5 bedste VPN’er til Fortnite – Begynd at spille i dag!

Sidst opdateret: 21/02/2024

Som en gamer, der måske er en del af Epics massive Battle Royale-franchise, kan der være situationer, hvor du muligvis har brug for en VPN til Fortnite for at holde dig i gang. Der er måske mange VPN’er til Fortnite, som du kan vælge imellem, men det er ikke nemt at finde en pålidelig tjeneste, der giver dig mulighed for at spille Fortnite på enhver enhed, mens du holder dine data sikre og dine forbindelseshastigheder høje.

I dette indlæg vil vi give dig en komplet liste over de bedste Fortnite VPN’er og vores anbefalinger til, hvorfor de er de bedste at bruge, når du spiller online.

Hvad er Fortnite?

Et af de mest berømte online videospil, Fortnite, har eksisteret siden 2017. Mere end 350 millioner mennesker spiller det regelmæssigt online, uanset om det er for sjov eller om præmier på flere millioner dollars med høje indsatser. Selvom spillet er utroligt sjovt at spille, har spillet nogle problemer. Der er ofte nogle rapporter om problemer, såsom nogle IP-begrænsninger, nogle forbindelsesproblemer og falsk-positive blokeringer, der opstår fra tid til anden. Dette er grunden til, at brug af en VPN, når du spiller Fortnite, også kan ses som en positiv løsning.

Kan du blive udelukket for at bruge en VPN i Fortnite?

Selvom det kan være muligt at blive udelukket fra Fortnite, hvis du bruger en VPN, er det ikke eksplicit i strid med spillets regler. Forbud er på plads for at forhindre spillere i at misbruge spillets mekanik og omgå tidligere udstedte restriktioner. Så længe du ikke bevidst omgår reglerne, skulle der ikke være noget problem.

Skulle Epic beslutte sig for at blokere din IP-adresse og du bruger en VPN til at omgå et IP-forbud, kan du forvente at blive bannet. Hvis du omgår en begrænset IP baseret på ping, vil du sandsynligvis være okay, især når du ikke har kontrol over en dårlig internetforbindelse, såsom i en delt bolig eller på tværs af universiteter eller offentlige rum.

VPN’erne nedenfor er højkvalitets VPN’er til Fortnite, som du kan bruge uden den store frygt for at blive udelukket fra Fortnite.

Valg af en VPN til Fortnite

Fortnite VPN’er har brug for funktioner såsom et omfattende servernetværk, høj hastighed og topsikkerhed. Derfor testede vi disse VPN’er og er sikre på, at alle VPN’er på vores liste har disse funktioner.

ExpressVPN

Samlet set bedst i vores test

 • Superhurtige servere
 • AES 256-bit kryptering
 • Understøtter privat protokol, Lightway
 • Pengene-tilbage-garanti

Når det kommer til online sikkerhed og anonymitet, er ExpressVPN et topvalg VPN til Fortnite. Så uanset om du streamer, torrenter eller spiller Fortnite, kan du være sikker på, at dine data er sikre.

Denne VPN tilbyder en af ​​de mest pålidelige IP-afskærmningstjenester, der findes. Dette er muligt på grund af dens omfattende verdensomspændende netværk af 3.000 servere fordelt på 94 lande.ExpressVPN til Fortnite beskytter dine data med 256-bit AES-kryptering af militærkvalitet. Den skjuler også din IP-adresse for snagende øjne. Når du spiller, kan din internetudbyder begrænse din båndbredde, så denne ekstra anonymitet er nyttig.

Besøg ExpressVPN

NordVPN

Helt klart den hurtigste i vores test

 • Utroligt hurtige servere
 • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
 • Verificeret politik om ingen logning
 • Omgår blokering af streamingplatforme

Med Fortnite-servere i 59 lande kan du omgå IP-begrænsninger og genstarte gameplay. NordVPN har flere end 5400 servere fordelt på Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien og Stillehavet.

Tjenesten anvender 256-bit AES-kryptering og Perfect Forward Secrecy for at beskytte dine data. Derudover, hvis din NordVPN-forbindelse afbrydes, forhindrer en kill-switch dig i at få adgang til internettet, indtil forbindelsen er genoprettet.

Denne VPN til Fortnite tillader seks samtidige forbindelser. Uanset om du spiller Fortnite på en pc, Mac, iOS eller Android-enhed, er denne tjeneste en fantastisk mulighed. Ved at bruge en VPN på dit netværk kan du bruge den på dine Nintendo Switch, Xbox-og PlayStation-konsoller.

Besøg NordVPN

Surfshark

Bedst til at tilslutte flere enheder

 • Tillader ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Integrerer Stealth mode
 • Multihop-funktion tilgængelig
 • 3000+ servere

SurfShark er med i konkurrencen om titlen som den bedste Fortnite VPN, når man bruger denne tjeneste. Den har hastighed og ydeevne i top. Når det kommer til servere, har SurfShark mere end 3.200 fordelt på 65+ lande.

Denne VPN til Fortnite anvender AES 256-bit kryptering og eliminerer malware, trackere og reklamer for at beskytte dig. Desuden beskytter en automatisk kill switch dine data, hvis VPN- eller internetforbindelsen pludselig afbrydes.

Derudover beskytter SurfShark dig mod DDoS-angreb og skjuler din IP-adresse. Du kan bruge én konto samtidigt på et uendeligt antal enheder. Så hvis du spiller Fortnite med venner, så sæt det op til alle i hjemmet.

Besøg SurfShark

Brug af en gratis VPN til Fortnite

Gratis VPN’er til Fortnite er VPN’er, der er gratis at bruge. Du skal ikke betale for noget, men du får stadig adgang til servere, der giver dig mulighed for at have en anden IP-adresse. Disse gratis VPN’er vil også give dig anonymitet.

Selvom VPN’er er en måde at beskytte dit online privatliv på, kan mange af de tilgængelige gratis Fortnite VPN’er kompromittere din sikkerhed. Adskillige gratis VPN’er til Fortnite krypterer ikke din kommunikation, og nogle kan endda placere malware i din computer. Gratis VPN-tjenester har ofte også en båndbreddegrænse, så når du rammer en bestemt grænse, har du brugt din månedlige forbrugsgrænse, og din adgang vil være begrænset, indtil en ny måned begynder.

For at spille Fortnite problemfrit skal du bruge en betalt VPN-tjeneste. Epic Games har investeret en masse tid og ressourcer i at opdage VPN-brugere, så du vil sandsynligvis blive bemærket, hvis du bruger en gratis Fortnite VPN.

Konklusion

Enhver Fortnite-bruger kan få brug for en VPN og bør derfor fokusere på at vælge en VPN med væsentlige egenskaber, såsom højt serverantal og hurtig forbindelseshastighed. ExpressVPN er en sådan VPN, der vil give dig den bedste spiloplevelse på Fortnite, men også mange andre spil.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo