Se Disney+ i Danmark

Disney+ er en streamingtjeneste fra underholdningsgiganten Disney, der tager kampen op med Netflix og HBO. Denne streamingtjeneste er i øjeblikket kun annonceret som tilgængelig i USA, Canada og Holland. Det må forventes, at du bliver i stand til at se Disney+ i Danmark i fremtiden, men tjenesten er endnu ikke tilgængelig her i landet.

Når Disney+ nu tager kampen op med de andre streaminggiganter, så er det med et velpositioneret produkt. Langt de fleste af os ved, hvordan Disney har leveret den ene klassiker efter den anden, men kun få er klar over, at de for eksempel tegner sig for i alt 40 % af biografindtægterne på verdensplan.

Star Wars, Pixar, Marvel-film og mange andre berømte film og tv-serier kommer fra Disney-universet. Disney+ har som udgangspunkt annonceret, at disse vil være tilgængelige i USA, men der er meget få oplysninger om, hvordan udvalget bliver i Danmark. Der har heller ikke været nogen oplysninger om, hvornår du kan se Disney+ i Danmark.

Hvis du er af den utålmodige type, så er der dog en løsning. Du kan bruge en VPN-tjeneste til at se Disney+ i Danmark. Det eneste, du skal gøre i praksis, er at logge ind på en amerikansk server via en VPN-tjeneste og derefter tilmelde dig et Disney+-abonnement. På denne måde kan du se Disney+ i Danmark!

Sådan fungerer en VPN-tjeneste

De fleste danskere har hørt om VPN-tjenester, men ikke alle er fortrolige med, hvordan de fungerer. Først og fremmest er det vigtigt at forklare, hvordan Disney+ overhovedet identificerer, at du ikke bor i USA, Canada eller Holland, når du besøger deres tjeneste. De gør dette via din IP-adresse.

Disney+ og andre hjemmesider kan ikke finde ud af, hvem du er, men de kan finde ud af, hvilket land du besøger dem fra. I virkeligheden oplyses dette via din IP-adresse, da IP-adresserne er distribueret af din internetudbyder. Derfor kan streamingtjenester oprette geoblokeringer af adgang til indholdet.

Men en VPN-tjeneste giver dig mulighed for at omgå dette ved at lade dig dirigere al trafik gennem en ekstern server. Hvis du for eksempel på udkig efter Disney+ i Danmark, har du brug for en amerikansk, canadisk eller hollandsk server. Hvis du sender al din trafik gennem en af disse servere, vil Disney tro, at du befinder dig i et af disse lande, og du kan dermed få adgang til indholdet.

Kort fortalt gør en VPN-tjeneste to ting. For det første sørger den for, at din oprindelige IP-adresse er skjult, så du ikke er udelukket fra indhold, der ikke er tilgængelig i Danmark. For det andet giver tjenesten dig en ny IP-adresse i det land, hvor du vil se indhold fra, så du kan manipulere streamingtjenesten til at tro, at du befinder dig i det pågældende land.

Sådan ser du Disney+ i Danmark med VPN

Uanset hvilken VPN-tjeneste, du vælger til at se Disney+ i Danmark, er der en forholdsvis enkel fremgangsmåde, der passer til alle tjenesterne. Først og fremmest bør du beslutte dig for en server. Her kan du så vælge mellem USA, Canada og Holland i første omgang. Førstnævnte anbefales på grund af det store udvalg og lave priser.

I din VPN-tjeneste vil du højst sandsynligt enten se en liste over forskellige servere eller et verdenskort. Her skal du blot vælge en amerikansk server, som du vil oprette forbindelse til. Dette gør du med et enkelt klik, og inden for få sekunder vil det fremstå, som om du er logget på internettet fra USA.

Hvor du tidligere fik besked af streamingtjenesten om, at du ikke kunne få adgang fra Danmark, vil du nu kunne se Disney+ i Danmark. Dette giver dig adgang til en bred vifte af film og tv-shows, og dette udvalg er – ifølge mange – mere attraktivt end indholdet hos Netflix og HBO. Desuden er det til en rimelig penge.

Disney+-streamingtjenesten koster dig omkring $7 om måneden, mens en VPN-tjeneste ikke behøver at koste mere end ca. $2 om måneden. Dermed er omkostningerne ved at se Disney+ i Danmark også et stort plus, da de trods alt er meget lavere end priserne på andre streamingtjenester. Dette til trods for det faktum, at du får adgang til et bedre udvalg.

Se The Mandalorian i Danmark

Du kan se The Mandalorian nemt med en VPN.

Da Disney lancerede ideen om deres streamingtjeneste var den naturlige første tanke, de fleste mennesker gjorde sig, at man så ville få adgang til Disneys omfattende bibliotek af tv-shows og film. Mange har også spekuleret på, om Disney+ ville inkludere eksklusive titler. Mange af Disneys film har trods alt været tilgængelige på for eksempel Netflix.

Du kan se The Mandalorian nemt med en VPN.

Det var en positiv overraskelse, da Disney+ annoncerede, at serien ved navn ”The Mandalorian” ville blive lanceret eksklusivt på streamingtjenesten. Denne serie er endnu en tilføjelse til Star Wars-universet, som er et univers, som Disney virkelig har sat i fart på udviklingen af i de seneste år. Serien er noget, enhver Star Wars-fan bør se.

Hvis du vil se The Mandalorian i Danmark, skal du bare oprette forbindelse til en amerikansk server, abonnere på Disney+-tjenesten, og streame derudaf. Der vil i fremtiden sandsynligvis også være en række andre eksklusive Disney+- titler, herunder både film og tv-shows.

Den bedste VPN-tjeneste til at se Disney+ i Danmark

Hvis du ønsker at se Disney+ i Danmark, så er der en bred vifte af VPN-tjenester, der kan hjælpe dig med denne opgave. Bemærk, at stort set alle VPN-tjenester har amerikanske servere, men det er ikke alle, der kan omgå geoblokeringer og VPN-spærringer. Desuden giver ikke alle en god kvalitet. Vi har gennemgået de bedste muligheder nedenfor.

ExpressVPN

ExpressVPN har mange servere i Skandinavien

ExpressVPN tilbyder et stort globalt netværk af servere, herunder over 3.000 servere fordelt på 94 lande. Selvfølgelig er en stor del af disse amerikanske servere. Tjenesten er kendt for at hjælpe med at omgå geoblokeringer. Og dette sker – i modsætning til andre tjenester – uden at gå på kompromis.

ExpressVPN har mange servere i Skandinavien

Hvis du bruger en standard VPN-tjeneste, vil hastigheden blive reduceret, hvilket kan være kedeligt, hvis du bruger tjenesten til at streame. Men hvis du bruger ExpressVPN til at se Disney+ i Danmark, skal du ikke bekymre dig om dette. ExpressVPN bevarer hastigheden på din forbindelse, så du kan se tv-shows og film i HD uden afbrydelser.

Hvis dit mål er at se Disney+ i Danmark, er ExpressVPN en af de bedste muligheder. Den værdi, du får, når du bruger denne tjeneste, er alle pengene værd. Hvis Disney+ skulle lancere eksklusivt indhold i andre lande, som Netflix for eksempel har gjort, så har ExpressVPN en bred vifte af lande, du kan oprette forbindelse til for at få adgang til det.

NordVPN

Hovedmenuen er let at bruge

Med flere end 5.000 servere i 59 lande over hele verden er NordVPN heller ikke en dårlig mulighed, hvis du ønsker at se Disney+ i Danmark. Tjenesten har en række højhastighedsservere i USA. Denne brugervenlige og rimelige tjeneste gør det nemt og hurtigt at oprette forbindelse og nyde al den underholdning, som Disney+ har at tilbyde.

Hovedmenuen er let at bruge

NordVPNs hurtige servere sikrer, at du undgår afbrydelser, og de giver dig mulighed for at se tv-shows og film i HD-kvalitet uden nogen nævneværdige problemer. Hvis en af serverne skulle stoppe med at fungere, har NordVPN en håndfuld andre hurtige servere, som du hurtigt kan oprette forbindelse til. Det er en luksus, som ikke alle VPN-tjenester kan tilbyde.

Det er sandsynligt, at Disney+ vil gå til kamp mod VPN-tjenester, som også Netflix har gjort, og så er NordVPN en god kandidat til fortsat at kunne få adgang. Tjenesten leverer trods alt teknologi, der er i stand til at komme forbi den kinesiske firewall, så du vil med rimelighed helt sikkert være i stand til at se Disney+ i Danmark med NordVPN.

SurfShark

SurfShark er en anden velkendt VPN-tjeneste. De har over 1.000 servere fordelt over 60 lande. Selvom dette tal er betydeligt mindre end både ExpressVPN og NordVPN, har SurfShark stadig et godt udvalg af hurtige amerikanske servere, som trods alt er det vigtigste, hvis du skal se Disney+ i Danmark.

Hastigheden på SurfSharks servere sikrer, at du kan streame de film og serier, du ønsker, uden at opleve konstant hakken eller afbrydelser. Dette kan nemlig være en irriterende ulempe ved mange VPN-tjenester, da de reducerer hastigheden. SurfShark leverer derimod en række af højkvalitets servere til sine brugere, så denne ulempe undgås for enhver pris.

SurfShark er ikke kun blandt de bedste muligheder for at se Disney+ i Danmark, men også en af de mest overkommelige. Hvis du tilmelder dig et 2 års abonnement på SurfShark, bliver tjenesten endnu mere overkommelig end de to ovennævnte muligheder. Der er lidt færre fordele, men alle de lækkerier, du har brug for til at se Disney+ i Danmark, er med.

Ultravpn

UltraVPN er endnu en kendt VPN-tjeneste. De tilbyder over 100 lynhurtige servere på verdensplan. Serverparken kan derfor ikke måle sig i mængde med de andre brancheaktørers, men til gengæld har de ekstremt hurtige servere. Desuden er en stor del af disse placeret i USA.

Hurtige servere er vigtige for streaming. Desværre tillader de fleste VPN-tjenester for mange brugere på deres servere, hvilket reducerer hastigheden betydeligt. UltraVPN undgår dette for enhver pris, og de sørger altid for, at deres servere er lynhurtige, så du kan se Disney+ i Danmark i HD-kvalitet.

Streaming skal være er en god oplevelse, og UltraVPN sikrer brugerne dette, på trods af at brugerne bruger en VPN. Tjenesten er en af de mest overkommelige på markedet. Man skal ikke lade sig narre af det faktum, at UltraVPN ikke har tusindvis af servere. Denne VPN-tjeneste vælger kvalitet frem for kvantitet.

CyberGhost

CyberGhost er en af de allerbedste med hensyn til serverudvalg. De kan tilbyde næsten 6.000 servere i 89 lande rundt om i verden. Mange af serverne er placeret i USA, så gennem CyberGhost kan du se Disney+ i Danmark. Dette er desuden på nogle af de bedste vilkår, som branchen har at tilbyde.

Hvor mange VPN-tjenester ender med at overfylde deres servere med brugere, har CyberGhost så mange servere til rådighed, at de kan garantere dig de høje hastigheder, du har brug for til streaming. Hvis du for eksempel vil se din yndlingsfilm gennem Disney+, er det godt at være sikker på, at afbrydelser, hakken og andre problemer ikke forekommer.

CyberGhost er et billigt alternativ, og desuden tilbyder de dig pengene tilbage inden for de første 45 dage, hvis du af en eller anden grund ikke måtte være tilfreds. Det er nemt at bede om at få sine penge tilbage, men sandsynligheden er ganske lille for, at du opsiger dit abonnement på tjenesten.

Se Disney+ i Danmark med VPN nu

En VPN-tjeneste kan hjælpe med en række forskellige formål over nettet, såsom anonymisering, sikkerhed, kryptering og ikke mindst omgåelse af geoblokeringer. Når store streaminggiganter forbyder danskere at få adgang til en del af eller hele indholdet i deres tjeneste, så er det ret trist. Men en VPN-tjeneste giver dig mulighed for at få adgang ved brug af en relativt enkel teknologi.

For at se Disney+ i Danmark skal du blot logge på en amerikansk server. Stort set alle VPN-tjenester på markedet har amerikanske servere, men ikke alle servere er lige gode. De anbefalede tjenester ovenfor har hurtige og pålidelige servere, hvilket sikrer, at du undgår hakken i og afbrydelser af din oplevelse.

Selvom Disney+ endnu ikke er blevet lanceret i Danmark, har du mulighed for at se indholdet fra tjenesten ved hjælp af en VPN-tjeneste. Du kan for eksempel se The Mandalorian, længe før denne serie i Star Wars-universet lanceres her i Danmark. Og desuden er brugen af en VPN-tjeneste en meget overkommelig løsning.

Du er stadig nødt til at betale for et Disney+-abonnement, men hvis du tilføjer en VPN-tjeneste, betaler du kun omkring 100 kr. om måneden for at få adgang til hele tjenestens indhold. Dette omfatter alle klassikere, nye film og selvfølgelig de eksklusive titler, der vil komme i fremtiden.

Om annoncering på webstedet

Indholdsfortegnelseexpand_more

  Bedste VPN-tjenester

  Express Icon

  Bedste VPN i vores test

  Prøv ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Testens andenplads

  Prøv NordVPN
  Om annoncering på webstedetinfo