Sådan ser du Amazons Ringenes Herre: Magtringene med en VPN

Sidst opdateret: 26/10/2022

Den længe ventede Ringenes Herre: Magtringene-serie har endelig prydet vores tv-skærme, og fans kan se eventyret udfolde sig. Så hvor kan jeg se Magtringene? Hvis du har stillet dig selv dette spørgsmål, er denne guide til dig. Vi viser dig, hvor du kan fange den episke fantasy-eventyrserie og hvordan.

Det er Amazon Prime Video, som bringer denne spændende serie til dine skærme. Prime Video err dog ikke tilgængelig i alle lande. Derfor kan ikke alle få adgang til Magtringene i deres respektive lande. Og det er netop her, en VPN kommer ind – for at give dig adgang til streamingtjenesten, uanset hvor du er. Læs videre, så vil vi forklare forklarer alt, hvad du behøver at vide om serien, inklusive hvordan du bruger en VPN til at se Magtringene.

Download ExpressVPN nu og se Ringenes Herre: Magtringene i dag.

Besøg ExpressVPN

Alt hvad du behøver at vide om Magtringene

Med et anslået budget på svimlende 1 milliard dollars er dette en af de dyreste tv-serier til dato. Hvis du har set Hobbitten og Ringenes Herre-film, bør du have en idé om, hvad der kommer i Magtringene.

Historien er dog ikke en fortsættelse af de ovennævnte film-trilogier. Ringenes Herre: Magtringene udspiller sig fire tusinde år før eventyrene i Hobbitten og Ringenes Herre. Forfatterne til serien valgte at tage seerne tilbage til den tilsyneladende fredelige Second Age, før tingene tog en dramatisk drejning.

For ikke at fremmedgøre fans af den populære trilogi brugte forfatterne en lignende produktionsopsætning og yngre versioner af filmens karakterer. Også hovedsoundtracket til Amazons Magtringene er af den samme komponist, som sammensatte musik til de velkendte Ringenes Herre-film.

Udgivelsesdato

Den første sæson af Magtringene er allerede tilgængelig og debuterede den 1. september 2022. Efter at have skaffet 25+ millioner seere i løbet af premieren, er det ingen tvivl om, at serien har ramt rigtigt!

Her kan du se serien

Hvor kan jeg se Magtringene? Amazon Prime Video købte seriens tv-rettigheder i november 2017 for svimlende 250 millioner dollars. Da Amazon har de eksklusive udsendelsesrettigheder, skal du have Amazon Prime for at se serien. Du kan også bruge en VPN til at få adgang til Amazon, hvis tjeneesten ikke er tilgængelid i dit land.

Antal afsnit

Fans kan se frem til fem spændende sæsoner af Magtringene. Den første sæson har otte afsnit, og alle varer omkring en time, så der er masser af underholdning her. 

Samlet forventet varighed

 Samlet set er den samlede forventede varighed for de fem sæsoner af Magtringene 50 timer.

At finde en VPN, der giver adgang til Magtringene og Amazon Prime

Vi har tidligere været inde på, hvor man kan se Magtringene. Du skal bruge en Amazon Prime Video-konto for at se Magtringene, og det kræver, at du opretter et abonnement på streamingtjenesten. I Danmark er der adgang til Amazon Prime, men i nogle lande er der desværre ikke.

Hvis dit land ikke har Amazon, er det den bedste løsning at bruge en VPN. Det virker ved at ændre din IP-adresse for at få Amazon til at tro, at du kommer fra et land, hvor Prime er tilgængelig.

Vælg den bedste VPN til Magtringene

Du ved nu, hvor du skal se Magtringene. Lad os nu guide dig igennem, hvordan du ser Magtringene på den bedst mulige måde. Du har flere VPN-muligheder at vælge imellem, men vi fokuserer på de tre bedste. En gruppe af betroede eksperter hos TechRobot er ansvarlige for at udføre omfattende testning og udarbejde objektive VPN-anmeldelser.

ExpressVPNSamlet set bedst i vores tests

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN er et solidt valg, hvis du har tænkt over, hvor du skal se Magtringene. Det er vores bedste VPN, hvis du leder efter en tjeneste med omfattende serverdækning. Med over 3.000 servere i mere end 160 lande vil du ikke have problemer med at finde en server til at se Magtringene i nærheden af dig. Denne imponerende serverdækning eliminerer forsinkelser under streaming.

Besøg ExpressVPN

NordVPNAbsolut den hurtigste i vores test

 • Utrolig hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Verificeret politik uden logs
 • Fjerner blokering af streamingplatforme

NordVPN bør være på listen hos alle seere, der spekulerer på, hvor man kan se Magtringene med en VPN i dag. Hver gang, du opretter forbindelse til en VPN, tager din samlede internethastighed et dyk. Hastighedstab varierer afhængigt af den anvendte placering og protokol, men Nord registrerer konsekvent minimale hastighedstab sammenlignet med andre VPN’er. Du kan se Magtringene uden hastighedsudsving og irriterende fejl.

Besøg NordVPN

SurfsharkBedst til at forbinde flere enheder

 • Tillader ubegrænset antal samtidige forbindelser
 • Integrerer Stealth mode
 • Multihop-funktion tilgængelig
 • 3000+ servere

Tænker du, hvor kan jeg ser Magtringene på min mobil uden besvær? Prøv SurfShark. De fleste VPN’er er kompatible med mobilenheder, som vi vil forklare i de efterfølgende afsnit. De fleste af disse apps er dog langt mere grundlæggende end deres desktop-modstykker.

SurfShark er en af de få med en overraskende ens mobilapp, især for Android-brugere. Selvfølgelig kan enkelte funktioner være placeret andetsteds, men du vil opdage, at de fleste af funktionerne er tilgængelige. Derudover får du også et par mobilspecifikke funktioner som muligheden for at tilsidesætte GPS-placering. Muligheden “små pakker” giver dig mulighed for at forbedre mobilydelsen med specifikke netværk.

Besøg SurfShark

Adgang til Amazon Prime og Ringenes Herre: Magtringene

Som nævnt skal du have adgang til Amazon for at se Magtringene. Hvis tjenesten ikke er tilgængeligt i dit land, er det her, du skal bruge en VPN for at få adgang til Amazon Prime Video. Den gode nyhed er at oprette en konto hos Amazon er meget enkel, selvom det er din første gang.

Du skal blot gå til Amazon Prime-hjemmesiden, trykke på tilmeldingsknappen og følge de intuitive anvisninger. Du får en 30-dages prøveperiode til at prøve tjenesten. Hvis du er glad, kan du begynde at betale det månedlige medlemskab på 45 kr. om måneden eller 540 kr. om året, hvilket er ret rimeligt.

Sådan ser du Magtringene på farten

Nu hvor mobilteknologi overhaler større desktops, kan du undre dig – hvor kan jeg se Magtringene på farten? Når du bruger en VPN til at se Magtringene, er det klogt at tjekke enhedens kompatibilitet. ExpressVPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række mobilenheder, primært Android og iOS.

Det er nemt at konfigurere på din mobilenhed, hvis du er Prime-medlem. Du skal blot gå til app-butikken på din enhed, downloade appen, tilmelde dig, og så kan du se Magtringene fra hvor som helst på ingen tid. Bare sørg for, at du har en sikker internetforbindelse.

Se Magtringene gratis

Er det muligt at se Magtringene med en VPN gratis? Det korte svar er ja, men med nogle begrænsninger. Adskillige VPN-tjenester er tilgængelige for at se Magtringene gratis. Du er muligvis ikke i stand til at se hvert afsnit, da mange gratis VPN-tjenester begrænser din månedlige båndbredde. Så er der også overvejelser om sikkerhed. Da  gratis VPN’er typisk ikke tilbyder omfattende sikkerhedsfunktioner, er du fortsat i risiko for, at dine enheder bliver hacket eller inficeret af malware.

Konklusion

Vi har besvaret centrale spørgsmål som “hvordan man ser Magtringene?” og “hvor kan jeg se Magtringene?” og forhåbentlig givet dig alt, hvad du har brug for! Den populære serie fik premiere på skærmen i september, og sæsonfinalen kom den 14. oktober. Du skal bruge en Amazon Prime-konto for at streame serien, men hvis den ikke er tilgængeligt i dit land, vil en VPN hjælpe dig med at få adgang til lande, hvor serien er tilgængelig . Bare vælg en hurtig og højtydende VPN som ExpressVPN for at få adgang til Amazon Prime Video og se Magtringene-serien i dag!

FAQ

Hvornår udkommer Magtringene?

Det første afsnit af Magtringene blev udgivet den 1.september 2022. Det sidste afsnit af sæson 1 kom den 14.oktober. yderligere sæsoner er ved at blive produceret.

Hvad er Magtringene baseret på?

Magtringene udspiller sig fire tusinde år før Ringenes Herre og Hobbitten. Så selvom de er relateret, er det ikke en fortsættelse af de tidligere Ringenes Herre-film.

Hvem skrev Magtringene?

Magtringene er baseret på Tolkien-bøgerne, så JRR Tolkien er hjernen bag filmen.

Hvor kan jeg se Magtringene?

Hvis du undrer dig over, hvor du kan se den nye Ringenes Herre, er Magtringene udelukkende tilgængelig på Amazon. Hvis den ikke streames i dit land, kan du se Magtringene med en VPN.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo