Sådan ser du tyrkisk Netflix i Danmark

I de senere år har tyrkiske dramaer fået stor opmærksomhed, og efterspørgslen er vokset. Tyrkiet har udviklet sig til en leder inden for drama. Hvis du er uden for Tyrkiet og ønsker adgang til en eller flere af de populære tyrkiske serier, undrer du dig måske over, hvordan dette gøres. Mange af de mest populære shows er på Netflix, men de er begrænset til Tyrkiet.

Noget andet er, at der også er nogle forhindringer, hvis du skal til Tyrkiet og har planer om at se Netflix. Der er nogle film og shows, som du ikke har adgang til. Det skyldes, at Tyrkiet har streng lovgivning, når det gælder, hvilken slags indhold befolkningen har adgang til. Dette har hovedsagelig religiøse årsager. Dette kan være frustrerende, hvis du allerede ser en serie, eller hvis du ønsker at se en film, der pludselig ikke er tilgængelig, når du er i Tyrkiet.

Der er en enkel løsning på dette problem, og den løsning giver dig i øvrigt også adgang til indhold fra overalt i verden. Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan du nemt skifte server til det land, du vil, og dermed kan du få Netflix til at tro, at du er i det pågældende land. Forskellige VPN-udbydere tilbyder servere i forskellige lande, men næsten alle tilbud omfatter lande som Danmark, USA, Storbritannien og de større lande. For at skifte ip-adresse, er der kun et par enkle trin, du skal igennem.

 1. Find en VPN, der passer dig
 2. Oprette en bruger og download
 3. Vælg det land, du vil streame fra, og nyd indholdet!

Disse er de bedste VPN-udbydere lige nu:

Bedste VPN til Netflix i Tyrkiet

Når du vælger en VPN til at se tyrkisk Netflix, er det vigtigt at få en udbyder, der har mange gode servere i Tyrkiet. Vi har testet forskellige udbydere og fundet tre, der skiller sig særligt på dette område. Selvom dit hovedformål med en VPN er at se tyrkisk Netflix, er der stadig flere faktorer, du bør være opmærksom på.

For det første er det vigtigt med en VPN, der har gode servere i flere lande, især det land du bor i. Alle det tre på vores liste har virkelig gode servere – ikke kun i Tyrkiet men også i Danmark. Desuden er sikkerhed og pris også noget, der er vigtigt.

ExpressVPN

ExpressVPN er en komplet service, der anses for at være den allerbedste af de fleste. De tilbyder en bred vifte af servere i 94 lande. Når du bruger en VPN-tjeneste, vil dette altid gå ud over hastigheden på dit netværk, men hos de bedste VPN-udbydere er der ingen mærkbar forskel. Af alle de lande, vi har testet, har vi aldrig haft nogen problemer med ExpressVPN, og man kan surfe helt som sædvanlig. Også i Tyrkiet er serverne meget gode, så du kan streame alle de tyrkiske serier, du ønsker, på Netflix i fuld HD.

Når det kommer til sikkerhed, er der ingen tvivl om, at ExpressVPN leverer en meget god tjeneste. Du bør altid søge efter en udbyder, der har en politik om ingen logning, og det har ExpressVPN. Der er flere jurisdiktioner, der kræver, at virksomheder gemmer data om deres kunder, men dette slipper ExpressVPN for, da tjenesten har base på De Britiske Jomfruøer. Desuden tilbyder de også en 256-bit AES-kryptering med privat krypteret DNS på hver server for ekstra sikkerhed. Derudover har de også en kill-switch funktion, hvilket betyder, at hvis du skulle miste din forbindelse til serveren, er du ikke midlertidigt eksponeret. Så du er helt sikker, når du bruger denne tjeneste, hvilket er særligt vigtigt, når du fx bruger offentlige wi-fi og hotspots.

Prisen for ExpressVPN er ikke meget højere end deres konkurrenter, selv om tjenesten anses for at være den bedste tjeneste. En måned koster omkring 100 kroner som de fleste andre. Hvis du på den anden side ønsker en VPN-tjeneste i en længere periode, kan du vælge et abonnement på 15 måneder og få tjenesten til halv pris. Du kan også afprøve ExpressVPN i 30 dage uden risiko og få alle pengene tilbage, hvis du var utilfreds.

NordVPN

NordVPN er en anden tjeneste, der leverer topkvalitet på alle punkter. Hvis du vil se den tyrkiske version af Netflix, er dette perfekt en VPN-tjeneste, da de har mange gode servere i Tyrkiet. Desuden tilbyder de også servere i over 60 lande, så der er et hav af muligheder uden for Tyrkiet også. De har haft fokus i Skandinavien, så de har også meget hurtige servere i Danmark.

Sikkerhedsmæssigt er NordVPN en af de allerbedste. Ud over en af de bedste krypteringer, har de en dobbelt VPN eller TOR over VPN for ekstra beskyttelse. De tilbyder også en kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS-lækager. Endelig har de også en streng politik med ingen logning, som de har mulighed for, da de er baseret i Panama.

NordVPN er ganske gennemsnitlig, når det kommer til pris, og en måned koster omkring 100 kroner. De tilbyder dog abonnementer på op til tre år, hvilket kun koster lidt over 30 nok om måneden. De er også overbeviste om, at deres tjeneste er ret god, og de tilbyder en 30-dages pengene tilbage garanti.

Surfshark

På mange måder kan denne udbyder kaldes for en lillebror for de største udbydere. De er relativt nye på markedet, men de har på kort tid haft stor vækst. Til dato tilbyder de servere i 50 lande, men de har sagt, at dette antal bør øges. Serverne er meget hurtige i de største lande, herunder Tyrkiet, men der kan opleves visse hastighedsfald, hvis du bruger serverne i de allermindste lande. Dette gælder dog ikke for Danmark.

Når det kommer til sikkerhed, er Surfshark også meget god. De bruger den anbefalede 256-bit AES kryptering. De har ingen ekstra sikkerhed ud over dette, men denne kryptering er mere end god nok til en gennemsnitlig bruger. Desuden tilbyder de også funktioner såsom ingen logning skovhugst og kill-switch.

Når det kommer til pris, er Surfshark en relativt dyr tjeneste i en måned, hvis du sammenligner tjenesten med ExpressVPN og NordVPN. Prisen for en måned er omkring 100 kroner. De har på den anden side priser, der er langt billigere end deres konkurrenter på længere abonnementer. Deres billigste abonnement er i to år og koster kun 16 kr. om måneden. De tilbyder også understøttelse af så mange enheder, som du vil bruge ad gangen. Ligesom ovenstående udbydere, kan du også afprøve tjenesten i 30 dage og få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo