Bedste VPN til USA

Sidst opdateret: 10/01/2022

Uanset om du skal på ferie, forretningsrejse eller flytte til USA, er det en god ide at få en VPN-tjeneste. Selvom USA ikke har nogen begrænsninger i forhold til det indhold, du har adgang til at se, er der andre grunde til, at en VPN-tjeneste er en god idé. I 2013 blev der lækket en række dokumenter fra de amerikanske myndigheder, der viste, at myndighederne er meget ivrige efter at overvåge deres befolkning.

Dette var en sag, der fik en masse opmærksomhed, og Edward Snowden blev hurtigt et kendt navn. Selv om USA har erklæret, at situationen ikke er så foruroligende, som den er blevet skildret, er der ikke meget, der tyder på dette er helt korrekt. Selv hvis du ikke deltager i nogen kriminel aktivitet, giver det en ubehagelig følelse at vide, at man kan blive overvåget på alle tidspunkter af døgnet.

Disse er de bedste VPN-tjenester lige nu:

Hvorfor bruge VPN?

At undgå overvågning er ikke den eneste grund til, at en VPN-tjeneste er en god investering, men valget af VPN-tjeneste bør altid være baseret på dine personlige behov. Forskellige udbydere tilbyder forskellige funktioner. Dette er, hvad man skal tænke på, når man vælger en VPN-tjeneste:

 1. Hastighed:Uanset hvilken VPN du vælger, vil din internetforbindelse være langsommere, end hvad den er uden et VPN. Det er vigtigt at vide, i hvilket omfang den udbyder, du vælger, påvirker din hastighed. De bedste udbydere har så mange og hurtige servere, at du ikke bemærker nogen forskel overhovedet. Dette er den første ting at se efter, da brugen af en VPN ikke bør indebære, at du f.eks. ikke kan se tv-serier og film.
 2. Sikkerhed: De bedste VPN-udbydere tilbyder sikkerhed og kryptering på samme niveau som militæret. Da det er muligt at få sikkerhed, der er så god, er det en dårlig idé at acceptere noget, der er ringere. Ud over dette tilbyder nogle udbydere også yderligere sikkerhedsfunktioner i tillæg til kryptering. 
 3. Brugervenlighed: Vælg en brugervenlig VPN-tjeneste. Det er nemt at finde screenshots af, hvordan programmet ser ud, før du henter det. Kundeservice bør også være en prioritet. Alle de udbydere, vi nævner, har en solid 24 timer i døgnet service. 
 4. Pris: VPN-tjenester er generelt meget billige. Hvis du planlægger permanent at bruge en VPN, er det altid en god idé at vælge en udbyder, der tilbyder store rabatter. Alle udbydere tilbyder lavere priser afhængigt af længden af dit abonnement.
 5. Ekstra funktioner: Se, hvilke ekstra funktioner du får, og om disse er relevante for dine behov. Hvis du f.eks. vil have en VPN-tjeneste til hele familien, er det en god ide at vælge en udbyder, der giver adgang til så mange enheder, som du ønsker ad gangen.

Bedste VPN til USA

I listen herunder præsenterer vi dig for nogle af markedets bedste VPN-tjenester, som du uden problemer kan benytte til USA.

ExpressVPN

 • Hurtig og pålidelig forbindelse til amerikanske servere
 • Servere i 94 lande
 • Streaming uden afbrydelser

Hvis du er typen, der kan lide det bedste på markedet, er ExpressVPN noget for dig. I stort set alle tests af VPN-tjenester, finder du ExpressVPN på førstepladsen. Dette skyldes, at denne udbyder tilbyder en komplet tjeneste med førsteklasses kvalitet på alle punkter.

Hastigheden på ExpressVPN er lynhurtig, og den forbinder dig automatisk til den bedste tilgængelige server. ExpressVPN’s performance er meget god, og der ingen pop-up beskeder i programmet. Forbindelsen er stabil, så du kan surfe uden at bemærke, at du bruger VPN-tjenesten overhovedet. De tilbyder servere i 94 lande, så du kan også være sikker på, at alt det indhold, du ønsker, er tilgængeligt med ExpressVPN.

Den anvendte kryptering er 256-bit AES. Denne kryptering anbefales af sikkerhedseksperter rundt om i verden. Herudover kører de også private krypteret DNS på hver server for yderligere sikkerhed. Da virksomheden er baseret i De Britiske Jomfruøer, er de heller ikke juridisk forpligtet til at gemme oplysninger om deres brugere. Endelig har de også en kill switch, der forhindrer din IP-adresse fra at blive midlertidigt synlig, hvis du – mod forventning – mister forbindelsen til serveren.

Hvis du kun abonnerer på ExpressVPN i en måned, koster det omkring 100 kr. På den anden side får du tjenesten til lidt over 50 kr. om måneden, hvis du tegner abonnement i 15 måneder, og du kan prøve tjenesten risikofrit i 30 dage. Læs den komplette anmeldelse af ExpressVPN kan findes her.

NordVPN

 • Streaming i høj kvalitet
 • Brugervenlig
 • Servere i 60 lande

Lige efter ExpressVPN kommer NordVPN. Dette er også en førsteklasses tjeneste, og der er ikke meget, der adskiller den fra ExpressVPN.

Der er absolut ingen mangel på servere, og hastigheden er ekstremt god. De har servere i over 60 lande og især mange i de største lande. Vi kan også rigtig godt lide, at de har et verdenskort, hvilket gør det meget nemt at navigere mellem forskellige lande.

NordVPN bruger også en TOR over VPN i tillæg til deres kryptering. Denne fungerer som et ekstra beskyttelseslag, og de har også en række fantastiske sikkerhedsfunktioner. Virksomheden er baseret i Panama, så de er uden for EU’s og USA’s jurisdiktioner for så vidt angår krav om at gemme oplysninger om deres brugere. Desuden har de også kill-switch og beskyttelse mod DNS og IP-lækage.

Som de fleste andre koster tjenesten 100 kr., hvis du kun vil have den i en måned. Men det længste abonnement på tre år koster så lidt som lidt over 30 kr. om måneden. Dette er en udbyder, der giver stor værdi for pengene, og du kan afprøve tjenesten i 30 dage uden risiko.

SurfShark

 • Gode servere i USA
 • Hurtig forbindelse til server
 • Lave priser

Den tredje udbyder blandt de bedste udbydere til USA er SurfShark. Dette er på mange måder lillebror til ovenstående, men det er stadig en meget god tjeneste. Selvom SurfShark er en nyere tjeneste end de to andre, har de haft enorm vækst i de seneste år.

SurfShark vokser stadig, men de har allerede servere i 50 lande. I de største lande, herunder USA, er hastigheden naturligvis meget god. Der er på den anden side noget af et fald i antallet i et par af de mindre lande. De har mange gode servere i Danmark, så du kan sagtens se dansk tv i USA.

Sikkerhedsfunktionerne omfatter ligesom de øvrige ingen logning og kill-switch. De har også en god kryptering, men sammenlignet med NordVPN og ExpressVPN halter de noget efter. Dette betyder ikke, at SurfShark ikke har god sikkerhed, og for en gennemsnitlig bruger er krypteringen mere end godt nok.

Hvis du vælger den længste abonnement på to år, vil tjenesten være så billigt som 16 kr. om måneden. En måned koster ligesom hos de andre omkring 100 kr. med en 30-dages pengene tilbage garanti. SurfShark skiller sig ud ved, at du kan bruge så mange enheder, som du ønsker på samme tid.

HideMyAss

 • Servere i 190 lande
 • Høj sikkerhed
 • Stabile amerikanske servere

Denne tjeneste blev lanceret helt tilbage i 2005 med et lidt andet formål end det, den efterfølgende har udviklet sig til at have. Siden da er HideMyAss blevet opkøbt af Avast-koncernen og er i øjeblikket en af de største VPN-udbydere. Tjenesten har hurtige og stabile servere i hele 190 lande, og serverne i USA er meget gode.

Du kan også være sikker med denne tjeneste. De har en meget god kryptering på lige fod med ovennævnte udbydere. Tjenesten tilbyder også yderligere sikkerhedsfunktioner såsom ingen logning, hvilket er meget positivt.

Når det kommer til pris, er det også med denne udbyder økonomisk fordelagtigt at vælge den længste abonnement. Hvis du vælger et abonnement på 36 måneder, får du tjenesten for mindre end 30 kr. om måneden. Dette er sammenlignet med 99 kr. for en måned, eller 49 kr. per måned i 12 måneder.

CyberGhost

 • Stabile servere i USA
 • Høj sikkerhed
 • Servere i 190 lande

Dette er måske en af de mest berømte VPN-udbydere og en af dem, der har været På markedet længst. CyberGhost er den udbyder på markedet, der har flest servere med flere end 6.500 servere. Disse servere er af høj kvalitet og er fordelt på 89 forskellige lande.

CyberGhost er baseret i Rumænien, hvilket placerer CyberGhost uden for EU’s og USA’s jurisdiktioner. Det betyder, at de kan føre en politik on ingen logning, som de gør. Desuden benytter tjenesten meget stærk kryptering, kill switch og flere sikkerhedsfunktioner. Alt i alt tilbyder CyberGhost meget god sikkerhed.

Når det kommer til pris, kan du vælge mellem fire forskellige abonnementer hos CyberGhost. Det er enten en måned, et år, to år eller tre år. Den månedlige pris vil derefter være lavere, jo længere du vælger at binde dig for. Det billigste abonnement koster omkring 25 kr. om måneden, mens kun en måned koster omkring 120 kr.

Hvordan får du adgang til amerikanske streaming tjenester fra Danmark?

Som nævnt, er de amerikanske versioner af forskellige streamingtjenester grund nok i sig selv til at downloade en VPN-tjeneste. Blandt andet har Netflix og Amazon Prime Video betydeligt større biblioteker på de amerikanske versioner. Derudover får du også adgang til tjenester, der kun er tilgængelige i USA, såsom Hulu og så videre.

Fremgangsmåden er ret enkelt. Først vil du finde en VPN-udbyder, du er tilfreds med, og som har gode servere i USA, som en af dem, vi nævner i denne artikel. Opret derefter en bruger, og download programmet. Åbn programmet og vælg en amerikansk server og voila, så ser du ud til at være i USA.

Hvordan ser du dansk tv, selvom du er i USA?

Der kan også være tidspunkter, hvor du er i USA af forskellige årsager og ønsker at se fx DR, Viaplay eller TV2 Play. Da disse kanaler kun har ret til at vise indhold i Danmark og muligvis EU, har du ikke adgang til indholdet i USA. Hvis du vil oprette forbindelse til en dansk server, skal du gøre det på samme måde, som hvis du skulle vælge enhver anden server. Husk at vælge en VPN-udbyder, der har gode servere i Danmark.

ExpressVPN er her koblet på en dansk server

Hvorfor undgå gratis VPN-tjenester i USA?

For at en tjeneste kan fungere optimalt og videreudvikles, er der brug for kapital. Da der er mange hundrede forskellige VPN-udbydere, er det meget vigtigt for dem at holde sig opdateret.

Med dette i tankerne, er det måske svært at forestille sig, hvordan en VPN-tjeneste overhovedet kan være gratis. Desværre sælger mange gratis VPN-udbydere deres brugeres oplysninger til tredjeparter. Ikke alene indebærer dette en endeløs strøm af reklamer fra alle mulige sider, men det går også imod hovedideen med et VPN. Det er også sådan, at EU og USA har lovgivning, der fastslår, at udbydere er juridisk forpligtet til at gemme brugernes data.

Det er grunden til, at de største udbydre er baseret i lande som Panama, hvor denne lovgivning ikke gælder. Desuden er performance ofte meget dårlig, og ud over lav hastighed og få servere er der også ofte en forbrugsgrænse. Det betyder, at du kun kan bruge x megabyte per dag. Da en god VPN-tjeneste næsten ikke påvirker dit internet overhovedet, vil du ofte have store problemer med at surfe normalt med en gratis VPN-tjeneste. Så det kan faktisk være sådan, at du er mere sårbar med en gratis VPN-tjeneste end uden en VPN overhovedet. Vi anbefaler derfor, at man undgår at spare de få kroner, det koster for en bundsolid VPN-tjeneste.

Opsummering

Så der er flere grunde til, at en VPN-tjeneste er en god idé, hvis du er i USA. Personoplysninger er noget, du for alvor bør beskytte, hvilket du gør med en VPN-tjeneste. Du vil også være i stand til at bruge internettet, som om du var i Danmark, hvis du er i USA, og vice versa.

Når du er i Danmark, er det også meget nyttigt at være i stand til at oprette forbindelse til de amerikanske versioner af forskellige streamingtjenester. Alle de førnævnte VPN-udbydere i denne artikel har meget gode servere i både USA og Danmark.


Ofte stillet spørgsmål om brug af VPN til USA

Hvilken VPN har flest amerikanske servere?

Når du skal vælge en VPN kan det være en fordel hvis du har en idé om, hvad du ønsker at bruge den til. Hvis det f.eks. er til at tilgå amerikanske streamingtjenester og websites, så er en VPN med en stærk opsætning på det amerikanske marked at foretrække. I 2022 er den VPN-tjeneste der har flest amerikanske servere Private Internet Access, der har mere end 1900 servere.

Er det lovligt at bruge VPN i USA?

Ja, det er fuldt ud lovligt at bruge VPN i USA, ligesom det er fuldt ud lovligt at koble sig op på amerikanske servere via en VPN.

Er det nødvendigt med en VPN til USA?

Man skulle tro at “the land of the free” og vestens mastodont ikke lægger restriktioner på deres indhold, men sådan er det desværre ikke. Foruden det at streamingtjenester som Netflix har indhold der kun kan ses af amerikanske borgere, så er der tjenester der ganske enkelt ikke er tilgængelige uden for de amerikanske grænser (F.eks. Hulu), og der er mange lokale nyhedssites du ikke kan komme ind på, på grund af geoblokering. Det er altså primært nødvendigt med en amerikansk VPN, hvis du har behov for eller et ønske om at tilgå nogle meget konkrete websites.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo