Bedste VPN til Popcorn Time

Sidst opdateret: 10/03/2022

Mange spekulerer på, om Popcorn Time er en lovlig tjeneste eller ej. Svaret er, at Popcorn Time i sig selv er helt lovligt, men det er ulovligt at bruge tjenesten til at se og dele indhold, der er beskyttet af ophavsret. Forskellige lande har forskellige love, når det gælder det at bruge Popcorn Time. I Danmark er det blevet besluttet, at Popcorn Time er ulovlig, da det ikke er en live streaming-tjeneste. Den måde, tjenesten virker på, er, at den midlertidigt downloader indholdet og deler det. Det er det samme, som man gør med fx Pirate Bay eller BitTorrent.

Men der er en måde, hvor du kan bruge Popcorn Time, selvom du befinder dig i Danmark. Ved hjælp af en VPN-tjeneste kan du ændre din IP-adresse til et andet land. Dette giver dig mulighed for at streame alt det indhold, du ønsker, uden at du bruger din egen IP-adresse. Dette gøres ved at følge disse enkle trin.

 1. Find en VPN-tjeneste, der passer til dine behov
 2. Oprette en brugerprofil og downloade programmet
 3. Vælg det ønskede land og stream derefter Popcorn Time frit!

Disse er de bedste VPN-tjenester til dato:

Bedste VPN til Popcorn Time

Når du vælger en VPN-tjeneste til Popcorn Time, er det vigtigt at vælge en tjeneste, der leverer meget god sikkerhed og hastighed. Generelt er der ofte risici forbundet med brug af torrents, hvilket er noget, som Popcorn Time gør. Det gælder også selvom de slettes straks. Derfor er alle de udbydere, der er nævnt i denne artikel, blandt de allerbedste inden for sikkerhed.

Med enhver VPN-tjeneste er det sådan, at hastigheden på din internetforbindelse bliver reduceret, da data skal sendes gennem en VPN-tunnel. Men hvis du bruger en god tjeneste, er denne forskel dog så lille, at du kan bruge internettet, som du ellers ville. Dette er især vigtigt, når du bruger Popcorn Time, da kvaliteten af videoen ikke understøttes af gode servere som fx på Netflix. Vi har testet og fundet de tre bedste tjenester til Popcorn Time.

ExpressVPN

 • Uafbrudt streaming
 • Servere i 94 lande
 • Hurtig forbindelse til Popcorn Time

Når det kommer til lister over VPN-tjenester, finder du normalt ExpressVPN på førstepladsen, og når det kommer til Popcorn Time, er dette ingen undtagelse. Denne VPN-udbyder tilbyder servere i 94 lande, så du kan være sikker på at finde flere lande, hvor Popcorn Time er tilgængelig. Deres servere er også meget hurtige overalt, hvor vi har testet, så du kan pænt streame i HD og bruge internettet som normalt. Den tid, det tager, at oprette forbindelse til en server, er også meget kort i forhold til andre udbydere. Inden for et par sekunder, efter at du har trykket på det land, du ønsker, er du forbundet til serveren.

Sikkerhed er som nævnt meget vigtigt, når du bruger torrents. ExpressVPN bruger den anbefalede 256-bit AES kryptering, der svarer til, hvad det amerikanske militær bruger. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, så anvender de også deres egen private krypterede DNS på hver server.

En funktion, der også giver ekstra sikkerhed, når du bruger Popcorn tid, er en kill-switch. Det betyder, at i det usandsynlige tilfælde, at du mister forbindelsen til serveren, vil din IP-adresse ikke blive midlertidigt tilgængelig. Du behøver heller ikke bekymre dig om din browserhistorik eller oplysninger, der gemmes af ExpressVPN. Dette skyldes, at selskabet er baseret i De Britiske Jomfruøer, hvilket giver dem mulighed for at have en politik om ingen logning. De er uden for EU’s og USA’s jurisdiktion i forhold til at opbevare oplysninger om brugerne, og det er selvfølgelig noget, de heller ikke gør.

I betragtning af den kvalitet, denne tjeneste tilbyder, kunne det have givet mening, hvis tjenesten var meget dyrere end konkurrenterne. Men det er tjenesten ikke, og de har en standardpris på 100 kr. for en måned. Men hvis du tegner et abonnement på 15 måneder, bliver denne pris halveret. I modsætning til mange andre, der tilbyder medlemskabop til tre år, kan dette få prisen til at synes noget højere, men du får en stor værdi for pengene. Det er også muligt at få alle dine penge tilbage inden for de første 30 dage, hvis du var utilfreds med tjenesten.

NordVPN

 • Enkel af bruge
 • Servere i 60 lande
 • Høj hastighed

Dette er en tjeneste, der også er på topniveau, når det gælder VPN-tjenester. For Popcorn Time er dette en god mulighed. Tjenesten har meget hurtige servere i over 60 forskellige lande, så du kan nemt streame indhold i HD, downloade filer og spille spil som sædvanlig. De tilbyder en funktion med et verdenskort, som giver dig mulighed for nemt at vælge serveren i det land, du ønsker.

Du behøver heller ikke være bekymret, hvis du bruger NordVPN. De har en dobbelt VPN, også kaldet TOR over VPN, som giver en dobbelt beskyttelse ud over deres kryptering. Dine oplysninger er også sikre, dvs ikke-eksisterende, da de har en streng politik om ingen logning. Du får også ekstrabeskyttelse med en kill-switch og beskyttelse mod IP- og DNS-lækager.

Prisen for NordVPN er ret lig prisen for ExpressVPN. En måned koster lidt over 100 kr., men de tilbyder en bred vifte af abonnementer. Månedlige priser for et, to og tre år er 54 kr., 40 kr. og så lidt som 28 kr. for tre år. De har også en 30-dages garanti, der giver dig mulighed for at afprøve tjenesten uden økonomisk risiko.

SurfShark

 • Hurtige servere i hele verden
 • Billig pris
 • Høj sikkerhed

Surfshark er en VPN-tjeneste, der har etableret sig på markedet som en af de mest omtalte udbydere. Den er gået fra en slags ”lillebrorstatus” til gradvist at bevæge sig i retning af at være en af de førende tjenester på markedet. De tilbyder i øjeblikket servere i over 60 lande, et tal, som man kan forvente, stiger med tiden. De har lidt færre servere end for eksempel ExpressVPN med deres 1.700+. Når det er sagt, er Surfsharks servere meget gode, og du kan fint streame indhold i samme kvalitet, som du ville uden en VPN-forbindelse.

Når det kommer til sikkerhed, har Surfshark også kun forbedret sine tjenester. Tjenesten manglede nogle af de avancerede sikkerhedsfunktioner i perioden omkring opstarten, men det er ikke længere tilfældet. Surfshark kan i dag sammenlignes med udbydere som ExpressVPN og NordVPN. Med andre ord er der ingen mangler, når det kommer til sikkerhed, hvis du vælger Surfshark som din VPN-udbydere.

En af de ting, der også har bidraget til Surfsharks succes, er tjenestens meget rimelige priser. En måned koster som de fleste andre omkring 100 kr. På den anden side kan du få Surfshark for så lidt som mindre end 20 kr. om måneden, hvis du vælger et længerevarende abonnement. Så du får en meget god tjeneste for et meget lille beløb.

CyberGhost

 • 100% anonymitet
 • Enkelt interface
 • Servere i 88 lande

CyberGhost er en af de største og ældste VPN-udbydere på markedet. De har i alt over 30 millioner brugere og er meget opmærksomme på kundetilfredshed. De tilbyder over 6.000 servere i 88 forskellige lande. Kvaliteten af disse servere er også meget god, og den når næsten helt op på niveau med ExpressVPN og NordVPN. Ligesom med de ovenstående har de har ingen forbrugsgrænse for, hvor mange data du kan bruge. Det er også muligt at bruge i alt syv forskellige enheder på samme tid.

Der er heller ingen mangel på sikkerhedsfunktioner hos CyberGhost. De bruger en 256-bit AES kryptering, som er en af de bedste i verden. De tilbyder også kill-switch og logger ikke. Det betyder, at de ikke kan sælge nogen oplysninger til tredjeparter, da der ikke er nogen oplysninger at sælge. Alt i alt er sikkerheden hos CyberGhost meget god. Vi savner nogle af de mere avancerede sikkerhedsfunktioner, men for en almindelig bruger er sikkerheden mere end god nok.

Denne tjeneste koster omkring 130 kr., hvis du kun vil have den i en måned. Der er dog flere forskellige abonnementer, som du kan vælge imellem, hvilket påvirker prisen i vid udstrækning. Det længste medlemskab er på tre år, hvilket kun koster 25 kr. om måneden. Du kan også vælge et år for 60 kr. om måneden eller to år for 37 kr. per måned. De tilbyder også en pengene tilbage garanti, der er længere end normalt, da denne gælder i 45 dage.

HideMyAss

 • Servere i 190 lande
 • Høj sikkerhed
 • Prisvenlig

Den næste udbyder på listen er HideMyAss. Denne tjeneste har en historie, der går helt tilbage til 2005, hvilket gør den til en af de ældste VPN-udbydere. HideMyAss er blevet opkøbt af AVAST, som er en meget solid virksomhed med fokus på onlinesikkerhed. Med HideMyAss har du adgang til forskellige servere i over 190 forskellige lande. Disse servere er af høj kvalitet, og de giver dig mulighed for at streame Popcorn Time i fuld HD uden afbrydelser.

Men selvom en VPN-tjeneste kan tilbyde fantastiske servere i mange lande, skal der mere til at anbefale en VPN-tjeneste. Selvom du måske får en VPN-tjeneste til at streame Popcorn Time, er sikkerhed stadig meget vigtig. Når det kommer til HideMyAss’ sikkerhed, er der ikke meget at klage over. De har en solid kryptering og flere fantastiske funktioner som fx ingen logning.

HideMyAss følger branchestandarden, når det kommer til prissætningen af deres tjeneste. Den eneste forskel mellem deres abonnementer er prisen, som er baseret på abonnementets varighed. En måned koster omkring 100 kr. Du kan også vælge andre abonnementer, der giver dig tjenesten for så lidt som mindre end 40 kr. om måneden.

Hvorfor bruge en VPN med Popcorn Time?

Der er flere grunde til at bruge en VPN-tjeneste med Popcorn Time. Den første og nok vigtigste grund er, at streaming af indhold, der er beskyttet af ophavsret via Popcorn Time, have negative konsekvenser, da dette er i strid med lovgivningen i Danmark. Det er derfor en god idé at bruge en VPN-tjeneste, hvis du beslutter dig for at bruge Popcorn Time.

Desuden er der også en pointe i at bruge en VPN-tjeneste, uanset hvor du browser på nettet. Dette gælder også, selvom du er i dit eget hjem på din egen internetforbindelse. Desværre er det sådan, at det bliver mere og mere almindeligt med angreb online. En VPN-forbindelse beskytter dig og dine oplysninger.

Kan du bruge en gratis VPN-tjeneste til Popcorn Time?

Hvis spørgsmålet skal besvares kort, er det nej. Da det kan have konsekvenser, hvis du bruger gratistjenesten i Danmark, er sikkerhed meget vigtig. Dette gælder også, selvom du kun bruger Popcorn Time til at streame ikke-ophavsretligt beskyttet indhold, som vi anbefaler. Det er sjældent, at en gratis VPN-tjeneste har nogen sikkerhed overhovedet, da de normalt kun fokuserer på at omgå geoblokeringer.

Ikke nok med at der ikke er nogen kryptering, men en kill-switch funktion er også kritisk, når du bruger Popcorn Time. Hertil kommer, at den måde, de udbyderne af gratistjenester tjener penge på, er normalt at sælge oplysninger om deres brugere til tredjemand. Dette er i direkte modstrid med hovedårsagen til, at mange anskaffer sig en VPN, og det er noget, du vil undgå.

Det er også sådan, at der ofte kun er nogle få servere til rådighed. Desuden kan det også være meget svært at finde en udbyder, der fungerer i det hele taget, og når du først gør det, er der normalt en forbrugsgrænse på data. Et dataloft betyder, at du kun kan bruge så og så mange data, før du skal betale for at fortsætte.

Som regel er denne grænse sat til 250-500 MB, hvilket kun er nok til at streame indhold i ca. 45 minutter. Hvis dette ikke er slemt nok, så er kvaliteten af disse servere sjældent særlig god. Det betyder, at du er nødt til at sidde igennem caching og hakken, når du streamer. Så der er ikke mange penge at spare ved at vælge en gratis VPN-tjeneste frem for en af de betalte tjenester, især ikke da de allerbedste tjenester er så billige.

Opsummering

Det er med andre ord ulovligt at bruge Popcorn Time i Danmark, hvis du streamer ophavsretligt beskyttet indhold. Så du er nødt til at overveje, om det er noget, du ønsker at gøre. Og hvis du vælger at bruge Popcorn Time, er du næsten afhængig af en VPN-tjeneste. Der er mange grunde til at bruge en VPN-tjeneste under alle omstændigheder, og et abonnement dækker normalt alle dine enheder uden yderligere omkostninger.


Ofte stillet spørgsmål om brugen af Popcorn Time

Virker Popcorn Time stadigvæk i 2022?

Det er efterhånden mange år siden at Popcorn Time fik international berømmelse, og medielandskabet er noget anderledes i dag, end det var dengang i 2014. Tjenesten blev kendt for at være et sted hvor man kunne streame nye, fede film gratis, og det var også det der vakte postyr. I dag eksisterer Popcorn Time stadigvæk i dag, men er i Danmark fortsat ulovligt at bruge.

Er det sikkert at bruge Popcorn Time?

Hvis du overvejer at bruge Popcorn Time bør du på ingen måde gøre det uden ordentlig cyberbeskyttelse. Senest i 2020 bragte Computerworld historien om en mand der fik beslaglagt sin hjemmeside og påkrævet at tilbagebetale den halve million kroner han havde tjent via sit popcorn time domæne – alt for at vejlede i brugen af det.

Får man en bøde for at se film på Popcorn Time?

Da det i Danmark ikke er lovligt at benytte Popcorn Time risikerer du også at få en bøde og/eller blive retsforfulgt hvis du benytter tjenesten. Der har været en række historier om danskere der har modtaget truende mails fra advokatfirmaer, men det er langt fra alle hvor truslen er blevet til mere end blot det.

Hvorfor kræver Popcorn Time VPN?

Den primære grund til at benytte en VPN hvis du vil bruge Popcorn Time er for at kunne skjule din identitet og det faktum at du bruger tjenesten.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo