VPNportalen

MacSentry Anmeldelse

8.0/10

MacSentry giver en fuldpakket VPN-tjeneste og nyttige værktøjer, der forbedrer tjenesten yderligere.

Dette likte vi med MacSentry:

 • Fokus på privatlivsbeskyttelse
 • Nyttige tillægsværktøjer
 • Netværkslås
 • Laveste pris:

  $3.58 / mnd

  Funker med:

  DR TV TV2 Play AppleTV Disney+ Netflix
  MacSentrys hjemmeside

  MacSentry er en VPN-tjeneste, der blev etableret så sent som i 2016. Tjenesten kom således ganske sent på markedet, men den løste i den grad et problem for mange MAC-brugere, så den kom hurtigt efter den sene start. MAC-brugere havde det problem, at få VPN-tjenester fungerede optimalt med deres enheder.

  Derfor satte en gruppe Mac-entusiaster sig sammen og udviklede MacSentry. Målet var at udvikle den bedste løsning til Mac-brugere, og appen blev hurtigt udviklet, og selskabet blev registreret i Belize. I dag er den Mac-rettede optimering stadig vigtig, men faktorer som anonymitet, serverudvalg og hastighed rangerer også højt. I denne gennemgang vil vi se nærmere på fordelene ved MacSentry.

  • $3.58 pr mnd
  • 64% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti

  Anonymitet og sikkerhed

  Belize kan syns at være et mærkeligt sted at starte en virksomhed, men dette er et helt bevidst valg på grundlag af lovgivningen om opbevaring af data. I store dele af Europa, og ikke mindst i USA, bliver VPN-tjenester tvunget til at gemme visse data. Det skal de, så myndighederne senere er i stand til at kræve data udleveret.

  I Belize er der ikke lovgivning af denne type om opbevaring af data, og MacSentry lover på deres sider, at de ikke gemmer nogen form for data. Det betyder, at de selv i et tilfælde, hvor regeringerne beder om data, ikke kan udlevere dem — simpelthen fordi MacSentry ikke ligger inde med dem. Dermed er du sikret fuld anonymitet, hvis du bruger MacSentry.

  MacSentry anvender 256-bit kryptering, hvilket ofte inden for VPN-branchen markedsføres som det samme niveau for sikkerhed, som den amerikanske hær benytter. Dette fortæller noget vigtigt om, hvor sikker du rent faktisk er, hvis du browser gennem MacSentrys servere. OpenVPN, IKEv2, IPsec og flere andre protokoller er også inkluderet.

  Servere

  MacSentry tilbyder på ingen måde den største serverpark i VPN-branchen. Du bør dog ikke affeje tjenesten på dette grundlag alene, da MacSentry trods alt tilbyder meget gode servere – og i vigtige lande. Selv om de største VVPN-udbydere har servere i næsten alle lande i verden, vil du formentlig aldrig brug for størstedelen af disse alligevel.

  MacSentry prioriterer at tilbyde de vigtigste servere og fokuserer på at forbedre kvaliteten af disse. Her kan du få adgang til 30 servere i 28 lande verden over. USA, Canada, Storbritannien, Australien og flere andre vigtige lande. Disse er naturligvis vigtigt og øger mængden af engelsksproget indhold, som du kan få adgang til.

  Det er nemt at se sig blind på tal, men hvor mange servere i små lande har du virkelig brug for? Selvom MacSentry tilbyder færre servere, er disse af høj kvalitet, og de befinder sig i de vigtige lande. Desuden er de ikke så overbelastede som hos mange af de største tjenester på markedet, så du er sikret en hurtig og stabil forbindelse.

  Hastighed

  Typisk vil hastigheden på din internetforbindelse blive reduceret ganske meget, når du bruger VPN-tjenester. Ofte vil denne reduktion ligge på omkring 20 %. Men når du bruger MacSentrys VPN-tjeneste, bemærker du næppe hastighedsændringen, da de har hurtige servere til rådighed, der bevarer din båndbredde.

  Dette sikrer, at du får en god oplevelse, når du bruger VPN-tjenesten. Det er unægteligt vigtigt med hurtig browsing, men det er måske endnu vigtigere, når du spiller computerspil eller streamer din yndlingsserie. Ved sådanne aktiviteterer det usandsynligt, at vi ønsker at blive afbrudt, da dette påvirker hele underholdningsoplevelsen. MacSentry Fungerer godt til at se f.eks. Netflix USA.

  Med høj hastighed på serverne kan MacSentry sikre, at du undgår afbrydelser eller langsomme download-tider. Så du kan nyde en ny verden af indhold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er også værd at bemærke, at du skal opleve afbrydelse eller at serveren stopper med at fungere, så vil MacSentrys netværkslås sikre, at dine data ikke lækkes.

  Pris

  MacSentry har gode priser.

  MacSentry er en rimelig tjeneste, når det kommer til prisen. Ligesom andre VPN-tjenester, får du her tre forskellige muligheder. Du kan tilmelde dig en måned, seks måneder eller et år. Mange vil sandsynligvis kigge efter tilbud på endnu længere perioder, men det er sjældent hensigtsmæssigt, da man ikke kender sit behov så langt frem i tid.

  Hos MacSentry får du store rabatter for længerevarende abonnementer, og i virkeligheden får du op til 64 % rabat, hvis du vælger et etårigt abonnement frem for en måned. Den månedlige pris ved et etårigt abonnement er kun på $3,58, hvilket er blandt de lavere priser på markedet.

  Der er endnu ingen gratisversion af MacSentry, men gratisversioner ofte har som regel så lidt dataforbrug til rådighed, at de er håbløse til mere end et par timers brug. Priserne på MacSentry er så lave, at det under alle omstændigheder kan være lige meget.

  Brugervenlighed

  MacSentry tilbyder lidt mere end en almindelig VPN-tjeneste, og du får nogle ekstra fordele ved dit køb i forhold til brugervenlighed. Blandt andet får du adgang til værktøjer, der overvåger din netværksforbindelse, rydder op på din harddisk, og ikke mindst kontrollerer din batteristatus – det lyder måske ikke af meget, men det er nyttige ting at have.

  MacSentrys brugervenlighed er generelt meget god. Det faktum, at tjenesten er mere end blot en VPN-tjeneste, forstærker brugervenligheden. For eksempel vil diskoprydning give dig endnu bedre hastigheder, hvilket gør, at MacSentry giver dig en endnu bedre oplevelse som en VPN-tjeneste.

  Fjernelse af geoblokering

  Ikke alle VPN-brugere i dag tænker meget over anonymitet og sikkerhed, da man måsk hurtigt kan tro, at man ikke er udsat. Uanset hvad du umiddelbart måtte tro, så giver MacSentry dig adgang til begge dele som standard, men den måske allerstørste godbid er muligheden for fjernelse af geoblokering, som mange streaming-tjenester og andre hjemmesider benytter.

  Hvis du for eksempel ønsker at få adgang til Netflix, giver MacSentry dig adgang til, at du opretter forbindelse til en af deres amerikanske servere og dermed ser den amerikanske version. Og hvis du for eksempel er i USA og ønsker at se dansk TV i udlandet, så kan du oprette forbindelse til en dansk server og gøre dette i stedet.

  Resumé

  MacSentry er en VPN-tjeneste fyldt med frynsegoder og nyttige værktøjer på webstedet, der gør tjenesten endnu bedre. Hurtige kvalitetsservere, som blandt andet er i stand til at fjerne geoblokering af Netflix, er blandt fordelene ved MacSentry, samt deres privatlivsbeskyttelse.

  • $3.58 pr mnd
  • 64% rabat
  • 7 dage pengene
  • tilbage garanti