VPN til Imagine with Meta AI uden for USA

Sidst opdateret: 14/02/2024

AI-værktøjer bliver stadig mere populære verden over, og i slutningen af 2023 udgav Meta et nyt AI-værktøj, en såkaldt “AI-billedgenerator”. Værktøjet hedder ‘Imagine with Meta AI’ og giver brugerne mulighed for at generere billeder ud fra beskrivelser (‘text-to-image’). Det, der gør Imagine with Meta unikt i forhold til lignende konkurrenter, er, at værktøjet er helt gratis at bruge, selvom en Meta-konto (Facebook, Instagram eller e-mail) er en forudsætning. I øjeblikket er dette værktøj kun tilgængeligt i USA. Men adgang til Imagine with Meta fra hvor som helst i verden kan gøres mulig ved hjælp af en VPN, så vi besluttede os for at teste Imagine with Meta AI ved hjælp af NordVPN. Men først lidt baggrund om AI-billedgenerering og Metas version af værktøjet.

Besøg NordVPN

Hvad er Imagine with Meta, og hvordan fungerer det?

Imagine with Meta er et selvstændigt generativt AI-værktøj, der i øjeblikket skaber forskellige billeder med brugergenererede beskrivelser (kendt som prompts). Det skiller sig ud fra mængden ved sin evne til at tillade kreativ frihed uden omkostninger, hvilket adskiller det fra dets konkurrenter, såsom DALL-E fra OpenAI.

Tilgængelighed for Imagine with Meta

För tillfället är det nya AI-verktyget gratis att använda, vilket skiljer det från sina konkurrenter. Den nya kostnadsfria AI-bildgeneratorn är dock endast tillgänglig i USA. Det finns en möjlighet att tillgängligheten kommer att utvidgas till fler regioner; men för tillfället är den begränsad till endast en region, vilket skapar ett problem för många användare världen över som är ivriga att testa det.

Kan du få tillgång till Imagine with Meta med en VPN?

Ja, du kan få adgang til denne gratis AI-billedgenerator med en VPN. En VPN kan ændre din placering, så i dette tilfælde skal du oprette forbindelse til en server, der er placeret i USA. Dette er en løsning for dem, der er uden for USA, men ønsker at udforske de muligheder, som Imagine with Meta tilbyder.

Imagine with Meta i test

Da vi forsøgte at logge ind på Imagine with Meta AI uden en VPN, fik vi straks en besked om, at “Visualise with Meta” endnu ikke er tilgængelig i vores region.

Skærmbillede fra Imagine with Meta AI

Da vi brugte NordVPN og oprettede en forbindelse til en server i USA, genindlæste vi bare siden, og så var vi inde. Opsætningen, når du kommer ind, er standard; du skriver din prompt i et tekstfelt og kan derefter generere billedet uden videre.

Skærmbillede fra Visualisering med Meta

Imagine with Meta AI vs. DALL-E 2 fra OpenAI

Da vi lavede lidt hurtig research online, blev det fremhævet, at den største forskel mellem Imagine med Meta AI og DALL-E fra Open AI er, at den første er gratis (med VPN selvfølgelig, hvis du er uden for USA), mens den anden koster en kredit pr. billede, du genererer. En credit koster ca. 0,13 USD, så det er ikke store beløb, vi taler om.

Alligevel besluttede vi os for at lave en lille test, mens vi var logget ind, ved at give den samme prompt til begge værktøjer og se, hvad der sker. Vores beskrivelse var “Futuristisk by på Mars”, og nedenfor kan du se resultaterne og selv bedømme, hvad forskellene er:

Skærmbillede fra Imagine with Meta AI – “Futuristic city on Mars”
Skærmbillede fra OpenAI’s DALLE-E 2 – “Futuristic city on Mars”

Resumé

Imagine med Meta AI repræsenterer en spændende udvikling inden for AI-genererede billeder i løbet af det seneste år. Selvom værktøjet i øjeblikket er begrænset til brugere i USA, kan vi konkludere, at brugen af en VPN endnu en gang løser problemet med geografiske begrænsninger og åbner op for global tilgængelighed. Med tiden kan vi helt sikkert forvente, at Imagine with Meta bliver tilgængeligt for endnu flere brugere verden over, hvilket yderligere vil demokratisere adgangen til AI-genererede billeder.

Besøg NordVPN
Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo