Bedste VPN til Viaplay

Sidst opdateret: 10/01/2022

Viaplay har de seneste år etableret sig som en af Skandinaviens største streamingtjenester. De tilbyder en bred vifte af forskellige indhold inden for film, serier og dokumentarfilm. Og ikke nok med det; de har også en bred vifte af sportsgrene. Se fx Formel 1, UEFA Champions League og NHL. Hvis du er i udlandet på ferie, forretningsrejse eller er flyttet, kan det være frustrerende at få en fejlmeddelelse.

Denne fejlmeddelelse vises, fordi Viaplay kun har rettighederne til at vise indholdet i Danmark. Dette problem får du dog nemt løst med en VPN. Det er også smart at bruge en VPN af sikkerhedsmæssige årsager, hvis du befinder dig i Danmark. Uanset din placering har vi fundet tre tjenester, der er perfekte til Viaplay når du rejser.

Disse er generelt de fem bedste udbydere i øjeblikket:

Bedste VPN til Viaplay

For at finde VPN-tjenester, der passer til Viaplay, skal tjenesten have gode og hurtige servere i Danmark. Selvom dit primære formål med en VPN er at streame Viaplay, er der flere ting, du bør tænke på, når du skal vælge en VPN-tjeneste. Selvfølgelig er hastighed vigtig, men sikkerhed og pris er også vigtige faktorer. Alle de nævnte tjenester er gode til Viaplay, men vi er gået lidt mere i dybden med de allerbedste tjenester.

ExpressVPN

 • Mange hurtige servere i Danmark
 • Dansk app
 • Høj kvalitet

Nummer et på listen over de bedste VPN-tjenester til Viaplay er ExpressVPN. Dette er en komplet tjeneste, der leverer på alle punkter. Med enhver VPN vil hastigheden på din internetforbindelse dale en smule, da trafikken skal gå gennem en krypteret VPN-tunnel, før den når internettet. Men heldigvis er det sådan, at de bedste VPN-tjenester har så gode servere, at denne forskel ikke er mærkbar. ExpressVPN tilbyder servere i 94 forskellige lande og har meget gode servere i alle. Så du kan bruge Viaplay som du ville derhjemme, uanset hvor du er i verden, men du kan også downloade indhold og endda spille på konsollen som sædvanlig.

Sikkerhed er også meget vigtigt, når du vælger en VPN-tjeneste. Nogle udbydere gemmer alle oplysninger om deres brugere, og i nogle tilfælde sælger de også oplysningerne videre til tredjeparter. Det er vigtigt at vælge en udbyder, der har en politik om ingen logning. ExpressVPN har base på De Britiske Jomfruøer, så de er uden for EU’s og USA’s jurisdiktion i forhold til logning. Det betyder, at når du bruger denne tjeneste, gemmes der ingen oplysninger om dig. Desuden har de også en kill-switch, der betyder, at du ikke er midlertidigt eksponeret, hvis du mod forventning mister din forbindelse til serveren. Endvidere anvendes en 256-bit AES kryptering, som er en af de bedste krypteringer i verden. Ud over dette har ExpressVPN også privat krypteret DNS på hver server for ekstra sikkerhed. Så dine følsomme og fortrolige oplysninger er helt sikre, når du bruger ExpressVPN.

Selv om dette måske er en af de bedste tjenester på markedet, er prisen ikke så meget højere end konkurrenternes. Som de fleste andre VPN-tjenester koster tjenesten omkring 100 kr., hvis du kun har tjenesten i en måned. Hvis du ønsker tjenesten i en længere periode, vil prisen blive lavere, og så koster den kun omkring 50 kr. om måneden i 15 måneder. De tilbyder også en 30-dages pengene tilbage garanti, hvis man skulle være utilfreds med tjenesten.

NordVPN

 • God til danske brugere
 • Brugervenlighed og kundeservice i topklasse
 • Glimrende til streaming af Viaplay

Lige bag ExpressVPN på listen over de bedste VPN-tjenester til Viaplay kommer NordVPN. Ligesom ExpressVPN har NordVPN et stort fokus på at være en komplet tjeneste. Dette er en udbyder, der gør ekstra meget for at sikre, at de på alle områder er så gode som muligt. De tilbyder servere i over 60 lande, og serverne er meget gode i alle lande. De har især satset på Skandinavien, så du kan være sikker på at kunne streame dansk tv i udlandet i fuld HD uden problemer. NordVPN er også kompatibel med alle typer af enheder, så du kan surfe, streame, downloade indhold og spille, lige som du måtte ønske det.

Sikkerhedsmæssigt har NordVPN også en dobbelt VPN, eller TOR over VPN. Dette indebærer, at ud over at være en meget god kryptering, har forbindelsen ekstra beskyttelse. Det betyder, at man aldrig behøver er i tvivl om, at sikkerheden hos NordVPN er god nok. Virksomheden er baseret i Panama, så de behøver ikke at gemme nogen af oplysningerne om deres kunder. Det er selvfølgelig heller noget, de heller gør. Desuden tilbyder de også klassiske funktioner såsom kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS-lækage.

Prismæssigt har de en rimelig almindelig pris på 100 kroner for en måned. De tilbyder på den anden side en række abonnementer. Den månedlige pris for et års abonnement er på over 50 kr., to år koster 40 kr. per måned, og tre år lige under 30 kr. per måned. Så de har meget gode priser for sådan en god tjeneste. Du kan også teste tjenesten i 30 dage uden risiko.

CyberGhost

 • Brugervenlig
 • Mange danske servere
 • Sikker tjeneste

Dette er en af de ældste VPN-udbydere, og tjenesten har haft over 20 millioner brugere siden opstart. CyberGhost tilbyder servere i 60 lande og har over 3.000 servere fordelt i disse. Tjenesten er meget velegnet til Viaplay, da den har mange gode servere i Danmark. Derudover kan tjenesten også bruges på syv forskellige enheder på samme tid. Selv om dette sjældent er nødvendigt, er det en dejlig a tillægsfunktion. CyberGhost understøtter også alle tænkelige enheder, så du kan gennemse, downloade, streame og spille sikkert, uanset hvor du befinder dig.

Ligesom ovenstående udbydere tilbyder CyberGhost også en 256-bit AES kryptering. Dette er den kryptering, som sikkerhedseksperter anbefaler, og den og er meget solid. Da udbyderen er baseret i Rumænien, kan CyberGhost have en politik om ingen logning. Det, der er positivt ved dette, er, at tjenesten aldrig kan lække nogen oplysninger om dig, da den ikke gemmer noget. Som ExpressVPN og NordVPN har CyberGhost også en kill-switch. CyberGhost tilbydeeer ingen ekstra beskyttelse ud over kryptering. Selv om dette naturligvis ville have været et plus, er sikkerheden mere end god nok uden.

Denne tjeneste er også lidt billigere end de fleste. En måned koster omkring 70 kroner, men de tilbyder abonnementer af et, to, eller tre års varighed. De månedlige priser for disse er 53, 33 og 25 kr. CyberGhost går også imod strømmen og tilbyder en hele 45 dages risikofri brug. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds efter 45 dage, kan du få alle dine penge tilbage.

SurfShark

 • Billig tjeneste
 • Hurtige servere i Danmark
 • Brugervenlig

En anden udbyder, der har meget gode servere i Danmark er Surfshark. Denne udbyder er noget mindre kendt end ovennævnte, men stadig en meget stærk konkurrent. Tjenesten blev startet i 2018 og har siden etableret sig som en konkurrent til de største udbydere på markedet. Surfshark tilbyder i øjeblikket servere i 63 forskellige lande med over 1.700 servere. Når det er sagt, er det et antal, som tjenesten konstant arbejder på at øge.

Når det kommer til sikkerhed, leverer Surfshark også en solid tjeneste. Som nystartet udbyder lå Surfshark lidt efter andre udbydere, men dette er ikke længere tilfældet. I dag tilbyder Surfshark sikkerhed, der er på samme niveau som tjenester som ExpressVPN og NordVPN. De har i øjeblikket funktioner som kill switch, ingen logning og meget mere.

Noget, der har bidraget til Surfshark succes på så kort tid, er tjenestens pris. Hvis du vælger et abonnement på to år, får du det så billigt som omkring 20 kr. om måneden. Du kan også vælge 6 måneder for omkring 50 kr. om måneden. En måned med Surfshark koster dig omkring 100 kr.

HideMyAss

 • Prisvenlig
 • Stort udvalg af lande
 • En del af Avast-gruppen

HideMyAss er en af VPN-udbyderne med det bedste udvalg, når det kommer til forskellige lande – hele 190. Tjenesten har historie, der går helt tilbage til 2005, hvilket gør den til en af de ældste udbydere. Deres servere i Danmark er meget gode, hvilket gør denne udbyder en god mulighed for at bruge Viaplay.

Tjenestens sikkerhed er også meget god. Den er en del af Avast-koncernen, der har stor erfaring med onlinesikkerhed. Hvis du vælger HideMyAss som din VPN-udbyder, kan du altid føle dig sikker online. Den tilbyder alle de klassiske funktioner ud over flere avancerede funktioner.

Tjenesten har valgt at følge branchestandarden, når det kommer til abonnement i en måned, altså omkring 100 kr. Du kan dog spare ret meget, hvis du vælger et af de længere abonnementer. Det billigste abonnement er på 12 måneder og koster omkring 40 kr. om måneden. Bemærk, at til tider har de også kampagner, der giver dig mulighed for at få tjenesten endnu billigere.

Hvordan bruger man VPN med Viaplay?

Det er meget nemt at bruge en VPN-forbindelse sammen med Viaplay. For det første skal du naturligvis have et abonnement hos en VPN-udbyder. Alle de ovennævnte er meget gode muligheder, da de har hurtige danske servere. Når du har fundet din foretrukne VPN-udbyder, skal du downloade enten programmet eller udvidelsen til din browser. Vi anbefaler, at du bruger programmet, da dette giver dig adgang til alle funktionerne. Når dette er gjort, skal du blot vælge en server i Danmark og besøge Viaplay.

Dette kan også gøres, hvis du er i udlandet for at få adgang til Viaplay. Det er nemlig sådan, at Viaplay kun har ret til at vise det indhold, det tilbyder, i Danmark. Derfor har du brug for en VPN-tjeneste, hvis du vil se Viaplay i udlandet.

Kan du bruge en gratis VPN til Viaplay?

Som nævnt tilbyder de bedste VPN-tjenester en række funktioner. For det førstetilbyder de meget god sikkerhed, men de giver dig også mulighed for at bruge internettet som sædvanlig. De fleste gratis VPN-tjenester har ikke råd til at tilbyde de samme funktioner.

For det første er der sjældent nogen sikkerhed overhovedet, da de gratis udbydere primært er til for at omgå geoblokeringer. Alle tre udbydere, der er nævnt ovenfor, er alle placeret som lande, der giver dem mulighed for at unddrage sig EU’s og USA’s jurisdiktion med hensyn til logning. En politik om ingen logning er noget, du sjældent finder hos en udbyder af gratis VPN-tjenester. Og ikke nok med det: den mest almindelige måde, de tjener penge på, er ved at sælge oplysninger videre til tredjeparter, så de kan skræddersy annoncer. Dette går imod hovedfunktionen af en VPN, og er noget, du vil undgå.

Ikke nok med at sikkerhed ikke er til stede, men hastigheden og performance er næsten aldrig god nok. For det første er det sjældent muligt at finde en server, der virker overhovedet, og hvis man gør det, er ofte en forbrugsgrænse på datamængder. Det betyder, at du kan bruge et begrænset antal MB, før du skal betale for at fortsætte. Som regel er denne grænse 250 eller 500 MB, hvilket er meget lidt. Med dette i tankerne er det en god idé at styre uden om gratistjenesterne. Dette skyldes, at formålet ofte er at indsamle oplysninger til at sælge på ved hjælp af en tjeneste, der sjældent virker.

Andre fordele med VPN

Der er en række fordele forbundet med at have en VPN-tjeneste. Den første er vel, at de fleste-tjenester er ret billige, og du får rigtig meget for den pris, du betaler. Naturligvis er der en enorm fordel ved at kunne få adgang til alt indholdet rundt om i verden på internettet. En VPN-tjeneste giver dig mulighed for at låse op for geoblokeret indhold, der ikke er adgang til uden en VPN-forbindelse.

Desuden er der sikkerhed, der virkelig er den største fordel ved en VPN-tjeneste. Du kan surfe på nettet helt anonymt. Dette giver en masse fred, da der kan være en masse usikkerhed om, hvad dine oplysninger bliver brugt til på rigtig mange sider. Derudover behøver du ikke bekymre dig om, at nogen får dine oplysninger. Med en VPN-tjeneste er du beskyttet mod hackere, selv når du bruger et offentligt netværk. Du kan også bruge en VPN-forbindelse til at få lavere priser, når du handler online. Det kan for eksempel være fly og hoteller.

Opsummering

Så der er rigtig mange fordele forbundet med at bruge en VPN-tjeneste. Ikke kun når du skal streame Viaplay, men generelt når du browser på nettet. Alle de førnævnte udbydere i denne artikel tilbyder meget gode tjenester. Dette gælder både i forhold til brug i Danmark, i udlandet og sikkerhed. Der er også den genganger hos alle udbyderne, at det betaler sig at vælge de længste abonnementer. Du får også en 30-dages pengene tilbage garanti, der giver dig mulighed for at afprøve tjenesterne risikofrit.


Ofte stillet spørgsmål om VPN til Viaplay

Kan man se Viaplay sport i udlandet?

Ja, med en VPN der giver dig adgang til en dansk server (eller anden server i et land hvor Viaplay er tilstede), så har du fuldt ud mulighed for at kombinere ferie med streaming – uanset om du gerne vil se Formel 1, UEFA Champions League eller NHL – en VPN-tjeneste er din redning.

Kan man se Viaplay i Tyrkiet?

Drømmer du om at se Viaplay mens du er på ferie i Tyrkiet? Frygt ej, med et abonnement hos en VPN udbyder kan du streame alt det Viaplay du vil, uanset hvor i Tyrkiet du er. Alt det kræver er som sagt en aktiv VPN og en dansk server. Du kan derfor med fordele vælge en VPN der har et stærkt netværk af servere i Danmark.

Hvordan bruger man Viaplay med VPN?

En VPN går ikke ind og ændrer på andet end din IP-adresse, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, at skulle bruge nogle af dine websites eller streamingtjenester som Viaplay på en anden måde end du plejer. Når først du har din VPN og er koblet på en dansk server, kan du browse på Viaplay lige præcis som du plejer.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo