VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Bedste VPN til Danmark

 • Sikker, krypteret og privat webbrowsing
 • Surf anonymt på nettet i hele verden
 • Få adgang til Netflix, TV2 Play og Viaplay fra alle lande
 • Prøv gratis i 30 dage, og få penge tilbage
 • Om annoncering på dette websted
 • Tilgængelig på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • antenna
 • control
 • Beste VPN for Norge

  Hvad er VPN?

  ExpressVPN

  En VPN skaber en sikker, krypteret “tunnel” over internettet mellem din pc, smartphone eller tablet og hjemmesiden eller app, du forsøger at få adgang.

  ExpressVPN

  Dette er muligt, fordi din forbindelse omdirigeres via en VPN-server i et andet land. Det vil således se ud som om du er bare en anden “lokal” besøgende.

  Når din IP-adresse er erstattet med VPN-serveren vil du være anonym.

  Alt du skal gøre er at installere en VPN program på din enhed. De bedste VPN programmer virker på alt fra bærbare computere, smartphones, tablets, etc.

  Når du ønsker at skjule din rigtige placering, kan du bare starte VPN-programmet og oprette forbindelse til det land, du ønsker at blive identificeret fra. Herefter kan du bare bruge din browser og andre programmer, som du normalt ville gøre.

  Hvordan forbinder jeg til en VPN?

  Den mest almindelige er at bruge en VPN-program, som du installerer på den enhed, du vil oprette forbindelse til en VPN med. VPN-program vil give dig mulighed for at oprette forbindelse til en række servere i forskellige steder i verden.

  Antallet af ledige pladser afhænger af hvilken VPN-udbyder du bruger. Ved at bruge en VPN, du opretter en sikker forbindelse mellem enheden og serveren, netværk eller andet digitalt udstyr, du har brug for at oprette forbindelse.

  Hvilken type VPN, du bruger, vil afhænge af, hvordan du ønsker at oprette forbindelse til internettet, og hvor sikker du ønsker, at forbindelsen skal være.

  I de fleste tilfælde behøver du kun at tilmelde sig en VPN-tjeneste og installere programmet på din enhed, før du kan oprette forbindelse til en VPN. De fleste VPN-tjenester tilbyder software til alle større operativsystemer.

  Hvad er fordelene ved en VPN-program?

  Der er flere fordele ved at bruge et VPN-program. Hvis du har brug for alt privatlivets fred, VPN er den bedste løsning. I modsætning til proxy-tjenester eller andre programmer, der skjuler enhedens IP-adresse, VPN giver bedre beskyttelse af personlige oplysninger, fordi det skaber en sikker forbindelse mellem enheden og serveren eller netværket du er tilsluttet.

  VPN giver dig også ekstra sikkerhed. Hvis du har brug for at sende eller modtage følsomme oplysninger via internettet, kunne en VPN-program gør det meget sikrere.

  En anden fordel ved VPN er, at det giver ubegrænset adgang til hjemmesider og programmer, der er ellers blokeret. For eksempel, vil du være i stand til at se film på Netflix fra Norge, at man kun kunne se fra USA. Uanset hvor du er, vil en VPN give dig adgang til en række servere rundt om i verden.

  Kan jeg bruge VPN på alle enheder?

  NordVPN

  Oftest er de fleste VPN programmer er tilgængelige på alle enheder, du planlægger at bruge. Du bør dog sørge for, at det program, du har planer om at abonnere på dækker det operativsystem, du vil bruge. For eksempel ExpressVPN og CyberGhost støtte alle de førende operativsystemer.

  NordVPN

  Hvis du stole på den bedste sikkerhed, skal du også vælge den rigtige VPN-protokol. VPN-tjenester har forskellige protokoller til rådighed for specifikke operativsystemer. Du bør derfor overveje, hvilke VPN protokol, du vil bruge, og derefter kontrollere, hvilke VPN-tjeneste tilbyde dette for det operativsystem, du bruger.

  Brug betalt eller gratis VPN-program?

  Der er mange VPN udbydere, og mange af dem tilbyder også gratis tjenester. Problemet er imidlertid, at disse gratis programmer ofte har lavere hastighed, pålidelighed, sikkerhed og support. Hvis du vil bruge VPN til at streame indhold, er hastighed og en pålidelig forbindelse vigtig.

  Sikkerhed er også en meget vigtig faktor, når du vælger en VPN-udbyder. I de fleste tilfælde vil gratis VPN-tjenester give en Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), som er den nemmeste at oprette. Nogle sårbarheder er blevet fremhævet med PPTP, hvilket kunne gøre disse VPN-forbindelser sårbare over for angreb. Betalede tjenester tilbyder derimod en række VPN-protokoller, såsom IPsec (Internet Protocol Security) og L2TP (Layer 2 Tunneling Protocol), som er sikrere end PPTP.

  En anden vigtig faktor er båndbredden tilgængelig på VPN-tjenesten. Gratis tjenester vil ofte ikke have ressourcer til at investere i effektive internetforbindelser, hvilket fører til langsommere forbindelser. Betalede VPN-applikationer, på den anden side, giver kunderne sikrere og hurtigere forbindelser.

  Sammen med sikkerhed og båndbredde er det vigtigt, at leverandøren har mange servere. Betalede VPN-tjenester har ofte mange servere, som gør din VPN-forbindelse hurtig og stærk, så du kan streame indhold uden problemer med buffering eller miste forbindelsen.

  Betaltjenester vil næsten altid også have meget bedre kundeservice end gratis tjenester. Gratis tjenester kræver ofte, at du fejler og reparerer dine egne VPN-problemer, mens betalte tjenester normalt har 24/7 kundeservice. Betalede VPN’er tilbyder også god kundeservice over telefonen, hvilket kan være nyttigt, hvis du ikke kan løse problemet online.

  Anbefalet VPN:


  express vpn
  star star star star star

  Den bedste af vores top 7 VPN-tjenester

  Besøg ExpressVPN ->

  30 dagers pengene-tilbake-garanti

  Konklusjon:

  Vi har gennemgået de bedste VPN-tjenester på markedet og konkluderer, at ExpressVPN er den bedste.

  Fås til:

  • windows
  • apple
  • android
  • linux
  • ios
  • antenna

  Serverplasseringer:

  3,000+

  Eksklusivt tilbud:

  3 måneder gratis for 12 måneders plan