De bedste (gratis) Netflix VPNs

Sidst opdateret: 10/01/2022

Gratis Netflix VPN

Netflix anses af mange for at være den bedste streamingtjeneste på markedet. Det skyldes især deres brede udvalg af indhold, hvor der med garanti er noget for enhver smag. Her finder du både klassisk og nyt indhold i form af serier, film og dokumentarer.

I de senere år har Netflix sat sig i førersædet når det kommer til produktion af eget indhold, og det gør de under navnet Netflix Original. Det har vist sig at være et godt træk, og der er kommet meget populært indhold ud af det, såsom serien Queen’s Gambit og filmen Beasts of No Nation.

Selvom Netflix er den mest populære løsning blandt streamingtjenester på tværs af lande, er der store forskelle på mængden og udvalg af indhold, som tjenesten tilbyder brugerne i de forskellige lande.

Det siges ofte, at amerikanske Netflix-brugere har adgang til fem gange mere indhold end de fleste europæiske brugere. Dette til trods for, at vi i Danmark faktisk har det næstdyreste abonnement på verdensplan.

Der findes dog en løsning der giver dig adgang til et større udbud af indhold fra dem. Denne løsning er vpn-teknologi, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server i et andet land og fjerner alle geografiske begrænsninger i forhold til adgang til indhold.

Når du for eksempel opretter forbindelse til en amerikansk server, registreres du som en person, der er bosiddende i USA. Det samme gælder, hvis du opretter forbindelse til en britisk eller tysk server, hvor streaming-tjenesten i disse tilfælde tro, at du besøger dem fra de pågældende lande.

Vi anbefaler følgende Netflix VPN:

Fungerer gratis VPN med Netflix?

En VPN er et stykke software, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til servere over hele verden og dermed skjule din oprindelige IP-adresse. Nogle gør dette af hensyn til anonymitet, nogle af sikkerhedsmæssige årsager og andre for at fjerne de geografiske begrænsninger, som de fleste streaming-tjenester anvender.

Men hvordan adskiller en gratis VPN-tjeneste sig fra en almindelig VPN-tjeneste? I modsætning til de betalte VPNs har gratis-tjenesterne ofte begrænsninger i forhold til mængden af data der kan overføres, færre servere og ofte lavere hastigheder. Der er heller ikke altid garanti for, at de formår at bryde geoblokeringen på de forskellige streaming-platforme.

En gratis VPN-tjeneste er en smart måde at teste teknologien og software, og hvis du synes om det, du får ud af det, kan du overveje at abonnere på en betalingstjeneste, hvor du som udgangspunkt altid får markant bedre service og udbytte. De betalte VPNs giver typisk mulighed for en gratis prøveperiode samt pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds, så her har du mulighed for at teste om de enkelte tjenester fungerer som Netflix VPN.

De bedste VPN med reklamationsret

Selv om nogle VPN-tjenester lader til at være ganske gratis, har mange af dem forskellige begrænsninger. Det kan f.eks. være at du kun kan bruge tjenesten gratis i en time, at der ikke findes servere i det land du ønsker eller at hastigheden er så ringe, at du ikke kan streame uden lag. Vi vil derfor i stedet anbefale dig at give de gratis prøveperioder hos betalte tjenester et skud eller teste og få pengene retur. Her er vores favoritter:

1. ExpressVPN

  • Den hurtigste VPN på markedet
  • Stream uafbrudt
  • Fornuftig pris

Når man leder efter de bedste gratis VPN-tjenester, der fungerer sammen med Netflix, er det vigtigt at vælge de muligheder, der rent faktisk fungerer med streamingtjenesten. ExpressVPN er en af meget få VPN-tjenester, der konsekvent leverer adgang og formår at bryde den nyeste VPN-forhindring.

Med 3000 servere på verdensplan er der stor kapacitet, og serverne er tilgængelige i 94 forskellige lande, og der er dermed rig mulighed for at tilgå indhold fra streaming-tjenester i andre lande.

ExpressVPN og amerikansk netflix
ExpressVPN kan fjerne blokeringen til USA

Det er værd at nævne, at ExpressVPN ikke kun lader dig omgå Netflix’ blokering og få adgang til indhold, men de gør det uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og både når det gælder stabilitet og hastigheder, kan du altid stole på ExpressVPN. Det store antal servere verden over betyder, at de ikke bliver overfyldte, og der er altid andre servere til rådighed, hvis en server er ramt af nedbrud.

ExpressVPN tilbyder 30-dages pengene retur garanti, så hvis du ikke er tilfreds eller ikke længere har brug for den, kan du blot bede om at få dine penge tilbage uden pjat.

2. NordVPN

  • Servere i mere end 60 lande
  • Stream i HD uden problemer
  • 30 dages reklamationsret

Ligesom ExpressVPN er NordVPN  også som udgangspunkt en betalt VPN-tjeneste, der tilbyder en pengene tilbage garanti. NordVPN er kendt for at komme forbi Netflix-blokeringen, og det gør den uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med servere over hele verden og høje hastigheder er denne tjeneste et sikkert valg.

En af NordVPN’s største fordele er deres enorme netværk af servere, som omfatter flere end 5.500 servere. Disse er tilgængelige i over 60 forskellige lande, der omfatter alle de vigtigste lande. Selv om NordVPN tilbyder mange servere, påvirker dette ikke på nogen måde kvaliteten.

NordVPN og amerikansk netflix
NordVPN fungerer også med Netflix

Hvis du vil streame film i HD, skal du bruge en VPN-tjeneste, der kan tilbyde stabil forbindelse og høje hastigheder. Det er ikke nok at omgå de geografiske begrænsninger.

Bemærk dog, at NordVPN kun vil være gratis i praksis, hvis du beder om at få dine penge tilbage. Pengene tilbage garantien er gyldig i 30 dage, så du har masser af tid til at nyde kvalitetsindhold uden at tage nogen risiko. I løbet af disse 30 dage får du alle de fordele, der følger med den betalte version, hvilket betyder, at du kan bruge tjenesten uden begrænsninger, og hvis du ønsker at annullere abonnementet, kan du gøre dette når som helst inden for de 30 dage.

De bedste af de 100% gratis VPN-tjenester

Herunder præsenterer vi dig for de gratis tjenester som fungerer bedst med Netflix. Det er værd at nævne, at ingen af dem kan leve op til den kvalitet som dem vi har nævnt herover, men derfor kan det alligevel være værd at teste.

1. ProtonVPN

  • Tilbyder en gratis version
  • Fungerer med Netflix
  • Høj sikkerhed

ProtonVPN tilbyder flere forskellige abonnementstyper, herunder et, der er helt gratis. Som med alt, der er gratis, er der selvfølgelig nogle begrænsninger, men tjenesten er stadig god. Det, du får, er evnen til at bruge en enhed ad gangen, servere i tre forskellige lande, medium hastighed, ingen logning og ingen reklamer.

Gratis versionen fungerer godt sammen med Netflix, selvom du ikke får den maksimale hastighed. Bemærk, at der kan være nogle afbrydelser eller lignende på grund af dette. Hvis du vælger den betalte version af ProtonVPN, får du en af de allerbedste tjenester på markedet, hvilket gør den gratis prøveversion fantastisk til at afprøve tjenesten.

Sikkerhed er måske noget af det første, du tænker på, når du ser på VPN-udbydere. I gratisversionen er sikkerhedsfunktionerne er meget begrænsede. Det er stadig bedre end ingen VPN-tjeneste overhovedet, men du er langt fra sikker. Dette er ikke tilfældet, hvis du vælger en fuld version, da ProtonVPN er blandt de bedste på markedet, når det kommer til sikkerhed.

2. ZenMate

  • Gratis prøveperiode i 7 dage
  • Trygt valg
  • Relativt fornuftige priser efter endt prøveperiode

Selvom ZenMate er en betalt VPN-tjeneste, adskiller det sig fra de to ovennævnte tjenester. De tilbyder en gratis prøveperiode, hvilket er forskellig fra en pengene tilbage garanti, da du aldrig behøver at overføre nogen penge.

Med sine højkvalitetsservere i over 30 lande er ZenMate et sikkert valg. De er kendt for at kunne omgå Netflix’ VPN-filter igen og igen.

Udover at komme rundt geoblokeringer og VPN-forhindringer, tilbyder ZenMate også stabile og hurtige servere. Mange VPN-tjenester, især de helt gratis tjenester, sænker hastigheden. Selv om nogle helt gratis VPN-tjenester kan være heldige og komme rundt Netflix’ blokade en eller to gange, er du nødt til at gå på kompromis med kvalitet og hastighed. ZenMate, på den anden side, giver dig en fremragende streamingoplevelse.

ZenMates gratis prøveperiode gælder i 7 dage, hvilket betyder, at den er gyldig i forholdsvis kort tid sammenlignet med pengene tilbage garantierne fra de ovennævnte VPN-tjenester. På den anden side behøver du aldrig at overføre penge her, og prøveperioden kommer ikke med nogen forpligtelser overhovedet.

3. Trust.Zone

  • Gratis prøveperiode
  • Servere i mere end 87 lande
  • Fungerer ofte godt med Netflix

Når det gælder gratis prøveperioder, er Trust.Zone en anden god mulighed. Nogle vil hævde, at denne prøveperiode er for kort til at blive omtalt som en gratis VPN-tjeneste, men ikke desto mindre kan den bruges til specifikke formål eller blot til en gangs brug. Med sine superhurtige servere rundt om i verden er Trust.Zone en fantastisk mulighed – selv med sin kortere prøveperiode.

Denne VPN-tjeneste tilbyder i alt 160 hurtige servere i 87 forskellige lande. Hvis du leder efter gode gratis VPN-tjenester er den gratis prøveperiode en glimrende mulighed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række lande, så du omgår geoblokering i disse lande.

Trust.Zone giver også en rigtig god streamingoplevelse. Serverne er ikke kun hurtige, de er også stabile og pålidelige. Selv hvis en server skulle stoppe med at fungere, vil du have et stort udvalg af andre servere til rådighed, som du hurtigt kan oprette forbindelse til.

En 3-dages prøveperiode er selvfølgelig en kort fornøjelse, men den er ikke desto mindre gratis og uden nogen som helst forpligtelser. Du kan bruge Trust.Zone til at se Netflix fra USA eller fra et andet land, som du foretrækker.

4. Windscribe

Windscribe gratis VPN
  • Databegrænsning
  • Fungerer godt med Netflix
  • Høj sikkerhed

Blandt de VPN-tjenester, vi anbefaler her, er Windscribe den eneste med en komplet gratis version. Der er, ikke overraskende, både fordele og ulemper ved at bruge den gratis udgave af Windscribe – det kommer vi nærmere ind på herunder.

I modsætning til mange andre gratis VPN-tjenester, får du med Windscribes gratis version faktisk adgang til en hel del servere. I alt kan du oprette forbindelse til ti forskellige lande, såsom USA, Storbritannien og Canada.

Men med en helt gratis version, er der naturligvis begrænsninger. For eksempel er det langt fra garanteret, at tjenesten kan omgå Netflix’ VPN-filter. Selv mange betalte VPN-tjenester formår ikke at gøre dette, så det er sjældent, at gratis VPN-tjenester er i stand til at komme forbi denne forhindring. Desuden har Windscribe et loft på 2 GB månedlig trafik for gratisbrugere, men der er dog mulighed for at udvide til 10GB, hvis du oplyser en e-mailadresse. For de fleste, er dette nok til et par timers streaming.

På trods af de begrænsninger, dog skal det bemærkes, at Windscribe tilbyder en helt gratis version. Selvfølgelig betyder en gratis tjeneste uundgåeligt, at man må gå på kompromis med visse ting, og det slipper Windscribe faktisk ganske godt afsted med. Imidlertid er det sandsynligvis bedre at drage fordel af de gratisperioder, som betalte VPN-tjenester tilbyder.

Er det lovligt at se Netflix med en VPN?

Det er helt lovligt at bruge en VPN-forbindelse, når du besøger en webside, herunder Netflix. Dette gælder også, hvis du vælger en server i et andet land. Så du behøver ikke bekymre dig, hvis du vil se indhold, der kun er tilgængeligt i et givet land. Dette gælder også, hvis du bruger en dansk server, men ønsker sikkerhed.

Af og til kan den server, du vælger, blive blokeret af Netflix. Hvis du undrer dig over, hvad dette skyldes, er der et simpelt svar. Netflix betaler for rettighederne til en film eller serie i et givet land. Da dem, der har rettighederne, ønsker at sælge rettighederne til alle lande, er det dem, der arbejder på at lukke adgang via VPN-servere. Det er derfor ikke ulovligt, men det strider mod rettighedshavernes interesser.

Udnyt gratisperioder hos betalte VPN-tjenester

Som tidligere nævnt er mange af ovenstående VPN-tjenester ikke helt gratis. Men de tilbyder muligheder, der i praksis gør dem gratis. Uanset om det er en gratis prøveversion eller en pengene tilbage garanti, anbefales det at drage fordel af disse gratisperioder for betalte VPN-tjenester, eftersom helt gratis VPN-tjenester sjældent er en god mulighed.

En helt gratis VPN-tjeneste kommer altid med begrænsninger, og normalt kan disse begrænsninger føre til, at de gratis VPN-tjenester kun kan bruges i et par timer. Derudover er kun få i stand til at omgå Netflix VPN-filter. Herudover er de to aspekter stabilitet og hastighed også vigtige faktorer.

Du kan dog effektivt bruge en betalt VPN-tjeneste gratis i kraft af de gratis prøveperioder og pengene tilbage garantier. Disse to muligheder giver dig fuld adgang til nogle af de bedste tjenester på markedet, og når den gratis prøveperiode udløber, kan du vælge, om du vil fortsætte med at bruge tjenesten. Når alt kommer til alt, er det ikke optimalt at skulle skifte VPN-tjeneste hele tiden.

Netflix VPN-filter

Det berygtede VPN-filter betyder, at du ikke kan benytte en hvilken som helst VPN-tjeneste til at få adgang til andre landes indhold, når du befinder dig i Danmark. Denne forhindring blev indført for at beskytte producenter og netværk. Filteret registrerer visse IP-adresser, der mistænkes for at tilhøre en VPN-tjeneste, og blokerer brugerne fra at få adgang.

Sådan ser det ud, når Netflix opdager du bruger VPN

Desværre er de fleste IP-adresser, der tilbydes af gratis VPN-tjenester, sortlistet, ganske enkelt fordi der er mange, der afprøver de gratis VPN-tjenester. Da disse er “brugt” og sortlistet har udbyderne af de gratis tjenester ikke tilstrækkelige ressourcer til løbende at forny deres udvalg af IP-adresser.

Se Netflix-udbuddet fra andre lande gratis

Netflix leverer et stort udvalg af indhold, og med en VPN-løsning kan du se alt indholdet uden ekstra omkostninger. Det eneste, du skal gøre, er at købe et abonnement, der hvor du bor. Der findes også gratis VPN-løsninger, især gratis prøveperioder og pengene tilbage garantier for nogle af de bedste tjenester på markedet.

Disse muligheder er gode, fordi de giver dig adgang til nogle af de bedste tjenester. Det betyder, at du får høje hastigheder og godt udvalg af servere. Vigtigst er dog, at det er i stand til at give adgang til Netflix og komme forbi VPN-filteret, og at de er helt gratis!

Opsummering

Hvis du er Netflix-bruger, vil download af en VPN-tjeneste åbne en helt ny verden. Der er flere ok muligheder, der er gratis. Bemærk, at det potentielt kan være relativt problematisk i forhold til en fuld tjeneste. Alle de tjenester, der er nævnt i denne artikel, er gode muligheder, og de er alle sikre at bruge. Vi anbefaler, at du holder dig væk fra tilfældige gratis VPN-tjenester, som du finder online. Dette skyldes, at de normalt tjener penge ved at sælge dine oplysninger til tredjemand.

Brug af en VPN-tjeneste er helt lovlig og kommer med flere store fordele. Hvis du ikke ønsker at bruge penge, kan du vælge en gratisversion (selv om disse er begrænsede), eller drage fordel af de forskellige tjenesters gratis prøveperioder.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

    Bedste VPN-tjenester

    Bedste VPN i vores test

    Prøv ExpressVPN

    Testens andenplads

    Prøv NordVPN
    Om annoncering på webstedetinfo