FIFA World Cup 2022 – Tv-udsendelser og VPN-muligheder

Sidst opdateret: 12/08/2022

At være helt klar til en begivenhed som FIFA World Cup er afgørende. Hvis du er en stor fodboldfan, kan det betyde, at du får fat i en VM VPN for at se alle de største kampe hjemme i stuen.

For at se FIFA World Cup skal du være i det rigtige land, hvor et af de offentlige tv-selskaber har rettighederne til at vise turneringen på tv. Det skal også være et tx-selskab, der tilbyder denne mulighed gratis. Desværre er det ikke noget, som hvert eneste land tilbyder, hvilket fører til, at folk forsøger at finde de bedste VPN-muligheder for at kunne se VM i fodbold.

Der er mange FIFA World Cup VPN’er på tilbud. Vi mener, at ExpressVPN er en fremragende VPN-tjeneste til VM på grund af de mange forskellige landeforbindelser, tjenesten har. En anden exceptionel fodbold-VM VPN er NordVPN på grund af dens fremragende hastighed. Dem, der ønsker at forblive forbundet med et ubegrænset antal enheder samtidigt, bør tage et kig på SurfShark som et alternativ.

FIFA World Cup kanalliste

Vi har udarbejdet en komplet liste over FIFA World Cup-kanaler lige her. Ikke alene kan du se, hvor du kan se hver kamp, men du vil også kunne se nærmere på de bedste VPN’er, der giver dig ubegrænset adgang til at se alle VM-kampene.

Nedenfor er den samlede liste over VM-kanaler, hvor man kan se FIFA World Cup og deres hjemlande/regioner:

LandStation
AlbanienRTSH
ArmenienARMTV
AustralienSBS
ØstrigORF 
AserbajdsjanİTV
BelarusBTRC
BelgienVRT, RTBF  
BoliviaUnitel
Bosnien-HercegovinaBHRT
BrasilienTV Globo, SporTV
BulgarienBNT
CanadaCTV, TSN, RDS
CaribbeanSportsMax
KinaCCTV
ColombiaCaracol Televisión – RCN Televisión – Win Sport
Costa RicaTeletica
KroatienHRT
CypernCyBC
TjekkietČT
DanmarkDR, TV 2
EstlandERR
EuropaEuropean Broadcasting Union
FinlandYle, MTV3
FrankrigTF1, beIN Sports
TysklandARD, ZDF, Deutsche Telekom
GuatemalaTV Azteca, Tigo Sports
GrækenlandANT1
GeorgiaGPB
Hong KongPCCW
UngarnMTVA
IslandRÚV
IndienViacom18
IndonesienRCTI, MNCTV, iNews
IrlandRTÉ
IsraelIPBC
ItalienRAI
JapanNHK General TV, Fuji Television, Nippon Television, Tokyo Broadcasting System Television, TV Asahi, TV Tokyo
KosovoRTK
LetlandLTV
LitauenLRT
LuxembourgRTL Group
MaltaPBS
MexicoTelevisa , Sky México, TUDN, TV Azteca
MellemøstenbeIN Sports
NordafrikabeIN Sports
MoldovaTRM
MontenegroRTCG
HollandNOS
New ZealandSky Sport 
NordmakedonienMRT  
PakistanPTV Sports  
PeruLatina
PolenTVP
PortugalRTP
RumænienTVR
RuslandPerviy Kanal, VGTRK, Match TV
SerbienRTS
SlovakietRTVS
SpanienMediapro
SydafrikaSuperSport  
Afrika syd for SaharaSuperSport  
SverigeSVT, TV4
SchweizSRG SSR
TyrkietTRT
UkraineSuspilne
StorbritannienBBC, ITV 
USAFox, Telemundo

Se FIFA World Cup med en VPN

Fans af FIFA World Cup kommer fra hele verden for at se denne store begivenhed. Derfor er der tidspunkter, hvor du ikke vil være i stand til at se kampene. Mens nogle skal betale penge for at abonnere på kanaler, der sender kampene, er disse kanaler utilgængelige for andre.

Derfor leder mange seere en fodbold-VM VPN. En fodbold-VPN specielt designet til VM giver dig ubegrænset adgang til at se og streame VM-begivenheder.

VPN’er giver dig mulighed for at maskere din IP-adresse og få adgang til internetmateriale fra flere steder over hele kloden. En fodbold-VPN beskytter oplysninger om din placering og gør det umuligt for nogen at vide, at du ser en fodboldkamp.

Find den bedste VPN til fodbold

Det kan være frustrerende ikke at kunne fodboldkampene ved VM. Selvom du rejser eller bor i et land, hvor du ikke kan streame kampene, giver VPN’er dig mulighed for at se alle kampe, når du vil.

Adskillige VPN-udbydere giver dig mulighed for at se og streame disse fodboldkampe til overkommelige priser. Disse VM VPN’er tilbyder billige og nemme muligheder for at omgå blokerede websteder i dit land. De inkluderer:

ExpressVPN

Samlet bedst i vores tests

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN er en af de bedste VPN’er til fodbold. Denne VM VPN har cirka 3.000 servere i 94 lande. Med ExpressVPN kan du få adgang til ellers geografisk blokerede applikationer og websteder fra næsten hvor som helst på planeten.
Derudover giver tjenesten fuldstændig anonymitet til brugerne. Appen er meget brugervenlig, hvilket gør den nem at sætte op og kompatibel med mange enheder og operativsystemer. Derfor er ExpressVPN et fremragende valg til at se FIFA World Cup.
Den har 256-bit kryptering, en kill-switch og beskyttelse mod DNS-, IPv6- og WebRTC-brud, blandt andre sikkerhedsfunktioner. ExpressVPN er fast besluttet på ikke at logge nogen persondata. Brugere kan få adgang til kundeserviceteamet gennem en live chat-funktion 24/7. Du kan maksimalt tilslutte 5 enheder samtidigt.

Besøg ExpressVPN

NordVPN

Absolut den hurtigste i vores test

 • Utroligt hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Verificeret politik om ingen logning
 • Adgang til streamingplatforme

NordVPN er et af de mest brugte VM VPN’er. Dette er også en af de bedste VPN’er til fodbold. Den er sikker og pålidelig. NordVPN beskytter dine enheder, forhindrer identitetstyveri og giver dig mulighed for at besøge websteder, der ikke er tilgængelige i dit land.

VPN-udbyderen har over 5.000 servere i 60 lande, herunder USA, Canada og Storbritannien. NordVPN-webstedet har endda et “anbefalet server”-værktøj, der beregner den bedste server at oprette forbindelse til ud fra din placering. Dette er ret fordelagtigt, da der kræves høje hastigheder. Der er adgang til ESPN+, Sportsnet og NBC Sports med denne VPN. Denne VM VPN kører på forskellige systemer, inklusive Windows, Mac OS X, Android og Linux. 

Besøg NordVPN

SurfShark

Bedst til at tilslutte flere enheder

 • Tillader ubegrænsede samtidige tilslutninger
 • Integrerer Stealth mode
 • Multihop-funktion tilgængelig
 • 3.000+ servere

Surfshark er en lynhurtig VM VPN, der kan klare næsten enhver opgave. Den har over 3.200 servere på over 80 lokationer. Denne udbyder omgår konsekvent geografisk blokering af større tjenester som NBC Sports, Kayo og ESPN+ i andre lande.

Derudover kommer denne VPN med en kill switch, 256-bit kryptering, IPv6, WebRTC og DNS-lækageforebyggelse. Surfshark følger en streng politik om ingen login, og politikken sørger for, at det, du foretager dig online, holdes helt hemmeligt.

Surfshark giver dig også mulighed for at tilslutte så mange enheder, som du vil, fra en enkelt konto. Live chat og e-mail for assistance er tilgængelige 24/7. Derudover understøtter VPN iOS, Android, MacOS, Linux og Windows-enheder.

Besøg SurfShark

IPVanish

Bedst til Netflix US

 • Lynhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode
 • Omgår med lethed blokering af ellers begrænsede platforme

IPVanish har fremragende download- og uploadhastigheder. Denne VPN-tjeneste er et glimrende alternativ, hvis du vil se sportsbegivenheder som FIFA World Cup på internettet. Den har over 1.000 servere alene i USA og i alt 1.900 i mere end 60 lande. Derfor er denne VPN fantastisk til at omgå lokalt begrænset adgang til sportsbegivenheder. Det bedste er, at IPVanish ikke har begrænsninger for antallet af tilslutninger.Blandt sikkerhedsfunktioner finder man 256-bit AES-kryptering, forebyggelse af DNS-lækage og en kill switch. Brugere kan også kryptere deres trafik, hvilket kan hjælpe dem med at omgå geo-blokering, hvilket er være meget vanskeligt at omgå. IPVanish er en ingen-logning udbyder med live chat-assistance tilgængelig 24/7. Den har brugervenlige indbyggede klienter til Windows, Mac, iOS og Android og manuel opsætningsvejledning til forskellige andre platforme.

PrivateVPN

Bedst til Android

PrivateVPN
 • Avancerede konfigurationsindstillinger
 • Omgår blokering af ellers begrænsede platforme
 • Kompatibel med de fleste enhedstyper
 • Understøtter OpenVPN-, L2TP- og IPSec-protokollerne

Denne fantastiske svenske VPN er fantastisk til at se sport live. PrivateVPN opererer i 63 lande, herunder USA, Canada og Storbritannien. Denne tjeneste er fantastisk til streaming og har meget høje hastigheder, så den er også ideel til andre ting som fildeling.

Denne VM VPN har også en kill-switch, 256-bit kryptering og en stealth-tilstand til at omgå vanskelige internetbegrænsninger. Desuden kan du bruge den til Windows, MacOS, iOS og Android. Det giver også mulighed for samtidige tilslutninger.

Besøg PrivateVPN

Hvad skal du vide om FIFA World Cup 2022

FIFA World Cup afvikles fra 20. november til 18. december). Denne udgave bliver det sidste VM med 32 hold. Fra 2026 vil slutrunden omfatte hele 48 hold.

Åbningskampen spilles søndag den 20. november mellem Senegal og Holland. VM 2022 vil byde på masser af spændende kampe. Danmark er i gruppe D og skal bl.a. møde Frankrig. I gruppe B skal England møde USA, mens Argentina og Lionel Messi møder Mexico i gruppe C. I gruppe H udspilles en episk kamp mellem Luis Suarezs Uruguay og Christiano Ronaldos Portugal. FIFA World Cup i Qatar kan også være Ronaldo og Messis sidste optrædener i turneringen og dermed deres sidste forsøg på at vinde det eftertragtede trofæ.

VM 2022 spilles på otte stadioner. Finalen finder sted på det splinternye Lusail Iconic Stadium. Det indendørs Al Bayt Stadium i Al Khor vil være vært for åbningskampen. De andre stadioner er Stadium 974, Al Thumama Stadium, Education City Stadium, Ahmed bin Ali Stadium, Khalifa International Stadium og Al Janoub Stadium.

De kvalificerede lande omfatter bl.a. Argentina, Brasilien, Danmark, England, Frankrig, Spanien, Belgien, Portugal, Tyskland, Mexico, USA, Senegal, Wales, Japan, Marokko, Schweiz, Ghana, Cameroun, Canada osv.

Konklusion

Det forventes, at millioner af fans verden over vil se FIFA World Cup 2022. Men hvis dine lokale streamingkanaler ikke viser VM-kampene, kan visningsrettigheder og geoblokeringer ødelægge al fornøjelsen. Bliv ikke taget på sengen, og sørg for, at du er velforberedt med en værdig VM VPN!

Ofte stillede spørgsmål om VPN’er og FIFA World Cup 2022

Hvor kan jeg se FIFA World Cup 2022?

FIFA World Cup 2022  vil blive transmitteret live på DR og TV2. Alle kampe vil blive transmitteret live på nogle lovlige streamingudbydere, herunder fuboTV, Sling TV, Peacock TV og YouTube TV.

Vises FIFA World Cup på tv?

Ja, forskellige tv-stationer vil vise FIFA World Cup-kampene.

Kan jeg bruge en VPN til at se FIFA World Cup?

At se FIFA World Cup fra hvor som helst i verden er muligt ved at bruge en VPN. VPN’er giver dig mulighed for at omgå geoblokeringer, der ellers ville have forhindret dig i at se kampene direkte. 

Hvilke er de bedste VPN’er?

ExpressVPN, NordVPN, Surshark, IPVanish og PrivateVPN er nogle af de bedste VM VPN’er.

Hvilken kanal viser FIFA World Cup?

I Danmark deler DR og TV2 rettighederne til FIFA World Cup. 

Hvad er den bedste VPN til at se fodbold-VM?

ExpressVPN er den bedste VM VPN på grund af dens høje hastigheder og evner til at omgå geoblokering af adgang til at se sportsgrene.

Sådan bruger du en VPN til at se VM

For at se en VM-kamp med en VPN skal du downloade VPN-appen på din enhed. Bagefter tilmelder du dig tjenesten og opretter et abonnement. Når du har abonneret, skal du oprette forbindelse til en server i et land, der viser live-kampe, og streame kampen.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo