Bedste VPN til Amazon Prime

Siden starten har streamingtjenesten Amazon Prime Video haft en enorm vækst. De tilbyder et stort bibliotek af indhold, der omfatter film, serier, dokumentarfilm og sport. Dette er en streamingtjeneste, der er blevet populær, ikke kun på grund af den brede vifte af indhold, men også det faktum, at den er så billigt.

Hvis man sammenligner prisen med Netflix, er den omkring halvdelen. Der er bestemt ingen mangel på indhold på den danske version, men hvis du bruger den amerikanske eller britiske version, vil mængden af indhold stige drastisk. Denne får du nemt adgang til ved hjælp af en VPN-tjeneste.

For at få adgang til alt det udenlandske indhold Amazon Prime Video skal du blot tage et par enkle trin.

 1. Vælg en VPN-udbyder og download leverandørens tjeneste
 2. Vælg en server i det land, du vil streame fra
 3. Nyd det indhold, du ønsker!

Her er den bedste VPN-tjeneste lige nu:

Bedste VPN til Amazon Prime Video

Selvom hovedformålet med en-VPN-tjeneste for mange er sikkerhed – eller i dette tilfælde streaming – er der stadig nogle ting, der skiller de forskellige udbydere fra hinanden. Fælles for alle VPN-tjenester er, at internethastigheden falder, da trafikken bliver nødt til at blive sendt igennem en VPN-tunnel. Men ved de bedste tjenester er denne hastighedsforskel så lille, at du ikke bemærker nogen forskel overhovedet. Alle de nævnte udbydere har alle meget god hastighed i de største lande, men vi kommer til at gå lidt mere i dybden på et par udbydere.

ExpressVPN

Når man vælger en VPN-tjeneste, vælger nogen en tjeneste kun ud fra et af udbyderens karakteristika. Hvis du er interesseret i en tjeneste, der leverer topkvalitet på alle punkter, er ExpressVPN et godt valg, og der er få anmeldelser, hvor denne udbyder ikke ender helt oppe i toppen. Hastigheden og performance er så god, at du ikke engang bemærker, at du bruger en VPN-tjeneste, da de har meget hurtige servere. Ud over alle de store lande har de også servere over hele verden i hele 94 lande. Så du kan streame Amazon Prime Video, som du ellers ville have gjort det uden en VPN-forbindelse, selvom du bruger servere på den anden side af kloden.

Sikkerhed er også meget vigtigt ved en VPN-udbyder. Ud over en af de bedste krypteringer, der findes, anvender ExpressVPN også deres egen private krypterede DNS på hver server. Dette er kun for, at kryptering skal være ekstra sikker. De har også en kill-switch, hvis, hvilket er ret usandsynligt, man skulle miste forbindelsen til serveren. Selv om dette næsten aldrig sker, det er en god ekstra sikkerhedsfunktion. Virksomheden er baseret på De Britiske Jomfruøer, hvilket betyder, at de er uden for EU’s og USA’s jurisdiktion i forhold til logning. Det betyder, at de ikke gemmer oplysninger om deres brugere såsom IP-adresse, browserdata og lignende.

Prisen er som for de fleste andre omkring 100 kroner for en måned. Det er dog sådan, at hvis man vælger et medlemskab, der varer i 15 måneder, vil dette beløb blive halveret. De har også en garanti på 30 dage, hvilket betyder, at du kan få alle pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

NordVPN

På andenpladsen på denne liste kommer NordVPN. Ligesom ExpressVPN leverer NordVPN på topniveau i alle kategorier. Dette er en af de allerbedste VPN-tjenester. De tilbyder servere i 62 lande, hvilket bør være mere end nok for de fleste. Alle deres servere er også meget hurtige, så du kan nyde at streame Amazon Prime Video i HD, uanset hvor du befinder dig.

Desuden har NordVPN også bundsolid sikkerhed. Ud over kryptering på niveau med hvad den amerikanske hær bruger, har de også en TOR over VPN for ekstra sikkerhed. De har også valgt at basere sig i et land uden for EU’s og USA’s jurisdiktion, nemlig Panama, hvilket giver dem mulighed for at operere med en politik om ingen logning. De tilbyder også en kill-switch for at gøre forbindelsen endnu mere sikker.

Når det kommer til pris, koster en måned af NordVPN omkring 100 kroner. Desuden tilbyder de rabatter, hvis du vælger længerevarende abonnementer. Et år koster lidt over 50 kr. om måneden, to år 40 kr. om måneden og tre år så lidt som 30 kr. om måneden. Tjenesten leveres også med en 30-dages pengene tilbage garanti.

SurfShark

Denne udbyder er på mange måder som en lillebror til de allerbedste tjenester. SurfShark er en forholdsvis ung tjeneste, men de har haft stor vækst siden starten. De vokser stadig, men har allerede en meget god tjeneste. De tilbyder servere i 50 forskellige lande, men de har meddelt, at de øger dette antal. Serverne er meget hurtige, så det er ikke noget problem at streame Amazon Prime Video i fuld HD. Det skal siges, at når du bruger serverne i de allermindste lande, kan hastigheden være noget ringere. Dette gælder dog ikke i Danmark.

SurfSharks sikkerhed er også meget god. De har en politik om ingen logning, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dine oplysninger bliver delt med tredjeparter. Selvom alle de førnævnte udbydere tilbyder dette, og det er en vigtig funktion, skal det nævnes, at dette ikke er noget, alle VPN-udbydere tilbyder. Desuden har de også en kill-switch og en af de bedste krypteringer. Hvad de mangler er dog en mere avanceret sikkerhedsfunktion ud over kryptering. Selvom dette havde været et stort plus, er sikkerheden hos SurfShark stadig mere end godt nok til en almindelig bruger.

Prismæssigt er SurfShark en temmelig dyr tjeneste, hvis du kun vil have den i en måned. Selv om de ikke tilbyder kvalitet helt på niveau med de bedste leverandører, koster en måned omkring 100 kroner. På den anden side vil tjenesten være meget billigere, hvis du vælger et abonnement på to år. Tjenesten koster kun 16 kr. om måneden. Herudover lader SurfShark dig også bruge så mange enheder, som du ønsker på samme tid. Du kan også teste tjenesten risikofrit i 30 dage og få alle dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Kan du bruge en gratis VPN-tjeneste til at streame Amazon Prime Video?

Hvis du allerede kender til VPN-tjenester, er du sikkert klar over, at der er en række gratis tjenester. Det kan være fristende at vælge en af disse frem for en af de betalte udbydere, hvis du ikke er klar over forskellen. Der er en række forskellige grunde til, at det er en god ide at vælge en af de betalte tjenester frem for en gratis VPN-tjeneste.

For det første er sikkerheden ofte meget dårlig, og der er sjældent kryptering på tjenesterne. Dette skyldes, at udbyderne af gratistjenester kun fokuserer på at tilbyde streaming i andre lande, end hvor de selv er. Desuden er det også sådan, at mange gratistjenester ikke kun gemmer alle dine data, de sælger dem sågar videre til tredjemand. Det koster penge at tilbyde og vedligeholde en tjeneste, og dette er den måde, de tjener penge på, når de nu ikke får abonnementsbetalinger. Det betyder at i værste fald, du risikerer at modtage en masse reklamer, som du ellers ikke ville modtage.

Hastighed er også vigtigt, og denne afhænger af gode servere. Med de gratis tjenester kan det være svært at finde en server, der overhovedet virker, og når du så endelig gør, så er hastigheden ofte meget lav. Det betyder ikke kun, at du får en dårlig opløsning på videoen, men ofte afbrydes din forbindelse også.

Herudover er der også ofte en forbrugsgrænse på data, der betyder, at du kun kan bruge så og så mange mængder data om dagen. Denne grænse er ofte så lav, at du ikke engang vil være i stand til at streame i 45 minutter, før tjenesten afbrydes. Det er også ofte sådan, at gratistjenesterne kun er gratis i en kort periode, før du skal betale. I betragtning af alle fordelene ved en af de bedste udbydere, er der meget lidt at spare ved at vælge en af gratistjenesterne.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo