VPNportalen

TigerVPN Anmeldelse

8.1/10

TigerVPN et godt valg for både anonymitet og fjernelse af geoblokeringer.

Dette likte vi med TigerVPN:

 • Erfaren VPN-tjeneste
 • Fokus på privatliv
 • Store rabatter og fleksible abonnementer
 • Laveste pris:

  $2.75 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  TigerVPN er en tjeneste, der blev etableret i Slovakiet tilbage i 2011. Det er ikke så mange år siden, men inden for VPN-branchen er dette faktisk et pænt stykke tid. Selv om teknologien har været her i mange år, er de fleste VPN-tjenester i dag relativt nye i branchen.

  Det er her, at en tjeneste som TigerVPN nyder godt af sin erfaring. Blandt deres største fordele er for eksempel deres brugervenlighed, som de har haft mange år at perfektionere. TigerVPN har også godt styr på kundeservice og det at lede brugerne i den rigtige retning. Dette er i tillæg til de anonyme forbindelser, hurtige servere og fjernelse af geoblokeringer – alle de goder, der næsten er ved at være standard.

  • $2.75 pr mnd
  • 72% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  TigerVPN sørger for, at du kan surfe på anonymt nettet. Dette er en naturlig bekymring for mange i dag, hvor privatlivet online er truet, og alt og alle kan få indsigt i dine onlineaktiviteter. Først og fremmest sikrer en VPN-tjeneste som TigerVPN, at ingen tredjepart kan få indsigt i, hvad du foretager dig online.

  Dette drejer sig ikke kun om hackere eller din internetudbyder, men også staten. Ofte har der været bekymringer i forhold til VPN-tjenester, da myndigheder kan anmode om data om brugere i enkeltlande. Slovakiet, hvor TigerVPN er etableret, er ikke et af disse lande, og derudover gemmer TigerVPN ikke dine aktiviteter, så de har ikke nogen data at dele med nogen.

  Selvfølgelig hjælper det dejligt lidt, hvis man er anonym, hvis man ikke også er sikret. TigerVPN tilbyder derfor det bedste værktøj til at sikre dine onlineaktiviteter i dag, nemlig kryptering. Med sin 256-bit kryptering tilbyder TigerVPN en af de højeste grader af kryptering. Dette krypteringsniveau er godkendt af den amerikanske hær.

  Servere

  TigerVPN tilbyder over 300 servere i 42 forskellige lande. Blandt disse finder vi nogle “supermagter” inden for VPN-tjenester. Blandt andet er der en række servere til rådighed i lande som USA og Canada, hvor mange søger besøger Netflix, da man med en VPN-forbindelse får adgang til alt indholdet her.

  Det vigtigste ved TigerVPNs serverpulje er, at det ikke er 42 tilfældigt udvalgte lande. Alle har deres fordele, især når det gælder adgang til tv-indhold. For eksempel er det rart at være i stand til at oprette forbindelse til en server i Tyrkiet eller Albanien, hvis du oprindeligt kommer derfra, da du dermed kan få adgang til indholdet i landet.

  Samtidig tilbyder TigerVPN også servere i Danmark, hvilket betyder, at du kan se dansk tv i udlandet. Det eneste, du behøver at gøre, hvis du er i USA, er at logge på en dansk server. Når du derefter besøger tjenester som DR TV i udlandet, vil tjenesterne tro, at du er i Danmark og derefter give dig fuld adgang til alt indholdet.

  Hastighed

  TigerVPNs hjemmeside

  Mængden af servere har meget lidt at sige, når du bruger en VPN-tjeneste, hvis hastigheden ikke er høj. For eksempel har mange af de førende tjenester tusindvis af servere, men så mange brugere, at selv de fleste af disse servere bliver langsomme. Med TigerVPN vil du dog ikke støde på dette problem.

  Brug af alle VPN-tjenester vil medføre en lille hastighedsreduktion i forhold til den oprindelige hastighed, da din forbindelse dirigeres gennem en ekstra server. Men denne reduktion er ikke mærkbar hos TigerVPN. Dette er fordi deres servere har så stor kapacitet i forhold til antallet af brugere, der er aktive på disse.

  Ikke alene er dette nyttigt for generel browsing, men det er særligt godt, hvis du ser film og TV-shows i HD, eller spiller videospil online. Mange VPN-tjenester praler af at give dig adgang til en masse indhold med en anonym IP-adresse. Få VPN-tjenester gør dog dette uden at gå på kompromis med hastigheden, men TigerVPN er en af dem.

  Brugervenlighed

  Som nævnt i indledningen, er TigerVPN en af de bedste VPN-tjenester målt på brugervenlighed, og det er også noget, de markedsfører sig selv som eksperter inden for. Måske er den største fordel, de bringer med sig, det faktum, at de har været i branchen så længe.

  Med næsten et årti som en aktiv VPN-udbyder har TigerVPN gjort det meget nemt at registrere, downloade og installere tjenesten. Der er ingen krav til konfigurationer, og det er i grunden temligt enkelt blot at klikke på landet, man ønsker at få forbindelse til. TigerVPN tilbyder også en række forskellige vejledninger og en fremragende kundeservice 24/7.

  Fjernelse af geoblokering

  Ud over anonymitet og onlinesikkerhed, er mange irriteret over, at store dele af internettet er blokeret fra deres brug. Dette omfatter en række film og tv-udsendelser på streamingtjenester som Netflix, HBO, BBC IPlayer og meget mere. Ved hjælp af VPN-tjenester som TigerVPN, kan du fjerne sådanne geoblokeringer.

  Indholdet er trods alt kun tilgængeligt i de respektive lande, fordi streamingtjenester kan se din IP-adresse og dermed også, hvor du besøger deres sider fra. Hvis du i stedet dirigerer din trafik gennem en amerikansk server på TigerVPN for eksempel, tror streaming-tjenesterne at du er i USA.

  Dette vil give dig adgang til alt det indhold, som en gennemsnitlig amerikaner også kan få adgang til. Dette uden at gå på kompromis, så du kan se film og tv-shows i HD gennem TigerVPN-forbindelse. Faktisk kan TigerVPN øge din hastighed, da mange Internetudbydere sænker din netværkshastighed over tid.

  Pris

  TigerVPN har gode priser.

  TigerVPN tilbyder tre forskellige abonnementer, hvilket gør dit valg fleksibelt. Du kan vælge mellem en måned, 12 måneder eller tre år. Jo længere til, du tilmelder dig for, des mere rimelig bliver de månedlige udgifter, og ved registrering i tre år, får du op til 72 % rabat på den månedlige pris.

  Udgiften på $2,99 om måneden er blandt de billigste på markedet. Hvis man tager hensyn til de funktioner, der følger med TigerVPN, er dette en meget fornuftig prissat tjeneste. Et sjovt punkt med TigerVPN er, at om du køber bitcoin, så kan du også betale med det her.

  Resumé

  TigerVPN har god hastighed inden for VPN-branchen, og tjenesten en meget brugervenlig og tilbyder mange funktioner. Med en række højhastighedsservere rundt om i verden er TigerVPN et godt valg både for anonymitet og fjernelsen af geoblokering.

  • $2.75 pr mnd
  • 72% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti