VPNportalen

SlickVPN Anmeldelse

8.0/10

SlickVPN leverer på mange punkter, og det er en tjeneste, der spænder bredt med flere funktioner.

Dette likte vi med SlickVPN:

 • 30 dages pengene tilbage garanti
 • Hurtige servere
 • Fleksible abonnementer
 • Laveste pris:

  $4 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix
  SlickVPNs forside

  SlickVPN blev grundlagt i USA i 2014, og de har i løbet af de seneste år slået sig op på at være en af de bedre VPN-tjenester på markedet. En af de største fordele ved SlickVPN er ubestridt, at de spænder over de fleste kategorier inden for VPN-markedet, så du får det meste af, hvad du kan tænke dif af funktioner.

  SlickVPN har hurtige servere spredt over hele verden samt gode vilkår i forhold til beskyttelse af dit privatliv og din onlinesikkerhed. Tjenesten er også brugervenlig, uanset om du fjerner geoblokering eller bare vil skjule din IP-adresse i en kortere periode. SlickVPN giver dig meget af det bedste, som VPN-tjenester har at tilbyde.

  • $4 pr mnd
  • 60% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  Det kan hurtigt føles, som om man ikke har nogen form for privatliv på nettet længere. Websites og tredjeparter kan spore dig ved hjælp af din IP-adresse, og mange på nettet ved mere om dig end din egen familie. Men SlickVPN lader dig med VPN-teknologi surfe helt anonymt, så ingen får indsigt i, hvad du foretager dig online.

  Dette er den samme VPN-teknologi, som stort set alle andre VPN-udbydere anvender, men alligevel bør man være forsigtig, når man sammenligner. Det skyldes, at SlickVPN er baseret i USA og ikke inden for EU-zonen. I sidstnævnte er kravene til opbevaring af data strenge, hvorimod SlickVPN ikke gemmer oplysninger om nogen af dine aktiviteter via deres servere.

  Du er også sikker på, at dine oplysninger og din onlinekommunikation ikke lækker fra SlickVPN, da tjenesten er kendt for sin høje grad af kryptering. Den amerikanske hær anvender 256-bit kryptering, og SlickVPN benytter også denne kryptering, SlickVPN har valgt at tilbyde sine kunder fuld sikkerhed.

  Servere

  Antallet af tilgængelige servere er meget vigtigt for VPN-tjenester. Tidligere var det kun anonymitet og sikkerhed, folk lagde vægt på, men i dag skal serverne være hurtige, samt i en sådan kvalitet, at de kan fjerne geoblokeringer. De bør også være i de rigtige lande til at kunne udføre sidstnævnte.

  På dette punkt tilbyder SlickVPN over 150 servere i over 40 lande. Det er ikke helt så mange som nogle af de største tjenester, men til gengæld er det højkvalitets servere. Hertil kommer, , at serverne ikke er så overfyldte som hos mange af konkurrenterne. Dette sikrer, at du har høj stabilitet.

  Hvis en af serverne stopper med at fungere, kan du hurtigt skifte server. Det er også værd at bemærke, at SlickVPN har servere i mange vigtige lande, herunder USA, Canada, Australien og flere andre større nationer, der kan give dig adgang til en masse godt indhold, samt kvalitetsservere selvfølgelig.

  Hastighed

  Måske betyder en lille hastighedsreduktion ikke det helt store, hvis du bare surfer på nettet, men hvis du streamer og spiller online, er hastigheden meget vigtig. De fleste, der bruger en VPN, forstår, at når trafikken dirigeres gennem en ekstra server, mister du også en smule hastighed, men SlickVPN minimerer dette tab.

  Faktisk kan det forekomme, at hvis du bruger en stor mængder data om måneden, kan du få højere hastigheder gennem SlickVPN. Det skyldes, at nogle internetudbydere sænker hastigheden på din forbindelse, hvis du når til et bestemt punkt. Da SlickVPN dirigerer dig gennem servere uden begrænsninger, får du altid høj hastighed med dem.

  Dette er især nyttigt, hvis du for eksempel vil streame dine yndlingsserier i HD eller spille en vigtig runde i et videospil. Mange er vant til at gå på kompromis med brugen af VPN-tjenester, hvor de ser, at hastigheden går ned og der sker enkelte afbrydelser af streaming. Men med SlickVPN, behøver du ikke at bekymre dig om dette. SlickVPN fungerer for eksempel godt til at se Netflix USA

  Pris

  SlickVPN har gode priser

  Da mange VPN-tjenester tilbyder meget ens tjenester, så er prisen på tjenesten selvfølgelig et vigtigt punkt at se på. SlickVPN tilbyder i øjeblikket tre forskellige abonnementstyper. Du kan vælge mellem en måned, seks måneder eller et år. Sidstnævnte er unægtelig den bedste løsning, da du kan spare op til 60 % på de månedlige omkostninger.

  Du skal nemlig kun betale $4 om måneden på et årsabonnement, hvilket gør, at SlickVPN rangerer blandt de billigere tjenester på markedet i dag. Slick VPN er således ikke en gratis VPN-service, men tilbyder en meget gunstig 30 dages pengene tilbage garanti. Det kan være skræmmende at tilmelde sig et helt år, men med 30 dages pengene tilbage garanti du har noget ekstra sikkerhed.

  Brugervenlighed

  SlickVPNs program er ekstremt brugervenligt, men i virkeligheden begynder den komfortable rejse allerede før det. SlickVPN har overskuelige hjemmesider, og det er nemt at registrere, downloade og installere programmet. På denne måde kommer du hurtigt i gang med SlickVPN.

  Enhver VPN-tjeneste i dag tilbyder nem oprettelse af forbindelse, hvor du ikke behøver at gøre meget mere end at klikke én gang på et land for at ændre IP-adresse. SlickVPN gør det dog endnu nemmere med strømlinede menuer og et enkelt program. På trods af at SlickVPN kun er 5 år gammelt, ser det ud til, at de har ekstrem erfaring inden for branchen.

  Fjernelse af geoblokering

  Ud over den øgede fokus på at være anonym online, er det mest sandsynligt, at fjernelsen af geoblokeringer har været blandt de vigtigste funktioner ved VPN-tjenester. Fjernelse af en geoblokering er noget, mange VPN-tjenester klarer, men hvis der er VPN sortlistning, som for eksempel Netflix benytter, så er det kun de bedste, der kan klare dem.

  På liste over de bedste finder vi SlickVPN. De kan give dig adgang til indhold på Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer og mange flere tjenester. På denne måde kan du åbne det store internet, der er fuld af muligheder. Når alt kommer til alt, så er der mange forskellige tv-serier og film derude, som vi danskere ville aldrig ellers få adgang til.

  Resumé

  SlickVPN leverer på mange punkter, og det er en tjeneste, der spænder bredt i forhold til funktioner. Tjenesten leverer mange hurtige servere i lande, der indeholder store udvalg af forskellige streamingtjenester. Derudover vil du forblive helt anonym online. I løbet af sine få år i branchen har SlickVPN virkelig sat sine spor.

  • $4 pr mnd
  • 60% rabat
  • 30 dage pengene
  • tilbage garanti