VPNportalen

OVPN Anmeldelse

8.0/10

Fjernelse af geoblokeringer bliver vigtigere og vigtigere, og OVPN er en god kandidat til at hjælpe dig med dette.

Dette likte vi med OVPN:

 • Hurtig og nem installation
 • Kill switch
 • Egne DNS-servere for at forhindre DNS-læk
 • Laveste pris:

  $7 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix

  OVPN er en svensk VPN-tjeneste, der blev etableret tilbage i 2014. Det er en af mange nyere tjenester, der er etableret med det formål at give brugerne, hvad VPN-tjenester er bedst til –fuldstændig anonymitet og onlinesikkerhed. Samtidig er der også mange andre fordele ved OVPN.

  Blandt andet er tjenesten tilgængelig til langt de fleste enheder og operativsystemer, du kan forestille dig. Den er nem at bruge, og ud over anonymitet og sikkerhed giver den dig også mange andre fordele. For eksempel får du adgang til en bred vifte af servere, god hastighed og muligheder for at omgå geoblokeringer. Læs videre for at få flere oplysninger om OVPN.

  • $7 pr mnd
  • 55% rabat
  • 10 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  Anonymitet er tydeligvis den vigtigste årsag til, at VPN-tjenester er blevet så populære i årenes løb. Til at begynde med var ideen med VPN-tjenester faktisk at holde større transaktioner mellem virksomheder helt anonyme. I dag anvendes tjenester som for eksempel OVPN af privatpersoner, fordi beskyttelsen af privatlivet virkelig er blevet sat på en prøve de seneste år.

  OVPN gemmer ingen logfiler over din trafik, og når du logger ind på en af deres mange IP-adresser, kan du skjule din identitet. OVPN har også så mange forskellige IP-adresser, at det er næsten umuligt at få tilsluttet sig og benytte den samme mere end én gang.

  Desuden er det værd at bemærke, at OVPN krypterer al din trafik. Dette omfatter ikke kun din trafik over nettet, men også alle din aktiviteter online som for eksempel i programmer og apps. Dermed er du helt sikker på, at dine oplysninger holdes helt hemmelige, uanset hvor og hvordan du surfer.

  Udvalg af servere

  OVPN ejer servere i 17 forskellige lande. Selv om dette ganske vist er færre end mange andre mere prominente aktører, er det værd at bemærke, at OVPN faktisk ejer disse servere. Derimod bruger mange af de andre store tjenester servere efter aftale i forskellige lande – de ejer dem altså ikke selv. Fordelen ved at eje serverne er fuld kontrol og løbende opdatering.

  OVPN har også deres servere i de vigtigste lande. Dette omfatter for eksempel Danmark, USA og Storbritannien for os danskere. Desuden er andre store europæiske lande på listen over lande med servere. Dette brede udvalg dig mulighed for at få adgang til en hel del indhold i disse lande.

  Det er også værd at nævne, at et stort udvalg af VPN-servere gør det muligt for tjenesten at tilbyde høj og god stabilitet. Kombinationen af det brede udvalg og det faktum, at OVPN ejer alle sine servere, gør, at det ikke overraskende, at dette er en af de mest pålidelige tjenester, der findes på markedet i dag.

  Hastighed

  Ikke alene giver OVPN stabilitet, men hastigheden er også vigtig at nævne her. Vidste du for eksempel, at brugen af alle VPN-tjenester medfører lille hastighedsreduktion? Det skyldes, at al trafik skal igennem en ekstra server, før den når sin destination. Dette udfører dog OVPN på en glimrende måde, så hastigheden næsten forbliver uændret.

  Det er meget positivt for dig, der surfer meget, og især hvis du for eksempel er interesseret at se dansk TV uden for Danmark eller spille videospil i udlandet. Så kræver din forbindelse en vis hastighed, og denne hastighed kan OVPN tilbyde dig.

  Brugervenlighed

  Det er også værd at bemærke, at OVPN er meget enkelt at anvende. Ligesom mange andre moderne tjenester, tager registreringen kun et par sekunder, før du downloader programmet. I programmet behøver du ikke at gøre meget mere end blot at klikke på en IP-adresse eller et land, du ønsker at oprette forbindelse til.

  På få sekunder dirigeres din forbindelse via den nye IP-adresse, du har valgt. Det kræver dermed ingen avancerede it-færdigheder at kunne skjule din gamle IP-adresse eller at sikre, at din computer er forbundet til en ny og kunstig IP-adresse i et andet land.

  Fjernelse geoblokering

  Måske er det vigtigste ved at være i stand til at forbinde sig et andet land omgåelsen af geoblokering. Hvis det eneste, man ønsker, er at være anonym og sikker online, så kan man blot logge på via en dansk VPN-server. Hvis du for eksempel ønsker at se Netflix i USA, skal du derimod logge på med en amerikansk IP-adresse.

  Netflix er blevet rimelig god til at afsløre VPN-tjenesternes IP-adresser og dermed blokere disse. Men OVPN er en af de tjenester, der stadig kommer gennem dette beskyttelseslag, hvilket betyder, at du kan se amerikansk Netflix fra Danmark, hvis du bruger OVPN.

  Husk, at OVPN også kan bruges i 15 forskellige lande, så indholdet på Netflix fra disse lande og mange andre websites, såsom andre videotjenester og online-aviser, bliver også tilgængeligt for dig. Med OVPN kan du endda få adgang til YouTube og Facebook på ellers blokerede net som for eksempel på arbejdet og i skolen.

  Pris

  OVPN står rimeligt i forhold til prisen, og for den pris, du betaler, får du mere end nok værdi for dine penge, Selvom OVPN ikke er en gratis VPN,. Det bedste råd, du kan benytte ved OVPN, er at vælge et længerevarende abonnement ligesom ved de fleste andre VPN-tjenester. Her kan du spare så meget som 55%, hvis du vælger et etårigt abonnement.

  Også bør du være opmærksom på, at OVPN har en pengene tilbage garanti. Denne garanti løber i 10 dage i alt, hvilket giver dig mere end nok tid til at vurdere, om OVPN er en tjeneste, der passer til dig. I praksis får du OVPN gratis i 10 dage, og du kan til enhver tid bede om at få dine penge tilbage.

  Resumé

  OVPN er en relativt ny VPN-tjeneste fra vores naboer i Sverige. Denne tjeneste kan opfylde dine behov på en række forskellige områder. Først og fremmest er den velegnet til at give dig både en anonym og sikker online-oplevelse.

  OVPN er også kendt for at være blandt de VPN-tjenester, der også giver dig adgang til amerikansk Netflix. Fjernelse af geoblokeringer bliver vigtigere og vigtigere, og OVPN er en god kandidat til at hjælpe dig med dette. I det hele taget er OVPN er en meget god tjeneste, som du bør give en chance.

  • $7 pr mnd
  • 55% rabat
  • 10 dage pengene
  • tilbage garanti