De bedste VPN-udvidelser til Chrome

Sidst opdateret: 03/12/2021

Google Chrome er langt den mest populære browser i verden. Chrome bruges til omkring to tredjedele af alle besøg på hjemmesider. Det er også en af de sikreste browsere, og dette gør, at det er vigtigt for alle VPN-tjenester at have en udvidelse, der fungerer godt med Chrome.

Næsten alle betalte VPN-tjenester har i dag udvidelser til Chrome, men der er stadig stor forskel på, hvor brugervenlige og gode disse udvidelser er. I denne artikel kommer vi ind på de VPN-tjenester, vi mener, fungerer bedst med Chrome. Der er ekstremt mange VPN-udvidelser til Chrome, så vi er nødt til at vælge fra de tjenester, der er kendt for at levere gode produkter.

I denne test har vi understreget forskellige faktorer. Særligt er anvendeligheden af Chrome-udvidelsen et meget centralt punkt. Desuden vil andre generelle faktorer, såsom serverhastighed, antallet af servere, sikkerhed, stabilitet, logning, pris og lignende være af central betydning.

Under alle omstændigheder følger her vores liste over gode VPN-tjenester til Chrome. Se en oversigt her, før du læser mere om hver enkelt nedenfor:

ExpressVPNs browser extension til Chrome

 • Minimalt hastighedstab
 • Servere i 94 lande
 • Hurtig forbindelse

Med et af de hurtigste plugins på markedet, har ExpressVPN en streng ingen-logningspolitik, der forsikrer brugerne om, at de ikke får deres onlineaktiviteter registreret af Chrome. ExpressVPN har et niveau af netværkspålidelighed, som få i branchen kan komme blot i nærheden af, og de udnytter denne kvalitet til bedre at betjene kunder rundt om i verden.

ExpressVPN har sin base på de britiske Jomfruøer. Dette er meget nyttigt, da dette placerer ExpressVPN uden for ”de fem øjnes” rækkevidde, hvilket gør, at ExpressVPN strenge ingen-logningspolitik faktisk er troværdig. Dette er meget vigtigt, fordi det er ikke udelukket, at Chrome på et tidspunkt får ordrer om at udlevere sine logningsoplysninger.

ExpressVPN chrome extension
Sådan ser ExpressVPNs Chome-udvidelse ud

ExpressVPN har et af de mest globalt distribuerede servernetværk derude, og det omfatter over 160 lokationer i 94 lande rundt om i verden. Ved at være aktiv på alle seks kontinenter kan ExpressVPN betjene så bredt et marked som muligt, hvilket er en god nyhed for netbrugere, der bor i underservicerede markeder.

ExpressVPN er kendt for at have et meget pålideligt netværk. De mere end 3.000 servere i deres netværk hjælper helt sikkert. Dette gør dem i stand til at have servere tæt ved hinanden, så i den sjældne tilfælde af serverproblemer, kan andre servere afhjælpe problemerne og dermed sikre uafbrudt krypteret beskyttelse af kunderne.

ExpressVPN er også noget helt særligt med deres fremragende tekniske supportsystem. For det første har de en velafrundet fejlfindingsguide, der hjælper brugere med de fleste problemer. Hvis udfordringen kræver mere specifik opmærksomhed, byder ExpressVPN for det andet også på en live chat-funktion, der er tilgængelig 24/7.

Hvis man faktureres årligt, koster et års abonnement på ExpressVPN beskedne $8,32 om måneden. For dem, der stadig er skeptiske, tilbyder ExpressVPN en 30-dages pengene tilbage garanti på alle deres abonnementer, så alle risici påhviler dem og ikke dig. Denne højkvalitets VPN-tjeneste er absolut en, der bør ses nærmere på.

NordVPNs browser extension til Chrome

 • Surf anonymt
 • 5600 servere
 • Stabil forbindelse

NordVPN skiller sig ud fra andre i branchen ved at prale af deres krypteringssoftware på linje med den, militæret bruger, hvilket er ret vigtigt til vores formål her, da Chromes sporingsinfrastruktur antages at være ret omfattende. Netbrugere rundt om i verden kan stole på, at NordVPN holder oplysninger om deres virtuelle opholdssteder privat og fortroligt.

NordVPN har også hovedkvarter et eksotisk sted, nemlig i Panama. Dette placerer også NordVPN uden for ”de fem øjnes sikkerhedspagt”, hvilket hurtigt er ved at blive et benchmark for VPN-tjenester, der hævder at være seriøse i forhold til beskyttelse af personlige oplysninger. Denne beskyttelse giver brugerne mulighed for at drage fordel af alternative IP-adresser for yderligere at skjule deres identitet fra Big Brother.

NordVPN browser extension
App til Chrome

Med hele 5.600 servere på verdensplan indtil videre, kommer NordVPN ikke til at løbe tør for sikkerhedskopier lige med det samme. Disse er fordelt på 60 forskellige lande, og NordVPN er et internationalt anerkendt navn i branchen og er opsat på ikke at overbelaste en server. NordVPN går aldrig på kompromis med kvaliteten på deres tjeneste.

Ved at have et så stort netværk at falde tilbage på kan NordVPN nemmere levere uafbrudt privatlivsbeskyttelse til netbrugere, der ikke ønsker at få deres aktiviteter registreret af Chrome. Nogle VPN-tjenester er kendt for ikke helt at levere, det de lover, og som et resultat heraf udsættes brugerne kontrol, hvilket er i strid hele formålet med at have en VPN-tjeneste.

For så vidt angår teknisk support, har NordVPN et ganske rimeligt system med en e-mail dropbox og ­en fejlfindingsguide til at hjælpe kunder, der har mindre problemer eller bare vil vide mere om NordVPN. For spørgsmål, der kræver mere opmærksomhed, er der en live chat-funktion, som kunderne også har adgang til.

NordVPNs pris på et månedligt abonnement er højere end andres, men hvis netbrugeren går med på en aftale om et abonnement med tre års varighed, falder de månedlige omkostninger til blot $3,49. Desuden kommer hver abonnementsplan med en 30-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder, at forbrugerne ikke har noget at tabe og alt at vinde.

SurfSharks browser extension til Chrome

 • Forbliv anonym
 • Nul-log politik
 • 800 servere på tværs af lande

En af de ting, der gør SurfShark berømt, er det faktum, at de er i stand til at omgå den berygtede Netflix-firewall, som giver brugerne mulighed for at streame Netflix ved hjælp af den IP-adresse, brugerne måtte ønske. Denne funktion er også nyttig til at hjælpe brugere med at holde sig under Chromes radar, uanset om det er af sikkerhedsmæssige årsager, eller om du bare ikke vil have, at andre kigger med.

SurfShark har hovedkvarter på de britiske Jomfruøer, hvilket er tillidsvækkende, når det gælder deres ingen-logningspolitik, fordi de ikke vil blive tvunget til at bryde denne politik bag om ryggen på deres kunder. Og da Chrome ikke sporer, hvor du befinder dig virtuelt, vil de ikke have nogen oplysninger om dig, hvis de nogensinde modtager en stævning.

SurfShark til Chrome

SurfShark har over 800 servere på deres netværk, og disse er fordelt over 53 forskellige lande. Som nævnt før, passer dette servernetværk med SurfSharks kundebase, og det vil næsten helt sikkert blive udvidet eksponentielt i løbet af de næste par år, da kundebase også må forventes at vokse.

En anden virkelig unik funktion ved SurfShark er, at de giver brugerne mulighed for at hvidliste visse udvekslinger, som det passer brugerne. Dette frigør båndbredde til at blive rettet mod udvekslinger, som brugerne virkelig ønsker at have krypteret. Denne form for kundestyret effektivitet kan potentielt betale sig i de kommende år.

SurfShark har en meget enkel teknisk supportside med alle de store problemkategorier er nydeligt lagt ud på venstre side af den vigtigste side med teknisk support. Dette gør det muligt for kunderne at få adgang til portalen, uden at skulle belaste deres øjne ved at se på et omfattende rod, hvilket nogle VPN-tjenester desværre har.

Selvom det månedlige abonnement på SurfShark er relativt dyrt på $11,95, tilbyder de en toårig plan, der bringer de månedlige omkostninger ned på $1, 99. SurfShark er absolut en VPN-tjeneste med en masse vækstpotentiale både i forhold til tjenestens kvantitet og kvaliteten, hvilket er noget netbrugere bør være opmærksomme på.

CyberGhosts browser extension til Chrome

 • 100% anonymitet
 • Billig
 • God til torrenting

En af CyberGhost store specialiteter er evnen til at give sikker P2P-torrenting. Dette giver brugerne mulighed for at få adgang til begrænsede spil. Men denne sikkerhed gør det også muligt at omgå Chromes overvågningsapparat. Anonymitet er blot et par klik væk.

 

CyberGhost har valgt Rumænien som deres officielle hjem, hvilket også bringer tjenesten uden for jurisdiktioner med mere omfattende overvågning. Det er måske en mærkelig placering for at være sikker, men placeringen er sikker, hvilket egentlig er det, hvad der virkelig betyder noget, for en VPN-tjeneste.

CyberGhost til Chrome

CyberGhost har over 5.800 servere i over 90 lande, hvilket er flere servere end nogen anden VPN-udbyder på denne liste. Med sådan en bred rækkevidde, har CyberGhost positioneret sig godt til at være Go-to VPN-tjeneste for netbrugere overalt i verden.

CyberGhost praler af kryptering på militærniveauer i deres servernetværk, hvilket muliggør fuldstændig anonymitet, selv når du er på et offentligt wi-fi-netværk. Det betyder, at du næsten bogstaveligt talt kan bruge Chrome-browseren hvor som helst og stadig være beskyttet af CyberGhost.

En af de fedeste ting ved Cyberghost’s techsupport-side er, at den indeholder en søgemulighed for kunder, der ikke er helt sikker på, hvordan man formulerer det problem, de har. CyberGhost har også masser af nyttige artikler nederst på siden som backup.

CyberGhost har tendens til at behandle deres loyale kunder meget godt, og deres treårige plan har månedlige omkostninger på blot $2,75. Og for at forsøde handlen tilbyder CyberGhost en langvarig 45-dages pengene tilbage garanti.

PIA VPNs browser extension til Chrome

PIA VPN er en glimrende udbyder

En af de første ting om PIA VPN, der virkelig skiller sig ud, er det faktum, at de giver mulighed for op til ti forskellige enheder at dele det samme abonnement. Det er dobbelt så mange som branchens standard på fem. Faktisk er der nogle af os derude med så mange smarte enheder, at dette er en meget relevant faktor, når vi træffer beslutning om en VPN-tjeneste.

PIA VPN har hovedkvarter i Denver, USA, og er ikke underlagt nogen obligatorisk lovgivning om opbevaring af data, som VPN-tjenester i EU skal kæmpe med. Dette giver naturligvis PIA VPN en fordel i forhold til deres jævnaldrende på den anden side af Atlanten og gør, at de kan prale af at have en streng ingen-logningspolitik som har et reelt indhold.

PIA VPN har forbløffende 3.375 servere til rådighed og vokser. Disse er beliggende i 32 lande på alle seks kontinenter, så PIA VPN i stand til at betjene ellers underbetjente markeder og udgøre en niche på denne måde. I de kommende år vil de have positioneret sig til at kunne drage fordel af disse voksende markedssegmenter, hvilket utvivlsomt vil smitte af på deres samlede resultater.

PIA VPN understøtter P2P og også flere VPN-gateways. PIA VPN har helt sikkert gjort sig store anstrengelser for at sikre, at kundernes privatliv aldrig kompromitteres. Uanset om du ønsker at holde dig skjult fra Chromes nysgerrige øjne eller sikre, at hackere holdes i skak, så hjælper PIA VPN dig.

PIA VPN er ikke bange for konstruktiv kritik, og de er gået så langt som til at oprette en feedback-portal, så alle og enhver kan udtrykke sine meninger. PIA VPN udsender også regelmæssigt opdateringer på deres hjælpeside, så kunderne ved, hvad der foregår i tech-verdenen. Endelig har PIA VPN en meget lydhør e-mail dropbox til alle, der har yderligere spørgsmål.

PIA VPN har et månedligt abonnement, der i øjeblikket ligger på $6,95 om måneden, og har et årligt abonnement med en månedlig omkostning på kun $3,33, som faktureres årligt. Ikke nok med det – PIA VPN har en syv-dages pengene tilbage garanti til alle deres abonnementer for at fjerne enhver risiko fra brugernes side.

Fordele ved at bruge VPN med Chrome

For det første, er en udvidelse er meget lettere at bruge i forhold til et program. Det er lige så nemt at downloade en udvidelse til din valgte VPN-udbyder som at søge på Google. Du vil hurtigt finde udvidelsen og derefter bruge et par sekunder, før den er klar til brug. Når du er logget ind, vil du have meget nem adgang til tjenesten, så du for eksempel kan skifte server i løbet af et par sekunder uden at forlade Chrome.

ExpressVPN chrome extension
Det er hurtigt at oprette forbindelse med browser extensions

Desuden får du også adgang til de fleste sider. Da nogle sider på nettet er geoblokeret, skal du være i et bestemt land. BBC iPlayer er fx ikke tilgængelig uden for Storbritannien. Mange bruger også de amerikanske versioner af Netflix og Amazon Prime Video.

Privat browsing er for mange den eneste grund til, at de bruger en VPN-tjeneste. Det er en meget beroligende følelse at være i stand til at surfe på nettet uden at de sider, du besøger, lagrer oplysninger om dig. Du beskytter dig også mod computerangreb, da al trafik er krypteret. Bemærk, at ikke alle sikkerhedsfunktionerne hos ale udbydere er tilgængelige med Chrome-udvidelser, og at du kan være afhængig af at skulle downloade programmet.

Har Chrome sin egen VPN-tjeneste?

På det seneste er flere forskellige browsere begyndt at udvikle indbyggede VPN-tjenester. Det gælder blandt for Opera og Firefox. Disse tjenester fungerer relativt godt, men er på ingen måde tæt på en kvalitet de betalte løsninger tilbyder. Grunden til det er, at browser-virksomhederne typisk ikke bruger nær så mange ressourcer på at forbedre den her type funktionaliteter.

Chrome ser ikke ud til at være tæt på at udvikle sin egen VPN-funktion. Vi er i hvert fald ikke bekendt med nogen information som siger andet. Selvom Google havde lanceret en VPN-tjeneste i Chrome er vi heller ikke sikre på, om det er den vi havde valgt at bruge. Google har jo i forvejen ekstremt meget data på os allesammen, og ved at bruge deres browser og deres VPN ville vi lægge endnu mere af vores privatliv i deres hænder.

Hvad skal man kigge efter ved en VPN-tjeneste

Mange produkter er forskellige fra udbyder til udbyder – undertiden meget forskellige – og sådan er det også med VPN-tjenester. Dette er meget vigtigt at huske på, fordi forskellene mellem de forskellige VPN-tjenester kan skyldes, at de kan være designet med forskellige kunder i tankerne.

Så før du vælger en VPN-tjeneste at abonnere på, kan det betale sig at gøre en smule research. Nogle VPN-tjenester er fokuseret udelukkende på sikkerhedsfunktioner og har derfor måske ikke den mest fremragende båndbredde. Andre kan i stedet fokusere på at tilfredsstille selv de mest indædte film-streamere.

Krypteringsstyrke: Krypteringsstyrke er et vigtig benchmark for at afgøre, om en VPN-tjeneste kan opfylde sit formål med beskyttelse af personlige oplysninger. Desværre har alt for mange VPN-tjenester forsømt denne kernefunktion og i stedet valgt at fokusere på andre prangende funktioner for at fremme salget. Derfor er det meget vigtigt, at man som opmærksom netbruger tager et grundigt kig på VPN-tjenestens sikkerhedsfunktioner, før man køber.

En VPN-tjeneste med et stærkt krypteringssystem vil gøre dig i stand til at forblive beskyttet selv på offentlige wi-fi-netværk. Brugerne vil have ro i sindet med viden om, at de er udenfor Big Brothers lange armes rækkevidde, så de kan surfe på nettet, uden at oplysningerne sælges til højestbydende og potentielt blive brugt til de forkerte formål.

Servernetværk: Hvis alle andre ting er ens, er VPN-tjenester med en større servernetværk at foretrække. Dette skyldes, at deres onlinetrafik er bedre fordelt, og i tilfælde af at en server går offline, er der masser af andre servere i nærheden, som sikrer uafbrudt privatlivsbeskyttelse for kunden. Dette er meget vigtigt for dem, der regelmæssigt beskæftiger sig med følsomme oplysninger online.

ExpressVPN har mange forskellige servere på tværs af lande

Når det er sagt, bør man ikke straks affeje VPN-tjenester med mindre netværk, simpelthen fordi mange VPN-tjenester øger deres server netværk i takt med deres kundebase. Den bedste måde, at finde ud af om VPN-tjenesten passer til denne beskrivelse, er at se, hvor mange daglige brugere den betjener.

Geografisk placering: Dette kan lyde mærkeligt for nogle, men hvor en VPN-tjeneste har sit hovedkvarter er faktisk ret vigtigt. Dette skyldes, at sikkerhedslovgivningen kan variere meget fra jurisdiktion til jurisdiktion. Der er mange lande, hvor virksomheder inden for visse brancher er forpligtet til at registrere oplysninger om deres kunder, og de kan ikke engang må oplyse kunderne om denne registrering.

Det er derfor, det er meget nyttigt, hvis en VPN-tjeneste er baseret et afsides beliggende sted, hvor der er strenge regler om privatlivets fred i lovgivningen, og hvor man ikke er underlagt reglerne i en stor sikkerhedspagt som f.eks. Five Eyes Alliance. Ellers kan VPN-tjenester love dig alt muligt om ingen logning uden at leve op til dette løfte, da en efterretningstjeneste blot kan beordre dem at udspionere deres egne kunder.

Hvilken VPN er bedst til Chrome?

Når alt kommer til alt, så bør cybersikkerhed være noget, enhver netbruger er opmærksom på. Uanset om det er for at kunne streame din yndlingsfilm uden at blive begrænset af din egen ISP, eller fordi du ønsker ikke at efterlade et virtuelt spor, som Chrome kan følge. Vi har alle vores grunde til, at vi ønsker at være beskyttet online.

VPN-tjenester kan langt hen ad vejen hjælpe dig med at nå dette mål. For prisen på en sodavand eller mindre hver måned, får vi adgang til sikkerhedssystemer i verdensklasse, der er designet til at holde alting privat.

Opsummering

Hvis du ønsker at downloade en VPN-tjeneste som en udvidelse til Chrome, er alle de førnævnte udbydere i denne artikel gode muligheder. De allerbedste muligheder er ExpressVPN og NordVPN, da de i øjeblikket er de førende udbydere på markedet. Google har i øjeblikket ikke skabt deres egen VPN, så du er afhængig af en ekstern udbyder. Vi anbefaler, at du selv vælger en udbyder, der opfylder alle dine krav.


Ofte stillet spørgsmål om VPN til Chrome

Har Chrome en VPN indbygget?

Nej, Chrome browseren kommer ikke med en indbygget VPN-funktion. Til gengæld findes der mange VPN-tjenester der har udviklet en Chrome extension, så du kan bruge deres tjeneste uden at forlade browseren, eller uden at skulle starte et adskilt program. Smart!

Hvordan tilføjer jeg en VPN-udvidelse til Chrome?

Uanset hvad du ønsker at tilføje til Chrome browseren, så foregår det via Chromes webshop der fungerer ligesom de app stores du allerede kender. I Chrome webshop kan du søge efter det du leder efter, eller gå på opdagelse og se hvad der eksisterer af udvidelser. Du kan eksempelvis søge efter “ExpressVPN” eller den VPN-udbyder du gerne vil benytte. Når først du har valgt vælger du blot “tilføj til Chrome”, og efter genstart af browseren vil udvidelsen være installeret og klar til at du logger ind. Nemmere bliver det vidst ikke.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo