Bedste VPN-tjenester i Sverige

Sidst opdateret: 10/01/2022

I Sverige er der næsten ingen censur online, og du har adgang til stort set alt, hvad du ønsker. Men da Sverige er et vestligt land, hvor dets borgere har en god økonomi, er dette et optimalt sted for hackere. Man kan til enhver tid blive udsat for angreb, hvor hackere forsøger at stjæle dine personlige oplysninger. Derfor er det en god idé at få en VPN, der gør det umuligt at stjæle nogen af dine personlige data.

Det er ikke kun hackere, der ønsker dine oplysninger, men også websteder, du besøger, sælger dine oplysninger til tredjemand, så de kan skræddersy reklamer. En VPN giver dig også adgang til indhold i andre lande, hvor der benyttes geoblokering. Så hvis du vil se indhold fra for eksempel den amerikanske version af Netflix eller BBC iPlayer, kan du gøre dette med en VPN-tjeneste. Dette gælder også, hvis du bor i Sverige og ønsker at se dansk indhold, når du er på ferie.

Disse er de bedste VPN-tjenester lige nu
 

Bedste VPN i Sverige

Dette er de bedste VPN-tjenester til danskere bosat i Sverige i øjeblikket

ExpressVPN

 • Den bedste VPN på markedet
 • Hurtig
 • Mange servere i Danmark

Den bedste VPN-tjeneste til Sverige er ExpressVPN. Dette er en komplet VPN-tjeneste, der har hastighed og performance som hovedfokus. Uanset hvilken VPN-tjeneste man benytter, vil hastigheden på internetforbindelsen falde, men med de bedste udbydere, er denne forskel minimal. Når du bruger denne tjeneste, vil du ikke engang bemærke, at du bruger en VPN-tjeneste. ExpressVPN har også adskillige servere i 94 lande, så du har adgang til næsten alt, hvad du ønsker. Dette gør ExpressVPN til den perfekte tjeneste, hvis du ønsker at få adgang til geoblokeret indhold fra mange forskellige lande.

Selvom hastighed er vigtig, er sikkerhed grunden til, at VPN-forbindelser blev skabt. ExpressVPN giver en sikkerhed på linje med det amerikanske militær. De har den bedste kryptering, ud over privat kryptering DNS på hver server. Hertil kommer, at de ikke gemmer nogen oplysninger om deres brugere. De har også en kill-switch, hvilket betyder, at din IP-adresse ikke vil blive midlertidigt afsløret, hvis forbindelsen, hvilket næppe sker, afbrydes.

Ligesom næsten alle andre VPN-udbydere koster en måned omkring 100 kr., men tjenesten bliver billigere i længere perioder. Hvis du vælger det længste abonnement, som er 15 måneder, koster det kun 50 kr. om måneden. Man kan også prøve tjenesten risikofrit, da de har 30-dages pengene tilbage garanti.

NordVPN

NordVPN
 • Udvidede sikkerhedsfunktioner
 • Beskyttelse mod IP- og DNS lækage
 • Servere i 60 lande

Selvom NordVPN ligger på andenpladsen på vores liste, er dette også en komplet tjeneste. Hastigheden af netværket falder næsten ikke, så du kan surfe og streame indhold helt som sædvanlig. Derudover har du adgang til en række servere i over 60 lande. NordVPN har også en verdenskortfunktion, der gør det meget nemt at vælge servere. De har også investeret i de nordiske lande, så de har mange servere i Sverige.

Sikkerhedsmæssigt leverer NordVPN også på topniveau. Ligesom ExpressVPN har de en kryptering, der er blandt den bedste, der findes, samt en TOR over VPN. Det betyder, at du får et ekstra beskyttelseslag ud over den bundsolide kryptering. De har også en politik om ingen logning, en kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS- lækager.

Det længste abonnement på tre år koster 35 kr. om måneden. Dette er en rabat på 65 % af prisen for en måned, hvilket svarer til omkring 100 kroner. Du kan også få dine penge tilbage inden for de første 30 dage, hvis du er utilfreds med tjenesten.

CyberGhost

 • Mere end 3000 servere
 • HD streaming
 • Stærk kryptering

CyberGhost er en af de ældste udbydere på markedet og har millioner af brugere. De leverer en meget god tjeneste, der kun er blevet bedre i de seneste år. De har nu over 3.000 servere i over 60 lande, da de virkelig har arbejdet på at øge antallet af servere siden 2018. Hastigheden er meget god, og det er ikke noget problem at streame i HD-kvalitet.

Ligesom ovenstående udbydere bruger CyberGhost også en 256-bit AES kryptering. Selv om de to andre har et godt ekstra beskyttelseslag, så er denne kryptering alene mere end godt nok. De gemmer heller ingen oplysninger og har en kill-switch. Alt i alt er sikkerheden meget god.

Prismæssigt er de også lidt billigere end de andre. En måned ligger på omkring 70 kr., men de tilbyder også andre aftaler på helt op til tre år. Denne abonnementsaftale koster kun 25 kr. om måneden. Der er også en 45-dages pengene tilbage garanti, og hvis du er heldig, kan du få tjenesten endnu billigere, da de ofte har gode tilbud.

SurfShark

 • Budgetvenlig
 • Servere i 50 lande
 • Tilbyder kill-switch

Den sidste udbyder på denne liste er SurfShark. Dette er en nyere tjeneste end de to andre, men tjenesten har haft stor vækst siden starten. De tilbyder servere i 50 lande, men de har givet udtryk for, at dette antal skal øges. Hastigheden i de fleste lande er meget god, men der er et fald i de mindste lande.

Når det kommer til sikkerhed, er SurfShark god, men tjenesten er ikke helt på linje med ovenstående. De gemmer ikke nogen oplysninger om deres kunder og tilbyder en kill-switch. Selv om dette kan synes at være noget, alle udbydere tilbyder, er det faktisk ikke sådan. SurfShark tilbyder en meget god kryptering, men der er ingen ekstra sikkerhed over denne. Selv om sikkerheden ikke er helt på militært niveau, er det mere end godt nok til en hverdagsbruger.

Prisen for SurfShark er omkring 100 kroner for en måned. Det skal siges, at dette er den udbyderen på vores liste, der giver den bedste rabat. Hvis du vælger det abonnement, der varer i to år, koster tjenesten så lidt som 16 kroner om måneden! Hertil kommer, at du kan bruge tjenesten på så mange enheder, som du ønsker samtidig. SurfShark tilbyder også en 30-dages garanti for at få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Hvordan beskytter en VPN mod hackere?

Som nævnt, vil du miste noget af hastigheden på din internetforbindelse, når du bruger en VPN-tjeneste. Dette skyldes, at al trafik fra din enhed skal sendes via en tunnel, der krypterer indholdet, før den når internettet. Denne tunnel betyder, at alle data kun er synlige for afsenderen og modtageren. Modtageren i dette tilfælde vil være den server, du er forbundet til, som sletter alt, så snart det er modtaget.

Når du bruger offentlige netværk eller hotspots, er en VPN uvurderlig, da det er meget nemt at hacke en enhed, der er forbundet til en af disse. Hackere er normalt ude efter følsomme oplysninger såsom kortoplysninger eller følsomme oplysninger, som kan bruges til at afpresse dig. Når du bruger en VPN-tjeneste, er det næsten umuligt at hacke din enhed, så du kan være sikker, mens du surfer.

Sådan ser du dansk tv i udlandet

En af fordelene ved en VPN er, at du kan se dansk tv, uanset hvor du er i verden. Dette er nemt, for du skal blot vælge en dansk server i den VPN-tjeneste, du har valgt. Når du har gjort dette, vil du straks have adgang til alt indhold til rådighed i Danmark.

Dette virker også den anden vej, hvis du allerede er i Danmark. Så kan du oprette forbindelse til en amerikansk server, hvis du bruger Netflix eller Amazon Prime Video. Disse tjenester tilbyder biblioteker i USA, der er langt større end i de europæiske versioner.

Trin for trin er processen som følger:

 1. Vælg den VPN-tjeneste, der passer bedst til dig og dine behov
 2. Klik der, hvor man vælger server
 3. Vælg en dansk server
 4. Stream som var du i Danmark

Kan du bruge en gratis VPN til Sverige?

For kort at besvare spørgsmålet er svaret nej. For det første er gratis VPN-tjenester mest optaget af de største lande som USA, Storbritannien og Japan, så der vil sjældent være servere i Sverige. Og hvis du er heldig nok til at finde en gratis VPN-tjeneste, der har servere i Sverige, er der flere faktorer at overveje. Hastigheden vil ofte være meget lav, og herudover vil der ofte være en forbrugsbegrænsning. Denne vil indebære, at man er begrænset til fx 250MB brug om dagen.

Desuden er det også sådan, at en tjeneste ikke kan overleve uden omsætning. Og når de ikke opkræver betaling fra deres brugere, sælger mange udbydere af gratis VPN-tjenester desværre oplysninger om deres brugere til tredjeparter. Ikke alene er dette i strid med formålet med en VPN-tjeneste, men en god VPN-udbyder gemmer ikke sine kunders data. Derfor er de største og bedste udbydere baseret i lande som Panama og Rumænien, der ligger uden for EU’s og USA’s jurisdiktion med hensyn til logning og opevaring af data.

Konklusion

Der er mange gode grunde til at bruge en VPN-tjeneste, uanset om du er hjemme eller i udlandet. Der er mange gode udbydere, der opfylder forskellige behov, så du kan være sikker på at finde en, der passer til dine behov. Da VPN-tjenester generelt er ret billige, er det også tilrådeligt at vælge en af de betalte, da der er for mange ulemper forbundet med gratistjenesterne.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo