Anmeldelse af PrivateVPN

Konklusion: 7.5

Annoncering 🛈

Anmeldelse af PrivateVPN

 • Vores konklusion
 • 7.5
 • «PrivateVPN er ny på markedet, der konkurrerer mod kæmperne og leverer en god VPN-tjeneste til en overkommelig pris»

  «PrivateVPN er ny på markedet, der konkurrerer mod kæmperne og leverer en god VPN-tjeneste til en overkommelig pris»


  Hvad vi kunne lide hos PrivateVPN

 • Servere i 57 lande
 • Ingen logning
 • VPN-udbyder beliggende i Sverige
 • God hastighed

 • Egenskaber

 • Pris: $4.15 pr. måned
 • Erbjudande: Op til 62% rabat
 • Kundeservice: 24/7
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage
 • Virker på:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introduktion

  PrivateVPN er en forholdsvis ny VPN-udbyder sammenlignet med mange andre VPN-udbydere, og har beliggende i Sverige. Dette betyder at deres kundeservicemedarbejder taler svensk. Selvom PrivateVPN er en forholdsvis ny VPN-udbyder, har de formået at vokse meget hurtigt. PrivateVPN er særlig populær i Norden, da udbyderen er beliggende i Sverige.

  PrivateVPN har i øjeblikket over 100 servere i over 57 lande, hvilket må siges at være godt i forhold til VPN-udbyderens levetid. Bemærk, at du ikke altid har brug for mere end en server i hvert land men det kan ofte være en stor fordel, hvis du skal bruge VPN-udbyderen til forskellige formål. Sådant set kunne PrivateVPN godt have haft flere servere, så tilbuddet blev helt optimalt, men vi føler alligevel, at det fungerer rigtig godt.

  Når det kommer til sikkerhed, bruger PrivateVPN, ligesom de fleste andre VPN-udbydere, på denne hjemmeside en nul-logningspolitik. Dette er selvfølgelig meget godt. Desuden tilbyder PrivateVPN kryptering på militærniveau med 256-bit kryptering. Her er PrivateVPN på niveau med de bedste VPN-udbydere.

  Vi oplever også at brugervenligheden hos PrivateVPN er meget god. Det er ligetil og intuitiv at bevæge sig rundt i menuerne.

  Prismæssig erPrivateVPN meget overkommelig, og dette er en af VPN-udbydernes største styrker. VPN-tjenesten er nok en af de billigste i klassen sammenlignet med hvad den leverer, og dette er en gunstig VPN til dig, der kun vil have en VPN, der fungerer relativt godt til en billig pris.

  Hastighed

  Når det kommer til VPN-tjenester, vil hastighed altid være en af de vigtigste faktorer. Når man bruger en VPN bliver hastigheden langsommere, da alt internettrafik skal forbindes til en ekstern server, inden den videresendes.

  Med PrivateVPN oplever vi dog ikke, at hastigheden bliver langsommere. Udbyderen nåede ikke fuldt op på andre udbyders hastighed i testene, såsom NordVPN eller ExpressVPN, men det fungerede fint, for eksempel at streame film i HD kvalitet eller spil uden pause.

  PrivateVPN giver dig præcis det, du har brug for med hensyn til hastighed, men ikke meget mere.

  Sikkerhed og privatliv

  Når det kommer til sikkerhed og privatliv, er PrivateVPN på højde med de allerbedste VPN-udbydere i vores test. Udbyderen tilbyder en nul-logningspolitik, hvilket betyder at ingen kan se, hvad du laver på nettet. Dette er selvfølgelig helt afgørende, når du vælger en VPN-udbyder.

  Når det kommer til kryptering, bruger PrivateVPN samme som for eksempel NordVPN og CyberGhost militærniveau kryptering med 256-bit kryptering. PrivateVPN har også en række andre sikkerhedsmuligheder, som fx en kill switch og IPv6 lækagebeskyttelse.

  Alt i alt er vi meget tilfredse med sikkerheden hos PrivateVPN

  Servere i forskellige lande

  PrivateVPN tilbyder 100 servere i 57 lande. Antallet af servere er nok det PrivateVPN scorer dårligst på i hele testen. Sammenlignet med for eksempel NordVPN med mere end 5000 servere og CyberGhost med mere end 3.000 servere, vil 100 servere naturligvis være relativt lidt.

  Nu er det ikke altid at du har brug for sså mange servere, men der kan stadig være tilfælde, hvor dette kan være nyttigt. Hvis du fx skal se amerikanske Netflix eller andre streamingtjenester, kan det være godt at have så mange servermuligheder som muligt, da enkelte streamingtjenester ofte blokkerer for VPN-servere. Jo flere VPN-servere udbyderen har, desto større er chancen for at en af dem ikke bliver blokeret. PrivateVPN kan være gode til nogle formål, men måske ikke til andre formål.

  Når det kommer til antallet af lande, scorer PrivateVPN godt, og er helt på niveau med andre VPN-udbydere i vores test, såsom ExpressVPN og NordVPN.

  Samlet sett skårer PrivateVPN relativt midt på treet på denne delen av testen.

  Pris

  Når det kommer til prisen, er PrivateVPN en meget billig VPN, sammenlignet med mange andre betalte VPN-tjenester, og det er sandsynligvis her PrivateVPN score bedst. Prisen varierer alt efter hvilken pakke du vælger, men prisniveauet ligger generelt lidt lavere end hos de mest fremtrædende VPN'er såsom NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.

  PrivateVPN tilbyder også en 30 dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du når som helst inden for 30 dage efter købet kan kontakte kundeservice og bede om at få pengene retur. Dette er meget beroligende, men er også en almindelig praksis i VPN-miljøet.

  Brukervennlighet

  Når det kommer til brugervenlighed gør PrivateVPN det relativt godt. Platformen er nok ikke det bedste vi har set, men er stadig meget brugervenlig og nem at bruge.

  Det er meget nemt at downloade og installere programmet, og det er også nemt at manøvrere rundt i selve programmet, når du har downloadet den til din PC. Designet passer godt til både nybegyndere og mere erfarne VPN-brugere.

  Vores konklusion

  «PrivateVPN er ny på markedet, der konkurrerer mod kæmperne og leverer en god VPN-tjeneste til en overkommelig pris»

 • Vores konklusion
 • 7.5
 • PrivateVPN.com