FIFA World Cup – Alle Danmarks kampe

Sidst opdateret: 08/11/2022

Bor du i Danmark, eller er du udenlandsdansker bosat i udlandet? Vil du følge det danske hold under 2022 FIFA VM-kampene? Så er det godt at kende til FIFA World Cup VPN.

Danmark kvalificerede sig til fodbold-VM, som starter her i november, og det bliver spændende at følge holdet. At se turneringen vil også hjælpe dig med at støtte de danske spillere online. Desværre kan fans, der ikke kan tage til Qatar, muligvis ikke se kampene live, hvis de forlader Danmark.

Dette skyldes, at de officielle kanaler, der streamer VM, vil blokere adgangen for seere, som befinder sig uden for Danmark. Men ExpressVPN kan hjælpe dig med at se alle Danmarks kampe hvor som helst. Så snup et ExpressVPN-abonnement i dag og vær dermed sikker på. at du har fuld adgang til fodbold-VM.

Besøg ExpressVPN

Danmark ved FIFA World Cup-turneringen – Vi har en chance! 

Danmark er et af de hold, der aldrig har løftet VM-trofæet. Ved dette VM er Danmark i gruppe D sammen med Tunesien, Frankrig og Australien. Danmarks kamp mod Frankrig kan få afgørende betydning for Danmarks videre færd i turneringen.  

Det skyldes, at Frankrig vil yde sit ypperste ved denne turnering, da landet er forsvarende mestre. Derudover er det franske hold i storform – og dog: Danmark har allerede en nylig 2-0-sejr mod Frankrig. Og det danske hold har spillet mod og slået alle andre hold før.  

Danmark kan sagtens komme ud af gruppespillet på førstepladsen. Lykkes det, vil vejen til den ultimative triumf blive lettere! 

Danmark mod Tunesien  

Danmark spiller sin første kamp to dage efter åbningskampen den 22. november, hvor holdet spiller mod Tunesien klokken 15 (dansk tid.) Danskerne spillede sidst mod Tunesien i en international venskabskamp i 2002, hvor Danmark vandt 2-1. Så Danmark kan gentage denne bedrift.  

Danmark mod Frankrig  

Danmark spiller mod de forsvarende verdensmestre den 26. november kl. 18 (dansk tid). Det bliver helt sikkert en svær kamp, men Danmark kan vinde, hvis holdet spiller op til sit bedste. Danmark har allerede slået Frankrig to gange i 2022 – i september og juni. Så holdet kan fortsætte denne sejrsrække.

Danmark mod Australien  

Endelig skal Danmark spille mod Australien den 30. november kl. 18.00 (dansk), og det er den sidste kamp i gruppespillet. Danmark har spillet mod Australien fire gange siden 2007. Danmark vandt kampen i 2012 og spillede uafgjort i 2018. At vinde over Australien er bestemt ikke en historisk umulig bedrift.

Knockout-kampene  

VM knockout-runde starter den 3. december og slutter den 18. december med finalen på Lusail Iconic Stadium. I ottendedelsfinalerne spiller vinderen af gruppe D mod andenpladsen i gruppe C og vinderen af gruppe C mod andenpladsen i gruppe D. Så den 3. og 4. december kan Danmark spille mod et hvilket som helst af holdene i Gruppe C – Argentina, Saudi-Arabien, Mexico eller Polen.

Danmarks VM-trup  

Danskerne har ikke nogen langvarige VM-traditioner, men holdet har været med flere gange. Danmark kvalificerede sig første gang til VM i Mexico i 1986 og har været med i fem af de seneste syv turneringer. Derudover er Danmark kun nået til kvartfinalen én gang (1998).

Danmark har dog spillet fremragende i den seneste tid – senest ved EM 2020. England måtte kæmpe hårdt mod Danmark for at komme i EM-finalen, og de vandt kun på et (tyndt) straffespark. Så du kan godt regne med, at danskerne vil kæmpe godt ved VM.  

Danmarks forventede VM-trup

Der er allerede en del oplysninger om, hvem der kommer med på Danmarks VM-hold. Du kan forvente at se spillere som Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow og Oliver Christensen som målmænd. Desuden er Simon Kjær, Joachim Andersen, Joachim Mæhle, Andreas Christensen, Rasmus Kristensen, Jens Stryger, Victor Nielson og Alexander Bah også med på holdet.

Der er også Thomas Delaney, Mathias Jensen, Christian Eriksen, Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjberg, Philip Billing, Casper Nielsen, Robert Skov, Andreas Skov, Jesper Lindstrøm, Rasmus Hojlund, Andreas Cornelius, Martin Braithwaite, Kasper Dolberg og Mikkel Damsgaard at forvente i truppen.

Hvad skal du vide om FIFA World Cup 

Vi har stadig til gode at forklare, hvordan man ser Danmarks kampe ved FIFA World Cup med en VPN. Men først er det vigtigt at kende nogle fakta om turneringen. For det første afholdes 2022 FIFA World Cup i Qatar fra søndag den 22. november til søndag den 18. december.

Qatar og Ecuador spiller åbningskampen på Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar, kl. 16:00 UTC. Det er klokken 18 i Danmark den dag. Alle hold vil kæmpe for at afsætte Frankrig som de forsvarende verdensmestre.

Danmarks kampe spilles alle om aftenen (dansk tid). Så alle i Danmark kan se kampene om aftenen, når de kommer hjem fra arbejde. Du skal dog finde ud af de forskellige tidszoner, hvis du er i udlandet. Afhængigt af din placering skal du muligvis se kampene om natten eller se gentagelserne.

Se FIFA World Cup med en VPN

Det burde ikke være svært at finde ud af, hvor man kan streame FIFA World Cup. Hvis du er i Danmark, kan du streame kampene på DR og TV2. Du mister dog din adgang til DR/TV2, når du forlader Danmark.

Det skyldes, at VM-streamingplatformen muligvis ikke har ret til at vise kampene uden for Danmark. Derfor vil de pålægge geo-begrænsninger for alle, der forsøget at få adgang uden for Danmark. Men hvis du tjekker vores VM-kanalliste, kan du finde VM-partneren i det land, du opholder dig i.

Du skal dog muligvis have et abonnement for at få adgang til sådanne kanaler. Så hvorfor ikke bevare din adgang til DR og TV2 med en VPN? Et virtuelt privat netværk (VPN) kan give dig mulighed for at ændre din IP-adresse. Derfor kan du se DR og TV2 udenfor Europa, og det vil være, som om du aldrig forlod Danmark.

At vælge den bedste VPN til at se Danmarks kampe ved VM 

Hvis du vil følge Danmark gennem hele VM, har du brug for en fremragende VPN. Flere VPN-udbydere hævder dog at være de bedste. Så udvælgelsesprocessen kan være hård.

Men bare rolig. Vores team hos TechShielder har samlet en liste over de bedste VPN’er til at se Danmarks VM-kampe. Naturligvis har vi kun valgt VPN’er med en bred serverspredning, solidt sikkerhedssystem, hurtige streaminghastigheder og multi-platform support.

Så læs denne gennemgang og vælg en VPN.

ExpressVPN 

ExpressVPN er det bedste valg til at se Danmarks kampe under hele VM. ExpressVPN har tusindvis af servere på tværs af 94 lande, inklusive Danmark. Derfor kan du nemt få en dansk IP-adresse til at omgå blokeringen af DR og TV2. Du kan også fjerne blokeringen af enhver anden streamingplatform fra ethvert land.  

ExpressVPN tilbyder også høje streaminghastigheder. Så du vil få en fornøjelig VM-oplevelse. Er der mere? Tjenestens kryptering af militærkvalitet vil beskytte dig mod alle sikkerhedstrusler, mens du ser kampene.

Besøg ExpressVPN

NordVPN 

NordVPN er vores næste anbefaling til at se Danmark ved VM. NordVPN er med på denne liste på grund af sine 70+ danske servere. Derudover tilbyder NordVPN tjenester på topniveau til overkommelige priser. Derfor kan du nemt kombinere et NordVPN-abonnement med dit kabel- eller FIFA-streamingabonnement. Du vil også nyde førsteklasses sikkerhed med denne VPN. 

Besøg NordVPN

Surfshark  

Endelig kan Surfshark også hjælpe dig med at følge Danmark gennem VM-turneringen. Vi valgte Surfshark på grund af tjenestens tilbud om et ubegrænset antal samtidige forbindelser. Så du kan se Danmark med Surfshark på alle dine gadgets. Derudover er abonnementsprisen ret lav, især hvis du køber et længerevarende abonnement. Er der mere? Surfshark har 3.200+ servere i 100 lande. Således kan du fjerne blokeringen af FIFA World Cup hvor som helst.

Besøg SurfShark

Konklusion 

At følge Danmark gennem VM 2022 er et ønske, mange har. Du har dog brug for en VPN, hvis du er i udlandet. Heldigvis kan enhver VPN, vi har gennemgået ovenfor, give dig ubegrænset adgang til alle Danmarks kampe under hele VM.

ExpressVPN er den bedste FIFA World Cup VPN til at se Danmarks kampe. Så hvis Danmark løfter VM-trofæet, vil du ikke gå glip af dette, hvis du bruger ExpressVPN.

FIFA World Cup oftest stillede spørgsmål  

Kan jeg se FIFA World Cup i Danmark?  

Ja, du kan streame FIFA World Cup i Danmark på DR og TV2. Du kan se kampene på dit tv eller andre gadgets.

Hvad er de bedste måder at se FIFA World Cup i Danmark på?  

Den nemmeste måde at se FIFA World Cup fra Danmark er via DR og TV2. Så du kan se kampene live på tv og andre streamingenheder såsom smartphones og pc’er. Derudover kan du, hvis du har et Fox Sports-abonnement, fjerne blokeringen af streamingplatformen fra Danmark. Dette er en fremragende mulighed, fordi Fox er den officielle VM-partner i USA, og de viser alle kampene live. 

Hvornår har Danmark sidst vundet VM? 

Danmark har aldrig vundet FIFA World Cup. Deres bedste slutrunde var i 1998, hvor Brasilien slog holdet ud i kvartfinalen.

Hvilke fodboldspillere skal jeg holde øje med på det danske hold? 

Danmarks VM-hold kan prale af flere topstjerner. Du skal dog holde øje med disse fem fyre: Christian Eriksen, Kasper Dolberg, Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg og Joakim Mæhle. Disse holdkammerater øger chancerne for, at Danmark får en bemærkelsesværdig VM-slutrunde.

Kan Danmark vinde VM?  

Det er svært at svare på. Danmark har ikke en imponerende VM-historie. Faktisk er holdet ikke kommet længere end til kvartfinalerne. Men med Danmarks spændende EM 2020 kan du roligt håbe på en spændende VM-slutrunde.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo