NordVPN lancerer app til Apple TV

Sidst opdateret: 09/02/2024

I slutningen af 2023 annoncerede NordVPN en ny app, som nu er tilgængelig med tvOS 17 på Apple TV. Denne app er designet til at lette online privatliv for alle brugere og kan downloades fra App Store.

Tidligere var du nødt til at beskytte dit Apple TV med NordVPN ved at installere det på din Wi-Fi-router. Men nu kan du downloade NordVPN til Apple TV direkte fra App Store, hvilket vi kalder et stort skridt i retning af enkelhed!

Hvorfor bruge en VPN med Apple TV? Brug af en VPN løser flere problemer for smart-tv’er. Disse inkluderer internetbegrænsninger, IP-kontrol og mulig buffering. NordVPN forbedrer din tvOS-oplevelse på følgende måder:

 • Få adgang til dit hjemmeindhold, mens du rejser: Med NordVPN kan du få adgang til dine lovlige abonnementer i dit hjemland, mens du rejser.
 • Undgå buffering under streaming: NordVPN skjuler din aktivitet og forhindrer din internetudbyder i at begrænse din forbindelseshastighed baseret på din onlineaktivitet.
 • Beskyt dine aktiviteter mod nysgerrige blikke: Brug NordVPN til at holde dine streamingvaner, onlineaktiviteter og IP-adresse privat fra nysgerrige øjne.
 • Beskyt din Apple TV: NordVPN skjuler din IP-adresse og dirigerer din onlinetrafik gennem sikre VPN-servere, hvilket beskytter din enhed mod potentielle trusler.

NordVPN til Apple TV – funktioner og fordele

NordVPN til tvOS tilbyder det bedste af premium VPN-tjenester og garanterer en stabil VPN-forbindelse.

Din onlinetrafik dirigeres gennem sikre VPN-servere i NordVPN’s omfattende netværk, som dækker mere end 60 lande. Bare klik på knappen “Quick Connect”, og du vil være forbundet til den nærmeste og hurtigste server inden for få sekunder.

Med NordVPN til tvOS får du også hurtige forbindelser takket være den lette NordLynx-protokol, der garanterer maksimale hastigheder.

Hvordan downloader man NordVPN til tvOS?

Du kan nemt downloade NordVPN til tvOS fra Apple TV App Store: Søg efter NordVPN, vælg den, og følg de tydelige instruktioner på skærmen for at downloade appen.

Når du har downloadet appen, bliver du bedt om at logge ind eller oprette en ny konto. Hvis du allerede har en Nord-konto, skal du bare logge ind, og nye brugere kan abonnere på din plan. Når du har registreret og installeret NordVPN-appen, kan du finde knappen “Quick Connect” og oprette forbindelse.

Så er det nu! Nu kan du mere sikkert nyde dit yndlingsindhold på Apple TV takket være verdens hurtigste VPN-tjeneste.

Hvordan blev NordVPN’s Apple TV-app modtaget af brugerne?

Hvis du læser brugernes feedback på NordVPN’s hjemmeside, er den overvejende positiv. Den første version af NordVPN til Apple TV, som er tilgængelig nu, indeholder alle de funktioner, du har brug for til det “basale”. Mere avancerede funktioner ser ud til stadig at være under udvikling.

For eksempel spørger en bruger om tilgængeligheden af skjulte servere. Med andre ord er det en VPN-server, der skjuler det faktum, at du bruger en VPN, og giver dig mulighed for at bruge den selv i meget restriktive miljøer.

Obfuscated server availability is a work in progress.

Screenshot af NordVPN’s hjemmeside – Dola Server

En anden bruger spørger, hvordan man finder en specifik IP-adresse i appen. Det er for eksempel nyttigt, hvis du skal have adgang til arbejdsindhold, som kun kan tilgås, hvis din virksomhed har forhåndsgodkendt din personlige IP-adresse. Du kunne også spørge, hvor ofte du har brug for arbejdsindhold på dit Apple TV. En anden fordel ved en specifik IP-adresse er, at det giver dig mulighed for at undgå CAPTCHA-verifikation, som mange mennesker, der deler en IP-adresse, ofte står over for.

Allowing users to use their dedicated IP address with the Nord VPN on Apple TV is a work in progress.

Skærmbillede af NordVPN’s hjemmeside – Tildelt IP-adresse

Baseret på skærmbillederne er disse funktioner endnu ikke tilgængelige for NordVPN’s Apple TV-app, men de ser i det mindste ud til at være på vej eller planlagt.

Resumé

NordVPN’s nye app gør livet meget lettere, hvis du vil bruge en VPN med din Apple TV. Selvom ikke alle funktioner er tilgængelige endnu, synes jeg, at den er mere end tilstrækkelig til daglig brug. Teamet hos NordVPN ser også ud til at arbejde aktivt på at videreudvikle appen og tilføje yderligere funktioner.

Hvis du vil læse mere om NordVPN, kan du tjekke vores anmeldelse af NordVPN, som går i dybden med de forskellige funktioner, brugervenlighed og priser.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo