Sådan får du adgang til Netflix Tyrkiet i Danmark

Sidst opdateret: 10/01/2022

Netflix Tyrkiet
Med en VPN-tjeneste kan du få fuld adgang til Netflix Tyrkiet

I de senere år har tyrkiske serier og film fået stor opmærksomhed, og efterspørgslen efter adgang til de tyrkiske kanaler og streaming-tjenester er vokset i takt med, at landet har udviklet sig som en leder inden for drama. På samme tid har Tyrkiet generelt set en streng lovgivning når det kommer til hvilken slags film, serier (og indhold i det hele taget) befolkningen har adgang til. Dette bunder hovedsageligt i religion.

Når du er bosat i Danmark har du som udgangspunkt ikke mulighed for at tilgå det indhold der ligger på Netflix Tyrkiet. For at få det, kræver det at du bruger et bruger et særligt værktøj der hedder en VPN.

VPN giver adgang til Netflix Tyrkiet (og alle andre lande)

En VPN giver dig adgang til indhold fra hele verden. Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan du nemt skifte server til det land, du vil, og dermed kan du få Netflix til at tro, at du er i f.eks. Tyrkiet. Forskellige VPN-udbydere tilbyder servere i forskellige lande, men næsten alle tilbud omfatter lande som Danmark, USA, Storbritannien og de større lande. For at skifte ip-adresse, er der kun et par enkle trin, du skal igennem.

 1. Find en VPN, der passer dig (se vores anbefalinger i listen herunder)
 2. Opret en bruger og download software
 3. Vælg det land, du vil streame fra, og nyd indholdet!

Disse er de bedste VPN-udbydere lige nu:

Bedste VPN til Netflix i Tyrkiet

Når du vælger en VPN til at se tyrkisk Netflix, er det vigtigt at få en udbyder, der har mange gode servere i Tyrkiet. Vi har testet forskellige udbydere og fundet tre, der skiller sig positivt ud på antal af servere og din sikkerhed når du browser online: Selvom dit hovedformål med en VPN er at se tyrkisk Netflix, er der stadig flere faktorer, du bør være opmærksom på.

ExpressVPN

 • Stream fuld HD
 • 256-bit AES kryptering
 • Servere i 94 lande

ExpressVPN er en komplet service, der anses for at være den bedste af sin slags inden for VPN-verdenen. De tilbyder servere i hele 94 lande, hvilket giver rig mulighed for at opleve indhold fra andre steder. Når du bruger en VPN-tjeneste, vil det altid gå ud over hastigheden på dit internet, men hos de bedste VPN-udbydere er der ingen mærkbar forskel. Af alle de lande, vi har testet, har vi aldrig haft nogen problemer med ExpressVPN, og man kan surfe helt som sædvanlig. Også i Tyrkiet er serverne meget gode, så du kan streame alle de tyrkiske serier, du ønsker, på Netflix, endda i fuld HD.

Når det kommer til sikkerhed, er der ingen tvivl om, at ExpressVPN leverer varen. Du bør altid søge efter en udbyder, der har en politik om ingen logning (gemme data), og det har ExpressVPN. Der er flere jurisdiktioner, der kræver, at virksomheder gemmer data om deres kunder, men dette slipper ExpressVPN for, da tjenesten har base på De Britiske Jomfruøer.

Desuden tilbyder de også en 256-bit AES-kryptering med privat krypteret DNS på hver server for ekstra sikkerhed. Derudover har de også en kill-switch funktion, hvilket betyder, at hvis du skulle miste din forbindelse til serveren, er du ikke midlertidigt eksponeret. Så du er helt sikker, når du bruger denne tjeneste, hvilket er særligt vigtigt, når du f.eks. bruger offentlige wi-fi og hotspots. Se hele anmeldelsen af ExpressVPN her.

Prisen for ExpressVPN er ikke meget højere end deres konkurrenter, selv om tjenesten anses for at være den bedste. En måned koster omkring 100 kr. Hvis du på den anden side ønsker en VPN-tjeneste i en længere periode, kan du vælge et abonnement på 15 måneder og få tjenesten til halv pris. Du kan afprøve ExpressVPN i 30 dage uden risiko og få alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

NordVPN

 • Servere i mere end 60 lande
 • Dobbelt VPN
 • Lave priser

NordVPN er en anden VPN-tjeneste der yder topkvalitet. Hvis du vil se den tyrkiske version af Netflix, har NordVPN masser af servere i Tyrkiet som kan sikre streaming uden lag og pixelering. De har også servere i mere end 60 andre lande, så der er masser af muligheder hvis du kunne fristes af andet indhold end lige det tyrkiske. De har haft fokus i Skandinavien, så de har også meget hurtige servere i Danmark.

Sikkerhedsmæssigt er NordVPN blandt de bedste. Ud over en af de bedste krypteringer, har de en dobbelt VPN eller TOR over VPN for ekstra beskyttelse. De tilbyder også en kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS-lækager. Endelig har de også en streng politik med ingen logning, som de har mulighed for, da de er baseret i Panama. Læs hele vores NordVPN test her.

NordVPN er ganske gennemsnitlig, når det kommer til pris, og en måned koster omkring 100 kroner. De tilbyder abonnementer på op til tre år, hvilket kun koster lidt over 30 nok om måneden. Som med ExpressVPN har de også 30-dages garanti hvor du kan få pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds.

Surfshark

 • Billigt abonnement
 • Servere i 50 lande
 • 256-bit AES kryptering

På mange måder kan Surfshark kaldes for en lillebror til de største udbydere. De er relativt nye på markedet, men de har på kort tid haft stor vækst. Til dato tilbyder Surfshark servere i 50 lande, og de har udtalt at antallet øges. Serverne er generelt hurtige i de større lande, herunder Tyrkiet, men der kan opleves hastighedsfald, hvis du bruger serverne i små lande. Dette gælder dog ikke for Danmark.

Når det kommer til sikkerhed, er Surfshark også meget god. De bruger den anbefalede 256-bit AES kryptering. De har ingen ekstra sikkerhed ud over dette, men denne kryptering er mere end god nok til en gennemsnitlig bruger. Desuden tilbyder de også funktioner såsom ingen logning skovhugst og kill-switch.

Når det kommer til pris, er Surfshark en relativt dyr tjeneste i en måned, hvis du sammenligner tjenesten med ExpressVPN og NordVPN. Prisen for en måned er omkring 100 kroner. De har på den anden side priser, der er langt billigere end deres konkurrenter på længerevarende abonnementer. Deres billigste abonnement er i to år og koster kun 16 kr. om måneden. De tilbyder også understøttelse af så mange enheder, som du vil bruge ad gangen. Ligesom ovenstående udbydere, kan du også afprøve tjenesten i 30 dage og få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Vi har lavet en fuld anmeldelse af Surfhark hvis du vil læse mere.


Ofte stillet spørgsmål om Netflix Tyrkiet

Hvad er det mest populære indhold på Netflix Tyrkiet?

I sommeren 2021 var noget af dette top 10 listen over det mest populære indhold på Netflix Tyrkiet:

– Sweet Girl
-The Girl Next
– Mr. Robot
– The Witcher: Nightmare of the Wolf
– Sex/Life
– Valeria
– Black Island
– The Old Ways
– Venom
– Clickbait

Stopper Netflix i Tyrkiet?

Det tyrkiske Netflix lever i bedste velgående, og der er ingen sandhed i, at Netflix skulle stoppe som streamingtjeneste i Tyrkiet. Det der derimod har været internationale historier om den tyrkiske serie ved navn”If Only”, hvis produktion blev stoppet en dag før de skulle starte med at filme, på grund af diskussion omkring en homoseksuel karakter. Det var et pres fra lokale autoriteter samt at de ikke kunne få godkendelse til at starte med produktionen der fik Netflix til at stoppe produktionen. Grundet sagens natur omkring homofobi har det vakt harme verden over.

Er der tyrkiske serier på Netflix?

Tyrkiet er kendt for at producere virkelig gode dramaer, og der findes en lang række tyrkiske produktioner på Netflix (også Netflix udenfor Tyrkiets grænser). Nogle af de gode serier tæller bl.a. The Butterfly’s Dream ( Kelebeğin Rüyası), Ethos (Bir Başkadır), Magic Carpet Ride (Organize İşler) og Miracle in Cell no. 7 (Koğuştaki Mucize).

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo