Hvordan får man adgang til Netflix USA?

Sidst opdateret: 26/01/2021

Netflix USA. Guldægget over alle landes Netflix. Bare tanken om, at kunne få et lille kig i det store amerikanske udvalg af film, serier og dokumentarer kan få enhver streaming-entusiast til at nive sig selv i armen.

Som du formentlig allerede har opdaget, så kan du ikke se amerikansk Netflix når du befinder dig i Danmark. Årsagen ligger i, hvilke titler Netflix købes rettigheder til at vise i hvilke lande.

Er du nysgerrig efter at vide hvordan man får amerikansk Netflix? I så fald er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi i løbet af få minutter forklare dig, hvordan du nemt kan få adgang til Netflix i USA.

Netflix er en vældig god tjeneste, men som vi alle ved, har amerikanske Netflix et meget bedre udvalg end hos danske Netflix. Fortvil ikke, fordi der er en løsning på dette. Løsningen er at bruge et VPN-program, der kan narre Netflix til at tro at du er i USA.

5 bedste VPN til Netflix USA

Nedenfor vil vi først præsentere dig for hvilken VPN, der er bedst for at få en amerikansk IP-adresse for at se Netflix’s amerikanske version. Derefter vil vi gå lidt nærmere ind på, hvad en VPN er, og hvordan den virker.

Dette er de 5 bedste VPN-tjenester, vi for øjeblikket tror, fungerer bedst til amerikansk Netflix. Disse er også nogle af de mest populære VPN-udbydere i Danmark. Vær opmærksom på, at der også findes en række andre VPN-udbydere.

Hvad er en VPN?

Se Netflix fra sofaen

VPN står for virtuelt privat netværk. De tekniske detaljer er ret komplicerede, men ikke så vigtige. Et VPN-program fungerer som en tunnel mellem en server i et andet land og din pc, tablet eller mobiltelefon.

Se Netflix fra sofaen

Alle VPN-udbydere lejer en række servere forskellige steder i verden. Via VPN-programmerne kan du oprette forbindelse til de forskellige servere. Din trafik bliver derefter omdirigeret til denne server, således at den IP-adresse du får kommer fra denne server.

Tredjeparter på internettet vil derfor tro, at du befinder dig i det land, hvor serveren er placeret. Hvis du opretter forbindelse til en server i USA, tror tredjeparter at du er i Amerika. Således kan du narre Netflix, og du vil få adgang til amerikanske Netflix og ikke den danske. Og du vil få et meget bedre udvalg.

Sådan kan du få amerikansk Netflix via VPN

Det er altså meget simpelt. Først skal du bestemme dig for en VPN-udbyder. Der findes VPN-udbydere du skal betale for og så er der dem der er gratis at bruge. Af flere grunde anbefaler vi at bruge en VPN-udbyder du skal betale for, især hvis du ønsker at bruge VPN til at se amerikansk Netflix. Men du kan selvfølgelig forsøge at få det til at virke med en gratis VPN-udbyder, hvis du ønsker det. Vi skriver mere om dette nedenfor.

Når du har fundet din VPN-udbyder, skal du registrere og derefter downloade softwaren. Når du så har downloadet softwaren, skal du blot oprette forbindelse til en amerikansk server. Nu skal du bare logge dig in på Netflix, det tager ca. 5 min.

Sådan vælger du den rigtige VPN!

NordVPN till Netflix USA

Netflix har aldrig bekræftet dette, men de fleste mennesker antager, at Netflix forsøger af forskellige årsager, at forhindre brugen af VPN.

NordVPN til Netflix USA

Derfor vil de dårligste VPN-udbydere ofte ikke virke til at se amerikansk Netflix. Grunden til dette er, at de ikke har mange servere, så Netflix kan nemt identificere disse servere og blokere for alt trafik der kommer fra disse servere. De bedste VPN-leverandører har dog så mange servere i USA, der løbende opdateres, således at det bliver umuligt for Netflix at blokere for disse.

Af den grund er det derfor også vigtigt at man vælger det rigtige software til at se amerikansk Netflix. Alle software, vi anbefaler på vores hjemmeside, virkede fint til at oprette forbindelse til USA sidste gang vi testede.

Bedste VPN-udbyder til Netflix USA: NordVPN

Alle VPN-software, vi anbefaler på vores hjemmeside, virkede fint til at oprette forbindelse til USA sidste gang vi testede. Vi mener dog at NordVPN var lidt bedre end de andre VPN-udbydere.

Grunden til dette er, at NordVPN blandt andet har flere servere til testen. NordVPN har 3500 servere, hvilket betyder, at hastigheden er meget hurtig. NordVPN har også ekstremt mange servere i USA. Dette gør for det første umuligt for Netflix at blokere serverne, samt hastigheden er meget hurtig hvilket fører til god streaming.

Sidst vi tjekkede havde NordVPN også meget god kundeservice. Vi er også meget tilfreds med designet på NordVPN, og vi mener, at det skiller sig positivt ud fra de andre VPN-udbydere.

Mens de andre udbydere har lister over forskellige lande, du kan vælge mellem, har NordVPN et verdenskort, som du kan vælge mellem. Det er derfor meget nemt at oprette forbindelse til USA for at se amerikansk Netflix. Hvis du ønsker det kan du også vælge fra lister.s

NordVPN har også en nul-logningspolitik, hvilket betyder at de ikke registrerer din aktivitet. Du vil således være helt anonym, når du har forbindelse til en anden server. Dette er en af grundene til, at mange i første omgang bruger en VPN-udbyder, nemlig for at være helt sikker på, at ingen kan spore ens onlineaktivitet.

Alle de VPN-udbydere vi anbefaler her, skal du betale for og NordVPN skiller sig ikke ud. Prisen er dog relativt billig. For 70 kr. får du et enkelt månedligt abonnement. Hvis du binder i en længere periode, vil prisen blive betydeligt billigere pr. måned.

NordVPN har også en bekvem 30-dages penge tilbage garanti, som giver dig mulighed for at annullere dit abonnement inden for 30 dage, hvis du ikke er tilfreds og få dine penge tilbage.

Da jeg testede NordVPN, blev jeg overrasket over at finde ud af at Planet Earth var tilgængelig på amerikanske Netflix, i modsætning til den danske version. Jeg har benyttet mig af streaming hele sæsonen uden problemer. Du kan læse en udvidet test af VPN-udbydere til iPhone her.

Er der andre muligheder?

ExpressVPN til Netflix USA

Vi er også meget tilfredse med ExpressVPN og PrivateVPN. Især ExpressVPN virker godt til amerikansk Netflix, da udbyderen har mange servere i USA. ExpressVPN sammen med NordVPN er nok de bedste i testen. Dette er en VPN-udbyder der har været lang tid på markedet og har vist sig at være en seriøs udbyder, der ikke giver nogen oplysninger om deres brugere.

ExpressVPN til Netflix USA

PrivateVPN virkede også godt til ar se amerikansk Netflix sidste gang vi testede. Dette er en VPN-udbyder, der er beliggende i Sverige, således at man kommer lidt tættere på udbyderen. Det har ganske vist ikke meget at sige om serverkvaliteten. Du kan dog kontakte deres kundeservice på dansk, hvis du ønsker det.

Ulempen ved PrivateVPN er, at de i øjeblikket har færre servere i USA end NordVPN og ExpressVPN, så det er usikkert, om du altid har adgang til USA via deres servere. Derfor er NordVPN et sikrere valg efter vores mening.

Gratis eller brugerbetalt VPN-udbyder?

Der findes både gratis og brugerbetalte VPN-udbydere. I starten er det naturligvis mere naturligt at bruge en gratis VPN-udbyder. Men vi anbefaler dog ikke dette, hvis du ønsker at bruge en VPN-udbyder til at få adgang til amerikanske Netflix. Der er flere grunde til dette.

For det første har de gratis VPN-udbydere meget få servere i de forskellige lande, det betyder at hastigheden ofte er langsom. Du vil kunne opleve at streaming nogle gange hakker og undertiden falder helt ud. Dette er selvfølgelig utroligt frustrerende. Med de bedst brugerbetalte VPN-udbydere undgår du dette. Skal du for eksempel se TV2 i udlandet er hastighed meget vigtigt.

Derudover og måske mere relevant, hvis du vil bruge en VPN-udbyder til at se amerikansk Netflix, vil de gratis VPN-udbyder ofte ikke virker til at oprette forbindelse til USA. Dette skyldes, at de har for få servere i USA, som ikke opdateres. På denne måde vil Netflix nemt kunne blokere gratis udbyderens server.

Et andet vigtigt punkt er at der tidligere har været rygter om, at gratis VPN-udbyderne har solgt oplysninger om brugernes aktiviteter til tredjepart. Dette er selvfølgelig meget uheldigt, især for VPN-udbydere, hvor selve formålet er at skjule aktiviteter online. Hos de fleste brugerbetalte VPN-udbydere opretholdes en total nul-logningspolitik, så de ikke har nogen oplysninger om din aktivitet. En mulighed vil naturligvis være at prøve både en gratis og en brugerbetalt VPN-udbyder.

Amerikansk Netflix i fremtiden?

Netflix har udtalt at deres mål er, at tjenesten efterhånden bliver global. Det betyder, at Netflix i fremtiden vil være i stand til at tilbyde det samme i alle lande, og at det ikke længere vil være nødvendigt at bruge en VPN-udbyder til at oprette forbindelse til amerikanske Netflix.

Men det er meget uklart, hvor lang tid det vil tage. Sandsynligvis vil det stadig tage et stykke tid, da der er en række juridiske og retlige spørgsmål, der skal afklares. Netflix har sagt dette siden 2016, og der har ikke været så meget forbedring siden da. Men tiden vil vise.

Andre fordele ved at en bruge VPN-udbyder

Hvis du bruger VPN-software til at se amerikansk Netflix, får du også andre fordele.

De fleste bruger en VPN-udbyder, fordi de ønsker at beskytte sig mod online overvågning og forbedre deres privatliv. Det er ingen hemmelighed, at det kan være usikkerhed om, hvem der ser hvad vi laver på internettet. Ved at bruge en VPN-udbyder bliver du forbundet til en IP-adresse i et andet land, og din aktivitet bliver således skjult og forbliver anonym.

Hvis du bruger en VPN-udbyder, der ikke logger nogen af dine aktiviteter, forbliver du helt skjult. VPN-software er ofte blevet brugt til at downloade film og musik, der er beskytte af copyright. Bemærk at bruge VPN-software til sådanne formål ikke er noget, som vi i redaktionen anbefaler.

Du vil også kunne benytte dig af VPN-software til at få adgang til andet indhold. For eksempel vil du kunne oprette forbindelse til Sverige for at se svenske tv-kanaler online, HBO’s USA-version, og så videre. Hvis du er i udlandet, vil et VPN-software være meget nyttigt, da du kan bruge VPN til at oprette forbindelse til en dansk server og dermed se fx DR og TV2, der ellers ville være blokeret for dig i udlandet.

Kan jeg bruge VPN på alle mine enheder?

VPN fungerer på mobil og tablet

De bedste VPN-udbydere, vi anbefaler, har software, der er skræddersyet til alle enheder. Det betyder, at du kan downloade VPN-software til både PC, Mac, iPhone, iPad, Android og andre lignende enheder. Hos de bedste VPN udbydere har du også mulighed for at oprette forbindelse til forskellige routere og lignende. Det betyder, at du også kan bruge VPN-software til at se YV2 i udlandet på din iPhone eller andre mobiltelefoner eller tablets.

VPN fungerer på mobil og tablet

Der er også en række andre fordele, som vi ikke vil fortælle om i denne artikel. Vi i redaktionen, ønsker dig held og lykke med at se amerikansk Netflix!

Er det lovligt at narre Netflix med en VPN-tjeneste?

Vi bliver ofte spurgt om det er lovligt at bruge Netflix med VPN. Det korte svar er enkelt, det er lovligt ifølge regeringen. Der er ingen lov, der forbyder dig at bruge en VPN-tjeneste, så du kan sikkert bruge en VPN til at se Netflix i USA. Hvad der ikke er ulovligt, er at bruge VPN-tjenesten til ting, der i starten ikke er lovligt, men det er ikke den egentlige brug af VPN, der er ulovligt i dette tilfælde.

Hvad skal jeg være opmærksom på hos en VPN-udbyder?

Der er mange VPN-udbydere derude, som du kan bruge til at streame tv-udsendelser og andre programmer, der ikke er tilgængelige på grund af copyright restriktioner. Hvad du skal se efter er et par vigtige faktorer.

Først skal du kigge efter antallet af servere. Jo flere jo bedre, og det gælder også for antallet af lande. Hvis du vil se TV2 i udlandet, er det selvfølgelig vigtigt, at VPN-udbyderen tilbyder danske servere, så du kan få en dansk IP-adresse. Tilsvarende er det vigtigt, at hvis du skal se amerikansk Netflix, skal VPN-udbyderen have amerikanske servere, så du kan få en IP-adresse fra USA.

En anden ting, der også er meget vigtige, når streame er hastigheden. Det betyder, at VPN-udbyder skal kunne love dig, at hastigheden på streaming ikke er langsom. Alt brug af VPN vil medføre, at hastigheden på nettet bliver langsommere, men de bedste vil sikre, at den hastighed der tabes er minimal.

Ellers skal du kigge på generelle aspekter såsom kundeservice, brugervenlighed, omdømme og anbefalinger også videre.

Hvis du stadig har bruge for flere oplysninger om VPN, kan du læse mere om dette i denne artikel.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo