VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Sådan ændrer du nemt IP-adressen

  Der er mange grunde til at ændre ens IP-adresse. For det første kan din IP-adresse overvåges – og dermed også din identitet online og færden på internettet. Ved at ændre IP-adressen forbliver du helt anonym på internettet og dermed undgås risici såsom hacking, statslig overvågning, online svindel og lignende.

  For det andet vil du kunne få adgang til geoblokeret indhold fra andre lande. Hvis du for eksempel vil se dansk tv, når du befinder dig i udlandet, vil dette ofte ikke være muligt, fordi de danske tv-udbydere kræver, at du er i Danmark. Ved at oprette forbindelse til en server med en dansk IP-adresse vil du kunne omgå denne begrænsning. Det samme gælder, hvis du vil se den amerikanske version af Netflix, hvor der er et meget større indhold.  For at kunne dette skal du blot oprette forbindelse til en server med en amerikansk IP-adresse.

  I denne artikel vil vi forklare, hvordan du nemt ændrer din IP-adresse med en VPN-tjeneste.

  Skift IP-adresse med VPN

  Langt den nemmeste og sikreste måde at ændre din IP-adresse på er med en VPN-tjeneste. Hovedformålet med en VPN-tjeneste er blot at lade brugerne ændre IP-adresse. De bedste VPN-tjenester har IP-adresser i næsten alle lande i verden, og de gør dig også 100 % anonym. Oftest er det så simpelt som blot at downloade en VPN-tjeneste og oprette forbindelse til den IP-adresse, du ønsker. Den bedste VPN-tjeneste til at ændre IP-adresse er ExpressVPN. Tjenesten er lynhurtig og gør dig 100 % anonym, så det er umuligt at spore din trafik. ExpressVPN har sine egne apps til pc, iPhone, Android, iPad og lignende, så du kan ændre IP-adresse på enhver enhed, du ønsker. Sådan ændrer du din IP-adresse med ExpressVPN:

  Skift IP-adresse med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN’s websted og tilmeld dig. Du får også en ubetinget 30 dages pengene tilbage garanti med i dit køb, så du rent faktisk kan bruge tjenesten gratis i 30 dage..
  2. Download VPN-tjenesten. Dette er meget enkelt og tager normalt kun et par minutter.
  3. Åbn programmet på enheden, og opret forbindelse til den ønskede server. Så vil du få ændret din IP-adresse og være helt anonym.
  Skift IP-adresse med ExpressVPN

  Mere om ExpressVPN

  Langt de fleste betragter ExpressVPN som den bedste VPN-tjeneste, der findes. Dette er ikke en helt ringe præstation, da der findes flere end 500 VPN-tjenester i verden. ExpressVPN har flere end 3.000 servere fordelt på 94 lande, herunder mange i Danmark.

  ExpressVPN er også kendt for at have ekstremt hurtige og stabile servere, samtidig med at de tilbyder topsikkerhed med AES 265-bit kryptering. Dette gør tjenesten optimal til ændring af IP-adresse.

  ExpressVPN’s brugermenuer er meget lettilgængelige og intuitive, så du forstår, hvordan du kommer videre med det samme. Registrering, installation og lignende er også meget enkel. ExpressVPN tilbyder apps på enhver tænkelig platform, så du kan ændre din IP-adresse på enhver enhed, du ønsker.

  ExpressVPN er en betalt VPN-tjeneste. Der findes gratis VPN-tjenester, men desværre fungerer disse ofte dårligt. Det skyldes, at gratistjenesterne er langsomme, ustabile og normalt har meget dårlig sikkerhed. ExpressVPN har relativt overkommelige priser og tilbyder dig også en ubetinget 30 dages pengene tilbage garanti.

  Trinvis vejledning til ændring af IP-adresse

  Det er med andre ord meget nemt at ændre IP-adresse med ExpressVPN. Hele processen tager normalt ikke mere end fem minutter. Det eneste, du skal gøre, er:

  Skift IP-adresse med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN’s websted, tilmeld dig og vælg den pakke, du ønsker. Husk, at ExpressVPN har en 30 dages pengene tilbage garanti, så du rent faktisk kan få tjenesten gratis.
  2. Hent tjenesten, og opret forbindelse til den ønskede server.
  3. Så vil du få ændret din IP-adresse og være 100 % anonym.
  Skift IP-adresse med ExpressVPN

  Findes der gratis VPN-tjenester?

  Selvfølgelig er det de færreste, der ønsker at betale for at ændre IP-adressen, og mange spørger os, om de ikke bare kan benytte en af de gratis VPN-tjenester. Svaret er, at der findes gratis VPN-tjenester – faktisk en hel del. Disse fungerer imidlertid ret dårligt, når det gælder at ændre IP-adressen.

  Den første grund til dette er, at de fleste gratis VPN-tjenester ikke har servere i Danmark. Du kan således ikke oprette forbindelse til en server i Danmark og få en dansk IP-adresse. Desuden har de fleste gratistjenester meget lav hastighed, og de er ofte ustabile. Dette vil være et stort problem for alle dem, der bruger tjenesterne på internettet.

  Mange gratistjenester har også meget dårlig sikkerhed, og nogle logger også din trafik. Dette kan derfor udgøre et temmelig stort sikkerhedsproblem. Samlet set vil vi derfor fraråde, at du bruger gratistjenester, da de har mange ulemper. Det er også værd at nævne, at de betalte VPN-tjenester er ekstremt billige og kun koster omkring 50 kroner om måneden.

  Bedste VPN-tjenester til at ændre IP-adresse

  Der findes ekstremt mange VPN-tjenester derude. Vi mener, at ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste til at skifte IP-adresse, men der er også andre muligheder, hvis du vil teste noget andet. Her er de fire bedste VPN-tjenester i øjeblikket:

  ExpressVPN

  ExpressVPN er altså den bedste VPN-tjeneste til at ændre IP-adresse efter vores mening. Tjenesten har 3.000 servere i over 94 lande. Disse servere er normalt lynhurtige og samtidig holdes forbindelsen stabil og sikker. ExpressVPN krypterer al din trafik og logger ikke noget af din onlinetrafik. Tjenesten har mange servere i Danmark.

  ExpressVPN er en relativt overkommelig VPN-tjeneste og koster hele ned til 50 kroner om måneden. ExpressVPN har også en 30 dages pengene tilbage garanti, som du kan benytte ved at sige, at du ikke er tilfreds med tjenesten. Brugervenligheden og kundeservice er også meget god.

  Skift IP-adresse med ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN er næsten lige så god som ExpressVPN til at ændre IP-adresse. NordVPN har over 6.000 servere i 60 lande og over 60 servere i Danmark. Dette er ekstremt mange og giver dig mulighed for at vælge og vrage mellem servere. NordVPN’s servere er også hurtige og stabile efter vores erfaring. NordVPN har også med en politik om ingen logning samt ekstremt god kryptering.

  NordVPN koster faktisk så lidt som £ 3,50 om måneden, hvis du tegner et abonnement for en længere periode. Ligesom ExpressVPN har NordVPN også en 30 dages pengene tilbage garanti, som du kan benytte helt betingelsesløst. Derved kan du bruge tjenesten gratis i 30 dage.

  Skift IP-adresse med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN er en forholdsvis ny VPN-tjeneste, der blev etableret i 2018. Ikke desto mindre har tjenesten formået at blive ganske god. SurfShark har nogle gode servere i Danmark, der giver dig mulighed for at ændre IP-adresse nemt uden problemer. Alt i alt tilbyder SurfShark over 500 servere i over 50 lande.

  SurfShark er en meget billig VPN-tjeneste, og du får tjenesten ned til kun 30 kroner om måneden. Dette gør SurfShark til et ekstremt godt alternativ til dig, der ønsker den billigste VPN-tjeneste, du kan finde, men samtidig også ønsker at ændre din IP-adresse uden at sænke din internethastighed eller lignende. Derfor kan vi helt sikkert anbefale SurfShark til mange brugere.

  Skift IP-adresse med SurfShark

  UltraVPN

  UltraVPN er også en af de nyere VPN-tjenester, som er vokset til en meget god udbyder i de forgangne år. UltraVPN er baseret i Storbritannien og tilbyder servere i over 50 lande. UltraVPN har, hvilket er centralt for os, servere i Danmark. Disse fungerer også relativt godt, så du kan bruge dem til at ændre IP-adresse gnidningsløst uden at miste internethastighed eller lignende.

  UltraVPN er også en meget billig VPN-tjeneste, som du kan få for så lidt som 30 kroner om måneden, hvis du binder dig til et abonnement for en længere periode. UltraVPN tilbyder også en ubetinget 30-dages pengene tilbage garanti, så du kan bruge tjenesten gratis, hvis du fx skal på en ugelang ferie eller lignende.

  Skift IP-adresse med UltraVPN

  Konklusion: Sådan ændrer du IP-adresse

  Så det er meget nemt at ændre IP-adresse med en VPN-tjeneste. Det eneste, du behøver, er at downloade ExpressVPN og oprette forbindelse til den server, du ønsker. Her er trinene:

  1. Gå til ExpressVPN’s websted, tilmeld dig og køb et abonnement.
  2. Download VPN-programmet, og opret forbindelse til den server, du ønsker.
  3. Så vil du få ændret din IP-adresse, og så er du nu 100 % anonym fra overvågning, hacking og lignende.
  Skift IP-adresse med ExpressVPN

  Så er det kun for os at ønske dig held og lykke med at ændre din IP-adresse. Vi håber, du trives med din nye eksistens som 100 % anonym online. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller lignende.