Bedste gratis Netflix VPN-tjenester

Netflix anses af mange for at være den bedste streamingtjeneste. Det skyldes især Netflix’ brede udvalg af indhold. Her finder du både klassisk og nyt indhold i form af tv-shows og film. Netflix producerer sågar sit eget indhold, som virkelig er blevet populært i de senere år.

Selvom Netflix er den mest populære løsning blandt streamingtjenester i de fleste lande, er der store forskelle med hensyn til det indhold, tjenesten tilbyder brugerne i de forskellige lande. Det siges ofte, at amerikanske Netflix-brugere har adgang til fem gange mere indhold end de fleste europæiske brugere. Dette til trods for, at alle brugere betaler næsten det samme beløb om måneden for deres abonnementer.

Du er ikke den eneste, hvis du bliver lidt stødt over dette. Men der findes en løsning derude, der kan give dig den nødvendige teknologi til for eksempel at få adgang til det amerikanske Netflix-udbud, selv om du befinder dig i Danmark. Denne løsning er vpn-teknologi, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i et andet land og fjerner alle geografiske begrænsninger i forhold til adgang til indhold.

Når du for eksempel opretter forbindelse til en amerikansk server, registrerer Netflix dig som en person, der er bosiddende i USA, som besøger deres tjeneste. Det samme gælder, hvis du opretter forbindelse til en britisk eller tysk server, hvor Netflix i disse tilfælde tro, at du besøger dem fra de pågældende lande. Disse er de bedste Netflix VPN-tjenester i øjeblikket:

Hvad er en gratis VPN-tjeneste?

En VPN-tjeneste er ganske enkelt en tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til servere over hele verden og dermed skjule din oprindelige IP-adresse. Nogle gør dette af hensyn til anonymitet, nogle af sikkerhedsmæssige årsager og andre for at fjerne de geografiske begrænsninger, som fx Netflix anvender.

Men hvordan adskiller en gratis VPN-tjeneste sig fra en almindelig VPN-tjeneste? Hvis du i et stykke tid har været på udkig efter de bedste gratis VPN-tjenester, der virker med Netflix, så ved du sikkert, at du bliver nødt til at gå på kompromis med visse ting, når du vælger de helt gratis tjenester. I modsætning til betalingstjenester har gratistjenesterne ofte begrænsninger i forhold til mængden af overførte data, færre servere og sandsynligvis lavere hastigheder.

Om VPN-tjenesten virkelig formår at komme forbi Netflix’ VPN-filter, som netop har til formål at bekæmpe brugen af VPN-tjenester, ved man aldrig rigtig. Nogle helt gratis VPN-tjenester fungerer med Netflix, men normalt kun efter adskillige forsøg. Ikke desto mindre er det værd at nævne, at disse tjenester trods alt er gratis og derfor risikofri.

En helt gratis VPN-tjeneste er en fantastisk måde at teste teknologien, og hvis du synes om det, du får ud af det, kan du vælge at abonnere på en betalingstjeneste. Der er også mange muligheder, der i realiteten er gratis, for eksempel i kraft af gratis prøveperioder og pengene tilbage garantier. Selv om disse ikke er gratis for evigt, er de normalt bedre muligheder end de helt gratis VPN-tjenester, da tjenesterne med prøveperioder og pengene tilbage garantier normalt kan bruges uden begrænsninger.

Bedste gratis Netflix VPN-tjenester

Selv om nogle VPN-tjenester kan være helt gratis, kan forskellige forbrugsbegrænsninger føre til, at tjenesten kun kan bruges gratis i en time, når man streamer Netflix. De bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix, er derfor som regel de almindelige, betalte VPN-tjenester med deres prøveperioder og pengene tilbage garantier, da du kan bruge tjenesten i flere dage eller endda en måned uden nogen begrænsninger.

ExpressVPN

ExpressVPN er ikke helt gratis, men det er stadig den bedste VPN-tjeneste, som vi nogensinde har brugt med Netflix.

ExpressVPN er ikke helt gratis, men det er stadig den bedste VPN-tjeneste, som vi nogensinde har brugt med Netflix.

Når man leder efter de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer sammen med Netflix, er det vigtigt at vælge de muligheder, der rent faktisk fungerer med streamingtjenesten. ExpressVPN er en af meget få VPN-tjenester, der altid giver adgang til Netflix og kan komme forbi den nyeste VPN-forhindring, som Netflix har etableret.

Uanset om du ønsker at få adgang til det amerikanske Netflix udbud på grund af det større udvalg af indhold eller se DR, når du er i udlandet, kan ExpressVPN være den perfekte løsning med sine 3.000 servere over hele verden. Serverne tilgængelige i 94 lande, hvilket giver dig et stort udvalg af servere at oprette forbindelse til og dermed adgang til hele Netflix-udbuddet.

Det er værd at nævne, at ExpressVPN ikke kun lader dig omgå Netflix’ blokering og få adgang til indhold, men de gør det uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og både når det gælder stabilitet og hastigheder, kan du altid stole på ExpressVPN. Det store antal servere verden over betyder, at de ikke bliver overfyldte, og der er altid andre servere til rådighed, hvis en server er ramt af nedbrud.

ExpressVPN er ganske vist som udgangspunkt en betalt VPN-tjeneste. Men hvis du er på udkig efter de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix, er ExpressVPN virkelig en god mulighed med tjenestens 30-dages pengene tilbage garanti. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten eller ikke længere har brug for den, kan du blot bede om at få dine penge tilbage uden nogen begrundelse. Men det er nok usandsynligt, at du vil gøre dette i betragtning af den kvalitet, du får her.

NordVPN

NordVPN fungerer godt med Netflix og tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti

NordVPN fungerer godt med Netflix og tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti

Ligesom ExpressVPN er NordVPN  også som udgangspunkt en betalt VPN-tjeneste, der tilbyder en pengene tilbage garanti. NordVPN er kendt for at komme forbi Netflix-blokeringen, og det gør den uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med servere over hele verden og høje hastigheder er denne tjeneste et sikkert valg for dem, der ønsker at se amerikansk Netflix i Danmark.

En af NordVPN’s største fordele er deres enorme netværk af servere, som omfatter flere end 5.500 servere. Disse er tilgængelige i over 60 forskellige lande, der omfatter alle de vigtigste lande. Selv om NordVPN tilbyder mange servere, påvirker dette ikke på nogen måde kvaliteten.

Hvis du vil streame Netflix-film i HD, skal du bruge en VPN-tjeneste, der kan tilbyde stabil forbindelse og høje hastigheder. Det er ikke nok at omgå de geografiske begrænsninger. NordVPN er med sine superhurtige servere blandt de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix og giver en fantastisk streamingoplevelse.

Bemærk dog, at NordVPN kun vil være gratis i praksis, hvis du beder om at få dine penge tilbage. Pengene tilbage garantien er gyldig i 30 dage, så du har masser af tid til at nyde kvalitetsindhold uden at tage nogen risiko. I løbet af disse 30 dage får du alle de fordele, der følger med den betalte version, hvilket betyder, at du kan bruge tjenesten uden begrænsninger, og hvis du ønsker at annullere abonnementet, kan du gøre dette når som helst inden for de 30 dage.

ZenMate

ZenMate er gratis i 7 dage. Fungerede ganske godt med Netflix i vores tests.

ZenMate er gratis i 7 dage. Fungerede ganske godt med Netflix i vores tests.

Selvom ZenMate faktisk også er en betalt VPN-tjeneste, adskiller det sig fra de to ovennævnte tjenester. ZenMate tilbyder en gratis prøveperiode, hvilket er forskellig fra en pengene tilbage garanti, da du aldrig behøver at overføre nogen penge. Prøveperioden giver dig adgang til ZenMates superhurtige servere, hvilket gør det til en af de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix.

Med sine højkvalitetsservere i over 30 lande, herunder de vigtigste lande i forhold til Netflix-udbud, er ZenMate et sikkert valg. ZenMate er kendt for at kunne omgå Netflix’ VPN-filter igen og igen.

Ud over at komme rundt geoblokeringer og VPN-forhindringer, tilbyder ZenMate også stabile og hurtige servere. Mange VPN-tjenester, især de helt gratis tjenester, sænker hastigheden. Selv om nogle helt gratis VPN-tjenester kan være heldige og komme rundt Netflix’ blokade en eller to gange, er du nødt til at gå på kompromis med kvalitet og hastighed. ZenMate, på den anden side, giver dig en fremragende streamingoplevelse.

ZenMates gratis prøveperiode gælder i 7 dage, hvilket betyder, at den er gyldig i forholdsvis kort tid sammenlignet med pengene tilbage garantierne fra de ovennævnte VPN-tjenester. På den anden side behøver du aldrig at overføre penge her, og prøveperioden kommer ikke med nogen forpligtelser overhovedet. ZenMate giver dig fuld adgang til tjenesten i prøveperioden, hvilket gør den til en af de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer sammen med Netflix.

Trust.Zone

Trust.Zone har en prøveperiode på 3 dage.

Trust.Zone har en prøveperiode på 3 dage.

Når det gælder gratis prøveperioder, er Trust.Zone en anden god mulighed. Nogle vil hævde, at denne prøveperiode er for kort til at blive omtalt som en gratis VPN-tjeneste, men ikke desto mindre kan den bruges til specifikke formål eller blot til en gangs brug. Med sine superhurtige servere rundt om i verden er Trust.Zone en fantastisk mulighed – selv med sin kortere prøveperiode.

Denne VPN-tjeneste tilbyder i alt 160 hurtige servere i 87 forskellige lande. Hvis du leder efter de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer sammen med Netflix, er den gratis prøveperiode en stor mulighed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række lande, så du omgår Netflix’ geoblokering i disse lande.

Trust.Zone giver også en rigtig god streamingoplevelse. Serverne er ikke kun hurtige, de er også stabile og pålidelige. Selv hvis en server skulle stoppe med at fungere, vil du have et stort udvalg af andre servere til rådighed, som du hurtigt kan oprette forbindelse til. Når du leder efter de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix, er en god streamingoplevelse et af de vigtigste punkter, og Trust.Zone er rigtig god på netop dette tidspunkt.

En 3-dages prøveperiode er bestemt ganske kort, men den er ikke desto mindre gratis og uden nogen som helst forpligtelser. Du kan bruge Trust.Zone til at se Netflix fra USA eller fra et andet land, som du foretrækker. En god mulighed er at bruge prøveperioden til at se en længe ventet film eller tv-serie på Netflix gratis.

Windscribe

Windscribe har en helt gratis version, men den er begrænset til 10 GB trafik om måneden.

Windscribe har en helt gratis version, men den er begrænset til 10 GB trafik om måneden.

Blandt de VPN-tjenester, vi anbefaler her, er Windscribe den eneste med en fuldstændig gratisversion. Selvom tjenesten også har en betalt version, anbefaler vi her kun deres gratisversion som en af de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix. Der er både fordele og begrænsninger ved at bruge gratisversionen af Windscribe.

I modsætning til mange andre gratis VPN-tjenester, får du med Windscribes gratis version faktisk adgang til en hel del servere. I alt kan du oprette forbindelse til ti forskellige lande, såsom USA, Storbritannien og Canada. Det er de mest interessante lande, når det gælder Netflix-udbud.

Men med en helt gratis version, er der desværre begrænsninger. For eksempel er det langt fra garanteret, at tjenesten kan omgå Netflix’ VPN-filter. Selv mange betalte VPN-tjenester formår ikke at gøre dette, så det er sjældent, at gratis VPN-tjenester er i stand til at komme forbi denne forhindring. Desuden har Windscribe et loft på 2 GB månedlig trafik for gratisbrugere, men der er dog mulighed for at udvide til 10GB, hvis du oplyser en e-mailadresse. For de fleste, er dette nok til et par timers streaming.

På trods af de begrænsninger, dog skal det bemærkes, at Windscribe tilbyder en helt gratis version. Selvfølgelig betyder en gratis tjeneste uundgåeligt, at man må gå på kompromis med visse ting, og det slipper Windscribe faktisk ganske godt afsted med. Imidlertid er det sandsynligvis bedre at drage fordel af de gratisperioder, som betalte VPN-tjenester tilbyder.

Udnyt gratisperioder hos betalte VPN-tjenester

Som tidligere nævnt er mange af ovenstående VPN-tjenester ikke helt gratis. Men de tilbyder muligheder, der i praksis gør dem gratis. Uanset om det er en gratis prøveversion eller en pengene tilbage garanti, anbefales det at drage fordel af disse gratisperioder for betalte VPN-tjenester, eftersom helt gratis VPN-tjenester sjældent er en god mulighed.

En helt gratis VPN-tjeneste kommer altid med begrænsninger, og normalt kan disse begrænsninger føre til, at de gratis VPN-tjenester kun kan bruges i et par timer. Derudover er få gratistjenester i stand til at omgå Netflix VPN-filter, hvilket betyder, at de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer med Netflix, sjældent er de helt gratis VPN-tjenester. Herudover er de to aspekter stabilitet og hastighed også vigtige faktorer.

Du kan dog effektivt bruge en betalt VPN-tjeneste gratis i kraft af de gratis prøveperioder og pengene tilbage garantier. Disse to muligheder giver dig fuld adgang til nogle af de bedste tjenester på markedet, og når den gratis prøveperiode udløber, kan du vælge, om du vil fortsætte med at bruge tjenesten. Når alt kommer til alt, er det ikke optimalt at skulle skifte VPN-tjeneste hele tiden.

Netflix VPN-filter

Netflix’ berygtede VPN-filter betyder, at du ikke ka benytte en hvilken som helst VPN-tjeneste til at få adgang til for eksempel det amerikanske Netflix-udbud, når du befinder dig i Danmark. Denne forhindring blev indført for at beskytte producenter og netværk. Filteret registrerer visse IP-adresser, der mistænkes for at tilhøre en VPN-tjeneste, og blokerer brugerne fra at få adgang.

Desværre er de fleste IP-adresser, der tilbydes af gratis VPN-tjenester, sortlistet, ganske enkelt fordi der er mange, der afprøver de gratis VPN-tjenester. Da disse er “brugt” og sortlistet af Netflix, har udbyderne af de gratis VPN-tjenester ikke tilstrækkelige ressourcer til løbende at forny deres udvalg af IP-adresser, hvilket betyder, at du ikke vil kunne se os Netflix i Danmark med disse tjenester.

Se Netflix-udbuddet fra andre lande gratis

Netflix leverer et stort udvalg af indhold, og med en VPN-løsning kan du se alt indholdet uden ekstra omkostninger. Det eneste, du skal gøre, er at købe et abonnement, der hvor du bor. Der findes også gratis VPN-løsninger, især gratis prøveperioder og pengene tilbage garantier for nogle af de bedste tjenester på markedet.

Disse muligheder er gode, fordi de giver dig adgang til nogle af de bedste tjenester. Det betyder, at du får høje hastigheder og godt udvalg af servere. Vigtigst er dog, at det er i stand til at give adgang til Netflix og komme forbi VPN-filteret, og at de er helt gratis!

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo