VPNportalen

ZoogVPN Anmeldelse

8.2/10

ZoogVPN er en overkommelig VPN-tjeneste, der giver dig de fleste af de funktioner, du ønsker dig.

Dette likte vi med ZoogVPN:

 • Meget lav pris
 • Høj hastighed
 • Adgang til Netflix
 • Laveste pris:

  $1.87 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Introduktion

  ZoogVPN er en VPN-tjeneste, der er etableret i det privatlivsvenlige Grækenland. Tjenesten tilbyder anonymitet, sikkerhed, et godt udvalg af hurtige servere og er generelt nem at bruge – altsammen til en rimelig pris. Hvis du er ny ud i brugen af VPN-tjenester, er der ikke meget tvivl om, at dette er et godt sted at starte.

  Med ZoogVPN har du mulighed for at få en gratis prøveperiode, så du kan se om det er noget for dig, og f.eks. teste om den fjerner geoblokeringen til de streamingtjenester du ønsker adgang til, såsom Netflix USA. I denne anmeldelse vil vi komme ind på, hvad det er, der gør denne her til en god VPN-tjeneste.

  • $1.87 pr mnd
  • 86% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  ZoogVPN blev grundlagt på Isle of man, hvilket gjorde, at den oprindeligt hørte under Storbritanniens lovgivning om opbevaring af data. Heldigvis flyttede virksomheden til Grækenland og som nævnt ovenfor, betyder dét at dit privatliv i dag er i meget sikrere hænder.

  At surfe anonymt burde være en selvfølge, men der findes faktisk dyre VPN-tjenester der ikke sikrer fuld anonymitet. Tjenesten sikrer, at du er både anonym, når du surfer i dag, men også når tredjeparter eller regeringen anmoder data – det skyldes, at de ikke opbevarer nogen data, de kan dele med disse.

  I forhold til sikkerhed tilbyder de 256-bit kryptering, som er blevet standarden på markedet for VPN-tjenester. Du får også med protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP og meget mere, så du er fleksibel og selv kan vælge.

  Servere

  ZoogVPN tilbyder et netværk på over 1000 servere i 26 forskellige lande. Dette er en del færre de mest populære tjenester på markedet, men til gengæld har de servere af høj kvalitet. Blandt andet kan du se på deres sider, hvor stor kapacitet der bliver brugt til enhver tid på deres servere, og her er tallene lave, så du får en god oplevelse.

  De tilbyder også servere i vigtige lande. Hvis du for eksempel ønsker at streame Netflix tv-shows fra andre lande, så er serverne i USA, Canada, Storbritannien og andre store nationer er vigtige, da Netflix har et meget større udvalg af indhold i disse lande. Der er også danske servere, så du kan se DR TV i udlandet.

  En bred vifte af kvalitetsservere sikrer, at du oplever stabile forbindelser, og at du kan være sikker på ikke at opleve servernedbrud på noget tidspunkt. Her er serverne langt fra oversvømmet, som det ellers er tilfældet for mange andre tjenester. Dette sikrer dig en god oplevelse – for ikke at nævne hastighed.

  Hastighed

  ZoogVPNs hjemmeside

  Et almindeligt fænomen ved VPN-tjenester er, at hastigheden på din forbindelse falder – nogle gange meget. Dette skyldes, at al din aktivitet er dirigeres gennem en ekstra server. Men det behøver ikke at være sådan, at din hastighed falder meget, hvis du bruger kvalitetsservere med høj kapacitet.

  Som nævnt er dette en af de klare fordele ved ZoogVPN. Hurtig forbindelse er vigtig i almindelighed, men især for at spille spil eller se en film. Hvis du for eksempel vil nyde en film på Netflix, der kun er tilgængelig i Canada, så vil du sikkert gerne have, at din canadiske server er hurtig.

  Dette sikrer, at du undgår afbrydelser af forbindelsen, eller at filmen pludselig stopper med at blive uploadet. For at få en optimal oplevelse online med VPN er det vigtigt at have hurtige servere, og det er noget, som ZoogVPN tilbyder sine brugere.

  Brugervenlighed

  Fra du finder downloader softwaren til du har tilsluttet dit udstyr til en servere, går der kun få minutter. Registrering, download, installation, og ikke mindst oprettelse af forbindelse er alle meget enkle processer hos ZoogVPN. Som med de fleste andre kræves der kun et par enkelte klik.

  I brugergrænsefladen finder du hurtigt det land, du vil oprette forbindelse til. Vælg derefter en IP-adresse for at oprette forbindelsen, så det ser ud som om, du opholder dig i det valgte land. Processen tager få sekunder, og før du ved af det, så er du logget på. Flere tekniske modifikationer er også nemme at forstå her.

  Fjernelse af geoblokering

  At kunne omgå geoblokering er vigtigt for mange brugere af VPN-tjenester i dag. Det skyldes primært, at internettet tilbyder en enorm mængde af indhold ud over, hvad der findes her i Danmark. Som nævnt indeholder Netflix meget mere indhold i en lang række indhold i andre lande.

  ZoogVPN giver dig adgang til Netflix, Hulu, Amazon, HBO og flere populære streamingtjenester i andre lande. Faktisk har tjenesten en meget gunstig oversigt på sin hjemmeside, hvor du kan se, hvilke servere der fjerner hvilke geoblokeringer på et givet tidspunkt.

  Pris

  ZoogVPN har gode priser og også en gratis version.

  Prisen er unægteligt et vigtigt punkt, når du vælger en VPN-tjeneste. Det er måske mest af alt, fordi mange VPN-tjenester er så ens med hensyn til deres fordele. ZoogVPN rangerer blandt de allermest rimelige på markedet, og der er også en gratisversion af tjenesten.

  Gratisversionen er begrænset til tre servere og en enhed og kommer blandt andet med 128-bit kryptering. Der er også en forbrugsbegrænsning på 10 GB dataforbrug. Det betyder, at denne version kun er velegnet til afprøvning, men den er nu også gratis og giver et værdifuldt indblik i, hvordan det fungerer.

  Hvis du ønsker at opgradere din tjeneste, så kan du investere i et abonnement på en måned, et år eller to år. Ligesom med andre VPN-tjenester, betaler det sig virkelig at gå efter et længerevarende abonnement. For eksempel vil et 2-årsabonnement kun koste dig $1,87 om måneden, hvilket betyder en besparelse på 86 % af den oprindelige pris.

  Resumé

  ZoogVPN er en overkommelig VPN-tjeneste, der kan give dig mange af de funktioner, du leder efter. Med privatlivsbeskyttelse, 256-bit kryptering, hurtige servere i vigtige lande og blandt andet muligheden for at fjerne geoblokering på Netflix, er dette et sikkert valg som din næste VPN-tjeneste, og det til en rekordlav pris.

  • $1.87 pr mnd
  • 86% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti