Hvordan får man adgang til Netflix USA?

Sidst opdateret: 10/01/2022

Netflix USA. Guldægget over alle landes Netflix. Bare tanken om, at kunne få et lille kig i det store amerikanske udvalg af film, serier og dokumentarer kan få enhver streaming-entusiast til at nive sig selv i armen.

Som du formentlig allerede har opdaget, så kan du ikke se amerikansk Netflix når du befinder dig i Danmark. Årsagen ligger i, hvilke titler Netflix købes rettigheder til at vise i hvilke lande.

Er du nysgerrig efter at vide hvordan man får amerikansk Netflix? I så fald er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi i løbet af få minutter forklare dig, hvordan du nemt kan få adgang til Netflix i USA.

Kort opsummering

Til dig som ikke har tid til at læse hele artiklen, får du her en kort opsummering. Du kan ganske enkelt se den amerikanske Netflix ved hjælp af en VPN-tjeneste.

Grunden til det er, at en VPN lader dig ændre IP-adressen. På den måde kan du ændre den til en amerikansk IP, og på den måde vil Netflix tro at du befinder dig i USA. Det vil låse op for det amerikanske indhold. Alt du skal gøre er følgende:

 1. Download en VPN-tjeneste. Der findes virkelig mange forskellige slags, og ikke alle fungerer med Netflix da de aktivt blokerer VPN-servere. Dem vi anbefaler her på siden indeholder kun tjenester der fungerer med Netflix.
 2. Forbind til en amerikansk server. Når du har downloadet og installeret programmet er det blot at vælge en amerikansk server og koble dig på den.
 3. Gå til Netflix.com. Log ind med dit normale brugernavn og password, og herefter vil du have adgang til alt det amerikanske Indhold. Nemt, ikke?

Dette er de bedste VPN-tjenester til Netflix her og nu:

Hvad er en VPN?

Nu har vi forklaret dig hvordan du kan se den amerikanske version af Netflix, og så er et passende spørgsmål naturligvis, hvad en VPN-tjeneste egentlig er for en størrelse. Det forklarer vi herunder.

En VPN er et program der får andre på internettet til at tro, at du befinder dig et andet sted i verden end du gør. Der findes forskellige VPN-selskaber som ejer forskellige servere rundt omkring i verden, og når du får adgang til et bestemt program får du samtidig mulighed for at bruge alle deres servere.

Det eneste du skal gøre er, at vælge hvilken server du vil koble på, og herefter vælg “connect” eller lignende. Herefter er du forbundet til den valgte server. Det der i realiteten sker er, at alt trafikken fra din enhed vil gå via den eksterne server før den går på internettet. Som resultat vil alle sider du besøger tro, at din digitale adresse er serverens, og ikke din egen private.

ExpressVPN servere verden rundt
Med software som ExpressVPN kan du koble på servere verden rundt

På den måde bliver en VPN både en måde at beskytte sig på, og en måde at omgå geografisk begrænsning. Det er altså en særdeles praktisk funktion som er let at benytte sig af. Du kan læse mere om hvad en VPN her.

Sådan kan du få amerikansk Netflix via VPN

Nu har vi i simple termer forklaret dig hvad en VPN-tjeneste er, og det vigtigste du skal vide er, at din trafik sendes via en server, og det skjuler din private placering og låser op for indhold der ellers ville være blokeret.

De mange VPN-tjenester på markedet har servere i stort set alle lande, og typisk har de særdeles mange i USA. For at få adgang til Amerikansk Netflix skal du altså koble dig til en server i USA, hvorefter du vil få en amerikansk IP-adresse, og Netflix vil tro at du befinder dig et sted i staterne.

ExpressVPN og amerikansk netflix
Her er vi på den amerikanske Netflix med ExpressVPN.

Eftersom Netflix tror du befinder dig i USA, vil du få vist alt det amerikanske indhold. Det er ganske simpelt, og kræver blot at du har downloadet og installeret det nødvendige software, koblet til en server og logger ind på Netflix.com. Det kan gøres på mindre end 5 minutter.

Samme teknisk kan du bruge i alle andre lande, såsom Australien, Japan osv. En hel ny verden af Netflix åbner sig op, men det behøver ikke begrænse sig til kun Netflix. Du kan gøre det samme med f.eks. Amazon Prime.

