt at gøre. Hvad vi kan sige er, at ExpressVPN kan være bedre end NordVPN på nogle områder, især den generelle brugeroplevelse. Mens NordVPN nogle gange kan lagge, fungerer ExpressVPN praktisk taget meget jævnt. Dette er højst sandsynligt grunden til, hvorfor så mange har kaldt ExpressVPN den allerbedste VPN-service i verden.

På den anden side er NordVPN noget billigere end ExpressVPN, så mange vil hævde, at NordVPN giver dig mest for pengene. Sandsynligheden for at du vil mærke nogen forskel uanset hvilken tjeneste du vælger, er derfor meget lille.


Ofte stillet spørgsmål

Er ExpressVPN hurtigere end NordVPN?

I vores hastighedstest af ExpressVPN og NordVPN, er det ExpressVPN der kommer ud som den hurtigste. Det er værd at huske på, at en VPN – uanset hvilken det er – altid vil reducere internethastigheden, da VPN’en i sig selv tilføjer et ekstra forbindelsesled. Forskellene i hastighed kan være store, men så snart du kigger på VPN-tjenesterne der generelt kendetegnes som værende de bedste, er performance meget balanceret.

Hvor får man mest for pengene, ExpressVPN eller NordVPN?

Hos NordVPN har du mulighed for at spare flest penge på dit månedlige abonnement, hvis du binder dig i længere tid. Ønsker du ikke at binde dig til et VPN-abonnement på en periode der varer 1 år eller mere, vil du bemærke at priserne hurtigt bliver nogenlunde ens, og så skal netop prisen ikke være den afgørende faktor.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo