timerFå 49% rabat nu×

expressvpn expressvpn

Spar 49% på den hurtigste VPN

lockBeskyt dine persondataoplysninger

signal_wifi_4_barHurtig streaming

-30 dages pengene tilbage garanti-

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  VPN-vejledning til iPhone - VPN-anbefalinger til iOS

  Har du brug for en VPN til iPhone? Spørgsmålet er svært at svare specifikt på og afhænger af, hvad du vil bruge din iPhone til, og hvor meget du værdsætter anonymitet, sikkerhed, privatliv og lignende.

  Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de ting, vi gør på iPhone, iPad og lignende, ikke er vores egne private anliggender. Uanset hvad du gør, skal du bruge forskellige apps, surfe på internettet, give personlige oplysninger og lignende - du vil derfor efterlade meget information om dig selv, som for mange kan virke skræmmende.

  NordVPN

  Brug af en VPN vil naturligvis ikke gøre dig helt anonym. Hvis du f.eks. bruger google maps, vil brugen af ​​VPN ofte forhindre dig i at bruge tjenesten korrekt, og så videre. Kort sagt, mange apps vil lige så nemt indsamle data om dig. Det er ikke sådan, at du vil være usynlig, hvis du downloader og bruger en VPN til iPhone eller iPad.

  En VPN kan dog hjælpe dig med at opnå meget bedre anonymitet og privatliv. Det vil være sværere at spore dig og indsamle oplysninger om dig, og generelt kan du bruge din iPhone mere selvsikkert i hverdagen. Derudover hjælper din VPN dig med andre ting, især omgåelse af geoblokering.

  Hvis du f.eks. skal se dansk tv uden for Danmark eller øge indholdet af Netflix, hjælper en VPN dig med dette. Det samme gælder, hvis du er i lande, hvor der er meget censur, som f.eks. Kina eller Rusland.

  Så svaret på, om det er det værd at bruge VPN på iPhone, er svært at svare på helt specifikt. Det skal være op til hver person at træffe en beslutning. Vi mener, at det er det værd, selvfølgelig, da du øger din sikkerhed og samtidig giver dig forskellige muligheder online, til en lav pris og en meget lille indsats.

  I denne artikel antager vi, at læseren ved, hvad VPN er. For en komplet VPN-vejledning, læs da denne artikel. Før du fortsætter med at læse, er disse de bedste VPN-tjenester, vi anbefaler til iPhone:

  Om annoncering på hjemmeside

  Læs mere om rangering

  Hvordan installeres VPN på iPhone?

  Det er meget nemt at installere en VPN på en iPhone. Hvad du skal gøre, er at gå til app store og finde en VPN, downloade den og derefter aktivere VPN-tjenesten. Det vil sige, at linke dig til den server, du ønsker.

  Konceptet VPN er, at når du er tilsluttet en fjernserver, går al din trafik gennem denne server, før den når internettet. Således vil alle andre på internettet tro på, at din trafik kommer fra denne server. Hvad du har gjort i praksis er at ændre IP-adressen, så du ikke længere kan spores. Det kan let sammenlignes med at gå rundt på gaden iført forklædning. Det vil være sværere at forfølge dig.

  Når du har oprettet forbindelse til den server, du ønsker, vil du kunne bruge VPN til hvert eneste formål, så længe VPN-tjenesten rent faktisk virker. Der er ekstremt mange dårlige VPN-tjenester, som vi snart vender tilbage til. Hvis VPN-tjenesten fungerer, skal du bare gøre, hvad du vil, hvad end det er at streame amerikansk Netflix, browse mere privat eller andre ting.

  Installation af en VPN på iPhone burde i virkeligheden ikke tage mere end 5 minutter. Således er hele processen forholdsvis let.

  Har iPhone sin egen VPN?

  IPhone har ikke sin egen VPN-tjeneste. Det er således ikke muligt at indtaste indstillinger eller lignende og direkte oprette forbindelse til en VPN. Dette har måske heller ikke været ret ideelt, da Apple samler så mange personlige data, at det ikke giver mening at lade al trafikstrøm gå gennem Apples VPN-tjeneste. Garantien for at denne trafik ikke blev logget og brugt til markedsføringsformål, ville helt sikkert være tvivlsom.

  IPhone har dog meget god integration med eksterne VPN-tjenester. Det betyder, at du hurtigt kan tænde VPN via indstillinger og derefter konfigurere det via en VPN-tjeneste, du har valgt. Således er det ikke noget problem at bruge VPN på iOS-systemerne, uanset om du bruger iPad eller iPhone.

  Vi har ikke hørt nogen nyheder eller oplysninger om, hvorvidt Apple vil få sin egen VPN-tjeneste, så det vil nok vente et stykke tid.

  Gratis VPN-tjenester til iPhone?

  NordVPN

  NordVPN på iPhone i Danmark

  Det første, de fleste mennesker er interesseret i med hensyn til iPhone og VPN, er selvfølgelig en gratis VPN-tjeneste. Ingen ønsker at betale for at bruge VPN, og så er det yderst nyttigt, hvis du kan finde en gratis service. Der er også mange gratis tjenester, du kan finde gennem App Store, så dybest set er der gode muligheder.

  Men i de fleste tilfælde vil vi anbefale ikke at bruge en gratis VPN-tjeneste. Årsagen til dette er, at de fleste gratis VPN-tjenester har store problemer. Hovedårsagen til dette er selvfølgelig, at de gratis tjenester har ekstremt meget mindre ressourcer end i forhold til de betalte VPN-tjenester, og tilbuddet bliver således helt anderledes.

  Det største problem med de gratis tjenester er, at mange af de gratis tjenester logger trafikken fra deres brugere og sælger den til en tredjepart. Dette gælder selvfølgelig ikke for alle tjenester, men mange gør det. Det er logisk, fordi de har brug for en måde at tjene penge på.

  Derudover er der et stort problem, at hastigheden hos ​​de gratis tjenester normalt er meget dårlig. Dette problem er meget vigtigt med hensyn til iPhone og mobilbrug generelt, da vi er afhængige af hastighed, når vi er på farten. Ingen ønsker at bruge dobbelt så lang tid på opgaver, når du har dårlig tid og er stresset.

  Hovedårsagen til, at hastigheden er så dårlig er, at de gratis tjenester oftest har få servere, og at disse derfor overbelastes. Et andet problem med få servere er, at du faktisk ikke får forbindelse til de servere, du ønsker. Hvis VPN-tjenesten ikke har servere i Danmark, kan du f.eks. Ikke få en dansk IP-adresse, hvilket naturligvis er et stort problem.

  Disse er blot nogle af de ting, vi vil nævne kort i forhold til gratis tjenester til iOS-systemerne. Hvis du ønsker at vælge en gratis service, anbefaler vi, at du vælger en gratis service fra VPN-tjenester, der også har betalte versioner. Disse har normalt råd til at levere en meget bedre gratis service - da de bruger det samme system som betalingstjenesterne. Problemet er, at du ofte ikke kan bruge mere end en vis mængde GB om måneden. Men det kan være en løsning, hvis du kun bruger VPN fra tid til anden.

  Hvordan vælger du VPN til iPhone?

  I forbindelse med brug af VPN vil der være forskellige elementer, du skal overveje i forhold til, hvad du vil bruge VPN-tjenesten til. Det vil være svært at give en liste baseret på alle de specifikke behov, som forskellige mennesker vil bruge VPN til, men vi skal her give en lille liste, som de fleste mennesker kan bruge til at vælge en VPN-tjeneste. Hvis du mener, at noget ikke er vigtigt i forhold til din brug, er det selvfølgelig bare at se bort fra dette. Dette er de vigtigste elementer, vi mener, at du bør understrege, når du bruger VPN på dine iOS-systemer.

  1. Har VPN-tjenesten app til iOS-systemerne?

   Et helt elementært element er selvfølgelig, om VPN-tjenesten har sin egen app til iOS-systemerne. At købe en VPN på din PC hjælper ikke, hvis den ikke har sin egen app til iOS.

   Heldigvis har langt de fleste VPN-tjenester - næsten alle - udviklet deres egen software til iOS, Android, Mac, Linux og Windows, sådan at det sjældent er noget problem at bruge VPN til det styresystem du ønsker, , men det er stadig en ide at dobbelttjekke det. Dette er sådan, at du er helt sikker på, at du ikke vælger den forkerte VPN.

  2. Hvor godt virker appen på iPhone og iPad?

   Dette er et vigtigt element og kan faktisk afvige betydeligt fra de forskellige VPN-tjenester. De VPN-tjenester, vi anbefaler på dette websted, virker meget godt for iOS-systemerne, og det er en af ​​grundene til, at vi kun anbefaler disse.

   Det eneste, der gælder, når du bruger VPN på iOS-systemerne, er, hvor brugervenligt og intuitivt systemet fungerer på disse tjenester. Hvordan VPN-tjenesten fungerer på PC er irrelevant for disse brugere. Du kan nemt tjekke dette ved at læse rundt omkring på internettet i forhold til den VPN-service, du overvejer at teste.

  3. Hvor mange enheder kan VPN-tjenesten bruges på samtidig?

   Dette kan være en vigtig faktor, hvis du vil bruge VPN på flere enheder på samme tid. For eksempel ønsker mange at bruge VPN på PC eller Mac, mens de bruger det på iPhone eller iPad. For eksempel ønsker mange at dele en VPN-tjeneste for at spare penge eller lignende.

   VPN-tjenesterne varierer alt efter hvor mange enheder du kan bruge tjenesten på samme tid. De fleste betalte VPN-tjenester giver dig mulighed for at bruge VPN på over 5 enheder, så det vil ikke være et problem, men mange gratis tjenester har betydelige begrænsninger, og derfor kan det være godt at dobbelttjekke, inden du vælger.

  4. Hvor hurtig er serverhastigheden?

   En anden ting, der er meget vigtigt for iPhone, er selvfølgelig hastigheden på de forskellige servere. Ved brug af VPN bliver hastigheden noget værre, da al trafik skal gå via en ekstern server, inden den når internettet. Imidlertid er hastigheden hos ​​de bedste VPN-tjenester, som dem, vi anbefaler i denne artikel, næsten ikke forringet.

   Mange gratis tjenester vil være meget langsomme og hæmme dig i din daglige brug, og det er vigtigt at undgå.

  5. Har VPN-tjenesten servere i Danmark?

   En anden ting, der er vigtigt ikke kun for iPhone, men for enhver brug af VPN for danske borgere, er, om VPN-tjenesten har servere i Norge. Dette gælder især, hvis du er i udlandet og skal se for eksempel DR. Hvis VPN-tjenesten ikke har danske servere, vil du ikke kunne få en dansk IP-adresse. Ikke alle VPN-tjenester har servere i Danmark, så det er faktisk noget, det er vigtigt at kontrollere. Jo flere servere VPN-tjenesten har i Danmark, jo bedre, da det normalt vil betyde bedre hastighed.

  6. Hvor meget koster VPN-tjenesten?

   Selvfølgelig er en nøglefaktor for de fleste mennesker pris. Vi lægger dog ikke meget vægt på denne faktor, da prisen er omtrent den samme for alle de betalte VPN-tjenester. Prisen er omkring $10 om måneden, og binder du dig i længere tid, er prisen er meget billigere. Næsten alle betalte VPN-tjenester har også en 30-dages penge tilbage garanti, så du ikke behøver tage nogen risiko.

  7. Hvor god er sikkerheden?

   Et nøgleelement er selvfølgelig, hvor god sikkerhed VPN-tjenesten har - hvis dette er hovedårsagen til, at du bruger en VPN-tjeneste. Under alle omstændigheder er det afgørende, at tjenesten ikke logger din trafik. Hvis tjenesten gør dette, vil den faktisk kunne overvåge alt, hvad du gør, da du næsten altid bruger din iPhone (hvis du er en normal dødelig person).

   Faktisk er der en række VPN-tjenester som logger, men disse er normalt gratis tjenester. Selvfølgelig logger de VPN-tjenester, vi anbefaler her ikke noget af ​​dine trafik.

   De bedste VPN-tjenester har sikkerhed og kryptering på militært niveau, hvilket betyder, at det vil være meget svært at spore eller hacke dig. Den bedste sikkerhed i vores test havde NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost.