VPNportalen

Seed4Me Anmeldelse

8.0/10

Uanset om du ønsker at være anonym, søger ekstra sikkerhed, eller bare ønsker at fjerne geoblokeringer, så er Seed4.Me er din hjælpende hånd.

Dette likte vi med Seed4Me:

 • Rimelig kvalitetstjeneste
 • Indeholder de fleste funktioner
 • Fire forskellige abonnementer
 • Laveste pris:

  $2.99 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  Seed4.Me er en VPN fra 2012, der er vokset markant i de seneste år. Tjenesten begyndte med et primært fokus på VPN til mobil, men den har siden hen bevist sit værd til brug for computere og tablets. Det var for eksempel først i 2017, at det første program til Windows blev udgivet.

  Ikke desto mindre har Seed4.Me formået at opbygge en respekteret position på markedet. Blandt højdepunkter ved denne tjeneste, finder vi det faktum, at den spreder sine goder på tværs af mange områder. Dermed er man sikker på, at man får alle de funktioner, man har brug for i en enkelt tjeneste. Det er også en fordel, at Seed4.Me er en relativt lille tjeneste, så serverne ikke er oversvømmede med brugere, og du får dermed en høj hastighed.

  • $2.99 pr mnd
  • 40% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  Anonymitet er unægteligt en vigtig faktor ved valget af VPN-tjenester. Grunden til, at disse tjenester er blevet så populære i årenes løb, er, at de har gjort det muligt for enkeltpersoner at forblive anonym online. Dette er noget, Seed4.Me også sørger for gennem sine strenge retningslinjer.

  Seed4.Me er etableret i Taiwan, som er et land uden for den såkaldte farezone. Her er lovgivningen om opbevaring af data ikke som i for eksempel EU, hvor du hurtigt kan få problemer med at være anonym online, selvom VPN-tjenesten lover dig anonymitet. Det skyldes, at mange VPN-tjenester i denne zone er tvunget til at afgive data. Det er Seed4.Me ikke – og de gør det heller ikke.

  I forhold til sikkerhed, så kommer Seed4.Me med 256-bit kryptering, hvilket i dag er blevet standarden blandt VPN-tjenester. Dette niveau af kryptering svarer til det, der anvendes af den amerikanske hær, så du kan være sikker på, at Seed4.me sørger for at levere dine oplysninger på en sikker og krypteret måde.

  Servere

  Når du ser på en VPN-tjenestens serverpulje, er det nemt at se sig blind på det store antal servere, som nogle tjenester tilbyder. Men flere tusinde servere er ikke et kvalitetsskilt, hvis alle serverne er oversvømmet med endnu flere tusinder af brugere. Med sit relativt lave antal servere fremstår Seed4.Me måske ikke som den mest attraktive umiddelbart.

  Men lad dig ikke narre af deres 150 servere i 30 forskellige lande. Ser man på antallet af brugere, er dette et meget højt antal, og dette sikrer blandt andet høj hastighed på dine forbindelser. Desuden er alle servere placeret i lande, der er vigtige for dem, der ønsker at få adgang til godt indhold.

  Her finder du lande som USA, Canada, Australien, Storbritannien, for ikke at nævne Danmark. Især de første fire tilbyder adgang til ekstremt meget ekstra indhold via streaming-tjenester som Netflix. Danmark er også rar at have på listen over lande med servere, hvis du er i udlandet og ønsker at se dansk tv derfra.

  Hastighed

  Som nævnt giver det gode serverudvalg kombineret med den lave brugermasse gode vilkår i forhold til hastighed. Seed4.Me kan tilbyde hurtige servere i alle de lande, de giver dig mulighed for at oprette forbindelse til. Dette sikrer, at du blandt andet kan se film og tv-serier, eller for den sags skyld spille videospil, uden konstante afbrydelser.

  Du behøver heller ikke bekymre dig om udsving i forhold til, hvor mange personer der er logget på en server, da Seed4.Me sikrer, at kapaciteten altid har lidt ekstra overskudsplads. Det er helt almindeligt, at en VPN-tjeneste resulterer i reduceret hastighed på forbindelsen til nettet, men hos Seed4.Me er det ikke noget, du bemærker.

  Især hvis du kan lide at streame, og hvis du for eksempel ønsker at se amerikansk Netflix fra Danmark, er brugen af en VPN-tjeneste nyttig. Det nytter ikke meget, at du kan få adgang til indholdet, hvis tjenesten alligevel er langsom, og Seed4.Me, løser alle de problemer, så her behøver du ikke at gå på kompromis.

  Brugervenlighed

  Hvis du ønsker at se en serie i udlandet ved hjælp af en VPN-tjeneste, så ønsker du næppe at gå igennem en langvarig registreringsproces, opsætning af indstillinger, eller andre lignende processer. De fleste vil hellere bare komme i gang så hurtigt som muligt.

  Seed4.Me gør det nemt for dig trin-for-trin, fra du finder deres hjemmeside og registrerer dig, of frem til du er online og i færd med at fjerne geoblokeringer eller sikre dine onlineaktiviteter. Hvis du bruger Seed4.Me, vil det kun tage dig et par minutter at registrere dig på sitet, indtil du får adgang til indhold.

  Fjernelse af geoblokering

  Som nævnt er fjernelse af geoblokering ofte en prioritet for dem, der bruger VPN-tjenester. Uanset om det handler om at få adgang til Netflix og andre streamingtjenester eller blot adgang til Facebook og YouTube på skolens netværk, bør en VPN-tjeneste være i stand til at hjælpe her.

  Mange hævder, at kun de største VPN-aktører er i stand til at fjerne geoblokeringer effektivt – særligt Netflix, der benytter en VPN-blokering. Seed4.Me klarer gnidningsløst at komme forbi Netflix’ VPN-blokering, som indsamler IP-adresser fra kendte VPN-tjenester og blokerer dem.

  Pris

  Seed4.Me giver brugerne mulighed for at vælge mellem fire forskellige alternative abonnementer. Typisk er et abonnement på kun en måned ret dyrt månedligt, og med de månedlige rabatter går prisen markant ned, når du vælger længere perioder. Seed4.Me er allerede relativt billigt med en måneds abonnement, og faktisk billigere her end nogle tjenester er per måned for et helt år.

  Men abonnementet med tre års varighed er det billigste, og her skal du kun betale $2,99 om måneden. Som bruger sparer du 40 % sammenlignet med prisen for en enkelt måned. Sammenholdt med Seed4.Mes kvalitet, så er deres abonnement på 3 år ubestridt et af de mest rimelige på dagens marked.

  Seed4.Me har ingen egentlig pengene tilbage garanti. Tjenesten garanterer dog, at du kan bede om at få dine penge tilbage til enhver tid, og her får du refunderet den tilbageværende tid af dit abonnement. Dette er en løsning, der er ganske nydelig, hvis du tilmelder dig hele perioden på tre år, men fortryder undervejs.

  Resumé

  Seed4.Me er en VPN-tjeneste, der giver dig de funktioner, du har brug for. Uanset om du ønsker at være anonym, søger efter ekstra sikkerhed, eller blot ønsker at fjerne geoblokeringer, så er Seed4.Me din hjælpende hånd.

  • $2.99 pr mnd
  • 40% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti