Vpnportalen lancerer vpnnippon.jp i Japan

Sidst opdateret: 04/06/2021

Konceptet VPNportalen har længe været en succes i Norden. Hjemmesiderne vpnportalen.no, vpnportalen.se og vpnportalen.dk er i øjeblikket tre af de mest besøgte VPN-sider i henholdsvis Norge, Sverige og Danmark.

På grund af den store succes har skaberne af VPN-portalen længe ønsket at nå ud til nye lande og udbrede information og viden om VPN. Den sidste udvidelse skete for seks måneder siden med webstedet vpnexpert.nl, som stadig er i den indledende fase.

Men vi har længe været klar over, at et af de største markeder for VPN er i Japan. Japan har en stor befolkning, der interesserer teknologi og internetsikkerhed. Desuden har mange brug for VPN-forbindelser, når de besøger nærliggende områder med en omfattende censur som fx Rusland og Kina. Meget indhold er også blokeret for japanere i udlandet, såsom japansk tv og gaming-websteder.

Vpnnippon.jp

På grund af dette har skaberne af VPNportalen besluttet at udvide til Japan med webstedet vpnnippon.jp. Webstedet blev oprettet omkring en måned siden og vokser kraftigt. Skaberne af VPNportalen samarbejder tæt med japanske forfattere og indholdsmarketingfolk, der skal hjælpe med at gøre webstedet til det største VPN-informationswebsted i Japan.

Japan er naturligvis et helt andet marked og har en helt anden kultur end Norden. Det betyder, at skaberne af konceptet bag VPNportalen bliver nødt til at arbejde tæt sammen med japanske eksperter, for at webstedet kan blive så godt som muligt. Heldigvis er mange japanere involveret i projektet, så vi håber, at dette ikke bliver en udfordring.

Målet med vpnnippon.jp vil være at gøre dette til det største VPN-informationswebsted i Japan. Dette er naturligvis et ambitiøst mål, da der er mange om buddet i Japan. Ikke desto mindre anslås det, at med de rette investeringer vil dette være muligt med allerede inden 1. januar 2021. Tilbage står blot at se, om dette mål bliver nået eller ej.

De øvrige planer for VPNportalen

De øvrige planer for konceptet bag VPNportalen er fortsat uklare. VPN synes at være noget, der er kommet for at blive, så skaberne af VPNportalen ønsker også at udvide til nye markeder. Samtidig gælder det også om at koncentrere sig om de portaler, man allerede har, så man kan gøre disse så gode som muligt.

Hvor forestiller vi os webstederne om et år fra nu? Svaret er svært at besvare konkret, men vi håber, at webstederne kan udvikles endnu mere, end de er nu, med fx anmeldelser af alle tilgængelige VPN-tjenester og også en række yderligere oplysninger om cybersikkerhed og vejledninger om, hvordan man kan være så sikker som muligt online.

Skaberne af VPNportalen har også overvejet at gøre siderne mere omfattende ved også at skrive om emner som antivirus og lignende. På den anden side vil dette også udvande konceptet en smule, da vi primært ønsker at koncentrere os om VPN-tjenester.

Hvis du har spørgsmål om vores websted eller ønsker at komme i kontakt med os for at indlede et samarbejde, må du meget gerne kontakte os. Vi ønsker at gøre alt, hvad vi kan for at gøre disse websteder endnu bedre.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo