VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Se dansk tv i udlandet

  For mange danskere er dansk fjernsyn stærkt savnet i udlandet. Uanset om du ønsker at se programmer fra DR, TV2 Play eller Viaplay, vil adgang til disse tv-stationer afhjælpe den værste hjemve.

  Et stort problem for danskere uden for Danmark er imidlertid, at dansk tv er geoblokeret i udlandet. Det skyldes, at tv-stationer som DR og TV2 kun har købt rettigheder til at vise indholdet inden for Danmarks grænser. Men heldigvis er der en enkel løsning på dette problem. Løsningen er at benytte en VPN-tjeneste.

  Se dansk tv i udlandet med en VPN-tjeneste

  Så for at se dansk tv i udlandet, du har brug for en dansk IP-adresse. En VPN-tjeneste er en tjeneste, der giver dig mulighed for nemt at ændre din IP-adresse. Når du har hentet et sådant program, kan du kun oprette forbindelse til en server i Danmark. Derefter får du en dansk IP-adresse, og så kan du se danske tv, som om du var i Danmark.

  Den bedste VPN-tjeneste til at se dansk tv i udlandet er ExpressVPN. Tjenesten er lynhurtig og har stabile og sikre forbindelser. ExpressVPN har sine egne apps til pc, iPhone, Android, iPad og lignende, så du kan se dansk tv på enhver enhed. Sådan ser du dansk tv med ExpressVPN:

  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN’s hjemmeside og tilmeld dig. ExpressVPN koster ca. 50 kr. om måneden og er meget billig. Du får også en ubetinget 30 dages pengene tilbage garanti med dit køb, så du reelt kan bruge tjenesten gratis i 30 dage.
  2. Download VPN-tjenesten. Dette er meget enkelt og tager normalt kun et par minutter.
  3. Åbn programmet på din enhed, og opret forbindelse til en dansk server. Det tager mindre end et halvt minut.
  4. Så har du en dansk IP-adresse og kan streame kanaler som DR1 og TV2 Play, som om du var i Danmark.
  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN

  Mere om ExpressVPN

  ExpressVPN betragtes af det store flertal som den bedste VPN-tjeneste, du kan finde. Dette er ikke så ringe, da der er over 500 VPN-tjenester i verden. ExpressVPN har over 3.000 servere på tværs af 94 lande, herunder mange i Danmark.

  ExpressVPN er også kendt for at have ekstremt hurtige og stabile servere, samtidig med at de tilbyder sublim sikkerhed med AES 265-bit kryptering. Dette gør tjenesten optimal til at se dansk tv i udlandet.

  ExpressVPN’s brugermenuer er meget overskuelige og intuitive, så du hurtigt kan forstå, hvad du skal gøre, og hvordan du gør det. Registrering, installation og lignende er også meget lige til. ExpressVPN tilbyder apps på alle mulige platforme, så du kan se dansk tv med ExpressVPN på enhver enhed, du måtte ønske.

  ExpressVPN er en betalt VPN-tjeneste. Der findes gratis VPN-tjenester, men desværre fungerer disse ikke med dansk tv. Grunden til dette er, at gratistjenesterne ikke har servere i Danmark, og under alle omstændigheder ville serverne være for langsomme og ustabile til at streame indhold fra DR og TV2 Play. ExpressVPN har relativt overkommelige priser og tilbyder dig også en ubetinget 30 dages pengene tilbage garanti.

  Trin for trin guide til dansk tv i udlandet

  Det er altså meget nemt at se dansk tv i udlandet med ExpressVPN. Hele processen tager normalt ikke mere end 5 minutter. Det eneste, du skal gøre, er:

  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN
  1. Gå til ExpressVPN’s hjemmeside, tilmeld dig og vælg den pakke, du ønsker. Husk, at ExpressVPN har en 30 dages pengene tilbage garanti, så du faktisk kan få tjenesten gratis.
  2. Download tjenesten, og opret forbindelse til en dansk server.
  3. Gå for eksempel til DR’s eller TV2 Plays hjemmeside og se kanalerne uden blokering med en dansk IP-adresse.
  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN

  Er der gratis VPN-tjenester?

  Selvfølgelig er det de færreste, der ønsker at betale for at se dansk tv i udlandet, og mange spørger os, om man med fordel kan benytte gratis VPN-tjenester. Svaret er, at der findes gratis VPN-tjenester – rent faktisk flere end blot et par stykker. Men disse fungerer relativt dårligt med dansk tv.

  Grunden til dette er for det første, at de fleste gratis VPN-tjenester ikke har servere i Danmark. Dermed får du ikke adgang til at oprette forbindelse til en dansk IP-adresse. Desuden har de fleste gratistjenester meget lav hastighed, og de er ustabile. Dette vil være et stort problem for dig, hvis du vil streame dansk tv i udlandet.

  Mange gratistjenester har også meget dårlig sikkerhed, og nogle af dem logge også din trafik. Derfor kan dette udgøre et temmelig stort sikkerhedsproblem. Samlet set fraråder vi dig derfor at benytte gratistjenester, da det giver for mange ulemper. Der er så også lige det, at de betalte VPN-tjenester er ekstremt billige og kun koster omkring 50 kroner om måneden.

  De bedste VPN-tjenester til at se dansk tv

  Der findes ekstremt mange VPN-tjenester derude. Vi vurderer, at ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste til at se dansk tv, men der er også andre muligheder, hvis du vil teste noget andet. Her er de 4 bedste VPN-tjenester til dansk tv:

  ExpressVPN

  ExpressVPN er altså den bedste VPN-tjeneste til at se dansk tv i udlandet efter vores mening. Tjenesten har 300 servere i over 94 lande. Disse servere er normalt lynhurtige, og forbindelsen er stabil og sikker. ExpressVPN krypterer al din trafik og logger ikke noget af din trafik online. Tjenesten har mange servere i Danmark.

  ExpressVPN er en relativt OVERKOMMELIG VPN-tjeneste og koster helt ned til 50 kroner om måneden. ExpressVPN har også en 30 dages pengene tilbage garanti, som du kan benytte ved blot at sige, at du ikke er tilfreds med tjenesten. Brugervenlighed og kundeservice er også begge meget gode.

  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN er næsten lige så god som ExpressVPN til at se dansk tv i udlandet. NordVPN har over 6.000 servere i 60 lande og over 60 servere i Danmark. Dette er mange, og det giver dig mulighed for at vælge og vrage mellem servere til at oprette forbindelse til en dansk IP-adresse. NordVPN’s servere er også hurtige og stabile efter vores erfaring. NordVPN har også med en politik om ingen logning og ekstremt god kryptering.

  NordVPN koster faktisk helt ned til 35 kroner om måneden, hvis du binder dig for en længere periode. Ligesom ExpressVPN har NordVPN også en 30 dages pengene tilbage garanti, som du kan benytte helt betingelsesløst.

  Se dansk tv i udlandet med NordVPN

  SurfShark

  SurfShark VPN er en relativt ny VPN-tjeneste, der blev etableret i 2018. Tjenesten er på meget kort tid blevet temmelig god. SurfShark har flere gode servere i Danmark, som giver dig mulighed for at se dansk tv hurtigt og nemt uden problemer. Alt i alt tilbyder SurfShark dig over 500 servere i over 50 lande.

  SurfShark er en meget billig VPN-tjeneste, og du får tjenesten faktisk helt ned til 30 kroner om måneden. Dette gør SurfShark et ekstremt godt alternativ til dig, der vil have den allerbilligste VPN-tjeneste, du kan finde på til at dansk tv i udlandet uden at blive irriteret eller lignende. Derfor kan helt sikkert anbefale SurfShark til mange brugere.

  Se dansk tv i udlandet med SurfShark

  UltraVPN

  UltraVPN er også en af de nyere VPN-tjenester, som er vokset til en meget god udbyder i løbet af det seneste år. UltraVPN er baseret i Storbritannien og tilbyder servere i over 50 lande. UltraVPN har servere i Danmark, hvilket er centralt for os. Disse fungerer også relativt godt, så du kan gøre brug af dem til at se den danske tv helt gnidningsløst uden hakken eller lignende.

  UltraVPN er også en meget billig VPN-tjeneste, som du kan få for ned til 30 kroner om måneden, hvis du binder dig for en længere periode. UltraVPN tilbyder også en ubetinget 30 dages pengene tilbage garanti, så du kan benytte tjenesten gratis, hvis du kun skal på en uges ferie eller lignende.

  Se dansk tv i udlandet med UltraVPN

  Resumé: Sådan ser du dansk tv i udlandet

  Det er altså meget nemt at se dansk tv i udlandet med en VPN-tjeneste. Det eneste, du behøver at gøre, er at downloade ExpressVPN og oprette forbindelse til en dansk server for at få en danske IP-adresse. Her er trinnene:

  1. Gå til ExpressVPN, tilmeld dig og køb et abonnement.
  2. Download VPN-programmet, og opret forbindelse til en dansk server.
  3. Gå til TV2 Play, DR eller lignende, og se tv-stationernes programmer uden begrænsninger med en dansk IP-adresse.
  Se dansk tv i udlandet med ExpressVPN

  Så er det kun tilbage for os at ønske dig held og lykke med at se dansk tv udenfor Danmark. Vi håber, du får en dejlig ferie eller ophold i udlandet. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller er bekymret i forhold til noget.