Hvad vi lægger vægt på ved vores vurdering:

 • Pris
 • Hastighed og kvalitet
 • Brugeroplevelse
 • Antallet af servere og de lande, som er repræsenteret
 • Om der er en penge tilbage garanti, hvis du ikke er tilfreds
 • Kundeservice og åbningstider
 • Denne hjemmeside modtager honorar for at linke til de forskellige udbydere. Derfor er hjemmesiden gratis for brugerne.

  Reklame:

  For at denne hjemmeside kan være gratis at bruge, modtager vi et honorar for at linke til de forskellige udbydere.

  Vi har ikke mulighed for at dække alle udbydere af VPN. Vi håber, at denne side er nyttig for dig, og at de deler den med venner og familie, der er interesseret i VPN.

  Blog

  NordVPN vs ExpressVPN

  ExpressVPN blev etableret i 2009 af firmaet Express VPN International Ltd. Virksomheden er beliggende på De Britiske Jomfruøer uden for EU og den amerikanske jurisdiktion.

  ExpressVPN tilbyder over 3000 servere i 94 forskellige lande. De fleste af serverne er placeret i de største landeExpressVPN har software til de fleste platforme, herunder Android, iOS, Windows, macOS, Linux og lignende. Les mer

  Hvorfor bruge en VPN-forbindelse?

  Virtuelle private netværk (VPN) er billige, lette at bruge, og en vital del af dit PC- og smartphone-setup. Sammen med en firewall og software mod virus og malware, bør du have en VPN-forbindelse for at holde dine fodspor online helt anonyme.

  Det ovenstående dækker kun hvorfor du burde anvende en VPN-forbindelse. Hvis du leder efter en VPN-service som opfylder visse kriterier og parametre, som er essentielle for at holde din onlineaktivitet anonym, anbefaler vi disse forskellige VPN-tjenester. Les mer

  Skal man undgå gratis VPN-tjenester?

  Mange mener meget om gratis VPN-tjenester, og det er svært at vide, hvad man skal tro. Mange mener, at de gratis tjenester er korrupte, dårlige eller kun fungerer et middel til at konvertere brugeren til betalte VPN-leverandører. Ikke desto mindre er der mange mennesker, der gør brug af disse tjenester, og som er tilfredse med dette.

  I denne artikel gennemgår vi, hvad du kan forvente af en gratis VPN-tjeneste. Herfra kan du selv bestemme, om du vælger at bruge en gratis tjeneste eller hvis du hellere betaler for en bedre service... Les mer

  VPN-vejledning til iPhone - VPN-anbefalinger til iOS

  Har du brug for en VPN til iPhone? Spørgsmålet er svært at svare specifikt på og afhænger af, hvad du vil bruge din iPhone til, og hvor meget du værdsætter anonymitet, sikkerhed, privatliv og lignende.

  Det er ingen hemmelighed, at de fleste af de ting, vi gør på iPhone, iPad og lignende, ikke er vores egne private anliggender. Uanset hvad du gør, skal du bruge forskellige apps, surfe på internettet, give personlige oplysninger og lignende - du vil derfor efterlade meget information om dig selv, som for mange kan virke skræmmende... Les mer