Bedste VPN til Viaplay

Viaplay har de seneste år etableret sig som en af Skandinaviens største streamingtjenester. De tilbyder en bred vifte af forskellige indhold inden for film, serier og dokumentarfilm. Og ikke nok med det; de har også en bred vifte af sportsgrene. Se fx Formel 1, UEFA Champions League og NHL. Hvis du er i udlandet på ferie, forretningsrejse eller er flyttet, kan det være frustrerende at få en fejlmeddelelse.

Denne fejlmeddelelse vises, fordi Viaplay kun har rettighederne til at vise indholdet i Danmark. Dette problem får du dog nemt løst med en VPN. Det er også smart at bruge en VPN af sikkerhedsmæssige årsager, hvis du befinder dig i Danmark. Uanset din placering har vi fundet tre tjenester, der er perfekte til Viaplay.

Disse er generelt de fem bedste udbydere i øjeblikket:

Bedste VPN til Viaplay

For at finde VPN-tjenester, der passer til Viaplay, skal tjenesten have gode og hurtige servere i Danmark. Selvom dit primære formål med en VPN er at streame Viaplay, er der flere ting, du bør tænke på, når du skal vælge en VPN-tjeneste. Selvfølgelig er hastighed vigtig, men sikkerhed og pris er også vigtige faktorer. Alle de nævnte tjenester er gode til Viaplay, men vi er gået lidt mere i dybden med de allerbedste tjenester.

ExpressVPN

Nummer et på listen over de bedste VPN-tjenester til Viaplay er ExpressVPN. Dette er en komplet tjeneste, der leverer på alle punkter. Med enhver VPN vil hastigheden på din internetforbindelse dale en smule, da trafikken skal gå gennem en krypteret VPN-tunnel, før den når internettet. Men heldigvis er det sådan, at de bedste VPN-tjenester har så gode servere, at denne forskel ikke er mærkbar. ExpressVPN tilbyder servere i 94 forskellige lande og har meget gode servere i alle. Så du kan bruge Viaplay som du ville derhjemme, uanset hvor du er i verden, men du kan også downloade indhold og endda spille på konsollen som sædvanlig.

Sikkerhed er også meget vigtigt, når du vælger en VPN-tjeneste. Nogle udbydere gemmer alle oplysninger om deres brugere, og i nogle tilfælde sælger de også oplysningerne videre til tredjeparter. Det er vigtigt at vælge en udbyder, der har en politik om ingen logning. ExpressVPN har base på De Britiske Jomfruøer, så de er uden for EU’s og USA’s jurisdiktion i forhold til logning. Det betyder, at når du bruger denne tjeneste, gemmes der ingen oplysninger om dig. Desuden har de også en kill-switch, der betyder, at du ikke er midlertidigt eksponeret, hvis du mod forventning mister din forbindelse til serveren. Endvidere anvendes en 256-bit AES kryptering, som er en af de bedste krypteringer i verden. Ud over dette har ExpressVPN også privat krypteret DNS på hver server for ekstra sikkerhed. Så dine følsomme og fortrolige oplysninger er helt sikre, når du bruger ExpressVPN.

Selv om dette måske er en af de bedste tjenester på markedet, er prisen ikke så meget højere end konkurrenternes. Som de fleste andre VPN.tjenester koster tjenesten omkring 100 kr., hvis du kun har tjenesten i en måned. Hvis du ønsker tjenesten i en længere periode, vil prisen blive lavere, og så koster den kun omkring 50 kr. om måneden i 15 måneder. De tilbyder også en 30-dages pengene tilbage garanti, hvis man skulle være utilfreds med tjenesten.

NordVPN

Lige bag ExpressVPN på listen over de bedste VPN-tjenester til Viaplay kommer NordVPN. Ligesom ExpressVPN har NordVPN et stort fokus på at være en komplet tjeneste. Dette er en udbyder, der gør ekstra meget for at sikre, at de på alle områder er så gode som muligt. De tilbyder servere i over 60 lande, og serverne er meget gode i alle lande. De har især satset på Skandinavien, så du kan være sikker på at kunne streame dansk tv i udlandet i fuld HD uden problemer. NordVPN er også kompatibel med alle typer af enheder, så du kan surfe, streame, downloade indhold og spille, lige som du måtte ønske det.

Sikkerhedsmæssigt har NordVPN også en dobbelt VPN, eller TOR over VPN. Dette indebærer, at ud over at være en meget god kryptering, har forbindelsen ekstra beskyttelse. Det betyder, at man aldrig behøver er i tvivl om, at sikkerheden hos NordVPN er god nok. Virksomheden er baseret i Panama, så de behøver ikke at gemme nogen af oplysningerne om deres kunder. Det er selvfølgelig heller noget, de heller gør. Desuden tilbyder de også klassiske funktioner såsom kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS-lækage.

Prismæssigt har de en rimelig almindelig pris på 100 kroner for en måned. De tilbyder på den anden side en række abonnementer. Den månedlige pris for et års abonnement er på over 50 kr., to år koster 40 kr. per måned, og tre år lige under 30 kr. per måned. Så de har meget gode priser for sådan en god tjeneste. Du kan også teste tjenesten i 30 dage uden risiko.

CyberGhost

Dette er en af de ældste VPN-udbydere, og tjenesten har haft over 20 millioner brugere siden opstart. CyberGhost tilbyder servere i 60 lande og har over 3.000 servere fordelt i disse. Tjenesten er meget velegnet til Viaplay, da den har mange gode servere i Danmark. Derudover kan tjenesten også bruges på syv forskellige enheder på samme tid. Selv om dette sjældent er nødvendigt, er det en dejlig a tillægsfunktion. CyberGhost understøtter også alle tænkelige enheder, så du kan gennemse, downloade, streame og spille sikkert, uanset hvor du befinder dig.

Ligesom ovenstående udbydere tilbyder CyberGhost også en 256-bit AES kryptering. Dette er den kryptering, som sikkerhedseksperter anbefaler, og den og er meget solid. Da udbyderen er baseret i Rumænien, kan CyberGhost have en politik om ingen logning. Det, der er positivt ved dette, er, at tjenesten aldrig kan lække nogen oplysninger om dig, da den ikke gemmer noget. Som ExpressVPN og NordVPN har CyberGhost også en kill-switch. CyberGhost tilbydeeer ingen ekstra beskyttelse ud over kryptering. Selv om dette naturligvis ville have været et plus, er sikkerheden mere end god nok uden.

Denne tjeneste er også lidt billigere end de fleste. En måned koster omkring 70 kroner, men de tilbyder abonnementer af et, to, eller tre års varighed. De månedlige priser for disse er 53, 33 og 25 kr. CyberGhost går også imod strømmen og tilbyder en hele 45 dages risikofri brug. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds efter 45 dage, kan du få alle dine penge tilbage.

Kan du bruge en gratis VPN til Viaplay?

Som nævnt tilbyder de bedste VPN-tjenester en række funktioner. For det førstetilbyder de meget god sikkerhed, men de giver dig også mulighed for at bruge internettet som sædvanlig. De fleste gratis VPN-tjenester har ikke råd til at tilbyde de samme funktioner.

For det første er der sjældent nogen sikkerhed overhovedet, da de gratis udbydere primært er til for at omgå geoblokeringer. Alle tre udbydere, der er nævnt ovenfor, er alle placeret som lande, der giver dem mulighed for at unddrage sig EU’s og USA’s jurisdiktion med hensyn til logning. En politik om ingen logning er noget, du sjældent finder hos en udbyder af gratis VPN-tjenester. Og ikke nok med det: den mest almindelige måde, de tjener penge på, er ved at sælge oplysninger videre til tredjeparter, så de kan skræddersy annoncer. Dette går imod hovedfunktionen af en VPN, og er noget, du vil undgå.

Ikke nok med at sikkerhed ikke er til stede, men hastigheden og performance er næsten aldrig god nok. For det første er det sjældent muligt at finde en server, der virker overhovedet, og hvis man gør det, er ofte en forbrugsgrænse på datamængder. Det betyder, at du kan bruge et begrænset antal MB, før du skal betale for at fortsætte. Som regel er denne grænse 250 eller 500 MB, hvilket er meget lidt. Med dette i tankerne er det en god idé at styre uden om gratistjenesterne. Dette skyldes, at formålet ofte er at indsamle oplysninger til at sælge på ved hjælp af en tjeneste, der sjældent virker.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo