Bedste VPN til USA

Uanset om du skal på ferie, forretningsrejse eller flytte til USA, er det en god ide at få en VPN-tjeneste. Selvom USA ikke har nogen begrænsninger i forhold til det indhold, du har adgang til at se, er der andre grunde til, at en VPN-tjeneste er en god idé. I 2013 blev der lækket en række dokumenter fra de amerikanske myndigheder, der viste, at myndighederne er meget ivrige efter at overvåge deres befolkning.

Dette var en sag, der fik en masse opmærksomhed, og Edward Snowden blev hurtigt et kendt navn. Selv om USA har erklæret, at situationen ikke er så foruroligende, som den er blevet skildret, er der ikke meget, der tyder på dette er helt korrekt. Selv hvis du ikke deltager i nogen kriminel aktivitet, giver det en ubehagelig følelse at vide, at man kan blive overvåget på alle tidspunkter af døgnet.

Disse er de bedste VPN-tjenester lige nu:

At undgå overvågning er ikke den eneste grund til, at en VPN-tjeneste er en god investering, men valget af VPN-tjeneste bør altid være baseret på dine personlige behov. Forskellige udbydere tilbyder forskellige funktioner. Dette er, hvad man skal tænke på, når man vælger en VPN-tjeneste:

 1. Hastighed. Uanset hvilken VPN du vælger, vil din internetforbindelse være langsommere, end hvad den er uden et VPN. Det er vigtigt at vide, i hvilket omfang den udbyder, du vælger, påvirker din hastighed. De bedste udbydere har så mange og hurtige servere, at du ikke bemærker nogen forskel overhovedet. Dette er den første ting at se efter, da brugen af en VPN ikke bør indebære, at du f.eks. ikke kan se tv-serier og film.
 2. Sikkerhed. De bedste VPN-udbydere tilbyder sikkerhed og kryptering på samme niveau som militæret. Da det er muligt at få sikkerhed, der er så god, er det en dårlig idé at acceptere noget, der er ringere. Ud over dette tilbyder nogle udbydere også yderligere sikkerhedsfunktioner i tillæg til kryptering. 
 3. Brugervenlighed. Vælg en brugervenlig VPN-tjeneste. Det er nemt at finde screenshots af, hvordan programmet ser ud, før du henter det. Kundeservice bør også være en prioritet. Alle de udbydere, vi nævner, har en solid 24 timer i døgnet service. 
 4. Pris. VPN-tjenester er generelt meget billige. Hvis du planlægger permanent at bruge en VPN, er det altid en god idé at vælge en udbyder, der tilbyder store rabatter. Alle udbydere tilbyder lavere priser afhængigt af længden af dit abonnement.
 5. Ekstra funktioner. Se, hvilke ekstra funktioner du får, og om disse er relevante for dine behov. Hvis du f.eks. vil have en VPN-tjeneste til hele familien, er det en god ide at vælge en udbyder, der giver adgang til så mange enheder, som du ønsker ad gangen.

Bedste VPN til USA

ExpressVPN

Hvis du er typen, der kan lide det bedste på markedet, er ExpressVPN noget for dig. I stort set alle tests af VPN-tjenester, finder du ExpressVPN på førstepladsen. Dette skyldes, at denne udbyder tilbyder en komplet tjeneste med førsteklasses kvalitet på alle punkter.

Hastigheden på ExpressVPN er lynhurtig, og den forbinder dig automatisk til den bedste tilgængelige server. ExpressVPN’s performance er meget god, og der ingen pop-up beskeder i programmet. Forbindelsen er stabil, så du kan surfe uden at bemærke, at du bruger VPN-tjenesten overhovedet. De tilbyder servere i 94 lande, så du kan også være sikker på, at alt det indhold, du ønsker, er tilgængeligt med ExpressVPN.

Den anvendte kryptering er 256-bit AES. Denne kryptering anbefales af sikkerhedseksperter rundt om i verden. Herudover kører de også private krypteret DNS på hver server for yderligere sikkerhed. Da virksomheden er baseret i De Britiske Jomfruøer, er de heller ikke juridisk forpligtet til at gemme oplysninger om deres brugere. Endelig har de også en kill switch, der forhindrer din IP-adresse fra at blive midlertidigt synlig, hvis du – mod forventning – mister forbindelsen til serveren.

Hvis du kun abonnerer på ExpressVPN i en måned, koster det omkring 100 kr. På den anden side får du tjenesten til lidt over 50 kr. om måneden, hvis du tegner abonnement i 15 måneder, og du kan prøve tjenesten risikofrit i 30 dage.

Læs: Komplet anmeldelse af ExpressVPN kan findes her

NordVPN

Lige efter ExpressVPN kommer NordVPN. Dette er også en førsteklasses tjeneste, og der er ikke meget, der adskiller den fra ExpressVPN.

Der er absolut ingen mangel på servere, og hastigheden er ekstremt god. De har servere i over 60 lande og især mange i de største lande. Vi kan også rigtig godt lide, at de har et verdenskort, hvilket gør det meget nemt at navigere mellem forskellige lande.

NordVPN bruger også en TOR over VPN i tillæg til deres kryptering. Denne fungerer som et ekstra beskyttelseslag, og de har også en række fantastiske sikkerhedsfunktioner. Virksomheden er baseret i Panama, så de er uden for EU’s og USA’s jurisdiktioner for så vidt angår krav om at gemme oplysninger om deres brugere. Desuden har de også kill-switch og beskyttelse mod DNS og IP-lækage.

Som de fleste andre koster tjenesten 100 kr., hvis du kun vil have den i en måned. Men det længste abonnement på tre år koster så lidt som lidt over 30 kr. om måneden. Dette er en udbyder, der giver stor værdi for pengene, og du kan afprøve tjenesten i 30 dage uden risiko.

Læs: Hvis du vil læse mere om NordVPN, kan du gøre det her

SurfShark

Den tredje udbyder blandt de bedste udbydere til USA er SurfShark. Dette er på mange måder lillebror til ovenstående, men det er stadig en meget god tjeneste. Selvom SurfShark er en nyere tjeneste end de to andre, har de haft enorm vækst i de seneste år.

SurfShark vokser stadig, men de har allerede servere i 50 lande. I de største lande, herunder USA, er hastigheden naturligvis meget god. Der er på den anden side noget af et fald i antallet i et par af de mindre lande. De har mange gode servere i Danmark, så du kan sagtens se dansk tv i USA.

Sikkerhedsfunktionerne omfatter ligesom de øvrige ingen logning og kill-switch. De har også en god kryptering, men sammenlignet med NordVPN og ExpressVPN halter de noget efter. Dette betyder ikke, at SurfShark ikke har god sikkerhed, og for en gennemsnitlig bruger er krypteringen mere end godt nok.

Hvis du vælger den længste abonnement på to år, vil tjenesten være så billigt som 16 kr. om måneden. En måned koster ligesom hos de andre omkring 100 kr. med en 30-dages pengene tilbage garanti. SurfShark skiller sig ud ved, at du kan bruge så mange enheder, som du ønsker på samme tid.

Læs: Her er en anmeldelse af SurfShark

Hvorfor undgå gratis VPN-tjenester i USA

For at en tjeneste kan fungere optimalt og videreudvikles, er der brug for kapital. Da der er mange hundrede forskellige VPN-udbydere, er det meget vigtigt for dem at holde sig opdateret.

Med dette i tankerne, er det måske svært at forestille sig, hvordan en VPN-tjeneste overhovedet kan være gratis. Desværre sælger mange gratis VPN-udbydere deres brugeres oplysninger til tredjeparter. Ikke alene indebærer dette en endeløs strøm af reklamer fra alle mulige sider, men det går også imod hovedideen med et VPN. Det er også sådan, at EU og USA har lovgivning, der fastslår, at udbydere er juridisk forpligtet til at gemme brugernes data.

Det er grunden til, at de største udbydre er baseret i lande som Panama, hvor denne lovgivning ikke gælder. Desuden er performance ofte meget dårlig, og ud over lav hastighed og få servere er der også ofte en forbrugsgrænse. Det betyder, at du kun kan bruge x megabyte per dag. Da en god VPN-tjeneste næsten ikke påvirker dit internet overhovedet, vil du ofte have store problemer med at surfe normalt med en gratis VPN-tjeneste. Så det kan faktisk være sådan, at du er mere sårbar med en gratis VPN-tjeneste end uden en VPN overhovedet. Vi anbefaler derfor, at man undgår at spare de få kroner, det koster for en bundsolid VPN-tjeneste.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo