Bedste gratis VPN til PlayStation 5

Sidst opdateret: 02/09/2022

PlayStation 5 (PS5) er en gamingkonsol til hjemmet, der har brug for et display, såsom et fjernsyn og en ekstern strømkilde for at fungere korrekt. Brugere kan spille spil online med andre eller alene med disse spilkonsoller.

Men når du er forbundet til internettet, risikerer dine data at blive udsatte for farer, når du gamer. Derfor er brugen af et virtuelt privat netværk (VPN) meget vigtigt for at beskytte og sikre dine personoplysninger og dit privatliv. Derudover gør en VPN det muligt at spille de nyeste spil, selvom de ikke er tilgængelige i brugerens område. At nyde godt af høje hastigheder er en anden fordel ved at bruge en VPN til PlayStation 5.

I denne artikel vil vi se på de bedste gratis VPN’er til at holde din PlayStation 5 sikker og privat.

Bedste gratis VPN til PlayStation 5

Det kan være farligt at prøve at beskytte dine personoplysninger og dit privatlivet ved at bruge gratis VPN-tjenester. Der er mange grunde til, at nogle vælger gratis VPN’er, herunder ikke at skulle betale for tjenesten. Hvis du skal bruge en gratis VPN, så er ProtonVPN den bedste løsning til dig.

 • Gratis version tilgængelig
 • Stærke sikkerhedsfunktioner
 • Pålidelig politik om ingen logning
 • Tillader Perfect Forward Secrecy

ProtonVPN’s gratis løsning giver fremragende hastigheder og ubegrænset båndbredde, så du kan spille, så meget du vil. ProtonVPN er også en meget pålidelig og sikker VPN-tjeneste. For at beskytte dine private oplysninger har tjenesten en streng politik om ingen logning. Spil på offentlige servere er sikkert takket være tjenestens imponerende funktioner som 256-bit kryptering, lækageforebyggelse og en kill-switch. Tjenestens gratis løsning giver dig kun adgang til 17 servere i tre regioner. Desværre kunne ingen af dem fjerne blokeringen af streamingtjenester som Netflix.

Billigste risikofri VPN til PlayStation 5

Muligheden for en gratis VPN er utvivlsomt tillokkende. I virkeligheden er de faktiske omkostninger ved at bruge gratis løsninger tabet af privatliv, din enheds sårbarhed over for cyberangreb eller det begrænsede serverantal og dårlige forbindelser, der følger med gratis løsninger. De bedste risikofrie VPN’er tilbyder kryptering af militær kvalitet, politikker om ingen logning osv. Disse VPN’er tilbyder også store rabatter til brugere. Nogle af disse VPN’er inkluderer:

ExpressVPN

Generelt bedst i vores tests

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

Når du overvejer at bruge en VPN til din PS5, bør dit førstevalg være ExpressVPN. ExpressVPN går ikke på kompromis med din ikke sin sikkerhed på nogen måde, og tjenesten giver adgang til ubegrænset båndbredde på over 3.000 hastighedsoptimerede servere i 160 lande. ExpressVPN er rimeligt prissat, hvis du tilmelder dig deres etårs abonnement. Dette abonnement koster i gennemsnit $6,67 om måneden. Alle abonnenter kommer med en gratis prøveperiode på tre måneder. En 30-dages pengene-tilbage-garanti er også tilgængelig for alle abonnenter. Dermec kan du prøve ExpressVPN risikofrit og få pengene tilbage, hvis tjenesten ikke passer dig.

Besøg ExpressVPN

NordVPN

Helt klart den hurtigste i vores test

 • Utrolig hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Verificeret politik om ingen logning
 • Fjerner blokering af streamingplatforme

Når det kommer til spil, er NordVPN en af de hurtigste VPN’er. Tjenesten har et stort netværk på over 5.000 servere fordelt over 60 lande og bemærkelsesværdige muligheder for at fjerne blokering.

NordVPN tilbyder forskellige billige muligheder, så brugerne ikke skal betale mange penge for at få en sikker VPN-forbindelse. Du kan nu få 60 procent rabat, hvis du tilmelder dig det to-årige abonnement. Du betaler i gennemsnit $3,29 om måneden. Hvis du er utilfreds med tjenesten, kan du anmode om at få pengene tilbage inden for 30 dage efter købet af abonnementet.

Besøg NordVPN

IPVanish

Bedst til Netflix US

 • Hurtige servere
 • AES 256-bit-kryptering
 • Tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode
 • Fjerner spærring af adgang til begrænsede platforme

Brugere af IPVanish kan vælge mellem over 1.900 servere på over 60 lokationer. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du forvente meget høje hastigheder og ubegrænset båndbredde. Installation af denne VPN på en DD-WRT eller Tomato-router er enkel og tager mindre end en time. IPVanish tilbyder ligesom andre velrenommerede VPN’er billige abonnementer og rabatter. Dens årsabonnement koster for eksempel cirka 3,99 USD om måneden i gennemsnit.

PrivateVPN

Bedst til Android

PrivateVPN
 • Avancerede konfigurationsindstillinger
 • Fjerner spærring af adgang til begrænsede platforme
 • Kompatibel med de fleste enheder
 • Understøtter protokollerne OpenVPN, L2TP og IPSec

Selvom PrivateVPN har 200 servere i 63 lande, kompenserer tjenesten ved at levere nogle af de hurtigste tilgængelige hastigheder. Du vil også være i stand til at få adgang til platforme som HBO Max, Hulu og Peacock fra hvor som helst i verden med denne VPN’s fantastiske funktioner. Tjenesten inkluderer installationsinstruktioner til en række forskellige routere. Med denne VPN kan brugere at kryptere op til ti enheder samtidigt, når de er væk hjemmefra. Derudover kommer du til at betale et gennemsnit på $2 om måneden for et toårigt abonnement.

Besøg PrivateVPN

Sådan konfigurerer du en VPN på PS5

VPN’er er ikke tilgængelige gennem PlayStation Store. Du kan derfor ikke downloade en VPN og starte den, som du kan på Windows. Dette har dog ikke helt elimineret muligheden. Der er flere måder at bruge en VPN på. Disse er:

1. Brug en Smart DNS-funktion

Denne funktion er ikke tilgængelig hos alle VPN-udbydere, men hvor den er, kan du starte streaming på få minutter. Sådan bruger du PS5’s Smart DNS-funktion:

 • Til at begynde med skal du gå til fanen netværksindstillinger på din PlayStation og klikke på Vis Forbindelsesstatus. Noter din IP-adresse, når den vises.
 • Log ind på din VPN’s hjemmeside via din computer og søg en Smart DNS-indstilling i kontrolpanelet.
 • Du vil næsten helt sikkert bemærke en mulighed mærket “Aktiver IP-adresse.” Indtast din PS5’s IP-adresse i denne boks. Du får herefter oplys to tal. Disse er den primære DNS og sekundære DNS. Skriv tallene ned.
 • Vælg din forbindelse i PS5-netværksindstillingerne. Klik på “Avancerede indstillinger”. Klik derefter på “DNS-indstillinger”. Indtast den primære og sekundære DNS, som du noterede.

2. Installer en VPN på din router derhjemme

Hvis du opsætter en VPN på din router, vil enhver enhed, der er tilsluttet dit netværk, øjeblikkeligt blive beskyttet. Da en router kun tæller som én enhed, kan du med held omgå forbindelsesbegrænsninger. Det er sværere end blot at downloade en app, da forskellige routerproducenter har forskellige kontrolpaneler osv. De fleste større VPN-udbydere giver trin-for-trin instruktioner til opsætning af deres tjeneste på DD-WRT, OpenWrt og Tomato-routere. Kontakt kundeservice, hvis du oplever problemer.

3. Del en VPN-forbindelse fra din pc

Hvis du har en pc eller bærbar computer, kan du logge ind på VPN’en og tilslutte din PlayStation via en Ethernet-forbindelse. På Windows og MacOS skal du følge disse trin for at dele din VPN-forbindelse:

Windows

 • Gå til Kontrolpanel på dit system. Klik på “Netværks- og delingscenter”.
 • Find og klik på “Skift adapterindstillinger”.
 • Højreklik på din aktive forbindelse. Vælg “Egenskaber”.
 • Gå til fanen Deling og aktiver “Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse”.
 • Vælg OK. Konfigurer en ny netværksforbindelse på din PlayStation ved at gå til Netværksindstillinger og vælge Brug et LAN-kabel, Nem på den følgende side og afvis at bruge en proxyserver.

MacOS

 • Gå til menuen og find “Systemindstillinger”. Gå til Deling og derefter Internetdeling.
 • Vælg “WiFi” fra rullemenuen under “Del din forbindelse.”
 • I menuen “Til computere der bruger” skal du vælge Ethernet.
 • Dobbelttjek, at internetdeling er slået til.
 • Vælg Konfigurer internetforbindelse i menuen Netværksindstillinger på din PS5. Klik på “Brug et LAN-kabel”, “Nem” og “Brug ikke en proxyserver.” 

Konklusion

ProtonVPN, som er den gratis VPN, der er beskrevet ovenfor, anses for at være overlegen i forhold til mange andre på markedet. Uanset hvad er det bedst at bruge risikofrie VPN’er, hvis du er en ægte gamer. Dette skyldes, at de låser op for geo-begrænset information hurtigere, og de er sikrere og mere effektive. De giver også ubegrænset båndbredde og er ret pålidelige. Da de tilbyder rabatter og en risikofri pengene-tilbage-garanti, kan du stadig bruge disse højkvalitets VPN’er gratis.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo