De bedste VPN’er med annonceblokering – Bloker irriterende annoncer

Sidst opdateret: 26/09/2022

En VPN med annonceblokering kan effektivt sikre dit operativsystem, inklusive alle browsere og applikationer. Som standard blokerer VPN-tjenester ikke annoncer. Nogle VPN’er har dog annonceblokkere indbygget for at fjerne påtrængende annoncer og forhindre trackere.

At finde en pålidelig annonceblokerende VPN kan tage meget tid og kræfter. Så vi vil se på de bedste annonceblokerende VPN’er.

På vores liste er ExpressVPN det bedste valg, der blokerer annoncer og garanterer din sikkerhed.

Valg af VPN med annonceblokering

Selvom der er rigtig mange fremragende VPN-tjenester, er det ikke alle, der har annonceblokering. Derudover kan kvaliteten af en VPN være utilfredsstillende, selvom den har annonceblokering.

Vores topvalg som de bedste VPN-annonceblokkere inkluderer stærk sikkerhed for selve VPN-forbindelsen.

ExpressVPN

Samlet set bedst i vores test

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN er en top VPN, der beskytter brugerne. Den bruger en funktion kaldet DNS-filtrering til automatisk at blokere annoncer. Udover annonceblokering tilbyder ExpressVPN sikkerhedsfunktioner, der giver brugerne ubegrænset privatlivsbeskyttelse og anonymitet.

Besøg ExpressVPN

NordVPN

Helt klart den hurtigste i vores test

 • Utroligt hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Verificeret politik om ingen logning
 • Omgår blokering af streamingplatforme

Annonceblokering er fantastisk med NordVPN. Dens annonceblokering, CyberSec, klarede sig utrolig godt over hele linjen. Du vil aldrig se reklamer på sidebannere, pop-ups eller videoannoncer. Derudover er CyberSec tilgængelig til alle platforme, inklusive Chrome, Firefox, iOS, Android, Mac OS X og Linux.

Besøg NordVPN

Surfshark

Bedst til at tilslutte flere enheder

 • Tillader ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Integrerer Stealth mode
 • Multihop-funktion tilgængelig
 • 3000+ servere

SurfShark er en anden VPN med annonceblokering. CleanWeb, den annonceblokering, der tilbydes af Surfshark, er en af ​​de bedste annonceblokkere. Den er utrolig nem at bruge og kompatibel med alle større operativsystemer, inklusive Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Firefox og Chrome.

Blokerer en VPN altid annoncer?

En VPN er ofte bygget til at maskere din IP-adresse, kryptere din onlineaktivitet og ikke blokere annoncer. Så blokerer en VPN annoncer?

Mange VPN-udbydere annoncerer nu annonceblokeringsfunktioner som en større internetsikkerhedskomponent, da annonceblokering er forbundet med onlinebeskyttelse. Du kan bruge disse annonceblokerende VPN’er til at blokere annoncer, hvis du har et passende VPN-abonnement. Dette besvarer spørgsmålet “Blokerer en VPN annoncer?”

Blokerer ExpressVPN annoncer?

ExpressVPN er en Adblock VPN. Det bruger dog ikke en konventionel annonceblokker.

I stedet udnytter denne annonceblokerende  VPN en teknik kaldet DNS-filtrering. Dette indebærer, at når du opretter forbindelse til deres VPN-server, sendes alle dine DNS-anmodninger gennem deres servere.

Blokerer NordVPN annoncer?

NordVPN er en anden annonceblokerende VPN. Den gør brug af en funktion kaldet CyberSec. Udover annonceblokering har NordVPN sikkerhedsfunktioner som kryptering af militærkvalitet, en kill switch, en politik om ingen logning osv. 

Fungerer annonceblokering?

Annonceblokkere er softwareprogrammer (svarende til plugins eller browserudvidelser), der ændrer eller eliminerer annoncering på et websted.

Nogle af disse apps erstatter den pågældende annonce med andet materiale. Andre gør ikke noget for at erstatte det og efterlader webstedet med huller eller ødelagte links, hvor annonceringen tidligere fandtes.

Disse annonceblokkere kan potentielt ødelægge brugeroplevelsen. Derfor er det bedst at bruge en VPN med annonceblokering. Disse annonceblokerende VPN’er blokerer ikke kun annoncer, men holder dig også beskyttet mod ondsindede elementer.

VPN med annonceblokering

En VPN gør mere end at blokere annoncer. For eksempel inkluderer annonceblokerende  VPN’er nogle gange også anti-malware-funktioner. Derfor vil skadelige websteder også blive blokeret ud over ondsindede annoncer. En VPN skjuler også din IP-adresse. Derudover er dine data, når du browser, sikret.

En VPN er bare en fantastisk løsning til at garantere sikkerhed online. Og du skal kun bruge én tjeneste for at nyde alle fordelene. Derfor er det tilrådeligt at bruge de bedste VPN’er. 

Gratis VPN’er vs. betalte VPN’er

Prisen er det vigtigste “salgspunkt” for en gratis tjeneste. Velrenommerede sikkerhedsfirmaer understøtter nogle gratis VPN’er. De leveres for at overtale kunder til at købe et egentligt abonnement.

Da du nogle gange ikke behøver at give for mange personlige og økonomiske oplysninger eller endda oprette en konto, tilbyder flere gratis løsninger anstændig anonymitet.

Ved at opkræve betaling for et VPN-abonnement kan betalte VPN-udbydere forsørge sig selv. Når de har pengene, bruger de dem til at forbedre deres infrastruktur, tilføje nye tjenester og give brugerne den bedst mulige oplevelse.

Vi råder dig til at undgå gratis VPN’er, der annoncerer for ubegrænset adgang.

Konklusion

Du ved allerede, at det er at foretrække at bruge en annonceblokerende VPN. Ud over at forhindre skadelige annoncer i at nå din enhed, vil en VPN med annonceblokering søge efter malware og fjerne den, før den udgør en fare for dig. Desuden er en VPN en fantastisk måde at forbedre din online sikkerhed på. Din rigtige IP-adresse vil blive skjult, hvilket beskytter dit privatliv på nettet.

Hvis du søger efter en VPN med annonceblokering, er ExpressVPN vores bedste anbefaling generelt, og det er det samme, hvis du generelt leder efter en VPN.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo