VPNportalen

Trust.Zone Anmeldelse

8.0/10

Trust.Zone er VPN-tjeneste med god sikkerhed, der både tilbyder en gratis og betalt version.

Dette likte vi med Trust.Zone:

 • Servere i 40 forskellige lande
 • Virker med Netflix i vores tests
 • Ingen logning
 • Laveste pris:

  $8.88 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix
  Her ser du de områder, hvor Trust.Zone tilbyder servere

  Trust.Zone er en aktør inden for VPN-branchen, der blev etableret i Seychellerne tilbage i 2014. Det er Trusted Solutions LLC, der står bag løsningen. Tjenesten leverer VPN-protokollerne OpenVPN og L2TP til brugere over hele verden, uanset om formålet er sikkerhed, anonymitet, geoblokering eller andre anvendelser!

  Trust.Zone er ganske enkelt et meget fleksibelt og pålideligt program, hvilket programmets popularitet også indikerer. I denne anmeldelse vil vi se nærmere på et par aspekter vedrørende Trust.Zone som VPN-tjeneste, og om dette er en tjeneste, du bør overveje at gøre brug af.

  • $8.88 pr mnd
  • 10% rabat
  • 10 dage pengene
  • tilbage garanti

  Sikkerhed og beskyttelse af privatlivet

  Sikkerhed og privatliv var utvivlsomt en af grundene til, at brugen af VPN-tjenester voksede til at begynde med. Her er det vigtigt, at virksomheden bag tjenesten er beliggende uden for EU’s og USAs jurisdiktioner. Eftersom Trust.Zone har base i Seychellerne, så skal de ikke overholde strenge love om lagring af data, så du kan browse helt anonymt via Trust.Zone uden at blive sporet.

  Som nævnt i indledningen, anvender Trust.Zone har både OpenVPN og L2TP. Disse er de eneste protokoller, tilbyder, men da de fleste virkelig synes godt om OpenVPN, så er det vitjenesten gtigste, at denne er tilgægelig – og det er den. Desuden tilbyder Trust.Zone også en kill switch, som sikrer, at netværket bliver afbrudt, hvis VPN-serveren stopper med at fungere. Dermed er du altid sikker.

  Sikkerheden understreges af 256-bit kryptering, som er en kryptering på niveau med den amerikanske hærs. At være sikker online har aldrig været vigtigere, og Trust.Zone giver dig mulighed for at føle sig sikker, uanset hvilke websider du kan finde på at besøge.

  Udvalget af servere

  Her ser du Trust.Zones brugermenu på en mobiltelefon.

  Trust.Zone slutter sig til rækken af VPN-tjenester, der fokuserer på kvalitet frem for kvantitet. I dag tilbyder Trust.Zone 183 servere fordelt over 40 lande. Danmark, USA, Tyskland, Storbritannien og Australien er blot nogle af de lande, der for eksempel er meget interessante, når man tænker på indholdet af streaming-tjenester.

  Men der er også forbindelser til andre mindre lande både i Europa og Asien. I Afrika og Sydamerika har Trust.Zone holdt op til gode servere i Sydafrika og Brasilien, men med den vækst, tjenesten har haft i de sidste par år, bør man ikke blive overrasket, hvis de tilføjede en række flere lande på disse og andre kontinenter.

  Hastighed

  Hastigheden er unægtelig et højdepunkt ved Trust.Zones kvalitetsservere. Der er mange VPN-tjenester derude med tusindvis af servere over hele verden. Forskellen mellem denne gruppe tjenester og Trust.Zone er, at sidstnævnte sandsynligvis altid vil slå disse tjenester på grund af Trust.Zones tjenesters høje hastighed.

  Enhver VPN-tjeneste vil resultere i tab af noget hastighed, men Trust,Zone gør en bemærkelsesværdig indsats for at mindske dette tab mest muligt. Resultatet af denne indsats er, at når man bruger Trust.Zone, vil man højst sandsynligt aldrig bemærke noget tab af hastighed. Således kan man nyde browsing uden forsinkelser og andre irritationsmomenter.

  Måske særligt vigtigt er det, at Trust.Zone giver dig mulighed for at se DR TV i HD, spille spil og udføre andre tungere opgaver over internettet uden problemer. For mange er det trods alt adgang til indhold, der gælder, og med Trust.Zone behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten af dette indhold, da hastigheden er meget høj!

  Brugervenlighed

  Trust.Zone er tilgængelig på alle større platforme. Dette omfatter Windows, Mac, Linux, Android og iOS. Fælles for alle versioner, uanset enhed eller operativsystem, er, at tjenesten fungerer tæt på fejlfrit. Det er nemt at navigere rundt, og det er i særdeleshed nemt at blive tilsluttet en server med det samme.

  Når du benytter denne VPN-tjeneste, skal du blot gennemføre en hurtig tilmeldingsproces og vælge det abonnement, du ønsker. Derefter henter du programmet og finder det land, du vil oprette forbindelse til. Med blot et enkelt klik på en server vil du blive forbundet til et VPN.

  Desuden er det nemt at afbryde forbindelsen, indstille kill switch-funktionen og andre grundlæggende indstillinger. De lidt mere avancerede indstillinger er gemt af vejen for ikke at forvirre nybegyndere, men samtidig er de nemme at finde for de mere erfarne VPN-brugere.

  Omgåelse af geoblokkering

  Der er ikke megen tvivl om, at omgåelse af geoblokeringer, som fx Netflix benytter, er vigtigt for mange brugere. For eksempel er dette guld værd for danskere, som ønsker at få adgang til det amerikanske indhold på Netflix. Gennem Trust.Zone er du garanteret servere og IP-adresser, der omgår de blokeringer, som Netflix og andre har etableret.

  Du kan også fjerne geoblokeringer i andre lande rundt om i verden. I praksis betyder det, at internettet bliver meget mere åbent for dig. Selv på arbejde eller i skolen kan du benytte Trust.Zone til at fjerne blokeringer af sider som Facebook og YouTube.

  Pris

  Du kan prøve Trust.Zone helt gratis og uforpligtende i 3 dage. Tjenesten har også en 10-dages pengene tilbage garanti, som du kan bruge herefter på det abonnement, du vælger. 10 dage er noget kortere tid end andre VPN-tjenester, men stadig mere end nok tid til at vurdere kvaliteten af tjeneten.

  Hvis du vælger betalingsabonnementet, vil det utvivlsomt være bedst at tegne det i længere perioder. Både 1 og 2 års abonnementer giver dig meget lave priser. Ligesom hos andre tjenester er månedlige abonnementer en hel del dyrere, men muligvis et alternativ, hvis du kun ønsker at bruge tjenesten i en kortere periode.

  Resumé

  Trust.Zone er en af mange aktører inden for en voksende VPN-industri. Deres store fordel er, at de er baseret i Seychellerne. Fordi lovgivningen i landet ikke kræver logning, vil du være 100 % anonym med Trust.Zone. Du er også sikker med det høje krypteringsniveau, for ikke at nævne funktioner som kill switch.

  Programmet er nemt at bruge, og du kan hurtigt oprette forbindelse til en af de 183 servere, der er fordelt over 40 forskellige lande. Disse er kvalitetsservere, der blandt andet giver dig mulighed for at se amerikansk Netflix. Med en gratis VPN prøveperiode, pengene tilbage garanti og overkommelige priser, er Trust.Zone en anbefalelsesværdig VPN-tjeneste, det er værd at afprøve.

  • $8.88 pr mnd
  • 10% rabat
  • 10 dage pengene
  • tilbage garanti