VPNportalen

Reklame:

For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  HideMyAss

  HideMyAss er en VPN-tjeneste, der blev startet tilbage i 2005 af den dengang 16-årige Jack Cator. På det tidspunkt ønskede han blot at oprette en proxy, så han kunne omgå de strenge krav, der var i skolens netværk. Med tiden voksede HideMyAss fra 1 million til 400 millioner brugere, og i dag er tjenesten en del af AVAST-koncernen.

  Dette gør HideMyAss til en del af et af verdens største sikkerhedsnetværk, og dette ses tydeligt. Desuden har tjenesten en meget høj brugervenlighed, der er blevet perfektioneret gennem årene samt andre ekstra tjenester, som VPN-tjenester nyder godt af med de moderne behov, der findes i dag.

  Anonymitet og sikkerhed

  Her kan du se HideMyAss’ hjemmeside

  Anonymitet er helt afgørende online. Kun i løbet af de sidste par årtier har der været en voldsom debat om, hvordan internettet påvirker vores privatliv. Regeringer, tredjeparter og endda privatpersoner kan til tider få adgang til og indsigt i lige præcis det, de ønsker af oplysninger om din onlinetrafik, hvis du ikke beskytter dig selv.

  HideMyAss er i den forstand et frisk pust. I dag benyttes tjenester som HideMyAss ikke kun til at omgå blokeringer i skolenetværk, de benyttes til langt vigtigere spørgsmål om beskyttelse privatlivets fred. For eksempel kan du bruge denne i Danmark til at kunne browse helt anonymt, uanset hvad du foretager dig online.

  Desuden er det også helt sikkert at bruge HideMyAss. Tjenesten bruger det meget omtalte krypteringsniveau, som U.S. army anvender, hvilket mange VPN-tjenester i øjeblikket markedsfører sig på. Årsagen til dette er, at VPN-tjenester bør give dig høj sikkerhed, og det er præcis, hvad HideMyAss gør ved for eksempel transaktioner med større beløb.

  Hertil kommer, at HideMyAss i maj 2020 indførte en politik om ingen logning. Det er noget, de allerbedste leverandører også har, såsom ExpressVPN eller NordVPN. I praksis betyder det, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dine oplysninger bliver lækket, da der ikke er nogen oplysninger at hente, hvis nogen skulle forsøge at stjæle dem.

  Udvalg af servere

  HideMyAss har langt de fleste lande på deres liste over servere, og her når alle de andre konkurrenter dem ikke til sokkeholderne. Mange af de bedste VPN-tjenester praler af omkring 60 forskellige lande, men HideMyAss har over 190 lande i deres portefølje. Du kan endda oprette forbindelse til Svalbard og Jan Mayen med HideMyAss.

  Ikke nok med at HideMyAss har en bred vifte af forskellige lande, men de har også gode servere i de vigtigste lande. Selvfølgelig er lande som Danmark, USA, Storbritannien, Australien og andre på listen. Disse er blevet særligt vigtige for danskere gennem årene, da de kan få adgang til unikt indhold i disse lande gennem VPN-tjenester.

  Et bredt udvalg giver ikke kun gode muligheder for forbindelser, men det sikrer også høj stabilitet på serverne. Hvis en af serverne holder op med at fungere, skal du blot vælge den næstbedste løsning i rækken. Således har du altid en stabil og god forbindelse gennem HideMyAss.

  Hastighed

  Stabilitet er blot ét aspekt ved en bred vifte af servere. Den hastighed, du opnår fra dette udvalg, er nemlig mindst lige så vigtig. Hvis du vil bruge en VPN-tjeneste, ønsker du næppe, at disse tjenester skal være udtryk for et kompromis mellem udvalg og hastighed. Med HideMyAss behøver du ikke at bekymre dig om dette, da også hastigheden er i top.

  Hvad enten du streamer i HD på Netflix eller spiller et hastighedsmæssigt krævende videospil, kan HideMyAss sagtens håndtere det, forudsat at dit eget oprindelige netværk er godt nok. Pointen er, at HideMyAss ikke sænker din hastighed på nogen måde, så du bevarer hastigheden i deres netværk.

  Brugervenlighed

  God funktionalitet er unægtelig vigtigt, men det er brugervenlighed også. Med over 400 millioner brugere på verdensplan siger det måske sig selv, at HideMyAss er en af de nemmeste tjenester at benytte. Denne tjeneste sætter brugeren i centrum, hvilket er en af grundene til, at HideMyAss har nået toppen.

  Via HideMyAss kan du nemt registrere og downloade selve programmet på få minutter. Det er nemt at sætte sig ind i, og det eneste, det kræver, er, at du klikker på en IP-adresse for at oprette forbindelse til den. Du bliver herefter tilsluttet inden for få sekunder, og din oprindelige IP-adresse vil blive skjult, mens en helt ny og anonym IP-adresse bliver givet til din computer.

  Omgåelse af geoblokering

  Sådan ser kortet over alle HideMyaAss’ servere ud

  Det faktum, at din computer får en ny IP-adresse, vil naturligvis også blive opdaget af de websteder, du besøger. I årenes løb har mange benyttet dette til at se indhold i udlandet. Amerikanske Netflix er et klassisk eksempel, da tjenesten har meget mere indhold i USA.

  Hvis du opretter forbindelse til en amerikansk IP-adresse og derefter besøger Netflix’ sider, har du direkte adgang til alt det amerikanske indhold. Dette er noget HideMyAss er ekspert i. Mange VPN-tjenester bliver blokeret af Netflix, men HideMyAss har bevist, at de kan omgå denne blokering og kan komme igennem igen og igen. HideMyAss er god til Netflix, men det er muligt, at vi hellere vil anbefale tjenester som NordVPN til at bruge med Netflix, da disse er ekstremt pålidelige og har et dedikeret team, der arbejder på netop dette til daglig.

  Dette gælder naturligvis også for andre lande, og med over 190 på listen har du adgang til en meget bred vifte af indhold online. Hvad enten det er streamingtjenester, andre videoer, online-aviser, eller hvad du ønsker at se, så åbner HideMyAss internettet for dig.

  Pris

  På trods af de mange fordele, HideMyAss tilbyder, er dette faktisk en af de mest rimelige tjenester derude. Med en rækkevidde, der omfatter hele verden, tilbyder HideMyAss en fair og lav pris. Du får meget mere værdi for tjenesten, end hvad du rent faktisk betaler for HideMyAss.

  Du bør i øvrigt vælge et længerevarende abonnement på fx tre år for at spare så meget som muligt. Dette giver dig nemlig en rabat på 55 % på den oprindelige pris. Abonnementer på et og to år er heller ikke dårlige muligheder. Desuden har HideMyAss en 30 dages pengene tilbage garanti, som giver dig mulighed for uforpligtende at afprøve denne tjeneste.

  Resumé

  Det kan godt være, at HideMyAss blev startet af en teenager, der ønskede at omgå skolens netværk, men i dag er HideMyAss vokset til at være en af de mest respekterede tjenester på markedet. Som en af tjenesterne fra AVAST-gruppen og med over 400 millioner brugere på verdensplan er HideMyAss unægtelig blandt de mest populære på markedet.

  Servere i over 190 lande er måske det mest imponerende ved HideMyAss, men det bør også nævnes, at de for eksempel bevarer en meget høj hastighed, når du browser. Alt dette kan du få til en meget rimelig penge per måned, og desuden er det risikofrit at prøve HideMyAss med tjenestens 30 dages pengene tilbage garanti.