Det er til gengæld essentielt at du vælger en god VPN leverandør, og det vil vi forklare hvorfor.

Bedste VPN-tjenester til Netflix

Der findes utrolig mange forskellige VPN-tjenester som alle hævder, at de fungerer upåklageligt med Netflix. Men vores erfaring er, at mange af dem på ingen måde lever op til det. Herunder vil vi komme ind på nogen af dem der holder hvad de lover.

ExpressVPN

 • Hurtig forbindelse til Netflix
 • Mere end 2000 servere rundt om i verden
 • Fjerner effektivt Netflix blokering

ExpressVPN er en af de VPN-udbydere som konsekvent klarer sig virkelig godt i tests. Med mere end 2000 servere i 92 forskellige lande er der altså masser af muligheder, og de har en lang række servere i USA som gør det sværere for Netflix.

I alle de tests vi har lavet fungerer ExpressVPN upåklageligt uanset hvilket land vi har befundet os i. Serverne er fuldt ud i stand til at omgå Netflix blokeringen, og det er noget som vi ved ExpressVPN bruger mange ressourcer på – kontinuerligt at holde deres tjeneste opdateret og i stand til at omgå blokeringen.

Alle serverne er særdeles hurtige. Når man bruger en VPN oplever man typisk et hastighedstab på internettet, da alt trafik skal igennem en ekstern server. Men det har altså vist sig i vores tests at være meget lidt man taber med ExpressVPN. Det betyder også, at du kan streame i HD kvalitet, uden at du oplever lag eller lignende.

ExpressVPN er blandt de dyrere løsninger, men vi taler ikke om mere end 70 kr for en måned, og det kan endda blive billigere hvis du er villig til at binde dig til en længere periode. De tilbyder 30 dages pengene tilbage garanti, i tilfælde af du ikke er tilfreds.

Sikkerheden er også i top, og de har en nul-log politik. Det betyder at de ikke kan sælge dine data til tredjeparter, da de aldrig gemmer dine informationer. Du kan se en større test af ExpressVPN her.

NordVPN

NordVPN
 • Fungerer med amerikansk Netlix
 • Giver dig mulighed for at udvide Netflix-indholdet med op til 50%
 • Glimrende kundeservice

En af de VPN-tjenester der ofte klarer sig rigtig godt i diverse tests af Netflix er NordVPN. Mediet Comparitech har tidligere testet forskellige VPN-udbyderes evner til at omgå Netflix’ blokering, og her vandt NordVPN som den eneste der var i stand til at bryde blokeringen. Det siger lidt om, hvor solid en tjeneste der er tale om.

I vores tests fungerer NordVPN også altid godt. Derudover er der tale om en brugervenlig tjeneste som er nem at downloade og installere. Navigationen fungerer som et verdenskort, så du nemt og overskueligt kan finde en server i f.eks. USA.

NordVPN er, ligesom ExpressVPN, super hurtig, og der er aldrig problemer med lag eller at man skal koble til og fra. Det er en stor fordel.

Prismæssigt ligger NordVPN under ExpressVPN, og der er penge at spare hvis du binder dig længere tid. Du kan læse vores fulde anmeldelse af NordVPN her.

Surfshark

 • God i brug til Amerikansk Netflix
 • Et billigt alternativ til andre tjenester
 • Brug på så mange enheder ad gangen som du vil

Surfshark er en VPN-udbyder, der tilbyder meget gode servere i USA. I vores test havde vi ingen problemer med at streame Netflix i HD via amerikanske servere. Tjenesten har i øjeblikket over 1.700 servere i over 60 lande. Det skal nævnes, at dette tal stiger konstant.

Med Surfshark behøver du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt sikkerheden er god nok. De tilbyder sikkerhed på lige fod med ExpressVPN og NordVPN. Det betyder, at du får funktioner som ingen logning, kill switch og kryptering på niveau med, hvad den amerikanske hær bruger.

Surfshark fungerer også på alle platforme. For eksempel har de deres egne apps, browserudvidelser og program. Du kan også bruge Surfshark på så mange enheder, som du ønsker ad gangen.

Når det kommer til pris, skiller tjenesten sig ikke ud, når det kommer til prisen på en måned. Den ligger på omkring 100 kr. Hvilket også gælder for ovennævnte udbydere. Men samtidig tilbyder tjenesten også meget lave priser hvis man tegner et længerevarende abonnementet. man kan faktisk få tjenesten til så lidt som 20 kr. om måneden.

Hvor meget bedre bliver udvalget?

Inden man giver sig i kast med at købe adgang til en VPN er det fair at spørge, hvor meget bedre udvalget egentlig bliver når man får adgang til den amerikanske Netflix.

Det er vanskeligt at sige præcis hvor meget bedre udvalget er, men det menes at mængden amerikanerne har omkring tre gange så meget indhold tilgængeligt som i Danmark. Det er altså en markant forskel, og for de fleste betyder det, at man er villig til at betale lidt ekstra for en VPN.

Ikke alle VPN-leverandører fungerer med Netflix

Det er vigtigt at præcisere, at langt fra alle VPN-udbydere kan omgå blokeringen på Netflix. Årsagen er den samme som hvorfor Netflix ikke viser samme indhold i alle lande. De er bundet af rettighedsbegrænsingerne, og køber bare rettighederne i enkelte lande.

I takt med folk har brugt VPN til at ‘snyde’ Netflix, har Netflix selv set sig nødsaget til at forhindre brugen af VPN, og det er noget de har brugt mange ressourcer på. De har bl.a. bandlyst IP adresser som de mener kommer fra VPN. Men det er en umulig opgave for Netflix at få det fulde overblik, og derfor kommer de aldrig til at kunne blokere alle VPN-tjenester fuldstændig.

Netflix er typisk i stand til at blokere de dårligste VPN-tjenester som har få servere og få ressourcer, til at holde streamingtjenesten stangen. Det lader til at være en evig katten efter musen leg mellem dem og de forskellige VPN leverandører.

Skal jeg betale for at få adgang til Netflix USA?

Et naturligt spørgsmål at stille er, om man skal betale ekstra for at kunne se den amerikanske Netflix, nu hvor man allerede har et abonnement. Svaret er ja og nej. Prisen på dit Netflix abonnement ændrer sig ikke, men fordi du ikke kan få adgang uden en VPN-tjeneste kan man sige, at du derfor skal betale ekstra for det. De gratis VPN tjenester er typisk slet ikke gode nok til at kunne se Netflix med, selvom de i sig selv kan være gode nok til almindelig browsing.

For det første har de ikke tilstrækkelige ressourcer til at holde sig up to date, og Netflix formår derfor ofte at blokere for alle disse servere. En gratis VPN tjener jo ingen penge via abonnement, og derfor har de færre ressourcer at benytte sig af.

Derudover vil du typisk opleve trafikbegrænsninger som indebærer, at du har en bestemt mængde data du kan bruge før du skal betale. Det er ofte omkring 500MB, hvilket er i underkanten hvis man vil streame indhold.

Tunnelbear gratis vpn
TunnelBear tilbyder en gratis version, dog med meget begrænset datamængde

Et andet vigtigt punkt er at der tidligere har været rygter om, at gratis VPN-udbyderne har solgt oplysninger om brugernes aktiviteter til tredjepart – det gælder bl.a. OperaVPN og OpenVPN. Dette er selvfølgelig meget uheldigt, især for VPN-udbydere, hvor selve formålet er at skjule aktiviteter online. Vi vil stærkt fraråde dig at benytte en VPN, som ikke har en klar politik om nul-logging.

Hos mange gratis tjenester vil du også blive eksponeret for en hel del irriterende reklamer, og det i sig selv kan måske være værd at smide et par kroner for at blive fri for.

Du kan selv teste forskellige betalte og gratis udbydere og se hvad der passer dine behov. Det er dog værd at huske på, at du uden at binde dig eller risikere noget, kan teste de fleste betalte løsninger og få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Vil Netflix forbedre sit udvalg?

Netflix har udtalt at deres mål er, at tjenesten efterhånden bliver global. Det betyder, at Netflix i fremtiden vil være i stand til at tilbyde det samme i alle lande, og at det ikke længere vil være nødvendigt at bruge en VPN-udbyder til at oprette forbindelse til amerikanske Netflix.

Men det er meget uklart, hvor lang tid det vil tage. Sandsynligvis vil det stadig tage et stykke tid, da der er en række juridiske og retlige spørgsmål, der skal afklares. Netflix har sagt dette siden 2016, og der har ikke været så meget forbedring siden da, og vi forventer ikke nogen større ændring i 2022.

I mellemtiden kan vi blot få det bedste ud af det med hjælp fra en VPN. Binder du dig for et år kan du hos nogle tjenester få det så billigt som 20 kr per måned, og det kan de fleste nok overkomme.

Heldigvis kommer der også nye streamingtjenester til som udfordrer Netflix. Det gælder bl.a. Disney+ som uden tvivl er og bliver en stor konkurrent, og det kan presse Netflix til at forbedre udvalg og måske også priser.

Er det lovligt at se amerikansk Netflix med en VPN-tjeneste?

Vi bliver ofte spurgt om det er lovligt at bruge Netflix med VPN. Det korte svar er enkelt, det er lovligt ifølge regeringen. Der er ingen lov, der forbyder dig at bruge en VPN-tjeneste, så du kan sikkert bruge en VPN til at se Netflix i USA. Hvad der ikke er ulovligt, er at bruge VPN-tjenesten til ting, der i starten ikke er lovligt, men det er ikke den egentlige brug af VPN, der er ulovligt i dette tilfælde. Læs mere om de lovlige og ulovlige aspekter af brugen af VPN her.

Kan jeg bruge VPN på alle mine enheder?

En VPN kan bruges på alle enheder, og med de bedste tjenester har du mulighed for at være koblet til på flere enheder ad gangen. Det betyder altså at du kan bruge det på din computer, telefon og iPad på samme tid.

Opsummering

Det er meget nemt at få adgang til den amerikanske version af Netflix ved hjælp af en VPN-tjeneste. Du behøver kun at oprette et abonnement hos en VPN-udbyder, downloade programmet og installere det og herefter vælge en amerikansk server. Ud over muligheden for at få adgang til geoblokeret indhold, er der også flere fordele relateret til at bruge en VPN-forbindelse.

Onlinesikkerhed er noget, der har fået en masse opmærksomhed i årenes løb. I dag risikerer du til enhver tid at blive udsat for et angreb og online.

Hvis du bruger en VPN-tjeneste, er dine oplysninger sikre. Udvalget af VPN-udbydere er også blevet større og større i de senere år. Vi anbefaler dog, at du holder dig til en af de største tjenester. Dette skyldes, at der ikke er nogen særlig forskel, når det kommer til pris. Hvis det er amerikansk Netflix, der er dit primære fokus med en VPN-tjeneste, er alle ovennævnte udbydere gode valg.


Ofte stillet spørgsmål om amerikansk Netflix

Hvordan får man amerikansk Netflix gratis?

Uanset hvilket lands Netflix du gerne vil se, så kræver det, at du har en eksisterende konto og abonnement – f.eks. i Danmark. Når først du har et abonnement der betales for, så kan du med hjælp fra en VPN skifte din IP-adresse så det ligner at du befinder dig i f.eks. USA, og dermed fjernes den geografiske spærring til amerikansk Netflix. Vær opmærksom på, at langt fra alle VPN kan fjerne blokeringen til de populære streamingtjenester, og særligt de gratis VPN har problemer med dette da de ikke har ressourcerne. Derudover skal du også være klar over, at for at kunne få en VPN der er god nok til at fjerne blokeringen, vil det typisk skulle være en betalt VPN tjeneste som vil koste dig alt mellem 20-70 kr om måneden. Du får altså ikke amerikansk Netflix gratis, men du kan ved et købe en VPN og et dansk abonnement låse op for det amerikanske indhold.

Hvad kan man se på amerikansk Netflix?

Her i Skandinavien har vi nogle af de mest begrænsede Netflix-biblioteker, det er der intet nyt i. Med omkring 6000 titler (serier, film, dokumentarer etc.) har det amerikanske Netflix det største bibliotek i hele verden, og noget af det indhold du kun kan se på Netflix USA er bl.a. Twin Peaks, The Muppets, Dexter, The West Wing og mange mange flere.

Hvordan skifter jeg til Amerikansk Netflix?

For at skifte til Amerikansk Netflix kræver det, at du har et Netflix abonnement og en VPN der kan fjerne geoblokeringen – se hvilke vi anbefaler i denne artikel. Når du har de to ting kan du gå ind i din VPN-klient og vælge en amerikansk server, koble dig på den og herefter få adgang til alt det amerikanske indhold. Nogle VPN-tjenester vil have særskilte servere til enkelte streamingtjenester, som f.eks. Netflix, så hold øje med dem.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo